797
The Suffering 2
  • ffxi
    Van rá másik megoldás is!

Vezérlőpult-Eszközök kikeresed a lemezmeghajtódat és tilcs le. Ez azzal= mintha kihúznád.

Szívesen :)

• sagjoz
    De én ezt szeretném elkerülni hogy a gépembe nyúkáljak!!!De azért köszi!
  • Shep
    Na nagyon jó de valaki vigye végre végig és árulja el hogy kell megölni Blackmooret
  • Seth
    hát én felraktam a daemon 4-et, lehúztam az olvasót, miniimage mount, és így indul
  • sagjoz
    Deamon T sem jó a gamehoz????
  • Seth
    A setupban ( nem a játékon belüli) miért inaktív a detail texturing pont??? Vidkari gef6600
  • tsabigo
    Akkor ha jól értem a DT4 sem hozott változást.Pont a lehuzogatást akartam elkerülni.
  • Pardon22
    hát most így nehéz elmondani, asszem a 11es pálya, bent vagyok vmi szobában, ahol ég a lépcső és szokás szerint rengeteg szörny jön + olyan rendőrbácsik! Hát hiába pusztítottam el már vagy 30rémet, de csak jönnek és jönnek! Tuti vmi kibúvót kell találnom... de nem jövök rá és meghalok! :(
  • grebber
    Le kell huzni a meghajtókat azt is megcsináltad?
  • tsabigo
    Halihó!
    Daemon 4- et próbálta már valaki?Nekem azzal sem sikerült, de lehet hogy én vagyok béna.
  • ffxi
    Miért nwm? Nagy gáma ez!!!

• grebber
    Pff hát arra várhatsz ugy fél évet ha nem többet aztán lehet hogy nem is foglalkoznak vele.
  • Agy Halott #224
    Jöjjön már a crack ! ! !
  • Shep
    Na mi a helyzet hol tartasz?
  • Agy Halott #222
    Ok köszönöm a választ.
  • Shep
    Na csak pörgessed, mert sose tudom meg hogy kell megölni a csúnyabácsit
  • Pardon22
    mikor a zsarukat megöli kint az apartmannál! de kinyírtam már! :P belelőttem párat az autóba mikor ott volt és vele együtt felrobbant! :P
    most a 7-es pályán vagyok vmi csatorna résznél...
  • ffxi
    Mi a különbség a crack és feltörés között????

• Duddits
    Nah persze... Ha nem vetted volna észre, az sajnos nem crack.
  • grebber
    Az is törés de nem rendes crack.
  • GOAViktor
    Van crack a SC3-hoz!: gamecopyworld.com
  • gesa
    Hi!

Nálam elindult a game kiírással és Sfcure + SFNightmare + lehúzogatás + mini image módszerrel is. A probléma az volt, hogy mentésre vagy az Esc megnyomására kékhalál következett.
    A megoldásra a Midway fórumán találtam rá. A problémát a tűzfal (nálam ZoneAlarm)és StarForce driverek közötti ütközés okozta.
    Innen letöltöttem a StarForce-hoz egy update-et és már működik: SF update
  • grebber
    Splinter Cell 3hoz és a Panzers Phase Two-hoz nincs még crack ezt kitől halottad hogy van?!
  • Shep
    Milyen géppuskás szörny így nem ugrik be.
  • Duddits
    Splinter Cell 3-hoz mióta van crack?
  • melon
    Nekem úgy ment ha lehúztam a meghajtókat, de ha SFNightmare-rel kikapcsoltam a meghajtókat a node-t meg mindent akkor meg sem nyikkan csak checking disc-el.
  • GOAViktor
    Biztos hogy lesz crack, hisz már feltörtek egy csomó StarForce 3-as védelmet (lásd: Splinter Cell 3, Brothers in Arms: EiB, Pansers: Phase 2)
  • Agy Halott #209
    Sziasztok! Lesz a játékhoz normális crack; vagy starforce-os játékot normálisan még nem törtek fel?
  • Pardon22
    na rájöttem, mikor átváltozik átvágom a falat, és kész :P nem jönnek utánam! Most ott vagyok h jött egy kibeb.szott bazi géppuskás szörny, de nemtom az ellenszerét! Vki esetleg?
  • grebber
    És azzal ugyanugy meg kell csinálni mindent csak a full imige helyett azt rakod be .
  • sagjoz
    van már hozzá image indító file:-)
  • Shep
    Hát pedig az még elég bagatel a későbbiekhez képest.
  • Pardon22
    há én még csak a mozivászon mögötti résznél tartok, de annyi szörny jön h egyből lapátra tesznek! :(
  • Duddits
  • Shep
    Na senki nem játszik vele? Senki nem tudja, hogy kell megöli Blackmoore-t?
  • ffxi
    Nem okoskodtam ,ha nem okosodtam!

• Duddits
    Jó basszus! Azt se tudod mi a szitu, azt itt adod az okost! Nem tudnak crack-et csinálni hozzá, ezért csak meghajtólehúzásos/tiltásos módszerrel megy!!!!
  • ffxi
    Mi a különbség a többivel szemben? Ua.!

• Duddits
    Mert Starforce védelem van rajta!! Ha még nem tudnád...
  • danikoti
    You may need to insert the CD into your drive or reinstall the aplication [The Suffering 2 telepítésénél írja ki szerintetek mi lehet a baj ???]