797
The Suffering 2
-
#357 Sziasztok! Elakadtam ebben a hazban; a nyillal jelzett ajtot nem tom kinyitni és egy női hang beszél hozzám! HELP! pls...
-
Crazy Mate #356 Mindegy,megy lehúzással,és bocs,hogy ennyit írtam!
-
Crazy Mate #355 Kiírásos,amikor cd-re írjuk ki. -
Crazy Mate #354 Mi ez a kiíeásos módszer?Ismertetné valaki? -
Crazy Mate #353 Mi az a mini image?Találtam egy ilyet a neten.És meg tudná valaki adni az msn címét,akinek elindult? -
#352 Két kábel van a cd/dvd romjaidba az egyik az ide kábel a másik a tépkábel lehuzhatod mindkettőt de elég ha a tápkábelt huzod ki.
Majd mountolod a Daemon tools 4-be a game mds fájlját és játszol. -
Crazy Mate #351 Akkor hogy lehet elindítani?Pontosan,honnan húzzak le kábeleket,stb.,légyszi ne mondjátok,hogy olvassak vissza! -
#350 Nincs! -
Crazy Mate #349 Még mindig nincsen crack? -
#348 húú, hát joyal egy ilyen játék, ... sztem nem túl könnyű -
#347 Nemtom PC-n milyen könnyű, de PS2-n előre félek neki állni.
-
#346 az a tűzhányós az tényleg idegesítő, de a többit sztem nem nehéz kinyírni mikor jönnek. mikot blackmore-hoz érsz változz át és SPACE -
#345 Nagyon nehéz!!! Közbe jönnek a sima szörnyek(nem is kevesen), meg aztán ott a tűzhányós. áhhh lehet, hogy félre teszem ezt egyideig.
-
gesa #344 Az a faszi Blackmore. Át kell változnod és csak úgy tudod sebezni. Nyomjad neki a special attack-ot (ha így hívják). -
#343 Egy faszi, aki elő jön aztán eltűnik. Környezet pedig lángol, van örök rakétavető és géppuska.
-
#342 segítek de mondd meg mi ott a főellenség? így a pálya nevéről nem tudom :$ -
#341 PLS!!
-
schumisi #340 Hali!
Nem tudja vki hogy lehet angolra váltani a nyelvet!Lassan becsavarodok az olasz-tól -
#339 HELP! Born to this-nél tarok és nemtom hogyan kell kinyírni a főellenséget. :(((
-
gesa #338 Én csak most kezdtem el játszani ezzel a játékkal és piszkosul ingadozott az FPS, időnként szinte megállt a játék. Arra az esetre, ha másnak is lenne ilyen gondja, leírom a megoldást, amit a Midway fórumán találtam meg.
A Configuration menüben a Sound-nál ki kell kapcsolni a "Use 3D Sound Buffers" opciót. -
#337 pontosan sufferingttb.exe -
unda #335 Kösz a segítséget,akkor próbálkozom tovább. -
#334 feka? úgy érted Blackmore? én kb. 15x csaptam meg szörnyként, aztán egy SPACE-se csapás és meghal. gondolom pont akkor mikor azt csináltam, akkor lett a vége, nem pedig 1 SPACE-estől hal meg. de try it. a férget meg nem kell bántanod! -
unda #333 Segits Wegde31,nem tudom legyőzni a fekát,legalább 2 órát szenvedtem már vele,tucatszor átváltoztam és levertem de semmi,a férget is lőttem rakétával!Már nagyon idegesít,még egy játékkal sem szívtam ennyit.Előre is kösz. -
#332 nem 2, hanem 3 vége van. gondolhatod mivel 3 féle szörnnyé alakulsz át ... -
midian #331 Hello Meg tudná valaki mondani ok(ok)ból fagyhat a game,rendesen indul de az első néhány jelenetnél egyszerűen kifagy (Amd Sempron 3200+,1gb r,9800 pro)a 3d buffer t kinyomtam -
unda #330 Kösz a biztatást,sikerült.Pedig hasonlóan próbáltam eddig is. -
#329 sziasztok! Erdekesen nagy a problémam! Megprobalom reszletesen leirni, hogy atlathato legyen:
Daemon 4.03HE -t hasznalok 1 virtualis meghajtoval.
