797
The Suffering 2
-
miki90 #437 oksa:) -
#436 azt hogy hogy csináltad az összevonást!! -
#435 Szerintem nem!
De ha sikerül akkor oszd meg! -
miki90 #434 ja és hallod!!
össze lehet vonni egy DVD-re?? me ugye 3 CD-s és össze lehet-e? -
miki90 #433 zsiiiiiir:D -
#432 MüKSZIK a crack!!!
Naon baba a gém!!! -
miki90 #431 djatb : sikerült elinditani??? -
#430 Én is kíváncsi vagyok. Azért furcsa, hogy a starforce védelem elérte, hogy sok idő kelljen egy crackhez. Az újabb starforce-hoz nem adtak ki, talán első lesz ez, de lehet, hogy fake. És észrevettétek, hogy eltűnt a starforce? Volt is vele egy-két baj, elégedetlensgé, stb, úgy látszik gondolnak az illegális gamerekre is :P -
miki90 #429 honnan szeded?? -
#428 Na én letöltöttem a cracket most töltöm a gémet!
Ha jól megy minden olyan 5 körül már tom mondani hogy mükszik e a crack! -
miki90 #427 nem tom mer nincs meg a játék de meg kéne szerezni!
-
#426 És működik? -
miki90 #425 elvileg kijött hozzá egy crack!!!
http://gamecopyworld.com/
itt fent van!!!!!! -
mikiking #424 közepes -
#423 játék közben tudsz változtatni rajta.
ha segítessz másnak és elfogadod a segítséget és nem ölsz meg ártatlant, rendőrt se, akkor kék - jó szörny leszel
ha párat megölsz, segítessz is meg nem is akkor sárga - közepes
ha mindenkit megölsz és senikinek sem segítessz akkor rücskös sárga-szürke - gonosz szörny vagy.
space-el történő csapás is más és más:
jó - láncal előre csap
közepes - felugrik és a földre csap
gonosz - nagy tüskék nőnek ki mellette
ezt ott is tudod nézni ahol vannak a fotóid, infók, feladatok, ott van egy családi kép, alatta a morality és ott a csíkon mutatja. meg a kép is egyre véresebb ha gonosz vagy. ez a játék végét befolyásolja, mint ahogy az első részben is, csak ott egy fajta szörny volt, de 3 féle vég. -
mikiking #422 a végére ? -
mikiking #421 azt lehet változtatni? én nem csináltam vele semmit, tegnap beinstaláltam játszottam egy cseppet meg ma is , oszt igy vagyok , hogy lehetett változtatni? amugy ez az utolsó pálya -
#420 ja én azt hittem a haverodra gondolsz a fekára. szóval Blackmore. igen, tudom hol vagy. én ott nagyon sokáig csináltam, öltem mindenkit aki jött, és ha tudtam átváltoztam és emlékszem egyszer a szörnyel átváltozva SPACE-t nyomva odacsaptam Blackmore-nak és azt lett a vége. lehet hogy pont akkor volt neki az utolsó csapás, de lehet hogy elég neki szörnyként egy SPACE. szóval én így csináltam. a nagy szörnnyel meg nem tudsz mit kezdeni, ő csak folyamatosan adagolja a társaságot nektek.
amúgy melyik szörny vagy, a jó-közepes-rossz? -
mikiking #419 nem nagyon ,de az énszerintem az utolsó pálya, a néger FEKA IS ÁTVÁLTOZIK . sok a szörny , lerobbant ház -
#418 képet nem tudsz belinkelni? :$
-
mikiking #417 18.- pálya -
mikiking #416 ott,amikor a végén a néger is ott van és csak jönnek meg jönnek a szörnyek , átváltozok , vagy 10-szer már odavágtam neki , de mindig eltünik és egy másik helyre megy . a többi szörny meg leszed, mit csináljak?hogy öljem meg? -
#415 mi az hogy nagy szörny? :D -
mikiking #414 megint elakadtam , a nagy szörnyet hogy kell kinyirni? -
mikiking #413 kössz tesó -
#412 jah itt én is elakadtam először. húha. próbálok visszaemlékezni. asszem az a lényeg, hogy kapcsold le a villanyt. engedd meg a gázt. menj ki, csukd be az ajtót és akkor kapcsold fel a villanyt. remélem érthető ahogy leírtam -
mikiking #411 csá, megint elakadtam ,ott vagyok hogy belemegyek a hűtőbe , ott van két ember felakasztva, azután kieneged onnan , és lejjebb megyek. felkapcsolom a villanyt megengedem a gázt, és egy 2 másodpercig ég a tüz utána elalszik és az ajtó nem nyílik ki , vele szembe megvan törve a gázcső, abból jön a tüz , már a közepe fele lehet , mit csináljak? -
mikiking #410 kössz már átmentem
