797
The Suffering 2
-
#76 Na akkor jó, egyébként ti hogy bírjátok ezt a dömpinget, é le vagyok maradva vagy 7-8 játékkal és akkor még mindig csak jön a sok game csak jön és jön. -
#75 akkor képeket rakj majd be:D -
#74 oké eelindult köszi roszat inditotam el mert nekem 64 biteset kelt köszi
na megyek játszani -
#73 trackmaniába is van gt legendsbe is van:D mindehol van.. -
Newfronter #72 Vagy ha benézel a worms 4 topikba, akkor ott is van egy kis leírás.... -
#71 + minden cd/dvd/iró meg ilyen szarokat huzz le csak az alcohol megyen mint virtuális meghajtó.. -
#70 oké köszi csak nekem akkor se megy sorry
de majd rájövök miért
-
#69 bemountolod,felrakod uj alcoholal , restartolsz, !setup.bat indit, leregeled, sf nightamer disedable cd és disedable node, !start.bat indit, és ráböksz az exére ennyi:) tiszta?:D -
#68 lol helyet inkáb irnád le mert már tököm ezekbe a játékokba mert hol megy hol nem -
#67 lol -
#66 sziasztok kiirás nélkül hogy kell elinditani valaki leirhatná -
#65 mint minden sfes játék mérne menne.... -
#64 Vajon ez megy kiírás nélkül? -
#63 Király! -
Gabe18 #62 The Suffering: Ties That Bind (c) Midway *SFCloneCD* -
#61 Majdha lesz game jövünk :D -
Pardon22 #60 leszedte vki már? -
#59 Reménykedjünk hát ha kint lesz a jövőhéten!! Addig is próbálkozom a mininován lévővel!! -
#58 Nforce-on még semmi:( -
Pardon22 #57 nem hiszem h csak engem érdekel ennyire a game?! :PPP hol vagytok többi suffering-funok???? -
Pardon22 #56 na most már itt van október 7-e és még sehol! :( Pedig ezt a megjelenési időpontot láttam, mint legkésőbbi megjelenési dátum! habár még van 3 óra éjfélig! :P -
Newfronter #55 Van a mininova-n egy Starforce-os féle verzió, de szerintem fake. Meg még Nforce-on sincs kinnt. -
Pardon22 #54 igazad van! Én is tapasztaltam azt már! Akkor helyesbbítek: legyen fent már vmelyik warezoldalon, és működjön! -
Gabe18 #53 Ismerősöm Xbox-on már elkezdte,azt mondja az első részhez képest jelentős javulás tapasztalható. -
#52 de a fórumot érdemes olvasgatni,mert ott azé elég hamar topcra kerülnek pl a clone verziók -
#51 Oda sem mindig kerülnek fel a dolgok most is nem tom melyik game már kint volt tölthető volt és nforce-ra csak 2 vagy 3 nap múlva irták ki. -
Pardon22 #50 vhol meg azt olvastam h okt 7 a megjelenés napja! Na a lényeg h legyen már fent nForce-n! :P -
#49 Ez hogy jön ide??? -
HÁPIKACSA #48 szeretném letölteni a Sillent Hill 2-t,de honnan???
Ha valaki segítene nagyon hálás lennék. -
djcom #47 Már kinn kéne lennie.
Talán ez is SF3? -
#46 Navégre! Kössz az infot. -
#45 The Suffering 2: Ties That Bind a boltokban
A Surreal Software emberei a múlt héten időben elkészültek - ez nagy dolog manapság - a The Suffering 2: Ties That Bind horrorjátékkal. Nem tartott sokáig a sokszorosítás és a csomagolás sem, így mára már boltokba is kerülhetett a vértől és borzalmaktól cseppet sem mentes játék. Azok akiknek tetszett az első rész, ezt se hagyják ki! /by HCGAMER -
#44 És pc-re mikor várható? -
#43 Tegnap jött ki Xboxra és PS2-re. -
sorrow #42 Ma jött ki a Suffering 2...
Örülünk Vincent...??? -
#41 Mikor jön ki a 2. rész? -
#40 Wow. Ilyen lesz? Az 1 ütős volt, remélem a 2 is lesz olyan jó -
#39 Múvi -
#38 Ties That Bind honlap
pc ps2 xbox
3 hozzászólás
captainm - 2005.07.16. 09:37
Végre felkerült a netre a The Suffering: Ties That Bind névre keresztelt játék honlapja. Első pillantásra a Cold Fear ugrott be az oldal láttán, de a tartalom után már mindenki tisztában lesz azzal, hogy melyik játékról is van szó. Rengeteg kép, videó és információ kapott ugyanis helyet a lapon, így mindenképp érdemes vetni rá egy pillantást.
Playware -
#37 5 új kép