797
The Suffering 2
  • Ottto
    Hoppá, nálam csak launcher.exe van, márha ez számít. Amúgy nem megy, kéri a liszenszelt lemezt....k*rva Protection system.
    Felmerült bennem hogy szar a verzióm. Nálam a pctorrent.comos van meg....
    Hali!

Vissza olvastam,de azért megkérdezném mégegyszer.

Játék telepít,minden cd,dvd lehúz és akkor indul is?
  • Ottto
    Köszönöm. Nagyjából ugyanez volt a másikban is leírva csak sokkaljobban megvariálták.
    Mindenképp le kell húzni a CDolvasót? Ahogy én láttam úgy senkinek nem ment, nekem sem. Más megoldás nincs mi? Hajh....nahmind1. Mek szétoperálom a gépet.
    Kösszmég1x
  • Istencsászár
    lehuzol minden cd romot ( ez a legbiztosabb, de enélkül is lehet probálkozni ) felrakod a legujabb alcohol 120% progit, bemountolod a gémet, feltelepíted, sfcure !setup.bat ot elindítod, SFNightmare.exe elindítod ( disedable CD, NODE ) , sfcure !start.bat elindítod, azt suffering2.exe és lets play have fun
  • Ottto
    Leírod, én meg megkösznöm, márha van egyszerűbb is. Amit én olvastam az úgy kezdődött: "telepítsd újra a windows" Na én itt elküldtem az írót melegebb vidékre.....
    Amúgy van SFCure SFNightmare kattogtattam is ahogy le volt írva, de semmi hatás, továbbra is azt akarja tegyem be egy másik meghajtóba.....
  • Istencsászár
    hát te a bonyolultabbat választottad:P kiirással jógogy nincsgond... itt csak a starforcével van a "gond" de pofonegyszerű..
  • Ottto
    "...nem látja..."
  • Ottto
    Ahogy olvastam, nincs kedvem annyit szarakodni vele. Kell egy egyszerűbb megoldás. Aamúgy csak annyi a bajom, hogy látja a meghajtóban a cd-t.....azaz crack. De autorun meg minden már fut rajta rendesen szal nem a kiírással van a gond.
  • Istencsászár
    nemkell hozzá krekk sfet feltöröd 1-2 progival oszt csá
  • Ottto
    hát ez elég rossz hír számomra....
  • grebber
    Nincs crack!!!!
  • Ottto
    Hali. Crack kéne nekem a játékhoz. Kerestem, de sehol nem találok. Ha van valakinek plz dobjon egy privit, vagy ha tudtok linket az is jó, thnx.
  • Pardon22
    vki tudd hozzá cheatet? :P esetleg trainer? (nem vagyok ezeknek a híve, de most nagyon nemtok tovább menni, annyi szörny ront rám és egyből behalok!:(
  • Haversrác
    Sziasztok, nekem olyan problémám van, hogy beállítok mindent max-ra (1280x1024, antialiasing max, anisotropic max, minden high) a Fraps 100 FPS feletti értéket mutat, de mégis jobbra-balra akadozva mozog a faszi, olyan mintha az egér mozgatás közben néha kihagyna. Egér cserével is próbálkoztam, de semmi. Olvasgattam lejjeb, hogy az Audigy2-vel problémája van a játéknak, de a sima alaplapi hangkarival is ezt csinálja. Ha valaki tud, PLS HELP!
  • Newfronter
    Az is lehet, de ezt inkább a Starforce topikban vitassuk meg. Mert ott nyugodtan beszélhetünk erről. Én sem szeretek egy topikot úgy olvasni, hogy állandóan a warezt olvasom. Ez nem bántás, hanem egyszerűen jótanács. Ott segíteni is fognak neked, ha odaírsz.
  • Kaslerka #141
    Az 1 nagyon tetszett végig is toltam, de ezidáig egyetlenegy StarForces game sem indult el ezzel a start.bat megoldással. Hiába van lehúzva a kábel. ABIT Fatal1ty AN8 SLI - Nf4 SLI chip miatt lehet?
  • Duddits
    És ezen mér kell mosolyogni? Én a kicsit szüneteltetném magam.
  • Jarlaxle
    Hi! A játék elején vagyok 1 házba! Az exfeleség dumál hogy nézzem meg a levelet vagy mia f enét, ki is íja hogy milyen gombokat kell emgnyomni. De az istennek se akar tovább engedni, hijába hallgatom végig az össze künyvbe levő cuccot. Mit kell csinálni?
  • sagjoz
    Mely forumon? De csak ha elszabad árulni!
  • sagjoz
    Nah olyanom jelen pillanatban nincs!
  • Veelee
    Egy forumon olvastam, hogy verbatim RW-vel is müködik. Proba szerencse.
  • sagjoz
    Nekem is lg íróm van! újraírhatóra írom akkor is bejön?Vis kellene vagy nem ?
  • Veelee
    Kiírva is elindult LG DVD íróval írva LG dvd olvasóval játszva Verbatim normal cd-vel.Ez a kombináció más SF játéknál is bejött /Bet on the soldier, cold war/.
  • sagjoz
    rendben de csak utánnad:-)
  • Duddits
    Akkor húzz el innét!
  • sagjoz
    Nem érdemled meg az én részemről!
  • sagjoz
    Téged nem tisztellek meg ezzel!
  • Esrohnoil
    Jah, és neked ajánlom az aláírásom 2. sorát is...
  • sagjoz
    Te engem ne kostólgas semmi jogod nincs ahhoz, azt ismerem tom! Mert oda megyek és ...
    Amúgy meg napokon belül találnak más megoldást ha nem itt akkor más hol enniy és úgy gondoltam hogy már tudja itt valaki de ezek szeritn senki! ....
  • fgm
    Le kell húzni az IDE kábelt a CDrom-ról és a StarForce-os mutatvánnyal működik. Máshogy nem !!
  • Esrohnoil
    Ennyire ne légy láma, ez már flame amit művelsz.
  • Duddits
    De, megveszed.
  • sagjoz
    b=n
  • sagjoz
    Nincs új alterbatíva?
  • Istencsászár
    mondom a kiirás nem tuti sokmindetől függ cd, iró, olvasó semmi értelme üres cdkre pazarolni a pénzed.. valóban imagát rádobod az is megoldás de legegyszerűbb hogy cdromot lehuzod és sfcureval megoldot tuti biztos hogy mennifog
  • Newfronter
    Ha nem tudod elindítani, ahogy az NFO-ban van (lemezre írva), akkor az nem azért van mert nem értesz valamit, hanem neked nem jött össze. Ami oda le van írva az nem 100%, hanem valakinek bejön valakinek meg nem. Játszanod kell kábellehúzós módszerrel. Ha nem akarod, hogy az image foglalja a helyet a gépeden, akkor meg úgy írod ki, hogy rámásolod az image-t a lemezre és csók. Ennyi.
  • sagjoz
    látom veled nem jutok dűlőre:-(
  • Istencsászár
    minek akarod kiirni? sztem örüljönk hogy az sf ilyen simán megymá...
  • sagjoz
    én nem szeretek a gépbe nyúkálni azt a drivereket lehúzni stb
  • sagjoz
    de ha vkinek jó úgy hogy kiírja cd-re akkor nekem miért nem? Ott lejebb le van írva hoygan de nekem vmiért nem sikerült vagy azért mert rosszul fordítoottam vagy mert már a régi fajta törések (crackek) rabja vagyok:-):-(