Corel - tippek & trükkök

← ElőzőOldal 11 / 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen formátumú képrõl van szó?

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Õszintén szólva nem nagyon értem a próbálkozásod. Én speciel még soha sem használtam azt az opciót (Print Merge), de a grafikai objektumokhoz rendelt txt-t egyszerûen beimportálod, készítesz neki egy táblázatot és megformázod.
Elképzelhetõ, hogy teljesen mást mondok - ez esetben elbeszélünk egymás mellett...
Én így készítem az adattáblákat a Corelben.

Cicero
Na azért én nem vagyok ilyen mélyen benne... <#idiota>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Helló!
Mûszaki cikkekhez adattáblákat szeretnék írni. A Corelben grafikus objektumokhoz rendelem az adatokat, amiket txt állományban tárolok. A Print Merge (Összevont, vagy Egyesített Nyomtatás) segítségével helyettesíteném be a változó adatokat, de ez nem mûködik.
Sikerült már valaha valakinek? Hogyan?
Probléma még az is, hogy a leírás szerint – ha egyáltalán mûködik –, minden adattáblát új oldalra nyomtat. Van-e rá mód, hogy pl. a Word körlevél mintájára egy „Következõ rekord” utasítással azonos oldalra több táblát nyomtassak?
Delila
Cicero
Nekem is van 1-2 Corellel csinált tervem eléggé jók lettek. Egyetlen egy szépséghibája, hogyha egy képet bemásolsz, arra tesz antialiansingot... Én kerestem egy csomó helyen, hol lehetne kikapcsolni de nem találtam meg... <#szomoru1> Ha valaki tudja hogyan lehet megcsinálni az csak szóljon, megköszönném. <#worship>
-Sajna nekem magyarul kéne... <#vigyor5>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Csak kerdezzetek barmit nyugodtan, evek ota corellel dolgozok.

P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0

Általában a Corel Photo-paintet szokták a Photoshop mellé állítani. Azért írtam, hogy célszerû elkerülni, mert álltam már szemben nem is egy emberrel, aki erõteljesen próbálta bizonygatni, hogy az egyik jobb a másiknál ezért meg ezért...
Az ilyesmi nem célravezetõ.

units

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Dichter
Butaság a Corelt a Photoshoppal összevetni. A Corel vektoros, a Photoshop raszteres. Amellett, hogy mindkettõben megtalálhatók a másik elõnyei, nem árt adott célra, az adott szoftvert használni. Cipõt a cipõboltból...

tomsolo
sziasztok!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Metwork
Olyan helyet mondjatok ahol van Corel tanfolyam.

I will use google before asking stupid questions.

Mivel több fórumozó is érdeklõdést mutatott -különbözõ topicokban- a Corel kép-és vektorgrafikai szerkesztõ programjai iránt, célszerûnek láttam egy olyan témát nyitni, ahol az információra éhes "betérõ" a munkafelület beállításától kezdve, a szerkesztéseken át az exportálásig mindenre, komplex módon választ kaphat.

Nem kerülte el a figyelmemet, hogy korábban már nyitottak topicot a Corel szoftvereivel kapcsolatban, de sajnos azok elég szétszabdalt témákat taglaltak.

Lehetõség szerint, itt próbáljuk elkerülni a Corel vs. Photoshop és hasonló versengések, "szakmai" csatározások felszínre kerülését - elkerülve ezzel az értelmetlen konfliktusok forráspontjait.

← ElőzőOldal 11 / 11