797
The Suffering 2
  • ffxi
    Akó miért ilyen bonyolult?

• Shep
    Hogy kell megöllni Blackmoret vagy mi a neve a rosszarcúnak? Néha meg tudom sebezni, de folyamatosan jönnek az újabnál újabb szörnyhadak, medkit nuku, lőszer az van dögivel, de a tüzes majmok mindig megszivatnak, mit kell ott csinálni?
  • Duddits
    Nem! Mit értetlenkedsz?! Attól, hogy nincs crack warez lehet, nem?
  • ffxi
    Milyen dolog ez? Még mindig csak original-ba kapható?

• Duddits
    Mivel nincs crack, ezért kétlem....
  • ffxi
    Még mindig nem olvastam végig, de nem crack-eltél véletlenül?

• Shep
    dehogy, csak minden részletezve van, szájbarágósan, nekem így megy szóval örülök, meg azt hiszem lassan a game vége fele járok már, eddigiek alapján az első rész jobb volt.
  • ffxi
    Nem olvastam végig, de ennek "feltörés" szaga van?

• Shep
    Akinek még mindig nem megy próbálja így, nekem ezzel működik

0) Have WindowsXP SP2 installed: http://windowsupdate.windows.com. (Crack needs SP2, otherwise it will not function).
    1) Get "Alcohol 120% v1.9.2.3105" (works %100 with this release). Avoid DTools, for now.
    2) Get "SFClean.exe": http://help.starforce.ru/Sfclean/sfclean.exe
    3) (a) Run SFClean.exe.
    (b) Reboot if prompted.
    4) Install THIS version of Alcohol (earlier versions do not work), enable only *1* virtual drive (default).
    5) Power down, and PHYSICALLY UNPLUG all Optical drives (CD-R_RW/DVD-R_RW/etc) either by unplugging the power molex, or unplugging the PATA/SATA connector cable. (*Some* have reported success with hiding/disabling Optical drives through software, but manually disconnecting them guarantees success).
    6) (a)Extract everything from "fuck_sf.rar"
    (b)Run "SFAFSFB.exe" in the "/SF.Anti.File.System.Blocker/" folder.
    (c)Click on "Install SFcure Driver"
    (d)Reboot
    7) (a)Run "SFAFSB.exe" again
    (b)Click on "Start SFAFSB"
    (c)Run "SFNightmare.exe" found in the "/SF.Nightmare/" folder from "fuck_sf.rar".
    (d)Click on these buttons IN THIS ORDER, with a wait between each click: "Disable Node", "Disable CD", and "Disable Ch2"
    (These two programs will run alongside Starforce`s games, everytime you wish to play).
    8) With both above mentioned programs running:
    (a)Mount your image of Starforce`s games using Alcohol 120% v1.9.2.3105.
    (b)Install the game. (I kept the default install folder).
    (c)Restart regardless if prompted.
    9) (a)REPEAT step (7): Both "SFAFSB.exe" and "SFNightmare.exe" should be running and enabled as in step (7)!
    (b)Run Starforce`s games, either through the desktop icon, or through the Start Menu.
    (c)Starforce`s games notifies you that it has activated StarForce3 Protection.
    (d)Reboot.
    10)(a)REPEAT step (7): Both "SFAFSB.exe" and "SFNightmare.exe" should be running and enabled as in step (7)!
    (b)Start Starforce`s games
    (c)When prompted, enter in this CD-Key: *****-*****-*****-*****-*****
    (d)Wait for Starforce`s games to Verify the key.
    (e)PLaY!
    Notes: *TO PLAY AGAIN, make sure the Starforce`s games image is mounted, Follow step (10) exactly, and then run the game through desktop, startmenu, or quicklaunch!
    *TO Revert back to your previous PC setup: (Reboot whenever prompted/necessary).
    (A) Uninstall Starforce`s games, through the Startmenu Uninstall utility,
    (b) UNMOUNT the DVD image using the Alcohol software,
    (c) Run "SFAFSB.exe" and then click on "Uninstall SFcure driver",
    (d) Run "SFNightmare.exe" and click on "Enable Node", "Enable CD", and "Enable ch2" with a wait in between clicks, for it to finish processing,
    (e) Run "SFClean.exe",
    (f) Physically replug your Optical Drives in the original configuration.
  • Duddits
    Kétlem, hogy megcsinálták.
  • Shep
    vmelyik újságban olvastam még mikor csak előzetes volt, de nem tudom hogy aztán megcsinálták e, ha igen akkor mit kell csinálni?
  • Pardon22
    na erről még nem hallottam! Mesélj!!
  • Shep
    Na működik, de mikor az első látomás megjelenik, kiszál hibával a game.

Hogyan kell megcsinálni, hogy az első rész végét beimportálom ebbe, ha jól tudom van vmi. ilyesmi, hogy az alapján történnek dolgok, hogy az 1-et hogyan fejeztük be.
  • Shep
    Megőrülök nem indul el a game, 1x ment a sfcureos dologgal, aztán azóta semmi, csak tudnám mi volt az a lépés amivel bekavartam a starforcnak, hogy elindult, áááááááááááááá
  • Pardon22
    Az előbbi link nem akar úgy bejönni, ezért kiírom így >>> http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/suffering_2.txt
  • Pardon22
    Na találtam hozzá egy kis végigjátszási segítséget! Igaz angol, de jobb a semminél! Katt ide!
  • báttyó02
    jah
  • Pardon22
    hát már 1 hete lassan! :) le vagy maradva csöppet! :P
  • ffxi
    Most hallottam egy konzolos komától, hogy meg van neki. Ezek szerint már kijött PC-re is?

