The Suffering 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nincs crack!!!!

Next PC upgrade: 2022

Ottto
Hali. Crack kéne nekem a játékhoz. Kerestem, de sehol nem találok. Ha van valakinek plz dobjon egy privit, vagy ha tudtok linket az is jó, thnx.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

vki tudd hozzá cheatet? 😛 esetleg trainer? (nem vagyok ezeknek a híve, de most nagyon nemtok tovább menni, annyi szörny ront rám és egybõl behalok!😞

Sziasztok, nekem olyan problémám van, hogy beállítok mindent max-ra (1280x1024, antialiasing max, anisotropic max, minden high) a Fraps 100 FPS feletti értéket mutat, de mégis jobbra-balra akadozva mozog a faszi, olyan mintha az egér mozgatás közben néha kihagyna. Egér cserével is próbálkoztam, de semmi. Olvasgattam lejjeb, hogy az Audigy2-vel problémája van a játéknak, de a sima alaplapi hangkarival is ezt csinálja. Ha valaki tud, PLS HELP!
Az is lehet, de ezt inkább a Starforce topikban vitassuk meg. Mert ott nyugodtan beszélhetünk errõl. Én sem szeretek egy topikot úgy olvasni, hogy állandóan a warezt olvasom. Ez nem bántás, hanem egyszerûen jótanács. Ott segíteni is fognak neked, ha odaírsz.
Az 1 nagyon tetszett végig is toltam, de ezidáig egyetlenegy StarForces game sem indult el ezzel a start.bat megoldással. Hiába van lehúzva a kábel. ABIT Fatal1ty AN8 SLI - Nf4 SLI chip miatt lehet?

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Duddits
És ezen mér kell mosolyogni? Én a kicsit szüneteltetném magam. <#awink>

Hi! A játék elején vagyok 1 házba! Az exfeleség dumál hogy nézzem meg a levelet vagy mia f enét, ki is íja hogy milyen gombokat kell emgnyomni. De az istennek se akar tovább engedni, hijába hallgatom végig az össze künyvbe levõ cuccot. Mit kell csinálni?

Mely forumon? De csak ha elszabad árulni!
Nah olyanom jelen pillanatban nincs!
Egy forumon olvastam, hogy verbatim RW-vel is müködik. Proba szerencse.
Nekem is lg íróm van! újraírhatóra írom akkor is bejön?Vis kellene vagy nem ?
Kiírva is elindult LG DVD íróval írva LG dvd olvasóval játszva Verbatim normal cd-vel.Ez a kombináció más SF játéknál is bejött /Bet on the soldier, cold war/.
rendben de csak utánnad:-)
Duddits
Akkor húzz el innét!

Nem érdemled meg az én részemrõl!
Téged nem tisztellek meg ezzel!
Esrohnoil
Jah, és neked ajánlom az aláírásom 2. sorát is...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Te engem ne kostólgas semmi jogod nincs ahhoz, azt ismerem tom! Mert oda megyek és ...
Amúgy meg napokon belül találnak más megoldást ha nem itt akkor más hol enniy és úgy gondoltam hogy már tudja itt valaki de ezek szeritn senki! ....
Le kell húzni az IDE kábelt a CDrom-ról és a StarForce-os mutatvánnyal mûködik. Máshogy nem !!
Esrohnoil
Ennyire ne légy láma, ez már flame amit mûvelsz.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Duddits
De, megveszed.

b=n
Nincs új alterbatíva?
Istencsászár
mondom a kiirás nem tuti sokmindetõl függ cd, iró, olvasó semmi értelme üres cdkre pazarolni a pénzed.. valóban imagát rádobod az is megoldás de legegyszerûbb hogy cdromot lehuzod és sfcureval megoldot tuti biztos hogy mennifog

