797
The Suffering 2
  • Maxtreme
    Elég ám 1x is.. Ne várd hogy éjfél körül valaki rögtön válaszoljon neked..
  • vitya810624
    Tudna valaki segiteni!!!!

Elakadtam a Suffering 2 játékban a 12. pályán (pálya neve: tipping point).

Feljövök a felszinre azután lezáródik a fedél (1 tengeralattjáró fedélhez hasonlit). Jobb oldalon fel lehet venni géppuskát a dobozból, ölni kell a szörnyeket, utána van 1 nagy lyuk a rácson amit a szörnyek törtek ki. Megöltem mindenkit és balra és jobbra van 1 ajtó ami nem nyilik ki. (A terep közepén van pár láda, balra még van pár fekvőpad.) Nem tudok innen továbbjutni!!!

Kérlek segitsetek!

• vitya810624

Feljövök a felszinre azután lezáródik a fedél (1 tengeralattjáró fedélhez hasonlit). Jobb oldalon fel lehet venni géppuskát a dobozból, ölni kell a szörnyeket, utána van 1 nagy lyuk a rácson amit a szörnyek törtek ki. Megöltem mindenkit és balra és jobbra van 1 ajtó ami nem nyilik ki. (A terep közepén van pár láda, balra még van pár fekvőpad.) Nem tudok innen továbbjutni!!!

Kérlek segitsetek!
  • vitya810624

Kérlek segitsetek!
  • vitya810624

Kérlek segitsetek!
  • Crazy Mate
    Elakadtam Suffering 2 elején,amikor kijövök abból a kikötőbpől,amibe bevisznek,miután kijöttem találkozok egy hajléktalannal,és innen tovább merre menjek?
  • Halfer
    smsweb, torrent, ...
    mondjuk egy tipp: wanadoo.atw.hu
  • mikiking
    csá,tik honnan töltöttétek le a suffering 2-est mert én valami orosz oldalról és nem engedi hogy bemountoljham?
  • Agy Halott #389
    LOL koszi! de en mar 17 db. molotov-koktelt dobtam ra es sajna addigra az eletem elfogy es ő nem sebesül! azert probalkozom...
  • Halfer
    Keress a pályán mindenféle fegyvert ..hopp mivel cheatelsz így van elég, dobáld meg grántáttal, molotov koktéllal meg hasonlókkal mikor alacsonyabban van. én is sokat szenvedtem itt, de végülis egyszerű a dolog. Amid van azzal támadt meg és felrobban. Akkor jön a csaj, véleményem szerint ott is írni fogsz ... :)
  • Agy Halott #387
    nahh ismet elakadtam... egy helikopter, melyet 3 rpg-vel kene kiloni, (gondolom ez a feladat) de csak az elso sebzi meg (elkezd fustolni) a maradek ketto hiaba talalja el nem tortenik semmi! mit kell tenni?

• Agy Halott #386
    igen koszi sikerult, haladok tovabb... szted kb. hany %-nal jarhatok?

jaja toroltem a tarhelyrol a kepeket!
  • Halfer
    jah látom már törölve van :)
  • Halfer
    rendben, semmi gond. már csak egy chapter van vissza, addig nem kutakodok spoileres helyeken :D de úgy tudod törölni, hogy a tárhelyről törlöd (vagy felülírod) mert az sg tárhelyre töltötte fel.
    #378 sikerült?
  • Agy Halott #383
    én nem tudom törölni a hsz-omat! már irtam a témaindítónak! remélem ő törli!
    ez erdekes, hogy te is ideges vagy (amit megértek) es megis emberi hangnemben tudod ezt a tudtomra adni! ...nem ugy mint a tobbiek...
    megegyszer bocsi!
  • Halfer
    Igen, de hogy mások se legyenek veled ilyenek töröld le őket, ahogy mondták.
  • Agy Halott #381
    bocsi, de ott nem akartam rosszat! most a vége-képek miatt vagy ilyen?
  • Halfer
    Nem, itt azt kell csinálni, hogy a hűtőt told a fenti szellőző alá, mássz fel és vmi baseball ütővel (pl) csapd ki a szellőzőt hogy a szobába juss! de kurvára nem érdemled meg hogy segítsek a condemned miatt
  • sorrow
    asszem meg kell nézni a mackókat és jön egy flash emlék majd a monszták a szellőzőből
  • Agy Halott #378
    itt megint elakadtam:
    bementem ebbe a szobába es kinyirtam sok szornyet, de az ajto nem nyílik! HELP!

