797
The Suffering 2
-
#116 he? ennyi -
sagjoz #115 Ilyenkor mi van:
"Disc read error when checking disc. Make sure a licensed disc is in the drive, the disc is not damaged and the valid Disc Key is entered. -
sagjoz #114 Segítesz? -
sagjoz #113 De nem ám:-)))))D -
sagjoz #112 Vki fordítsa le amit írtam, mert vmi nem akar össze jönni nekem vagy én értelmeztem rosszul vmit vagy nem jól csináltam!
-
#111 mibajod? még mindig nemmegy:))))))) -
Alien1024 #110 helosztok hogy lehet be álitan aszt hogy ha felraktam 1 gamet ugye bár hozá adja hogy melyik meg hajtobol raktam fel(virtuális bol) és ki irtdam cdre hol lehet át álitani hogy a dvd meghajtomrol inditsa a gamet
-
sagjoz #109 ŰŰ
ŰŰŰ 1. Burn with Alcohol 120, at 4x speed, use securom NEW profile. ŰŰ
ŰŰŰ Make sure RAW DAO is selected. ŰŰ
ŰŰ° (DO NOT USE SECUROM NEW 4/5, MAKE SURE RMPS IS OFF) ŰŰ
ŰŰ° ŰŰ
Ű۱ 2. When asked, select "Keep TOC as on source cd, ŰŰ
ŰŰ² write until end of image file" ŰŰ
ŰŰŰ ŰŰ
ŰŰŰ 3. Install, when asked use CDKey: 8MQHJ-FRC7R-XYN6N-9SM8E-AW262 ŰŰ
ŰŰŰ Play from CD/DVD Reader and Enjoy! ŰŰ
ŰŰŰ ŰŰ
ŰŰŰ TEAM MiRROR 2005 ŰŰ
ŰŰŰ -
#108 legalább raktam be... lehet rajta látni mindent gém is ilyen mitkell ezen világosítani:P -
Newfronter #107 A kiírás nem egyszerű, nézdd meg a Starforce topikot! Ahhoz is sok türelem és egy CD olvasó kell! Jól hallottad, de nézdd meg az előb említett topikot! -
himpike #106 Ha mind a 3cdt kiírom és arról telepítem akkor is kell ez a hókuszpókusz? Csak mert ennyit nem ér, hogy felkúrjam magamat.. -
Newfronter #105 Játéknak van egy védelme, amit csak különféle progikkal lehet kicselezni. A zelőbb leírtam topikokat, azoknak a játékoknak ugyanez a védelmük és az eljárás is hogy elindítsd, azért nézz körül ezekben, mert már unalmas leírni ezeket a dolgokat, ha már 100x le lett írva profi módon. Ebbe már belefáradt az egész SG. -
sagjoz #104 Találtam a topicot de akkor a sforce progit kell használnom?
vagymi? -
sagjoz #103 Ezt most ne értem!!! -
Newfronter #102 Leírást találsz a Trackmania Sunrise topikban, worms 4 topikban..stb, nézz először ott szét! -
sagjoz #101 most telepítem a ... ez maradt le az előző üziböl:-( -
sagjoz #100 em a gamet, és azt szeretném kérdezni hogy kell hozzá crack vagy vmi progi hogy induljon vagy alanatur deamont. azt megy is? -
#99 Hát ezeket kár volt betenni legalább akkor világosítsad ki a képeket. -
#98 no ezis lejött nagyon jó kira a hangulat szépis
Pár kép:
-
#97 Megtaláltam a hibát!! ha a soundnál a 3d buffer be van kapcsolva akkor akkad de nagyon!!! :D -
#96 5.10 suhan semmi baja -
#95 Melyik catalyst van fönnt?? Nekem nagyon akkadozik, de nem tudom hogy miért!!! -
#94 Töltsd le az sfcure01-et és abba van benne. -
#93 istencsászár írta:
"bemountolod,felrakod uj alcoholal , restartolsz, !setup.bat indit, leregeled, sf nightamer disedable cd és disedable node, !start.bat indit, és ráböksz az exére ennyi:) tiszta?:D"
hol van az a !setup.bat?? -
Newfronter #92 Az inverz ki/be lehet kapcsolni az options-ben, a game menüpontban, de nem 100%, hogy ott van, egyébként nem nehéz megtalálni. -
Pardon22 #91 ahogy le van írva info fájlban, úgy írtam ki! Fetelepít, és simán megy CDről! :) De igen, az zavar h inverz + nem lehet állítani az egér gyorsaságát, de nem találom azt a beállítást! Vagy most én vagyok hüle h ennyire vaksi vagyok? :) -
#90 Akkor nem kell de nem mindenkinél megy kiirva. -
#89 Ha kiírtad, akkor nem kell húzogatni? -
Newfronter #88 Nem az volt a problémád az egérrel, hogy inverz volt? Mert azt át lehet állítani. -
#87 Az Image fájlt irtad ki, vagy rendesen? -
#86 Király! -
#85 Hogy írtad rá? Milyen CD-re? -
Pardon22 #84 ja most már nekem is elindult! Felírtam CDre, és onnan megy! :) Nekem se kérte CDkeyt! :) Jó a game, csak kicsit zavar h nem lehet beállítani az egeret! -
Newfronter #83
Ilyen fullon a grafikája, az AA ill. AF 16x.
Úgyhogy nem egy gépigényes játék. -
Newfronter #82 Igen megy kiírás nélkül, és semmi különösebbet nem kell csinálni, mint a többi SF3-as játéknál. És még a kulcsot sem kérte:) -
Pardon22 #81 megy vkinek kiírás nélkül??? Mert én próbáltam splinter celles start.bat, meg nightmare, lehúzva kábel, mindent, de semmi! :( Egyáltalán még a CDkeyt se kérte! :( -
#80 Jaja! Már én se bírom! -
#79 Ja most kijött egy csomó játék Serious Sam 2, Sniper Elite, FEAR, Suffering 2, stb. utána meg 2hónapig pangás van. -
mac83 #78 írjatok tapasztalatokat meg képeket
plíz -
#77 én sehogy aztse tudom mit szedjek elkezdtem tegnap a serius 2őt ami persze dvd.. azt utánna jött a Fear ami szintén dvd és jött ez a változatosság kedvéér dvdn:) most szedem a Feart az mindennél előrrébvan nálam:P de ezis nagyon érdekel holnap reggelre ezis lentlesz..