• Shep
    Az a baj, hogy nem a CD-sel csinálja a CD-s egyszer se indult el, na mindegy most még mással nyomulok, aztán mikor ez meg a Cold War jön akkor újrarakom a gépet, remélve, hogy ami bekavar az ki lesz pucolva
  • Pardon22
    de, nálam is kavart így! Legalábbis ha Te is CDre írtad ki! Probálgasd többször indítgatni, aztán ha átcsekkolta a CDdet akkor már jó! :)
  • Shep
    Nem volt vkinek olyan, hogy elindult a game, aztán meg már nem? Nekem ez van egyszer elindult aztóa asszem csak a kvék4 meg a brothes in arms lett felrakva és most már nem indul, lehet a BIA kavart be vmit, elvégre az is ssztár frszos, csak annak ugye van crackje.
  • Istencsászár
    köszi megprobálom térkép megvolt, de numpadot nemnyomgattam::))
  • Alvajaro
    McLaren: a megoldás a következő:
    Kérd be a térképet (2 gomb), majd myomd meg a 4-es gombot as NUMPAD-on.
  • Alvajaro
    a 2-es gomb térkép, a 4-es könyvek.
    de van a setupban olyan hogy notes. beállítottam neki a 3-as gombot. de arra is a térkép jön be.

egyébként honnan kell felvenni az a bizonyos jegyzetet?
  • grebber
    Pioneer nálam sem irja ki a SF3-as cuccokat. :(
  • Pardon22
    2-es vagy 4es gomb, van olyan ahol jegyzeteid vannak, és nem a 3 könyv!!
  • melon
    Hali!

Nekem 1X ment úgy hogy lehúztem a meghajtókat! DE akármi mással próbálkoztem nem ment és az gondot jelent hogy ha jáccani akarok akkor mindig le kell húzni a meghajtókat!
  • Alvajaro
    tuti luzer vagyok én is , de csak 3 könyvem van. cetli nincs.
    már végigzongoráztam az egész klaviatúrát 100x de semmi eredmény.
  • Istencsászár
    t gombot emleget de arra a térkép jöttbe? asszem
  • Pardon22
    én most a moziban akadtam el, hátul a vászon mögött, mert megint annyi kibaszott szörny jön h egyből behalok! :( Pedig nem is a legnehezebben nyomom, a második nehézségi szinten! Akkor mi lehet legnehezebbiken! jobb nem belegondolni! :P Mind1, a lényeg h ha beszorítanak vhova, ott annyi Neked! Fuss és pontosan célozz! Szerintem ez a lényeg! Ne kerüljünk a közelükbe! Bár jó lenne vmi cheat is hozzá! :P
  • Pardon22
    ha jól emlékszem annyi amenyit kiír, azokkal gombokkal nézd meg a cetlit amiről beszél a csaja! Nem könyv!!!
  • Istencsászár
    énis otvagyok:) végigolvastam a geci könyveket(3) ezerszer de semmi ugat tovább.. nemlennék meglepődve hogy énvagyok a láma és valami pofon 1szerű a megoldás de már nincs 5letem..
  • Newfronter
    Esetleg a chipkészlettel lehet a gond. A Via-val megy(ez az enyém), az Nforce-al már nem biztos (haveromnál sem). Persze ez verzióktól függ.
  • Newfronter
    Na akkor elmondom még 1x. Minden starforce-os játék megy ugyanazzal a módszerrel! Ennyi lenne az egész, de pontosan be kell tartani az utasításokat! De nem írom le, mert már 100x le lett írva, ebből könyvet is lehetne írni. Nekem megy mindegyik játék(ez is) és a netet sem kell kikapcsolni.
  • Alvajaro
    Hi! A játék elején vagyok 1 házba! Az exfeleség dumál hogy nézzem meg a levelet vagy mia f enét, ki is íja hogy milyen gombokat kell emgnyomni. De az istennek se akar tovább engedni, hijába hallgatom végig az össze künyvbe levő cuccot. Mit kell csinálni?
  • danikoti
    Egyáltalan valakinek elindult a Warezos Suffering 2 mert ha igen leírhatná részletesen a telepítés menetét , kell -e telepítésnél az internet kapcsolat?
  • Kaslerka #159
    Valaki árulja el nekem miért nemtom kiirni. Az alkohol állandóan leáll 66%-nál igy...

16:30:17 Forrás információja : Menet: 1, Sáv: 1, Méret: 691.7 MB / 078:41:66
    16:30:28 (D:) PIONEER DVD-RW DVR-110D(0:2): Rögzítési mód/sebesség
    16:30:28 Rögzítés - RAW DAO - 4X (600 KB/mp.)
    (D:) PIONEER DVD-RW DVR-110D(0:2): RAW DAO Write Mode - RAW-PW(96)
    16:30:29 (D:) PIONEER DVD-RW DVR-110D(0:2): BURN-Free engedélyezése
    16:44:34 (D:) PIONEER DVD-RW DVR-110D(0:2) - [Write ERROR] LBA: 234896, Length: 16
    S:KEY - 03/0C/00 - "Write Error"
    16:44:34 (D:) PIONEER DVD-RW DVR-110D(0:2): A rögzítés nem sikerült!
    16:44:34 Hibaüzenet : [03/0C/00] - Write Error
    16:44:34 (D:) PIONEER DVD-RW DVR-110D(0:2): A rögzítés nem sikerült!
    16:44:34 A képfájl betöltése megszakadt!
    16:44:36 Valamilyen hiba történt a rögzítés során!
    Kérjük, hogy nézze meg a naplófájlt és jelentse a hibát a technikai tanácsadásnak.

Az image fájllal nincs gond, mert a cold war-nál is ezt csinálja. Verbatim lemezzel.
  • Kaslerka #158
    Nem kell lehúzni, elég ha biosba kiiktatod a cdt/dvdt
    HELP!!!