797
The Suffering 2
-
#276 Sziasztokk! Kéne 1 kicsi segítség!!! Elakadtam rögtön az elején...kijöttem a sittről, az utcán futkoztam, és bemásztam egy házablakán a konyhába! Na onnan aztán nem tudok sehova menni... Mit kell itt csinálni??????? -
#275 Azóta nem nyomtam, de akkor nem sikerült, így most várok a csodára. -
#274 Sziasztokk! Kéne 1 kicsi segítség!!! Elakadtam rögtön az elején...kijöttem a sittről, az utcán futkoztam, és bemásztam egy házablakán a konyhába! Na onnan aztán nem tudok sehova menni... Mit kell itt csinálni??????? -
#273 Azóta sem??
Amúgy nem tudok :(
-
#272 Tud vki trainert hozzá, vagy halhatatlanság csitet, mert Blackmooret nem bírom megölni. -
#271 Sztem a kripta sem utolsó amikor hirtelen teljesen sötét lesz és mindenhonnan jönnek a csontvázak, a kijáratot meg alig lehet megtalálni. :D -
Zsoop #270 köszi,megpróbálom -
#269 jaja, starforce-os game-ek kincsek (már amelyik), simán megéri nélkülözni a meghajtókat értük...még én aszondom hogy jó hogy "csak ennyit" kell tenni, hogy lehúzni és megy is...és nem szenvedni még mittomén mikkel -
#268 nekem is most pihen az olvasó :D -
#267 pontosan...csak én úgy lehúztam, hogy vissza sem dugtam má egy hete -
#266 Na én a következőt csináltam:
daemon tools 4
game telepít
dvd/cd olvasó lehúz ( a sorrend nemtom fontos e ennél, én a telepítés után húztam le)
játék indít, ekkor feltelepíti a védelmet, újraindítás
utánna mini image-t bemountolod, játszassz -
Zsoop #265 Tudom,hogy elegetek van már belőlée, de egyszerűen nem bírom elindítani a Suffering 2-őt.
mit kell vele csinálni,hohy elinduljon?
Daemon 3.47-el is megy, vagy már 4-es kell hozzá? -
#264 A legegyszerűbb, ha jól a párna alá rejted, ott biztos nem találja meg a gonosz progi :) Egyébként ennél a programnál mindenképpen le kell húzni, egyébként nem nagyon fog elindulni -
tsabigo #263 Igen.Már közben sikerült továbbvinem.De azért nagyon köszönöm a segítséget. -
Humi #262 hello. hogyan kell hideolni a virtuális meghajtókat? -
#261 Az egy diretors cutban volt durva, ott csak rohanni kellett azt aki jött azt lőni, az volt ám az izgalom. -
#260 jajaja, olyanokat ordítottam :DDD marine az iszonyat fosatós.....iszonyatosan...de a primal huntban is, a 2nek a kiegjébén már a predátorral is félelmetes menni! :D -
#259 ött addig kell ölni, amíg el nem fogynak csak utánna lehet bemenni a moziba. -
SG #258 Azért ne felejtsük el a jó kis AVP és AVP2-t sem, főleg az 1 volt fosatós,mert abban csak korlátozott volt a mentések száma és kurva kevés volt a lőszer. De persze a második részben is beszartam néha:)) Bár ez jobbára csak a marine karakterre vonatkozik, este fülhalgatóval egyedül a sötét szobában egy szál pulserifle-vel a kézben és mindenhonnan csak jönnek jönnek nem látok semmit és mar a fröcsögő sav már alig van a tárban lőszer neeeeeeee....arrrrrghhh....... -
#257 jah..pontosan...én is ugyanezt gondolom az undyngról -
#256 Az Undyingnak szerintem csak az eleje, a házas rész volt fosatós.A többi pl. a dzsungeles részben semmi különös nem volt már. -
GOAViktor #255 Fosatós játék az nem ez, hanem a jó öreg Undyng! Igazi Clive Barcker hangulat! -
#254 csak sajnos nem játszottam vele -
#253 ha játszottál az első résszel, akkor szerintem ez a rész már semmi meglepetést nem okoz -
sagjoz #252 lehetne félni a feartól de nem jól készítették el azt a game-t:-) -
#251 ááá...én fosok ettől a game-től bazz...félek attól hogy megijedek
egyik game-től sem féltem így...doom 3-tól sem, mondjuk a F.E.A.R-t még nem próbáltam, pedig attól is lehet fosni rendesen úgytom -
tsabigo #250 Valaki segítsen!Elakadtam annál a résznél amikor keresztülmegyek egy bolton és valami mozi elé jutok, kinyírtam a szönyeket, de megint jött az a tűzdobáló akármi ami elől egyszer már elszaladtam. -
#249 "írjon" -
#248 Próbálta már vki EZTa cracket? Aki igen, az íron róla, mert nincs időm megnézni! -
sagjoz #247 Akkor csit és a pelust helyezd el a testeden:-)DDDDDDDDDDDD
Simán az ehte képfájlt mountoltad be? Mert nekem nem sikerült simán a deamon 4el:-) -
#246 heh...DAEMON Tools 4-gyel megy simán...én bakker úgy fosok ettől a game-től mint állat úgy megijedtem egy párszor...majdnem eldobtam az egeret igaz még csak az elején vagyok...de lehet nem is megyek tovább...áhhh, amikor vmi hirtelen van, az a gyengém meg ez, hogy ilyen vascsővel kell szaladgálni ilyen nagy állatok ellen ...
kellene vmi csít, mert fosok most bevallom :D és azt is, hogy most csítelnék ha lenne csít -
sagjoz #245 http://www.gamecopyworld.com/
Jelent meg új image file a gamehoz!!!! Ha vkit érdekel! -
#244 Ez a geme is Védelmimeghajtós???? NEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! -
#243 Próbáltátok már újraindítani a gépet letiltás után?
-
tsabigo #242 Ugyanaz a mini image van benne ami gamecopyworld-ön fent van már majdnem 1 hónapja. Plusz még sfafsb meg starforcenightmare.Tehát semmi új.És meghajtót ugyanúgy le kell húzni. -
sagjoz #241 Crack pack???? -
#240 Ez nem működik, mivel fizikailag attól még él a meghajtó, szóval mindenképpen le kell húzni. -
#239 Ami kijött hozzá crack-pack az sem oldja meg a problémát? -
sagjoz #238 Nah ezt az aéternatívát nem próbáltam! (nem is gondoltam rá) :-) Köszi!
Remélem összejön! -
tsabigo #237 Én kipróbáltam és hiába tiltottam le.Ugyanúgy megnézte, és utána eszközkezelőben néztem megint engedélyezve volt.