1859

• Csuhai G
    Várom már! Remélem elrontották a dátumot és holnap jön !
  • grebber
    Remélem ezt tartani is fogják.
  • Gyusz
    Nos, a SEGA kotyogós kedvében volt, és úgy döntött, hogy elhint egy dátumot. Ez a hónap és nap a Condemned: Criminal Origins megjelenésével kapcsolatos, méghozzá PC-re. Mikor is? Április 11-én... from Gamestar
  • ThugEdge
    mondjuk egy demot dobhatnának
  • agyhalál
    Miért? Ennek is úgy kellene kinéznie, mint a Tony Hawk's American Wasteland topiknak? Napi 30 hozzászólás, mindenki azon csodálkozik már vagy 2 hete, hogy miért nincs még nforce-on, közben pedig tisztában vannak vele, hogy a mai napig nem jelent meg eddig.
  • ThugEdge
    majd lesz ha kint lesz
  • Csuhai G
    Furcsa, hogy mindjárt kinnt a játék és még csak 50 hozzászólás van! :)
  • Csuhai G
    Oké! :)
  • grebber
    Miért kérdezed rakasd be azt jóvan.
  • Csuhai G
    Szóljak, hogy tegyék be?
  • grebber
    Szerintem jó!
  • Csuhai G
    Jó lesz bannernek?
  • moralosan
    egy ilyen játékba minek multi? :S

nem illik hozzá, ahhoz túl lassú és parás. De veszett jó!
  • Csuhai G

Bannernek?
  • grebber
    A sosem baj :D
  • Halfer
    a játék ötlete azért egy jóval elmebetegebb emberke fejéből ugrott ki
  • chooselee
    Hiszen ugyancsak Monolith Stuff!
  • chooselee
    A FEAR-ből nemrég kihalásztam a hangokat és brutáljók...sokkal élesebbek,"szebbek" így lejátszva,mint játék közben!!Szerintem ennél a játéknál sem lesz gond az ijesztgettéssel sem a hangok,sem a hirtelen beugró dolgok esetében.A készítőknek volt hol gyakorolni... :D
  • Seth
    élőbe sajna még nem láttam, hanem az xbox360 verzióból láttam nagyhalom videót, ott kurvajól szól. Meg amúgy is ezt dicsérik legjobban akik már próbálták, tesztelték
  • grebber
    Toltad már vagy honnan tudod hogy jók a hangok?
  • Seth
    ráadásul a hangok az ami tényleg mellbevágó. Nemtudom a készítők miképp vették fel őket ,talán egymást ütötték de nagyon élethű ahogy mondjuk egy vascsővel fejbekólintassz valakit, de bármelyik ütleg eszköz hasonlóan jól szól :D
  • Csuhai G
    Szerintem simán lesz olyan grafja, mint a F.E.A.R.-nek, de ha nem is: nem az a lényeg! A hangulata az meglesz az tuti! ;)
  • grebber
    Csak nem lesz ilyen tré a graf mertha igen akkor a grafenginek a rossz oldalát találtaák meg a fejlesztők hogyan lehet egy fasza FEAR után ilyen fost csinálni.
    No para nemsokára ittvan remélem demó lesz előtte.
  • BBird
    Hát a múltkori videóhoz képest (ami azt hiszem nem PC-s), a PC képek elég gyérek... :-(
    Bár ha átjön az a hangulat, ami abban a videóban volt, simán nyert ügye van. :-)
  • grebber
    Félre ne érts én tudom [merem remélni] hogy jó lesz csak ezek kicsi és ronda képek voltak.Tuti hogy szebb a game.
  • ThugEdge
    jó lesz az hidd el
  • chooselee
    Ez tényleg jó lesz....
    Ha nem annyira az fps feelingre hajtanak,akkor vajon lesz belőle multi????
  • grebber
    PC-s képek kicsik és ocsmányak :(
  • grebber
    Hát bizom benne hogy ez a hír igaz és áprilisban már tolhatjuk.
  • Gyusz
    Az 576 szerint: Az Xbox360-as megjelenést követően idén tavasszal PC-kre is megérkezik a Condemned: Criminal Origins, tudtuk meg a Sega német kirendeltségétől. A Monolith akciójátékának cenzúrázatlan változata a tervek szerint március végén kerül piacra, némileg módosított tartalommal. Az, hogy miben különbözik majd a PC-s verzió elődjétől egyelőre nem árulta el a kiadó.
  • grebber
    Aki estleg Xbox360-on tolja irhatna róla milyen a game! :D
  • grebber
    Semmi esély nincs rá.
  • ThugEdge
    hát nagyon nagy lenne,ha még idén megkaparinthatnánk
  • grebber
    Xbox360-ra ma jött ki!
  • grebber
    Új trailer (25MB)
  • ThugEdge
    nemá,előbb kell:))
  • grebber
    Kösz aki javitotta az üzimet.

Hát remélem hogy Xboxos vezió után fél évnél nemtovább kell rá várni.
  • Gyusz
    Az én fejemben is ugyanez motoszkál, hogy vajon mi mikor játszhatunk vele?
  • grebber
    Kész az első X360 játék

Barny, 10:40 - PC X360 PS3 - Játék: Gold

(Shacknews) A Sega bejelentette, hogy aranyba ment a Condemned: Criminal Origins névre hallgató akció-horror FPS-e a Monolith-nak. Egyúttal ez az első X360 játék, mely hivatalosan is elkészült, a többi fejlesztőnél korbáccsal és intravénás koffeinbombákkal ösztönzik munkára a jómunkásembereket, hogy elkészüljenek az X360 debütálására.
    A Condemned november 22-én, a konzollal egyidőben fog debütálni. Az MS már korábban meghirdetett, AAA kategóriás next-gen játékokra érvényes díjszabása alapján 59.99 USD-t kell leszurkolni annak, aki magáévá szeretné tenni a játékot.

Vajon PC-re mikor jön?

forrás HARDWIRED
  • ThugEdge
    faszák a videók,de remélhetőleg nem csak vmi gyökér hentelés lesz belőle
    sztem 2006 előtt ne is várjuk