The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De én speciel akkor várok a javított magyarításra (amúgy is azt tettem volna, mert olvastam, hogy nem mûködik túl jól).
A Magyar MOD pedig meg fogja oldani a gondod, csak várd meg!
Addig menj ki a napfénybe, D-vitamint is gyûjtögess, ne csak strigulákat az FPS játékok sorában... 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Másrészt: hiába szenvedsz a letöltésével - nem jó.
A javított magyarítás meg csak ügyeskedéssel megy/menne fel a warez verziódra.
Ezért írtam: várd meg a jövõ hetet (nincs messze) és akkor mindennemû fejfájás és siránkozás nélkül letöltheted az 100%-osan - minden verzióval - mûködõ magyarításunkat Evinnel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
De nem kell ezerszer beírni és ilyesmiért kuncsorogni.
Másrészt, hamarosan kézhez veheted/titek a tuti mûködõ, nem ékezethibás, nem totál félrefordításoktól hemzsegõ fordítást.
Evin most a tesztelésen, hibajavításokon dolgozik - a CDProjektes javításon felül.
Bízni, türelmesen várni, nem rinyálni = jó magyarítást letölteni és játszani.
Next PC upgrade: 2022
Közelrõl adtam neki vagy hatszor elesett de nem hal meg fojtatja tovább.
Vagy ez csak javitja az eddigi magyaritást?
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
<#violent>#violent><#ijedt>#ijedt>
Köszi!!
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Egyetemista koromban kezdtem a fordítgatósdit. Alatt és utána, a munkás éveim során, életecskémben történt egy komoly törés.
Így kénytelen voltam visszaköltözni szülõfalumba, egy határmenti településre, ahol még telefonos térerõ is alig van... nemhogy rendes közmû, telefonkábel, ADSL internet stb.
Wireless internet meg bazi sokba kerül - 0.512 MBites kb. 7000 Ft - így nem telik nekem rá.
Létezni létezik,de furcsa pont te aki évek ott foglalkozol fordítással,a mindennapi kommunikációhoz elengedhetetlen a net, és könyvtárból nyomód érdekes..
*** = igen, létezik még ilyen ember a XXI. században 😊
De ha gondolod küldhetek egy torrent fájlt.
szoval ha kesz elsz, tuti lesz itt info rola <#nyes>#nyes>
Racism is a weapon of mass destruction!
A fordítás kész. Tesztelés nélkül pedig akkor sem adjuk ki, ha atombombával fenyegetõztök 😊))
"When it's done."
Evin tudja tesztelni.
2005-ben még az 1280 is "csúcs" felbontásnak számított egy hardvert igénylõ játék esetében...
Manapság meg cikinek érzik az idõközben felnõtt tinik, ha ekkora felbontáson kell nyomni egy játékot...
Összefoglalóan: az ékezetek közti bolhafingnyi különbséget senki sem fogja észrevenni, cserébe, nem is okoz gondot.
Tegnap este az "aranyfog" után jártam.
remélem a magyarosításnál megoldják hogy ékezetes betü hején ne _ legyen hanem sima vagy ékezetes karakter.
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Lényegében kiszûrhetetlen hol a gond, ha a létrehozott dmp/txt fájlokban nincs leírva.