The Suffering 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maszka!Ezt a baromságot egyedül találtad ki, vagy valaki segített?Szart sem érsz az eredeti exe-vel!Crack meg nincs és nagyon kicsi az esélye hogy valaha is lesz, ha eddig nem csinált senki akkor már nem is fog.Túl régen jött ki ahhoz a játék!!

mucsácsó
és mit érsz el vele?
ha azt nézed a clone is totálisan eredeti.....
Agy Halott
MaSzKa... nem is rossz ötlet...az eredeti cd-bol kivenni az indito .exe-t....
MaSzKa
Valaki légyszi!!! exe

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Gerisone
amikor az urge hazatér (hardest home coming) EGY HANG ASSZONGYA OLVASSAM EL A KIKURT PAPIROKAT MER ABBAN VAN A MÚLTAM! MERRE MENNYEK? NEMTOK KIMENNI?<#mf3><#mf3><#mf3>

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

MaSzKa
akinek megvan a SUFFERINGTTB.EXE (original)legyenszíves tegye itt elérhetõvé
mert véletlenûl letöröltem és a CD sincs meg:-)
ha crack van az is jo
elõre is kösz

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

BUG van nálad! kezd elõrõl! (nekem is ez volt). Az a lényeg hogy a haverod is bemenjen az épületbe...

Sgtfathi
Srácok én már az elején elakadtam,ott ahol a börtön udvaron vagyok a haverral aztán a zendülés követõen be lehet menni a börtönbem,de ott a folyosó végén van 1 ajtó,de nem tok bemenni ill.vannak rácsos ajtók,ott végképp nem tok bemenni.Meg va egy szellözö szerû ,de ott is hiába nyomtam a gombokat. valaki?

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

mucsácsó
azbazmeg<#wilting><#wilting><#wilting>
báttyó02
loál..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mucsácsó
mit szenvedünk? lehúzod a kibaszott meghajtót és Daemon tools 4...kész, megy mint kés a vajon..ennyi........
Agy Halott
ez az egesz jatek csak a crack kijovetelekor lesz 100%, addig meg szenvedhetünk ezzel a starforce-os xarral.
wesker24
na ezt adja össze valaki sikerült elinditanom a játékot de csak azt nem értem hogy mi a francért akadozik a játék ezerrel. ott kint még egész jól megy de mikor bemegyünk a börtönös épületbe úgy leakad mint a nem tudom mi és egyszerüen nem tudom miért a FEAR és a Quake 4 ezerszer jobban ment ennél pedig a grafika nincs fent fullon talán rossz játékot töltöttem le ?
ezen a konfigon simán menni kéne nem Intel P4 3,0 Ghz-es proci 512 Mb Ram és egy Ati Radeon 9250-es videókártya ???? vagy azért akadozik mert kiiktattam a cd-romokat máshogy meg nem igazán akar elindulni.
aha<#wow1>
mucsácsó
DAEMON TOOLS 4 + kábellehúzás, telepít és játszik...így.....
Hogyan lehet a "Starforce" védelmet kijátszani?Mert ez védi a játékot,és nem engedi,hogy játszak vele!
Aki tud segiteni,10000000000 KÖSZÖNET!
MSN-címem:[email protected]<#help>
Nem tok játszani a suff 2 tövel segitsetek nem engedi hogy játszak,valami progream védi!<#vigyor>
ffxi
Az!

Fákjúal!

báttyó02
fear nemis valami ijesztõs játék...inkább akció

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mucsácsó
nem lenne rossz vmi csít...vagy trainer, tök8, csak áá én befosok ettõl a game-tõl 😄DD pedig FEAR-tõl nem féltem 😛
deestroy
Sziasztokk! Kéne 1 kicsi segítség!!! Elakadtam rögtön az elején...kijöttem a sittrõl, az utcán futkoztam, és bemásztam egy házablakán a konyhába! Na onnan aztán nem tudok sehova menni... Mit kell itt csinálni??????? <#confused><#confused><#confused><#phone><#pias><#nemtudom><#nemtudom>

Shep
Azóta nem nyomtam, de akkor nem sikerült, így most várok a csodára.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

deestroy
Sziasztokk! Kéne 1 kicsi segítség!!! Elakadtam rögtön az elején...kijöttem a sittrõl, az utcán futkoztam, és bemásztam egy házablakán a konyhába! Na onnan aztán nem tudok sehova menni... Mit kell itt csinálni???????

ffxi
Azóta sem??

Amúgy nem tudok 😞

Fákjúal!

