The Suffering 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
mert véletlenûl letöröltem és a CD sincs meg:-)
ha crack van az is jo
elõre is kösz
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
ezen a konfigon simán menni kéne nem Intel P4 3,0 Ghz-es proci 512 Mb Ram és egy Ati Radeon 9250-es videókártya ???? vagy azért akadozik mert kiiktattam a cd-romokat máshogy meg nem igazán akar elindulni.
Aki tud segiteni,10000000000 KÖSZÖNET!
MSN-címem:[email protected]<#help>#help>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
daemon tools 4
game telepít
dvd/cd olvasó lehúz ( a sorrend nemtom fontos e ennél, én a telepítés után húztam le)
játék indít, ekkor feltelepíti a védelmet, újraindítás
utánna mini image-t bemountolod, játszassz
PSN ID.: Beegabor
mit kell vele csinálni,hohy elinduljon?
Daemon 3.47-el is megy, vagy már 4-es kell hozzá?
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
PSN ID.: Beegabor
egyik game-tõl sem féltem így...doom 3-tól sem, mondjuk a F.E.A.R-t még nem próbáltam, pedig attól is lehet fosni rendesen úgytom<#whatever>#whatever>
Simán az ehte képfájlt mountoltad be? Mert nekem nem sikerült simán a deamon 4el:-)