797
The Suffering 2
-
#236 Van rá másik megoldás is!
Vezérlőpult-Eszközök kikeresed a lemezmeghajtódat és tilcs le. Ez azzal= mintha kihúznád.
Szívesen :)
-
sagjoz #235 De én ezt szeretném elkerülni hogy a gépembe nyúkáljak!!!De azért köszi! -
#234 Na nagyon jó de valaki vigye végre végig és árulja el hogy kell megölni Blackmooret -
#233 hát én felraktam a daemon 4-et, lehúztam az olvasót, miniimage mount, és így indul -
sagjoz #232 Deamon T sem jó a gamehoz???? -
#231 A setupban ( nem a játékon belüli) miért inaktív a detail texturing pont??? Vidkari gef6600 -
tsabigo #230 Akkor ha jól értem a DT4 sem hozott változást.Pont a lehuzogatást akartam elkerülni. -
Pardon22 #229 hát most így nehéz elmondani, asszem a 11es pálya, bent vagyok vmi szobában, ahol ég a lépcső és szokás szerint rengeteg szörny jön + olyan rendőrbácsik! Hát hiába pusztítottam el már vagy 30rémet, de csak jönnek és jönnek! Tuti vmi kibúvót kell találnom... de nem jövök rá és meghalok! :( -
#228 Le kell huzni a meghajtókat azt is megcsináltad? -
tsabigo #227 Halihó!
Daemon 4- et próbálta már valaki?Nekem azzal sem sikerült, de lehet hogy én vagyok béna. -
#226 Miért nwm? Nagy gáma ez!!!
-
#225 Pff hát arra várhatsz ugy fél évet ha nem többet aztán lehet hogy nem is foglalkoznak vele. -
#224 Jöjjön már a crack ! ! ! -
#223 Na mi a helyzet hol tartasz? -
#222 Ok köszönöm a választ. -
#221 Na csak pörgessed, mert sose tudom meg hogy kell megölni a csúnyabácsit -
Pardon22 #220 mikor a zsarukat megöli kint az apartmannál! de kinyírtam már! :P belelőttem párat az autóba mikor ott volt és vele együtt felrobbant! :P
most a 7-es pályán vagyok vmi csatorna résznél... -
#219 Mi a különbség a crack és feltörés között????
-
#218 Nah persze... Ha nem vetted volna észre, az sajnos nem crack. -
#217 Az is törés de nem rendes crack. -
GOAViktor #216 Van crack a SC3-hoz!: gamecopyworld.com -
gesa #215 Hi!
Nálam elindult a game kiírással és Sfcure + SFNightmare + lehúzogatás + mini image módszerrel is. A probléma az volt, hogy mentésre vagy az Esc megnyomására kékhalál következett.
A megoldásra a Midway fórumán találtam rá. A problémát a tűzfal (nálam ZoneAlarm)és StarForce driverek közötti ütközés okozta.
Innen letöltöttem a StarForce-hoz egy update-et és már működik: SF update -
#214 Splinter Cell 3hoz és a Panzers Phase Two-hoz nincs még crack ezt kitől halottad hogy van?! -
#213 Milyen géppuskás szörny így nem ugrik be. -
#212 Splinter Cell 3-hoz mióta van crack? -
melon #211 Nekem úgy ment ha lehúztam a meghajtókat, de ha SFNightmare-rel kikapcsoltam a meghajtókat a node-t meg mindent akkor meg sem nyikkan csak checking disc-el. -
GOAViktor #210 Biztos hogy lesz crack, hisz már feltörtek egy csomó StarForce 3-as védelmet (lásd: Splinter Cell 3, Brothers in Arms: EiB, Pansers: Phase 2) -
#209 Sziasztok! Lesz a játékhoz normális crack; vagy starforce-os játékot normálisan még nem törtek fel? -
Pardon22 #208 na rájöttem, mikor átváltozik átvágom a falat, és kész :P nem jönnek utánam! Most ott vagyok h jött egy kibeb.szott bazi géppuskás szörny, de nemtom az ellenszerét! Vki esetleg? -
#207 És azzal ugyanugy meg kell csinálni mindent csak a full imige helyett azt rakod be . -
sagjoz #206 van már hozzá image indító file:-) -
#205 Hát pedig az még elég bagatel a későbbiekhez képest. -
Pardon22 #204 há én még csak a mozivászon mögötti résznél tartok, de annyi szörny jön h egyből lapátra tesznek! :( -
#203 -
#202 Na senki nem játszik vele? Senki nem tudja, hogy kell megöli Blackmoore-t? -
#201 Nem okoskodtam ,ha nem okosodtam!
-
#200 Jó basszus! Azt se tudod mi a szitu, azt itt adod az okost! Nem tudnak crack-et csinálni hozzá, ezért csak meghajtólehúzásos/tiltásos módszerrel megy!!!! -
#199 Mi a különbség a többivel szemben? Ua.!
-
#198 Mert Starforce védelem van rajta!! Ha még nem tudnád... -
danikoti #197 You may need to insert the CD into your drive or reinstall the aplication [The Suffering 2 telepítésénél írja ki szerintetek mi lehet a baj ???]