The Suffering 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fákjúal!
Fákjúal!
Nem tudja vki hogy lehet angolra váltani a nyelvet!Lassan becsavarodok az olasz-tól<#csodalk>#csodalk><#falbav>#falbav><#conf>#conf>
A Configuration menüben a Sound-nál ki kell kapcsolni a "Use 3D Sound Buffers" opciót.
Daemon 4.03HE -t hasznalok 1 virtualis meghajtoval.
Eloszor is feltelepitettem a POP3-at (1DVD) ...DVD-iro lehuzva, game bemountol, telepit és inditaskor muxik!
A Suffering2 is S.F.-os igy tehat azt is igy kõ, de 3CD-s és ez a baj forrasa! ...DVD-iro lehuzva, gamecd1 mountol ám mikor a 2CD-t kero panel megjelenik, akkor ugyebar a cd1 helyere mountolom be, csak ekkor egy panel jelenik meg 3 gombbal és kiirja, hogy:
"UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES." 1- ismét 2- kihagyás 3- leállítás. Az ISMÉT gombot hiaba nyomom ujra ugyanez a panel lathato. Masik ketto megnyomasaval eltunik a panel és a game 2CD-t kero panelja marad OK és CANCEL gombokkal... gondolná az ember, hogy megoldodott a problema, 2CD mountolva es megnyomom az OK-t!
NEM TORTENIK SEMMI ugyanugy marad a 2CD-t kero panel es hiaba kattintok az OK-ra semmi, ha cancel-ra kattintok ertelemszeruen az addig telepitett 1CD torlodik!
Az erdekesseg csak most jon!
Megprobaltam ezt mas tobb CD-s game-el, hatha a daemon a xar; majdnem igazam lett! Elkezdtem telepiteni a Stubbs The Zombie (3Cd-s) game-et es mikor a 2CD-t kero panel megjelent bemountoltam az 1CD helyere és megint megjelent a panel 3 gombbal és kiirta, hogy:
"UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES." 1- ismét 2- kihagyás 3- leállítás. Megnyomtam a kettest vagy a hármast szinten eltunt, maradt a game 2CD-t kero panelja es megnyomtam az OK-t! LÁSSATOK CSODÁT - folytatta a telepitest!
Nos csak egy kerdesem van, hogy tud vki segiteni, miert csak a Suffering2 3CD-s game-et nem tudom telepiteni? A 3 fajl jo, mert kiirtam cd-re es ugy feltelepul, csak ugy meg nem idul, ugyebar DVD-ROM-bol telepitett!
Elore is koszi
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
majd lõ ugyanúgy tovább és nincs több rakétám,a sima lõszer meg nem sebzi!
Mit tanácsolsz?
Elõre is kösz.
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
<#worship>#worship>
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Fákjúal!
Fákjúal!
Tegnapelõtt vittem végig és szerintem szar lett. Elsõ rész 1000x jobb volt...
PSN ID.: Beegabor
Egyfolytába csak termelõdnek a szõrnyek,hiába csépelem...<#violent>#violent>
De trainer és cheat sehol sincs hozzá! tud valaki valamit?
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Pedig már az összes ajtót becsuktam...kivéve azt...<#wow3>#wow3>
PSN ID.: Beegabor
Elakadtam annál a résznél amikor egy kis szemüveges zsaruval vagyok.
Van egy szoba ahol egy villanykapcsolóval belehet gyújtani egy szivárgó gázt,de
nem történik utáns se semmi...
Mitkõcsinálni?!
tenksz
azt csak én tudom miért:-) mert nekem tuti hogy elfog így indulni
starfoce nightmare 1.12-vel+daemon4+Mini Image
így mennie kell az eredeti exe-vel
azért tünt el mert felülírtam a The Suffering 1 es crack-el
ez meg ugye a 2 ezért nincs meg
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Biztos ennyire nehéz na de majd ha rájönnek hogy kell ugyis megtudjuk.Vagy nem is foglalkoznak hogy crackesen tört legyen bár ezt kétle mert milyen jó nekik ha feltöri valami team.
Next PC upgrade: 2022