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ha nem tudod elindítani, ahogy az NFO-ban van (lemezre írva), akkor az nem azért van mert nem értesz valamit, hanem neked nem jött össze. Ami oda le van írva az nem 100%, hanem valakinek bejön valakinek meg nem. Játszanod kell kábellehúzós módszerrel. Ha nem akarod, hogy az image foglalja a helyet a gépeden, akkor meg úgy írod ki, hogy rámásolod az image-t a lemezre és csók. Ennyi.
látom veled nem jutok dûlõre:-(
Istencsászár
minek akarod kiirni? sztem örüljönk hogy az sf ilyen simán megymá...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

én nem szeretek a gépbe nyúkálni azt a drivereket lehúzni stb
de ha vkinek jó úgy hogy kiírja cd-re akkor nekem miért nem? Ott lejebb le van írva hoygan de nekem vmiért nem sikerült vagy azért mert rosszul fordítoottam vagy mert már a régi fajta törések (crackek) rabja vagyok:-):-(
Istencsászár
he? ennyi

Ilyenkor mi van:
"Disc read error when checking disc. Make sure a licensed disc is in the drive, the disc is not damaged and the valid Disc Key is entered.
Segítesz?
De nem ám:-)))))D
Vki fordítsa le amit írtam, mert vmi nem akar össze jönni nekem vagy én értelmeztem rosszul vmit vagy nem jól csináltam!
Istencsászár
mibajod? még mindig nemmegy😊))))))

helosztok hogy lehet be álitan aszt hogy ha felraktam 1 gamet ugye bár hozá adja hogy melyik meg hajtobol raktam fel(virtuális bol) és ki irtdam cdre hol lehet át álitani hogy a dvd meghajtomrol inditsa a gamet

ALien

ÛÛ
ÛÛÛ 1. Burn with Alcohol 120, at 4x speed, use securom NEW profile. ÛÛ
ÛÛÛ Make sure RAW DAO is selected. ÛÛ
ÛÛ° (DO NOT USE SECUROM NEW 4/5, MAKE SURE RMPS IS OFF) ÛÛ
ÛÛ° ÛÛ
ÛÛ± 2. When asked, select "Keep TOC as on source cd, ÛÛ
ÛÛ² write until end of image file" ÛÛ
ÛÛÛ ÛÛ
ÛÛÛ 3. Install, when asked use CDKey: 8MQHJ-FRC7R-XYN6N-9SM8E-AW262 ÛÛ
ÛÛÛ Play from CD/DVD Reader and Enjoy! ÛÛ
ÛÛÛ ÛÛ
ÛÛÛ TEAM MiRROR 2005 ÛÛ
ÛÛÛ
Istencsászár
legalább raktam be... lehet rajta látni mindent gém is ilyen mitkell ezen világosítani😛

A kiírás nem egyszerû, nézdd meg a Starforce topikot! Ahhoz is sok türelem és egy CD olvasó kell! Jól hallottad, de nézdd meg az elõb említett topikot!
Ha mind a 3cdt kiírom és arról telepítem akkor is kell ez a hókuszpókusz? Csak mert ennyit nem ér, hogy felkúrjam magamat..
Játéknak van egy védelme, amit csak különféle progikkal lehet kicselezni. A zelõbb leírtam topikokat, azoknak a játékoknak ugyanez a védelmük és az eljárás is hogy elindítsd, azért nézz körül ezekben, mert már unalmas leírni ezeket a dolgokat, ha már 100x le lett írva profi módon. Ebbe már belefáradt az egész SG.
Találtam a topicot de akkor a sforce progit kell használnom?
vagymi?
Ezt most ne értem!!!
Leírást találsz a Trackmania Sunrise topikban, worms 4 topikban..stb, nézz elõször ott szét!
most telepítem a ... ez maradt le az elõzõ üziböl:-(
em a gamet, és azt szeretném kérdezni hogy kell hozzá crack vagy vmi progi hogy induljon vagy alanatur deamont. azt megy is?
grebber
Hát ezeket kár volt betenni legalább akkor világosítsad ki a képeket.

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
no ezis lejött nagyon jó kira a hangulat szépis
Pár kép:

MrDevil
Megtaláltam a hibát!! ha a soundnál a 3d buffer be van kapcsolva akkor akkad de nagyon!!! 😄