• Agy Halott #377
    megoldottam...
  • Agy Halott #376

nahh tovabb jutottam, de itt megint elakadtam:
    jott egy rakat katona, megoltem oket, kinyitottam a csatora fedelét, lementem a csatornaba es nem tortenik semmi! a csatornabol vissza mar nem tok menni! HELP!
  • Crazy Mate
    A Superman Returns játékváltozata pc-n is lesz?Tudom,hogy nem ide tartozik.
  • Halfer
    hát azt úgy sem tudtad vezetni, mivel nem ott vagy most, ott nem sokat érne sztem.
  • Agy Halott #373
    nem adom fel, de amikor sima falak vannak és a két irany kozul mindkettő zsákutca, akkor az eleg idegesítő!
    hallod, volt egy teherauto, amiben volt RPG-rakétavető, en azt otthagytam... nem azt kellene itt használni vhol?
  • Halfer
    azért hal ki mert te nem tudsz továbbjutni? rajtad kívűl van még aki kér itt segítséget. én próbáltam segíteni, de nem tudom merre kell menned. miért adod fel ilyen könnyen?
  • Agy Halott #371
    nahh ugylatom ez a topic is kihal... akkor ezt a gammát is uninstallálhatom, mert senki nem segit...
  • Agy Halott #370
    #363-ra tud vki megoldást? total elakadtam... pls
  • Halfer
    nekem a kedvencem a dupla shoti, azzal is lehet aprítani a népet
  • berlinboy6329
    LOL.nekem 1,5 tár kellett bele.
  • Halfer
    azt a pókszerű szörnyet NAGYON KÖNNYŰ kinyírni. 3 másodperc ha folyamatosan lövöd gépfegyverrel.
  • berlinboy6329
    Én is elkezdtem a játékot.Az 1. részt alig tudtam letenni nagyon bírtam.A 2. részben meg elakadtam.Ott vok h van 1 félmeztelen melegnek tűnő csávó itt tovább megyek és kiérek 1 olyan helyre ahol van két rendőr és találkozok az 1 shotis géppityus szörnyel amit atomnehezen tok kinyírni,sőt 2 van belőle.Hát ez lol.Mind1 valahogy Liminálom őket marad fél életem úgy h mindin xombiumot felszedtem erre mek tovább és jön 3 1más után.LOL.2-őt leszedek 3. kiníir. Vki hint-et tud hinteni?
  • Agy Halott #365
    jaja sok katona jott es lott géppityuval.... ahol most jarok az pont a "sok katonás"-rész utan van, mikor a foldbol kijon egy 5lábú izé és én abba a lyukba ugrok le és ide lyukadok ki, ahol elakadtam!

a csítben igazad van, de nagyon hamar kinyírnak meg igy is, bar csak a loszert csíteltem!
  • Halfer
    igazság az hogy nem teljesen tudom, de emlékszem a részre. csak ez homályba merült. se szellőző, se ajtó nincs? nem tudom volt-e már hogy sokan jöttek. valahol sok katona kell hogy jöjjön és ahonnan jönnek arra kell menni. sajna többet nem tudok segíteni.
    de miért használsz cheat-et hozzá? van elég töltény a játékban, szóval szvsz felesleges. csak ront a játék élményéből.
  • Agy Halott #363
    igen örök töltény, örök molotov-koktél, örök gránát... élet nincs!
    az igaz, hogy leírja, de angolul nem tok ezert kerem a segitseged!

-ebbol a lyukbol kimaszok:

-utana ennek a racsnak a masik oldalarol egy csavo kinyit egy masik racsot:

-ahogy atmegyek két ilyen földbol elobujó szornyet nyirok ki; majd van két ajtó:

-ha jobbra megyek ide érkezek:

-ha balra akkor pedig ide, itt van az a dugattyús gépezet (#361-es hsz. képe):

Remélem tod hol vok, mert télleg elakadtam... elore is koszi!
  • Halfer
    te, előbb egy kérdés: örök töltény kódot írtál be vagy mi??? örök élet ugye nincs?!
    a helyről ahol most vagy adj több infót vagy képet. amúgy írja meg mondja is mi a feladat szóval így nem lesz semmi élvezet hogy folyton más oldja meg. nagyobb élmény ha te jössz rá.
  • Agy Halott #361
    koszi telleg... ilyet eszre venni?
    Most meg itt akadtam el... vmilyen mechanikus gép pöfög és nem tom mit kell tenni!

• Halfer
    az a lényeg hogy öld az ellenségeket addig, míg át tudsz változni. az után ahol újból kivetíti magát Killjoy, attól balra a fal törékeny, ott kell kitörnöd magad szörnyként. utána újból lehetsz Torque, vagyis ember.
  • Agy Halott #359
    huhh koszi sikerült, most meg a moziban akadtam el! szétszakad a vászon bemegyek mögé és a szörnyek csak jönnek, csak jönnek...

• Halfer
    Ebben a házban :) Ez a te házad. TV be fog kapcsolódni, Killjoy beszél hozzád, telefonon is beszélnek hozzád, aztán nézz be a fürdőbe, többi szobába, és akkor mehetsz ki az ajtón!