The Suffering 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Nemtom PC-n milyen könnyû, de PS2-n elõre félek neki állni.

Fákjúal!

Halfer
az a tûzhányós az tényleg idegesítõ, de a többit sztem nem nehéz kinyírni mikor jönnek. mikot blackmore-hoz érsz változz át és SPACE

ffxi
Nagyon nehéz!!! Közbe jönnek a sima szörnyek(nem is kevesen), meg aztán ott a tûzhányós. áhhh lehet, hogy félre teszem ezt egyideig.

Fákjúal!

Az a faszi Blackmore. Át kell változnod és csak úgy tudod sebezni. Nyomjad neki a special attack-ot (ha így hívják).
ffxi
Egy faszi, aki elõ jön aztán eltûnik. Környezet pedig lángol, van örök rakétavetõ és géppuska.

Fákjúal!

Halfer
segítek de mondd meg mi ott a fõellenség? így a pálya nevérõl nem tudom :$

ffxi
PLS!!

Fákjúal!

Hali!
Nem tudja vki hogy lehet angolra váltani a nyelvet!Lassan becsavarodok az olasz-tól<#csodalk><#falbav><#conf>

ffxi
HELP! Born to this-nél tarok és nemtom hogyan kell kinyírni a fõellenséget. 😞((

Fákjúal!

Én csak most kezdtem el játszani ezzel a játékkal és piszkosul ingadozott az FPS, idõnként szinte megállt a játék. Arra az esetre, ha másnak is lenne ilyen gondja, leírom a megoldást, amit a Midway fórumán találtam meg.
A Configuration menüben a Sound-nál ki kell kapcsolni a "Use 3D Sound Buffers" opciót.
MaSzKa
pontosan sufferingttb.exe

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Kösz a segítséget,akkor próbálkozom tovább.
Halfer
feka? úgy érted Blackmore? én kb. 15x csaptam meg szörnyként, aztán egy SPACE-se csapás és meghal. gondolom pont akkor mikor azt csináltam, akkor lett a vége, nem pedig 1 SPACE-estõl hal meg. de try it. a férget meg nem kell bántanod!

Segits Wegde31,nem tudom legyõzni a fekát,legalább 2 órát szenvedtem már vele,tucatszor átváltoztam és levertem de semmi,a férget is lõttem rakétával!Már nagyon idegesít,még egy játékkal sem szívtam ennyit.Elõre is kösz.
Halfer
nem 2, hanem 3 vége van. gondolhatod mivel 3 féle szörnnyé alakulsz át ...

Hello Meg tudná valaki mondani ok(ok)ból fagyhat a game,rendesen indul de az elsõ néhány jelenetnél egyszerûen kifagy (Amd Sempron 3200+,1gb r,9800 pro)a 3d buffer t kinyomtam<#integet2>
Kösz a biztatást,sikerült.Pedig hasonlóan próbáltam eddig is.
Agy Halott
sziasztok! Erdekesen nagy a problémam! Megprobalom reszletesen leirni, hogy atlathato legyen:

Daemon 4.03HE -t hasznalok 1 virtualis meghajtoval.
Eloszor is feltelepitettem a POP3-at (1DVD) ...DVD-iro lehuzva, game bemountol, telepit és inditaskor muxik!

A Suffering2 is S.F.-os igy tehat azt is igy kõ, de 3CD-s és ez a baj forrasa! ...DVD-iro lehuzva, gamecd1 mountol ám mikor a 2CD-t kero panel megjelenik, akkor ugyebar a cd1 helyere mountolom be, csak ekkor egy panel jelenik meg 3 gombbal és kiirja, hogy:
"UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES." 1- ismét 2- kihagyás 3- leállítás. Az ISMÉT gombot hiaba nyomom ujra ugyanez a panel lathato. Masik ketto megnyomasaval eltunik a panel és a game 2CD-t kero panelja marad OK és CANCEL gombokkal... gondolná az ember, hogy megoldodott a problema, 2CD mountolva es megnyomom az OK-t!
NEM TORTENIK SEMMI ugyanugy marad a 2CD-t kero panel es hiaba kattintok az OK-ra semmi, ha cancel-ra kattintok ertelemszeruen az addig telepitett 1CD torlodik!

Az erdekesseg csak most jon!
Megprobaltam ezt mas tobb CD-s game-el, hatha a daemon a xar; majdnem igazam lett! Elkezdtem telepiteni a Stubbs The Zombie (3Cd-s) game-et es mikor a 2CD-t kero panel megjelent bemountoltam az 1CD helyere és megint megjelent a panel 3 gombbal és kiirta, hogy:
"UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES." 1- ismét 2- kihagyás 3- leállítás. Megnyomtam a kettest vagy a hármast szinten eltunt, maradt a game 2CD-t kero panelja es megnyomtam az OK-t! LÁSSATOK CSODÁT - folytatta a telepitest!

Nos csak egy kerdesem van, hogy tud vki segiteni, miert csak a Suffering2 3CD-s game-et nem tudom telepiteni? A 3 fajl jo, mert kiirtam cd-re es ugy feltelepul, csak ugy meg nem idul, ugyebar DVD-ROM-bol telepitett!

Elore is koszi
wedge31
Keress még löszert az rpg -be ha jól emlékszem a tér kõzepén van a ládája valahol de a molotov koktél is sebzi.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kösz,"wedge31",de próbáltam rpg-vel,rálõtem a három rakétát elkezdet füstölni,
majd lõ ugyanúgy tovább és nincs több rakétám,a sima lõszer meg nem sebzi!
Mit tanácsolsz?
wedge31
De fog,legjobban az rpg.

