The Suffering 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
5.10 suhan semmi baja

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MrDevil
Melyik catalyst van fönnt?? Nekem nagyon akkadozik, de nem tudom hogy miért!!!

Duddits
Töltsd le az sfcure01-et és abba van benne.

CalebJoe
istencsászár írta:

"bemountolod,felrakod uj alcoholal , restartolsz, !setup.bat indit, leregeled, sf nightamer disedable cd és disedable node, !start.bat indit, és ráböksz az exére ennyi😊 tiszta?😄"

hol van az a !setup.bat??
Az inverz ki/be lehet kapcsolni az options-ben, a game menüpontban, de nem 100%, hogy ott van, egyébként nem nehéz megtalálni.
ahogy le van írva info fájlban, úgy írtam ki! Fetelepít, és simán megy CDrõl! 😊 De igen, az zavar h inverz + nem lehet állítani az egér gyorsaságát, de nem találom azt a beállítást! Vagy most én vagyok hüle h ennyire vaksi vagyok? 😊

grebber
Akkor nem kell de nem mindenkinél megy kiirva.

Next PC upgrade: 2022

lalakov
Ha kiírtad, akkor nem kell húzogatni?
Nem az volt a problémád az egérrel, hogy inverz volt? Mert azt át lehet állítani.
Harly18
Az Image fájlt irtad ki, vagy rendesen?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Duddits
Király! <#eljen>

Duddits
Hogy írtad rá? Milyen CD-re?

ja most már nekem is elindult! Felírtam CDre, és onnan megy! 😊 Nekem se kérte CDkeyt! 😊 Jó a game, csak kicsit zavar h nem lehet beállítani az egeret!

Ilyen fullon a grafikája, az AA ill. AF 16x.
Úgyhogy nem egy gépigényes játék.
Igen megy kiírás nélkül, és semmi különösebbet nem kell csinálni, mint a többi SF3-as játéknál. És még a kulcsot sem kérte😊
megy vkinek kiírás nélkül??? Mert én próbáltam splinter celles start.bat, meg nightmare, lehúzva kábel, mindent, de semmi! 😞 Egyáltalán még a CDkeyt se kérte! 😞

Duddits
Jaja! Már én se bírom! <#nyes>

CalebJoe
Ja most kijött egy csomó játék Serious Sam 2, Sniper Elite, FEAR, Suffering 2, stb. utána meg 2hónapig pangás van.
írjatok tapasztalatokat meg képeket
plíz <#beka2>

Istencsászár
én sehogy aztse tudom mit szedjek elkezdtem tegnap a serius 2õt ami persze dvd.. azt utánna jött a Fear ami szintén dvd és jött ez a változatosság kedvéér dvdn😊 most szedem a Feart az mindennél elõrrébvan nálam😛 de ezis nagyon érdekel holnap reggelre ezis lentlesz..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Shep
Na akkor jó, egyébként ti hogy bírjátok ezt a dömpinget, é le vagyok maradva vagy 7-8 játékkal és akkor még mindig csak jön a sok game csak jön és jön.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Istencsászár
akkor képeket rakj majd be😄

drop
oké eelindult köszi roszat inditotam el mert nekem 64 biteset kelt köszi
na megyek játszani

Istencsászár
trackmaniába is van gt legendsbe is van😄 mindehol van..

Vagy ha benézel a worms 4 topikba, akkor ott is van egy kis leírás....
Istencsászár
+ minden cd/dvd/iró meg ilyen szarokat huzz le csak az alcohol megyen mint virtuális meghajtó..

drop
oké köszi csak nekem akkor se megy sorry
de majd rájövök miért

Istencsászár
bemountolod,felrakod uj alcoholal , restartolsz, !setup.bat indit, leregeled, sf nightamer disedable cd és disedable node, !start.bat indit, és ráböksz az exére ennyi😊 tiszta?😄

drop
lol helyet inkáb irnád le mert már tököm ezekbe a játékokba mert hol megy hol nem

Istencsászár
lol

drop
sziasztok kiirás nélkül hogy kell elinditani valaki leirhatná

Istencsászár
mint minden sfes játék mérne menne....

Shep
Vajon ez megy kiírás nélkül?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Duddits
Király!

The Suffering: Ties That Bind (c) Midway *SFCloneCD*

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Majdha lesz game jövünk 😄

leszedte vki már?

MrDevil
Reménykedjünk hát ha kint lesz a jövõhéten!! Addig is próbálkozom a mininován lévõvel!!

ducati06
Nforce-on még semmi😞

DUCATI FOREVER!!!

nem hiszem h csak engem érdekel ennyire a game?! 😛PP hol vagytok többi suffering-funok????

na most már itt van október 7-e és még sehol! 😞 Pedig ezt a megjelenési idõpontot láttam, mint legkésõbbi megjelenési dátum! habár még van 3 óra éjfélig! 😛

Van a mininova-n egy Starforce-os féle verzió, de szerintem fake. Meg még Nforce-on sincs kinnt.
igazad van! Én is tapasztaltam azt már! Akkor helyesbbítek: legyen fent már vmelyik warezoldalon, és mûködjön!<#wink>

Ismerõsöm Xbox-on már elkezdte,azt mondja az elsõ részhez képest jelentõs javulás tapasztalható.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ThugEdge
de a fórumot érdemes olvasgatni,mert ott azé elég hamar topcra kerülnek pl a clone verziók

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

grebber
Oda sem mindig kerülnek fel a dolgok most is nem tom melyik game már kint volt tölthetõ volt és nforce-ra csak 2 vagy 3 nap múlva irták ki.

vhol meg azt olvastam h okt 7 a megjelenés napja! Na a lényeg h legyen már fent nForce-n! 😛

Lord Myn
Ez hogy jön ide??? <#conf>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

szeretném letölteni a Sillent Hill 2-t,de honnan???
Ha valaki segítene nagyon hálás lennék.

Már kinn kéne lennie.
Talán ez is SF3?