797
The Suffering 2
-
#316 Én már végigtoltam de hernyóval nem találkoztam benne.Egyébként ez tipikusan egy olyan játék amiben nem lehet elakadni mert nincs min /ha mégis előfordul komoly probléma megoldási gondjai lehetnek a haverodnak/ De azért leírhatnád pontosabban is,hogy hol akad el,talán könnyebb volna segiteni. -
#315 De most már igen! :)
Szal senki nem jáccik vele?
-
#314 Nem értem???
-
#313 Fakopácsot. -
#312 Léccí!
-
#311 Vki más?
-
#310 Használjon Chemotox-ot. -
#309 HELP! A komám nyomul ezzel és elakadt benne, elmondása szerint vmi hernyónál nem tud tovább menni, mert nem tudja mit kell csinálni. Asszondja állandó jönnek a hernyók.
-
#308 azért jönnek folyamatosan hogy a "berserk" csíkod tudd tölteni. Megtelik átváltozol,mivel csak így tudod megütni a muksót, ezt kell ismételgetni.
Tegnapelőtt vittem végig és szerintem szar lett. Első rész 1000x jobb volt...[magánvélemény] -
xavier #307 A játék végén a főmuftit hogy teszem haza?
Egyfolytába csak termelődnek a szőrnyek,hiába csépelem... -
#306 Nem értem mit szenvettek! minden starforceos játék elindul! cd-röl lehúz a táp és maunt daemon4el! ennyi
De trainer és cheat sehol sincs hozzá! tud valaki valamit? -
xavier #305 Azta.....
Pedig már az összes ajtót becsuktam...kivéve azt... -
#304 -_- na erre nem gondoltam...köcce -
danikoti #303 Ha kimentél és bezártad az ajtót akkor kell felkapcsolni a villanyt. -
danikoti #302 A lényeg a következő , megnyitod a gázcsapot,kimész az ajtón és be kell zárni a detonáció miatt így robban csak ki a szembe lévő ajtó. -
#301 dettó ugyanitt vagyok. Szerintem ittbugos lehet, talán újra kéne kezdeni ezt a pályát. Ha megfigyeled a csövet amiből a gáz áramlik, az ajtó felé áll, ha megnyitod, mégjobban dől belőle a gáz, szóval begyújtáskor ki kéne robbantania a picsba az ajtót. Eddíg még nem volt kedvem újra nekiállni ennek a szakasznak, hátha mégse bug és mást kel csinálni. Majd értesíts ha jutottál valamire ^^ -
xavier #300 Hi
Elakadtam annál a résznél amikor egy kis szemüveges zsaruval vagyok.
Van egy szoba ahol egy villanykapcsolóval belehet gyújtani egy szivárgó gázt,de
nem történik utáns se semmi...
Mitkőcsinálni?!
tenksz -
#299 de nekem az eredeti.exe kell!!!
azt csak én tudom miért:-) mert nekem tuti hogy elfog így indulni
starfoce nightmare 1.12-vel+daemon4+Mini Image
így mennie kell az eredeti exe-vel
azért tünt el mert felülírtam a The Suffering 1 es crack-el
ez meg ugye a 2 ezért nincs meg -
#298 SF3.5-öt és attól felfelé egyátalán nem törik a gameket crackesen se a hireseket se a szarokat.
Biztos ennyire nehéz na de majd ha rájönnek hogy kell ugyis megtudjuk.Vagy nem is foglalkoznak hogy crackesen tört legyen bár ezt kétle mert milyen jó nekik ha feltöri valami team. -
#297 Miért csak a híres gémeket törik csak föl????? De pedig ha vki azok a híres gémek topikjában kér warez-t, akkor meg leszídják!!!!!!!! Teljesen nem értem ezt a világot...
-
tsabigo #296 Maszka!Ezt a baromságot egyedül találtad ki, vagy valaki segített?Szart sem érsz az eredeti exe-vel!Crack meg nincs és nagyon kicsi az esélye hogy valaha is lesz, ha eddig nem csinált senki akkor már nem is fog.Túl régen jött ki ahhoz a játék!! -
#295 és mit érsz el vele?
ha azt nézed a clone is totálisan eredeti..... -
#294 MaSzKa... nem is rossz ötlet...az eredeti cd-bol kivenni az indito .exe-t.... -
#293 Valaki légyszi!!! exe -
#292 amikor az urge hazatér (hardest home coming) EGY HANG ASSZONGYA OLVASSAM EL A KIKURT PAPIROKAT MER ABBAN VAN A MÚLTAM! MERRE MENNYEK? NEMTOK KIMENNI? -
#291 akinek megvan a SUFFERINGTTB.EXE (original)legyenszíves tegye itt elérhetővé
mert véletlenűl letöröltem és a CD sincs meg:-)
ha crack van az is jo
előre is kösz
-
zso23 #290 BUG van nálad! kezd előről! (nekem is ez volt). Az a lényeg hogy a haverod is bemenjen az épületbe... -
#289 Srácok én már az elején elakadtam,ott ahol a börtön udvaron vagyok a haverral aztán a zendülés követően be lehet menni a börtönbem,de ott a folyosó végén van 1 ajtó,de nem tok bemenni ill.vannak rácsos ajtók,ott végképp nem tok bemenni.Meg va egy szellözö szerű ,de ott is hiába nyomtam a gombokat. valaki? -
#288 azbazmeg -
#287 loál.. -
#286 mit szenvedünk? lehúzod a kibaszott meghajtót és Daemon tools 4...kész, megy mint kés a vajon..ennyi........ -
#285 ez az egesz jatek csak a crack kijovetelekor lesz 100%, addig meg szenvedhetünk ezzel a starforce-os xarral. -
#284 na ezt adja össze valaki sikerült elinditanom a játékot de csak azt nem értem hogy mi a francért akadozik a játék ezerrel. ott kint még egész jól megy de mikor bemegyünk a börtönös épületbe úgy leakad mint a nem tudom mi és egyszerüen nem tudom miért a FEAR és a Quake 4 ezerszer jobban ment ennél pedig a grafika nincs fent fullon talán rossz játékot töltöttem le ?
ezen a konfigon simán menni kéne nem Intel P4 3,0 Ghz-es proci 512 Mb Ram és egy Ati Radeon 9250-es videókártya ???? vagy azért akadozik mert kiiktattam a cd-romokat máshogy meg nem igazán akar elindulni. -
Klesk #283 aha -
#282 DAEMON TOOLS 4 + kábellehúzás, telepít és játszik...így..... -
Klesk #281 Hogyan lehet a "Starforce" védelmet kijátszani?Mert ez védi a játékot,és nem engedi,hogy játszak vele!
Aki tud segiteni,10000000000 KÖSZÖNET!
MSN-címem:[email protected] -
Klesk #280 Nem tok játszani a suff 2 tövel segitsetek nem engedi hogy játszak,valami progream védi! -
#279 Az!
-
#278 fear nemis valami ijesztős játék...inkább akció -
#277 nem lenne rossz vmi csít...vagy trainer, tök8, csak áá én befosok ettől a game-től :DDD pedig FEAR-től nem féltem :P