-
#409 hát nem is ezt kell, hanem azt akarja Blackmore, hogy előjöjjön belőled a szörny! gondolom változtál át, de ha nem akkor asszem a C gomb volt az. amikor feltöltődött a düh, akkor változz át, aprítsd őket és majd a színpadon (vásznon) továbbmehetsz! -
mikiking #408 császtok , segítsetek már , elakadtam ott ,ahol egy szobába vagy olyan mint egy színpad, és van kivetitve egy dr. , ölöm ott a szörnyeket már egy fél órája már leszedtem vagy min. 100-at és csak jönnek meg jönnek . mit csináljak?nem létezik hogy csak ölni kjell őket -
#407 Kösz, akkor kihagyom.:( -
#406 hát az a helyzet hogy szörnyként nem tudsz fps-ben lenni. mászás, guggolás, ajtóberúgás, stb szintén tps-ben van :O -
#405 Csak FPS-ben végig lehet nyomni? (TPS-ben nem tudok lőni.) -
mikiking #404 császtok , a játékhoz nincs magyaritás? vagy ha magyaritás nincs honnan lehet lehuzin hozzá az angol nyelvet , mert én olaszul huzom (nem direkt) és nem tudok olaszul egy kukkot sem please help -
#403 FPS-ben nincs is rendesen kidolgozva, TPS-ben klassz
én a condemnedtől paráztam, igazi hatásos játék volt, de a suff2től nem f*stam. mondjuk ez nem épp negatívum, h nem érte el a megfelelő célt, attól még a játék toppos! első rész viszont jobb volt, de nem tudom honnan szerezd be, talán warezokat, smswebeket nézz, de talán már olcsó is. -
#402 hm...
lehet leszedem még1x a game-et, most úgyis isszonytatóan nagy pangás van, valamivel kell játszanom mááár!
az az igazság, hogy az első részhez nem volt még mindig szerencsém, mivel eléggé gyenge gépem volt még akkoriban, mikor megjelent a game, és hát...szóval elmaradt az első része.... a 2. részét leszedtem, majd összefostam magam, hogy ősszíntén fogalmazzak...ott úgy megijedtem, mikor egyszer a földből feljött ilyen láncos szörny, és így megcsapott...uhh...nem is mertem játszani vele aztán :D de végülis csak elvittem egy darabig, odáig ahol a házadban vagy, és nem tudtam kinyitni az ajtót...és itt letettem a játékot...(megoldást láttam alább ) megmondom, hogy amíg Condemned nem volt, még én egyszer nem ijedtem úgy meg egy játéktól, mint ettől :DD
hallottam pár havertól, hogy nem merték tolni még régebben az első részt, mert majd össze fosták magukat :D
és szeretném kérdezni, hogy ez nagy gáz, hogy ha nem nyomtam az első részével? gondolom storylag tutti...és milyen nézetből érdemes ezt mégis nyomni? mert láttam itt TPS/FPS shotokat alább....
nameg az első részét honnan lehetne beszerezni? mert én aztán már sehol nem találom, még torrent oldalokon sem =/ -
#401 Én elképesztő rajongója vagyok. Alant le is írtam hányszor vittem végig őket. Én csalódtam a 2 storyjában. Semmi újat nem tudtam meg, vagyis csak minimálisan. Egy két mellékszereplő életét mondjuk :P Jó lettem a végére és sajnáltam hogy pölö egy uccsó videó sem volt. Blackmore menyögi, hogy igazam volt, erősebb voltam, nyertem aztán Credits. Cu-cu-cu. Spoiler mellett -h másnak ne lőjjünk le poént- leírnád miben tér el ha teljesen rossz leszel a 2. rész végére? -
#400 Nagyon el van találva a játék története ugyanis teljesen megváltozik a játék története ha gonosz vagy vagy jó !!!!
Fel tudnák sorolni legalább 3 okot amiben megváltozott a játék története !!! -
#399 Naná hogy jó a játék szerintem az egyik legjobb horrorjáték !!!! már kétszer végignyomtam egyszer teljes gonoszként utána meg jóként !!!!
Nálam is úgy ment csak hogy lehuztam a kábeleket !!!
Hiába van a Starfuck nekem azzal nem jött össze !!!
-
mikiking #398 császtok , én most huzom le a suffering 2-est, már 5 napja mert torrnet és valahogy csak 10kb/s -el huz,nem tudjátok miért ? rendesen az internet 100-120-130 kb/s-el huz. amugy jó a játék? nektek is csak ugy megy hogy kihuzzátok a cd/dvd meghajtókat? , mert van hozzá starfuck ,na csá