Eloszor is feltelepitettem a POP3-at (1DVD) ...DVD-iro lehuzva, game bemountol, telepit és inditaskor muxik!
A Suffering2 is S.F.-os igy tehat azt is igy kő, de 3CD-s és ez a baj forrasa! ...DVD-iro lehuzva, gamecd1 mountol ám mikor a 2CD-t kero panel megjelenik, akkor ugyebar a cd1 helyere mountolom be, csak ekkor egy panel jelenik meg 3 gombbal és kiirja, hogy:
"UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES." 1- ismét 2- kihagyás 3- leállítás. Az ISMÉT gombot hiaba nyomom ujra ugyanez a panel lathato. Masik ketto megnyomasaval eltunik a panel és a game 2CD-t kero panelja marad OK és CANCEL gombokkal... gondolná az ember, hogy megoldodott a problema, 2CD mountolva es megnyomom az OK-t!
NEM TORTENIK SEMMI ugyanugy marad a 2CD-t kero panel es hiaba kattintok az OK-ra semmi, ha cancel-ra kattintok ertelemszeruen az addig telepitett 1CD torlodik!
Az erdekesseg csak most jon!
Megprobaltam ezt mas tobb CD-s game-el, hatha a daemon a xar; majdnem igazam lett! Elkezdtem telepiteni a Stubbs The Zombie (3Cd-s) game-et es mikor a 2CD-t kero panel megjelent bemountoltam az 1CD helyere és megint megjelent a panel 3 gombbal és kiirta, hogy:
"UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES." 1- ismét 2- kihagyás 3- leállítás. Megnyomtam a kettest vagy a hármast szinten eltunt, maradt a game 2CD-t kero panelja es megnyomtam az OK-t! LÁSSATOK CSODÁT - folytatta a telepitest!
Nos csak egy kerdesem van, hogy tud vki segiteni, miert csak a Suffering2 3CD-s game-et nem tudom telepiteni? A 3 fajl jo, mert kiirtam cd-re es ugy feltelepul, csak ugy meg nem idul, ugyebar DVD-ROM-bol telepitett!
Elore is koszi -
#328 Keress még löszert az rpg -be ha jól emlékszem a tér kőzepén van a ládája valahol de a molotov koktél is sebzi. -
unda #327 Kösz,"wedge31",de próbáltam rpg-vel,rálőtem a három rakétát elkezdet füstölni,
majd lő ugyanúgy tovább és nincs több rakétám,a sima lőszer meg nem sebzi!
Mit tanácsolsz? -
#326 De fog,legjobban az rpg. -
unda #325 Hello skacok,segítség kellene,elakadtam a loading yard udvarán mikor a helikopter megtámad. A kommandósokat legyűröm,de a gépen nem fog semmi fegyver.
Előre is kösz.
-
#324 THX!!
-
Dzsí Pí #323 Hát...kössz, de ebből nem sok segítséget kaptam.Valahogy nem lehet megmenteni a szerencsétlent? Én JÓ befejezést szeretnék... -
#322 lehet ebben gamepadot használni? -
#321 Elvileg kifekszik de nagyon nem mindegy hogy melyik befejezést kapja az ember egyáltalán mert a jó és a rossz között ég és föld a különbség akár jó vagy akár gonosz teljesen megváltoztatja az egész történetet mert két befejezése van ! gondolom nem kell kommentálnom mi lesz a befejezése ha gonoszak vagyunk a végére ha jók vagyunk akkor a befejezés egyértelmű. -
Dzsí Pí #320 Hi! Nem tudná vki megmondani hogy hogy kell csavargatni a 3 kazán melletti kerekeket h az ablak mögötti fickó kiszabaduljon és ne robbanjon fel a hely?
-
#319 Öld a szörnyeket és ahogy tudsz változ át mert csak így tudod sebezni blackmort /azt a feka csávot/ 5-6 ütés után kifekszik. -
#318 Ott, hogy háttérben fölből kiálló szörnyszerűség és a környezet egy égő épület. A szörny állandóan küldi az ellenséget. És nem tudni mit kell csinálni.
-
#317 pls #299-re valaki!