Shep
Tud vki trainert hozzá, vagy halhatatlanság csitet, mert Blackmooret nem bírom megölni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Esrohnoil
Sztem a kripta sem utolsó amikor hirtelen teljesen sötét lesz és mindenhonnan jönnek a csontvázak, a kijáratot meg alig lehet megtalálni. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

köszi,megpróbálom
mucsácsó
<#nyes><#nyes>jaja, starforce-os game-ek kincsek (már amelyik<#hehe>), simán megéri nélkülözni a meghajtókat értük...még én aszondom hogy jó hogy "csak ennyit" kell tenni, hogy lehúzni és megy is...és nem szenvedni még mittomén mikkel<#idiota>
Seth
nekem is most pihen az olvasó 😄

PSN ID.: Beegabor

mucsácsó
pontosan...csak én úgy lehúztam, hogy vissza sem dugtam má egy hete <#idiota><#idiota>
Seth
Na én a következõt csináltam:

daemon tools 4
game telepít
dvd/cd olvasó lehúz ( a sorrend nemtom fontos e ennél, én a telepítés után húztam le)
játék indít, ekkor feltelepíti a védelmet, újraindítás
utánna mini image-t bemountolod, játszassz

Tudom,hogy elegetek van már belõlée, de egyszerûen nem bírom elindítani a Suffering 2-õt.
mit kell vele csinálni,hohy elinduljon?
Daemon 3.47-el is megy, vagy már 4-es kell hozzá?
Shep
A legegyszerûbb, ha jól a párna alá rejted, ott biztos nem találja meg a gonosz progi 😊 Egyébként ennél a programnál mindenképpen le kell húzni, egyébként nem nagyon fog elindulni

Igen.Már közben sikerült továbbvinem.De azért nagyon köszönöm a segítséget.<#buck>

hello. hogyan kell hideolni a virtuális meghajtókat?
Shep
Az egy diretors cutban volt durva, ott csak rohanni kellett azt aki jött azt lõni, az volt ám az izgalom.

mucsácsó
jajaja, olyanokat ordítottam 😄DD marine az iszonyat fosatós.....iszonyatosan...de a primal huntban is, a 2nek a kiegjébén már a predátorral is félelmetes menni! 😄
Shep
ött addig kell ölni, amíg el nem fogynak csak utánna lehet bemenni a moziba.

Azért ne felejtsük el a jó kis AVP és AVP2-t sem, fõleg az 1 volt fosatós,mert abban csak korlátozott volt a mentések száma és kurva kevés volt a lõszer. De persze a második részben is beszartam néha😊) Bár ez jobbára csak a marine karakterre vonatkozik, este fülhalgatóval egyedül a sötét szobában egy szál pulserifle-vel a kézben és mindenhonnan csak jönnek jönnek nem látok semmit és mar a fröcsögõ sav már alig van a tárban lõszer neeeeeeee....arrrrrghhh.......

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

mucsácsó
jah..pontosan...én is ugyanezt gondolom az undyngról<#whatever><#rolleyes>
Dynamic
Az Undyingnak szerintem csak az eleje, a házas rész volt fosatós.A többi pl. a dzsungeles részben semmi különös nem volt már.
Fosatós játék az nem ez, hanem a jó öreg Undyng! Igazi Clive Barcker hangulat!

mucsácsó
csak sajnos nem játszottam vele <#shakehead>
Seth
ha játszottál az elsõ résszel, akkor szerintem ez a rész már semmi meglepetést nem okoz

lehetne félni a feartól de nem jól készítették el azt a game-t:-)
mucsácsó
ááá...én fosok ettõl a game-tõl bazz...félek attól hogy megijedek <#guluszem1><#guluszem1><#csodalk><#idiota><#idiota><#vigyor>
egyik game-tõl sem féltem így...doom 3-tól sem, mondjuk a F.E.A.R-t még nem próbáltam, pedig attól is lehet fosni rendesen úgytom<#whatever>
Valaki segítsen!Elakadtam annál a résznél amikor keresztülmegyek egy bolton és valami mozi elé jutok, kinyírtam a szönyeket, de megint jött az a tûzdobáló akármi ami elõl egyszer már elszaladtam.

Agy Halott
"írjon"
Agy Halott
Próbálta már vki EZTa cracket? Aki igen, az íron róla, mert nincs idõm megnézni!
Akkor csit és a pelust helyezd el a testeden:-)DDDDDDDDDDDD
Simán az ehte képfájlt mountoltad be? Mert nekem nem sikerült simán a deamon 4el:-)