797
The Suffering 2
  • Shep
    Na akkor jó, egyébként ti hogy bírjátok ezt a dömpinget, é le vagyok maradva vagy 7-8 játékkal és akkor még mindig csak jön a sok game csak jön és jön.
  • Istencsászár
    akkor képeket rakj majd be:D
  • drop
    oké eelindult köszi roszat inditotam el mert nekem 64 biteset kelt köszi
    na megyek játszani
  • Istencsászár
    trackmaniába is van gt legendsbe is van:D mindehol van..
  • Newfronter
    Vagy ha benézel a worms 4 topikba, akkor ott is van egy kis leírás....
  • Istencsászár
    + minden cd/dvd/iró meg ilyen szarokat huzz le csak az alcohol megyen mint virtuális meghajtó..
  • drop
    oké köszi csak nekem akkor se megy sorry
    de majd rájövök miért
  • Istencsászár
    bemountolod,felrakod uj alcoholal , restartolsz, !setup.bat indit, leregeled, sf nightamer disedable cd és disedable node, !start.bat indit, és ráböksz az exére ennyi:) tiszta?:D
  • drop
    lol helyet inkáb irnád le mert már tököm ezekbe a játékokba mert hol megy hol nem
  • Istencsászár
    lol
  • drop
    sziasztok kiirás nélkül hogy kell elinditani valaki leirhatná
  • Istencsászár
    mint minden sfes játék mérne menne....
  • Shep
    Vajon ez megy kiírás nélkül?
  • Duddits
    Király!
  • Gabe18
    The Suffering: Ties That Bind (c) Midway *SFCloneCD*
  • grebber
    Majdha lesz game jövünk :D
  • Pardon22
    leszedte vki már?
  • MrDevil
    Reménykedjünk hát ha kint lesz a jövőhéten!! Addig is próbálkozom a mininován lévővel!!
  • ducati06
    Nforce-on még semmi:(
  • Pardon22
    nem hiszem h csak engem érdekel ennyire a game?! :PPP hol vagytok többi suffering-funok????
  • Pardon22
    na most már itt van október 7-e és még sehol! :( Pedig ezt a megjelenési időpontot láttam, mint legkésőbbi megjelenési dátum! habár még van 3 óra éjfélig! :P
  • Newfronter
    Van a mininova-n egy Starforce-os féle verzió, de szerintem fake. Meg még Nforce-on sincs kinnt.
  • Pardon22
    igazad van! Én is tapasztaltam azt már! Akkor helyesbbítek: legyen fent már vmelyik warezoldalon, és működjön!
  • Gabe18
    Ismerősöm Xbox-on már elkezdte,azt mondja az első részhez képest jelentős javulás tapasztalható.
  • ThugEdge
    de a fórumot érdemes olvasgatni,mert ott azé elég hamar topcra kerülnek pl a clone verziók
  • grebber
    Oda sem mindig kerülnek fel a dolgok most is nem tom melyik game már kint volt tölthető volt és nforce-ra csak 2 vagy 3 nap múlva irták ki.
  • Pardon22
    vhol meg azt olvastam h okt 7 a megjelenés napja! Na a lényeg h legyen már fent nForce-n! :P
  • Lord Myn
    Ez hogy jön ide???
  • HÁPIKACSA
    szeretném letölteni a Sillent Hill 2-t,de honnan???
    Ha valaki segítene nagyon hálás lennék.
  • djcom
    Már kinn kéne lennie.
    Talán ez is SF3?
  • Ottto
    Navégre! Kössz az infot.
  • Istencsászár
    The Suffering 2: Ties That Bind a boltokban
    A Surreal Software emberei a múlt héten időben elkészültek - ez nagy dolog manapság - a The Suffering 2: Ties That Bind horrorjátékkal. Nem tartott sokáig a sokszorosítás és a csomagolás sem, így mára már boltokba is kerülhetett a vértől és borzalmaktól cseppet sem mentes játék. Azok akiknek tetszett az első rész, ezt se hagyják ki! /by HCGAMER
    És pc-re mikor várható?
  • grebber
    Tegnap jött ki Xboxra és PS2-re.
  • sorrow
    Ma jött ki a Suffering 2...

Örülünk Vincent...???
    Mikor jön ki a 2. rész?
  • Ottto
    Wow. Ilyen lesz? Az 1 ütős volt, remélem a 2 is lesz olyan jó
  • báttyó02
    Múvi
  • Duddits
    Ties That Bind honlap

pc ps2 xbox

3 hozzászólás
    captainm - 2005.07.16. 09:37
    Végre felkerült a netre a The Suffering: Ties That Bind névre keresztelt játék honlapja. Első pillantásra a Cold Fear ugrott be az oldal láttán, de a tartalom után már mindenki tisztában lesz azzal, hogy melyik játékról is van szó. Rengeteg kép, videó és információ kapott ugyanis helyet a lapon, így mindenképp érdemes vetni rá egy pillantást.

Playware
  • grebber
    5 új kép