797
The Suffering 2
  • deestroy
    Sziasztokk! Kéne 1 kicsi segítség!!! Elakadtam rögtön az elején...kijöttem a sittről, az utcán futkoztam, és bemásztam egy házablakán a konyhába! Na onnan aztán nem tudok sehova menni... Mit kell itt csinálni???????
  • Shep
    Azóta nem nyomtam, de akkor nem sikerült, így most várok a csodára.
  • deestroy
    Sziasztokk! Kéne 1 kicsi segítség!!! Elakadtam rögtön az elején...kijöttem a sittről, az utcán futkoztam, és bemásztam egy házablakán a konyhába! Na onnan aztán nem tudok sehova menni... Mit kell itt csinálni???????
  • ffxi
    Azóta sem??

Amúgy nem tudok :(

• Shep
    Tud vki trainert hozzá, vagy halhatatlanság csitet, mert Blackmooret nem bírom megölni.
  • Esrohnoil
    Sztem a kripta sem utolsó amikor hirtelen teljesen sötét lesz és mindenhonnan jönnek a csontvázak, a kijáratot meg alig lehet megtalálni. :D
  • Zsoop
    köszi,megpróbálom
  • mucsácsó
    jaja, starforce-os game-ek kincsek (már amelyik), simán megéri nélkülözni a meghajtókat értük...még én aszondom hogy jó hogy "csak ennyit" kell tenni, hogy lehúzni és megy is...és nem szenvedni még mittomén mikkel
  • Seth
    nekem is most pihen az olvasó :D
  • mucsácsó
    pontosan...csak én úgy lehúztam, hogy vissza sem dugtam má egy hete
  • Seth
    Na én a következőt csináltam:

daemon tools 4
    game telepít
    dvd/cd olvasó lehúz ( a sorrend nemtom fontos e ennél, én a telepítés után húztam le)
    játék indít, ekkor feltelepíti a védelmet, újraindítás
    utánna mini image-t bemountolod, játszassz
  • Zsoop
    Tudom,hogy elegetek van már belőlée, de egyszerűen nem bírom elindítani a Suffering 2-őt.
    mit kell vele csinálni,hohy elinduljon?
    Daemon 3.47-el is megy, vagy már 4-es kell hozzá?
  • Shep
    A legegyszerűbb, ha jól a párna alá rejted, ott biztos nem találja meg a gonosz progi :) Egyébként ennél a programnál mindenképpen le kell húzni, egyébként nem nagyon fog elindulni
  • tsabigo
    Igen.Már közben sikerült továbbvinem.De azért nagyon köszönöm a segítséget.
  • Humi
    hello. hogyan kell hideolni a virtuális meghajtókat?
  • Shep
    Az egy diretors cutban volt durva, ott csak rohanni kellett azt aki jött azt lőni, az volt ám az izgalom.
  • mucsácsó
    jajaja, olyanokat ordítottam :DDD marine az iszonyat fosatós.....iszonyatosan...de a primal huntban is, a 2nek a kiegjébén már a predátorral is félelmetes menni! :D
  • Shep
    ött addig kell ölni, amíg el nem fogynak csak utánna lehet bemenni a moziba.
  • SG
    Azért ne felejtsük el a jó kis AVP és AVP2-t sem, főleg az 1 volt fosatós,mert abban csak korlátozott volt a mentések száma és kurva kevés volt a lőszer. De persze a második részben is beszartam néha:)) Bár ez jobbára csak a marine karakterre vonatkozik, este fülhalgatóval egyedül a sötét szobában egy szál pulserifle-vel a kézben és mindenhonnan csak jönnek jönnek nem látok semmit és mar a fröcsögő sav már alig van a tárban lőszer neeeeeeee....arrrrrghhh.......
  • mucsácsó
    jah..pontosan...én is ugyanezt gondolom az undyngról
  • Dynamic
    Az Undyingnak szerintem csak az eleje, a házas rész volt fosatós.A többi pl. a dzsungeles részben semmi különös nem volt már.
  • GOAViktor
    Fosatós játék az nem ez, hanem a jó öreg Undyng! Igazi Clive Barcker hangulat!
  • mucsácsó
    csak sajnos nem játszottam vele
  • Seth
    ha játszottál az első résszel, akkor szerintem ez a rész már semmi meglepetést nem okoz
  • sagjoz
    lehetne félni a feartól de nem jól készítették el azt a game-t:-)
  • mucsácsó
    ááá...én fosok ettől a game-től bazz...félek attól hogy megijedek
    egyik game-től sem féltem így...doom 3-tól sem, mondjuk a F.E.A.R-t még nem próbáltam, pedig attól is lehet fosni rendesen úgytom
  • tsabigo
    Valaki segítsen!Elakadtam annál a résznél amikor keresztülmegyek egy bolton és valami mozi elé jutok, kinyírtam a szönyeket, de megint jött az a tűzdobáló akármi ami elől egyszer már elszaladtam.
  • Agy Halott #249
    "írjon"
  • Agy Halott #248
    Próbálta már vki EZTa cracket? Aki igen, az íron róla, mert nincs időm megnézni!
  • sagjoz
    Akkor csit és a pelust helyezd el a testeden:-)DDDDDDDDDDDD
    Simán az ehte képfájlt mountoltad be? Mert nekem nem sikerült simán a deamon 4el:-)
  • mucsácsó
    heh...DAEMON Tools 4-gyel megy simán...én bakker úgy fosok ettől a game-től mint állat úgy megijedtem egy párszor...majdnem eldobtam az egeret igaz még csak az elején vagyok...de lehet nem is megyek tovább...áhhh, amikor vmi hirtelen van, az a gyengém meg ez, hogy ilyen vascsővel kell szaladgálni ilyen nagy állatok ellen ...
    kellene vmi csít, mert fosok most bevallom :D és azt is, hogy most csítelnék ha lenne csít
  • sagjoz
    http://www.gamecopyworld.com/

Jelent meg új image file a gamehoz!!!! Ha vkit érdekel!
  • deestroy
    Ez a geme is Védelmimeghajtós???? NEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
  • ffxi
    Próbáltátok már újraindítani a gépet letiltás után?

• tsabigo
    Ugyanaz a mini image van benne ami gamecopyworld-ön fent van már majdnem 1 hónapja. Plusz még sfafsb meg starforcenightmare.Tehát semmi új.És meghajtót ugyanúgy le kell húzni.
  • sagjoz
    Crack pack????
  • Shep
    Ez nem működik, mivel fizikailag attól még él a meghajtó, szóval mindenképpen le kell húzni.
    Ami kijött hozzá crack-pack az sem oldja meg a problémát?
  • sagjoz
    Nah ezt az aéternatívát nem próbáltam! (nem is gondoltam rá) :-) Köszi!
    Remélem összejön!
  • tsabigo
    Én kipróbáltam és hiába tiltottam le.Ugyanúgy megnézte, és utána eszközkezelőben néztem megint engedélyezve volt.