797
The Suffering 2
-
#36 2. -
#35 -
#34 www.gamestar.hu
nézzed megfele :d -
#33 Komoly azt adják?? Megyek meg is veszem! -
#32 akkor megnyugodtam :d -
#31 Válaszol, /bár tudja hogy tudja / IGEN :) -
#30 [tudja hogy jól látja,de azért felteszi a kérdést ] :d -
#29 jól látom,hogy a mostani gamestarhoz a the suffering van teljes játéknak? :D -
#28 Nekem is nagyon bejött. A mai napig ott pihen a gépemen. A grafika mondjuk tényleg nem volt egy nagy eresztés, de a hangulat és a sztori nagyon király volt. Meg az akciórészek is valahogy pont kellően pörgősek voltak. Jó volt, na. -
#27 The Suffering: Ties That Bind Trailer (31,57MB) -
#26 "A grafika ugyan nem volt a játék erőssége – és akkor még igen visszafogottan fogalmaztunk –, azonban ezen a területen is rákapcsoltak a srácok. Az nem világos, hogy új motort kap-e a progi, de annyi bizonyos, hogy különleges effektekben és poligonszámban mindenképpen többet fog nyújtani a folytatás."
Na erre kiváncsi leszek.
-
#25 előzetes -
#24 -
#23 -
#22 engem pont az fogott meg a game-ben h nagyon elvetelmült emberek alkották és sztem műfajában is egyedülálló alkotás -
#21 Cuccok..... -
Gabe18 #20 Szerintem is jó volt,de az első rész szebb volt mint ezek az új képek...,legalábbis ugy emlékszem. -
#19 Én is a game védelmére kelek mert jó volt. -
#18 Pedig pont az első 10 perc adja meg a kedvet a továbbjátszáshoz....nekem nagyon tetszett -
#17 hát nekem teccett :) -
_Vegeta_ #16 Yééé. Ez az a jatek ami 10perc jatek utan a kukaban landolt, erdekes h manapsag mar egy ilyen jatek is megeri a 2.reszt. -
#15 hmm helyesirásom odabasz :D -
#14 hát azért a grafikán szerintem javithatnának,mert az első résznek is e volt a gyengéje,bár ettől függetlenül engem nem zavart :)) -
#13 az egy az tényleg nagyon bejövős,még mindíg fenn van.
ha nem kúrják el,a 2 is jó lessz biztosan,de még nem bírom a moviet megnézni,töltök. -
[Walaki]D`Lair #12 Én imádtam...:) -
[Walaki]D`Lair #11 Ezek a konzolos mosottszar képek...az első rész is szebb volt ezeknél sokkal PC-n....
MELLESLEG SUFFERING 2 POWER!!!!! -
#10 a képek alapján kifejezetten rondának látom.. -
peet69 #9 nem csak neked :D -
#8 Ez ilyen elborult hentelés? -
#7 -
#6 -
#5 hát igen.......de nekem nagyon tetszett az első rész :) -
#4 Múvi -
#3 Az első trailer alapján a graf nem változott szinte semmit. -
#2 -