797
The Suffering 2
  • Istencsászár
    he? ennyi
  • sagjoz
    Ilyenkor mi van:
    "Disc read error when checking disc. Make sure a licensed disc is in the drive, the disc is not damaged and the valid Disc Key is entered.
  • sagjoz
    Segítesz?
  • sagjoz
    De nem ám:-)))))D
  • sagjoz
    Vki fordítsa le amit írtam, mert vmi nem akar össze jönni nekem vagy én értelmeztem rosszul vmit vagy nem jól csináltam!
  • Istencsászár
    mibajod? még mindig nemmegy:)))))))
  • Alien1024
    helosztok hogy lehet be álitan aszt hogy ha felraktam 1 gamet ugye bár hozá adja hogy melyik meg hajtobol raktam fel(virtuális bol) és ki irtdam cdre hol lehet át álitani hogy a dvd meghajtomrol inditsa a gamet
  • sagjoz
    ŰŰ
    ŰŰŰ 1. Burn with Alcohol 120, at 4x speed, use securom NEW profile. ŰŰ
    ŰŰŰ Make sure RAW DAO is selected. ŰŰ
    ŰŰ° (DO NOT USE SECUROM NEW 4/5, MAKE SURE RMPS IS OFF) ŰŰ
    ŰŰ° ŰŰ
    Ű۱ 2. When asked, select "Keep TOC as on source cd, ŰŰ
    ŰŰ² write until end of image file" ŰŰ
    ŰŰŰ ŰŰ
    ŰŰŰ 3. Install, when asked use CDKey: 8MQHJ-FRC7R-XYN6N-9SM8E-AW262 ŰŰ
    ŰŰŰ Play from CD/DVD Reader and Enjoy! ŰŰ
    ŰŰŰ ŰŰ
    ŰŰŰ TEAM MiRROR 2005 ŰŰ
    ŰŰŰ
  • Istencsászár
    legalább raktam be... lehet rajta látni mindent gém is ilyen mitkell ezen világosítani:P
  • Newfronter
    A kiírás nem egyszerű, nézdd meg a Starforce topikot! Ahhoz is sok türelem és egy CD olvasó kell! Jól hallottad, de nézdd meg az előb említett topikot!
  • himpike
    Ha mind a 3cdt kiírom és arról telepítem akkor is kell ez a hókuszpókusz? Csak mert ennyit nem ér, hogy felkúrjam magamat..
  • Newfronter
    Játéknak van egy védelme, amit csak különféle progikkal lehet kicselezni. A zelőbb leírtam topikokat, azoknak a játékoknak ugyanez a védelmük és az eljárás is hogy elindítsd, azért nézz körül ezekben, mert már unalmas leírni ezeket a dolgokat, ha már 100x le lett írva profi módon. Ebbe már belefáradt az egész SG.
  • sagjoz
    Találtam a topicot de akkor a sforce progit kell használnom?
    vagymi?
  • sagjoz
    Ezt most ne értem!!!
  • Newfronter
    Leírást találsz a Trackmania Sunrise topikban, worms 4 topikban..stb, nézz először ott szét!
  • sagjoz
    most telepítem a ... ez maradt le az előző üziböl:-(
  • sagjoz
    em a gamet, és azt szeretném kérdezni hogy kell hozzá crack vagy vmi progi hogy induljon vagy alanatur deamont. azt megy is?
  • grebber
    Hát ezeket kár volt betenni legalább akkor világosítsad ki a képeket.
  • Istencsászár
    no ezis lejött nagyon jó kira a hangulat szépis
    Pár kép:

• MrDevil
    Megtaláltam a hibát!! ha a soundnál a 3d buffer be van kapcsolva akkor akkad de nagyon!!! :D
  • Istencsászár
    5.10 suhan semmi baja
  • MrDevil
    Melyik catalyst van fönnt?? Nekem nagyon akkadozik, de nem tudom hogy miért!!!
  • Duddits
    Töltsd le az sfcure01-et és abba van benne.
  • CalebJoe
    istencsászár írta:

"bemountolod,felrakod uj alcoholal , restartolsz, !setup.bat indit, leregeled, sf nightamer disedable cd és disedable node, !start.bat indit, és ráböksz az exére ennyi:) tiszta?:D"

hol van az a !setup.bat??
  • Newfronter
    Az inverz ki/be lehet kapcsolni az options-ben, a game menüpontban, de nem 100%, hogy ott van, egyébként nem nehéz megtalálni.
  • Pardon22
    ahogy le van írva info fájlban, úgy írtam ki! Fetelepít, és simán megy CDről! :) De igen, az zavar h inverz + nem lehet állítani az egér gyorsaságát, de nem találom azt a beállítást! Vagy most én vagyok hüle h ennyire vaksi vagyok? :)
  • grebber
    Akkor nem kell de nem mindenkinél megy kiirva.
  • lalakov
    Ha kiírtad, akkor nem kell húzogatni?
  • Newfronter
    Nem az volt a problémád az egérrel, hogy inverz volt? Mert azt át lehet állítani.
  • Harly18
    Az Image fájlt irtad ki, vagy rendesen?
  • Duddits
    Király!
  • Duddits
    Hogy írtad rá? Milyen CD-re?
  • Pardon22
    ja most már nekem is elindult! Felírtam CDre, és onnan megy! :) Nekem se kérte CDkeyt! :) Jó a game, csak kicsit zavar h nem lehet beállítani az egeret!
  • Newfronter

Ilyen fullon a grafikája, az AA ill. AF 16x.
    Úgyhogy nem egy gépigényes játék.
  • Newfronter
    Igen megy kiírás nélkül, és semmi különösebbet nem kell csinálni, mint a többi SF3-as játéknál. És még a kulcsot sem kérte:)
  • Pardon22
    megy vkinek kiírás nélkül??? Mert én próbáltam splinter celles start.bat, meg nightmare, lehúzva kábel, mindent, de semmi! :( Egyáltalán még a CDkeyt se kérte! :(
  • Duddits
    Jaja! Már én se bírom!
  • CalebJoe
    Ja most kijött egy csomó játék Serious Sam 2, Sniper Elite, FEAR, Suffering 2, stb. utána meg 2hónapig pangás van.
  • mac83
    írjatok tapasztalatokat meg képeket
    plíz
  • Istencsászár
    én sehogy aztse tudom mit szedjek elkezdtem tegnap a serius 2őt ami persze dvd.. azt utánna jött a Fear ami szintén dvd és jött ez a változatosság kedvéér dvdn:) most szedem a Feart az mindennél előrrébvan nálam:P de ezis nagyon érdekel holnap reggelre ezis lentlesz..