Hello skacok,segítség kellene,elakadtam a loading yard udvarán mikor a helikopter megtámad. A kommandósokat legyûröm,de a gépen nem fog semmi fegyver.
Elõre is kösz.
ffxi
THX!!

Fákjúal!

Hát...kössz, de ebbõl nem sok segítséget kaptam<#szomoru1>.Valahogy nem lehet megmenteni a szerencsétlent? Én JÓ befejezést szeretnék...

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

ThugEdge
lehet ebben gamepadot használni?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

wesker24
Elvileg kifekszik de nagyon nem mindegy hogy melyik befejezést kapja az ember egyáltalán mert a jó és a rossz között ég és föld a különbség akár jó vagy akár gonosz teljesen megváltoztatja az egész történetet mert két befejezése van ! gondolom nem kell kommentálnom mi lesz a befejezése ha gonoszak vagyunk a végére ha jók vagyunk akkor a befejezés egyértelmû.
Hi! Nem tudná vki megmondani hogy hogy kell csavargatni a 3 kazán melletti kerekeket h az ablak mögötti fickó kiszabaduljon és ne robbanjon fel a hely?
<#worship>

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

wedge31
Öld a szörnyeket és ahogy tudsz változ át mert csak így tudod sebezni blackmort /azt a feka csávot/ 5-6 ütés után kifekszik.

ffxi
Ott, hogy háttérben fölbõl kiálló szörnyszerûség és a környezet egy égõ épület. A szörny állandóan küldi az ellenséget. És nem tudni mit kell csinálni.

Fákjúal!

MaSzKa
pls #299-re valaki!

wedge31
Én már végigtoltam de hernyóval nem találkoztam benne.Egyébként ez tipikusan egy olyan játék amiben nem lehet elakadni mert nincs min /ha mégis elõfordul komoly probléma megoldási gondjai lehetnek a haverodnak/ De azért leírhatnád pontosabban is,hogy hol akad el,talán könnyebb volna segiteni.

ffxi
De most már igen! 😊

Szal senki nem jáccik vele?

Fákjúal!

ffxi
Nem értem???

Fákjúal!

bakvarnyu
Fakopácsot.

ffxi
Léccí!

Fákjúal!

ffxi
Vki más?

Fákjúal!

wedge31
Használjon Chemotox-ot.

ffxi
HELP! A komám nyomul ezzel és elakadt benne, elmondása szerint vmi hernyónál nem tud tovább menni, mert nem tudja mit kell csinálni. Asszondja állandó jönnek a hernyók.

Fákjúal!

Seth
azért jönnek folyamatosan hogy a "berserk" csíkod tudd tölteni. Megtelik átváltozol,mivel csak így tudod megütni a muksót, ezt kell ismételgetni.
Tegnapelõtt vittem végig és szerintem szar lett. Elsõ rész 1000x jobb volt...

PSN ID.: Beegabor

A játék végén a fõmuftit hogy teszem haza?
Egyfolytába csak termelõdnek a szõrnyek,hiába csépelem...<#violent>
Gerisone
Nem értem mit szenvettek! minden starforceos játék elindul! cd-röl lehúz a táp és maunt daemon4el! ennyi

De trainer és cheat sehol sincs hozzá! tud valaki valamit?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Azta.....<#ijedt>
Pedig már az összes ajtót becsuktam...kivéve azt...<#wow3>
Seth
-_- na erre nem gondoltam...köcce

Ha kimentél és bezártad az ajtót akkor kell felkapcsolni a villanyt.
A lényeg a következõ , megnyitod a gázcsapot,kimész az ajtón és be kell zárni a detonáció miatt így robban csak ki a szembe lévõ ajtó.
Seth
dettó ugyanitt vagyok. Szerintem ittbugos lehet, talán újra kéne kezdeni ezt a pályát. Ha megfigyeled a csövet amibõl a gáz áramlik, az ajtó felé áll, ha megnyitod, mégjobban dõl belõle a gáz, szóval begyújtáskor ki kéne robbantania a picsba az ajtót. Eddíg még nem volt kedvem újra nekiállni ennek a szakasznak, hátha mégse bug és mást kel csinálni. Majd értesíts ha jutottál valamire ^^

Hi

Elakadtam annál a résznél amikor egy kis szemüveges zsaruval vagyok.
Van egy szoba ahol egy villanykapcsolóval belehet gyújtani egy szivárgó gázt,de
nem történik utáns se semmi...
Mitkõcsinálni?!

tenksz
MaSzKa
de nekem az eredeti.exe kell!!!
azt csak én tudom miért:-) mert nekem tuti hogy elfog így indulni
starfoce nightmare 1.12-vel+daemon4+Mini Image
így mennie kell az eredeti exe-vel
azért tünt el mert felülírtam a The Suffering 1 es crack-el
ez meg ugye a 2 ezért nincs meg

grebber
SF3.5-öt és attól felfelé egyátalán nem törik a gameket crackesen se a hireseket se a szarokat.
Biztos ennyire nehéz na de majd ha rájönnek hogy kell ugyis megtudjuk.Vagy nem is foglalkoznak hogy crackesen tört legyen bár ezt kétle mert milyen jó nekik ha feltöri valami team.

Next PC upgrade: 2022

ffxi
Miért csak a híres gémeket törik csak föl????? De pedig ha vki azok a híres gémek topikjában kér warez-t, akkor meg leszídják!!!!!!!! Teljesen nem értem ezt a világot...

Fákjúal!