797
The Suffering 2
  • wedge31
    Én már végigtoltam de hernyóval nem találkoztam benne.Egyébként ez tipikusan egy olyan játék amiben nem lehet elakadni mert nincs min /ha mégis előfordul komoly probléma megoldási gondjai lehetnek a haverodnak/ De azért leírhatnád pontosabban is,hogy hol akad el,talán könnyebb volna segiteni.
  • ffxi
    De most már igen! :)

Szal senki nem jáccik vele?

• ffxi
    Nem értem???

• bakvarnyu
    Fakopácsot.
  • ffxi
    Léccí!

• ffxi
    Vki más?

• wedge31
    Használjon Chemotox-ot.
  • ffxi
    HELP! A komám nyomul ezzel és elakadt benne, elmondása szerint vmi hernyónál nem tud tovább menni, mert nem tudja mit kell csinálni. Asszondja állandó jönnek a hernyók.

• Seth
    azért jönnek folyamatosan hogy a "berserk" csíkod tudd tölteni. Megtelik átváltozol,mivel csak így tudod megütni a muksót, ezt kell ismételgetni.
    Tegnapelőtt vittem végig és szerintem szar lett. Első rész 1000x jobb volt...[magánvélemény]
  • xavier
    A játék végén a főmuftit hogy teszem haza?
    Egyfolytába csak termelődnek a szőrnyek,hiába csépelem...
  • Gerisone
    Nem értem mit szenvettek! minden starforceos játék elindul! cd-röl lehúz a táp és maunt daemon4el! ennyi

De trainer és cheat sehol sincs hozzá! tud valaki valamit?
  • xavier
    Azta.....
    Pedig már az összes ajtót becsuktam...kivéve azt...
  • Seth
    -_- na erre nem gondoltam...köcce
  • danikoti
    Ha kimentél és bezártad az ajtót akkor kell felkapcsolni a villanyt.
  • danikoti
    A lényeg a következő , megnyitod a gázcsapot,kimész az ajtón és be kell zárni a detonáció miatt így robban csak ki a szembe lévő ajtó.
  • Seth
    dettó ugyanitt vagyok. Szerintem ittbugos lehet, talán újra kéne kezdeni ezt a pályát. Ha megfigyeled a csövet amiből a gáz áramlik, az ajtó felé áll, ha megnyitod, mégjobban dől belőle a gáz, szóval begyújtáskor ki kéne robbantania a picsba az ajtót. Eddíg még nem volt kedvem újra nekiállni ennek a szakasznak, hátha mégse bug és mást kel csinálni. Majd értesíts ha jutottál valamire ^^
  • xavier
    Hi

Elakadtam annál a résznél amikor egy kis szemüveges zsaruval vagyok.
    Van egy szoba ahol egy villanykapcsolóval belehet gyújtani egy szivárgó gázt,de
    nem történik utáns se semmi...
    Mitkőcsinálni?!

tenksz
  • MaSzKa
    de nekem az eredeti.exe kell!!!
    azt csak én tudom miért:-) mert nekem tuti hogy elfog így indulni
    starfoce nightmare 1.12-vel+daemon4+Mini Image
    így mennie kell az eredeti exe-vel
    azért tünt el mert felülírtam a The Suffering 1 es crack-el
    ez meg ugye a 2 ezért nincs meg
  • grebber
    SF3.5-öt és attól felfelé egyátalán nem törik a gameket crackesen se a hireseket se a szarokat.
    Biztos ennyire nehéz na de majd ha rájönnek hogy kell ugyis megtudjuk.Vagy nem is foglalkoznak hogy crackesen tört legyen bár ezt kétle mert milyen jó nekik ha feltöri valami team.
  • ffxi
    Miért csak a híres gémeket törik csak föl????? De pedig ha vki azok a híres gémek topikjában kér warez-t, akkor meg leszídják!!!!!!!! Teljesen nem értem ezt a világot...

• tsabigo
    Maszka!Ezt a baromságot egyedül találtad ki, vagy valaki segített?Szart sem érsz az eredeti exe-vel!Crack meg nincs és nagyon kicsi az esélye hogy valaha is lesz, ha eddig nem csinált senki akkor már nem is fog.Túl régen jött ki ahhoz a játék!!
  • mucsácsó
    és mit érsz el vele?
    ha azt nézed a clone is totálisan eredeti.....
  • Agy Halott #294
    MaSzKa... nem is rossz ötlet...az eredeti cd-bol kivenni az indito .exe-t....
  • MaSzKa
    Valaki légyszi!!! exe
  • Gerisone
    amikor az urge hazatér (hardest home coming) EGY HANG ASSZONGYA OLVASSAM EL A KIKURT PAPIROKAT MER ABBAN VAN A MÚLTAM! MERRE MENNYEK? NEMTOK KIMENNI?
  • MaSzKa
    akinek megvan a SUFFERINGTTB.EXE (original)legyenszíves tegye itt elérhetővé
    mert véletlenűl letöröltem és a CD sincs meg:-)
    ha crack van az is jo
    előre is kösz
  • zso23
    BUG van nálad! kezd előről! (nekem is ez volt). Az a lényeg hogy a haverod is bemenjen az épületbe...
  • Sgtfathi
    Srácok én már az elején elakadtam,ott ahol a börtön udvaron vagyok a haverral aztán a zendülés követően be lehet menni a börtönbem,de ott a folyosó végén van 1 ajtó,de nem tok bemenni ill.vannak rácsos ajtók,ott végképp nem tok bemenni.Meg va egy szellözö szerű ,de ott is hiába nyomtam a gombokat. valaki?
  • mucsácsó
    azbazmeg
  • báttyó02
    loál..
  • mucsácsó
    mit szenvedünk? lehúzod a kibaszott meghajtót és Daemon tools 4...kész, megy mint kés a vajon..ennyi........
  • Agy Halott #285
    ez az egesz jatek csak a crack kijovetelekor lesz 100%, addig meg szenvedhetünk ezzel a starforce-os xarral.
  • wesker24
    na ezt adja össze valaki sikerült elinditanom a játékot de csak azt nem értem hogy mi a francért akadozik a játék ezerrel. ott kint még egész jól megy de mikor bemegyünk a börtönös épületbe úgy leakad mint a nem tudom mi és egyszerüen nem tudom miért a FEAR és a Quake 4 ezerszer jobban ment ennél pedig a grafika nincs fent fullon talán rossz játékot töltöttem le ?
    ezen a konfigon simán menni kéne nem Intel P4 3,0 Ghz-es proci 512 Mb Ram és egy Ati Radeon 9250-es videókártya ???? vagy azért akadozik mert kiiktattam a cd-romokat máshogy meg nem igazán akar elindulni.
  • Klesk
    aha
  • mucsácsó
    DAEMON TOOLS 4 + kábellehúzás, telepít és játszik...így.....
  • Klesk
    Hogyan lehet a "Starforce" védelmet kijátszani?Mert ez védi a játékot,és nem engedi,hogy játszak vele!
    Aki tud segiteni,10000000000 KÖSZÖNET!
    MSN-címem:[email protected]
  • Klesk
    Nem tok játszani a suff 2 tövel segitsetek nem engedi hogy játszak,valami progream védi!
  • ffxi
    Az!

• báttyó02
    fear nemis valami ijesztős játék...inkább akció
  • mucsácsó
    nem lenne rossz vmi csít...vagy trainer, tök8, csak áá én befosok ettől a game-től :DDD pedig FEAR-től nem féltem :P