1859
-
miki90 #217 http://www.sega.com/games/game_temp.php?game=condemned -
miki90 #216 jah jo is lenne!!
de most komolyan ! mert a SEGA honlapján már az van irva h : Out Now! -
Dosia #215 már réges rég mindenki már végig tolta idáig hol voltál ? -
miki90 #214 na megjelent már?? -
#213 Vázze ez elég gyér :)
Majd teszek képeket hogy megy GT-vel. Van rendesen difi, ajja.. :) -
miki90 #212 jo de torrent oldalakon mostanában elöbb kint van a release mint nforc-on -
#211 Azt hogy kijött te is látni fogod: www.nforce.nl -
miki90 #210 és honnan fogod látni???
nem baj ha nincs reg csak lécci annyit irj be ide h kijött releasben!!!
kérlek!! -
#209 Én hamar lázni fogom de nem szólok mert oda ugysincs már reg -
miki90 #208 ha vki látja vmelyik torrent oldalon az azonnal szoljon!!:D:D:D -
#207 Szerintem igen! -
miki90 #206 szerintetek DVD-s lessz?? -
miki90 #205 mikor jelenik már meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg??:) -
Mivel nálam hozzáértőbb készítette a táblázatot,nem tudok vitatkozni ebben,csak bízni,hogy hiteles. -
#203 Én ezzel a listával is sok helyütt vitatkoznék. Hol erősebb a 9700PRO a 6600-nál? Mert SM3 alatt biztos nem. Sem a 9800PRO, sem a 9700PRO nem tud Shader Modell 3.0-át, ezért össze sem hasonlítható (nem rakható sorrendbe) ez így szvsz. Nem sok teteje van összehasonlítgatni az sm3-as és sm2-es kártyákat és sorrendet állítani közöttük. -
#202 Nézd csak meg,mennyi különbség van a sima és a gt közt :) -
#201 Valószinűnek tartom.
Nem,két és fél éves P4 2.4 :)
(gyári minden,nem bohóckodom órajel-állítgatással meg ilyenekkel) -
#200 Jah, és akkor még az előző hozzászólásodra még egy komment:
Elárulnád, hogy a 6600 márkájának mi köze van ehhez? Egy ASUS 6600-hoz van egy MSI-n sem futna sokkal jobban a game, azokat max nagyobb órajelen lehet járatni (egy picivel!), és jobb a hűtés rajtuk. De nekem még soha semmi bajom nem volt ezzel az Inno-val. -
#199 Nekem is csak 2.53GHz-en jár a proci, azért nem húzom 3G fölé. Inkább a stabilitásra adok, mint a +2 FPS-re. Egyébként biztos vagy te abban, hogy a 6600 és a 6600GT közötti különbség között fut nálad jól a game? Nem A64-ed van véletlenül? -
#198 Fasznak veszel Inno-t ?
+ akkor már vehettél volna GT-t.
Asus 6600GT-vel nálam maxon futott.Pedig a procim 2.4-es,nem 3-as. -
#197 Én is próbáltam a demo-t, és valami lenyűgözően jó szerintem. Már az elején, a másik rendőr mozgása valami álleejtős. Olyan valósághű, hogy én még olyat nem láttam játékban, elbújhat az összes, komolyan mondom. A fényekről és árnyékokról meg már ne is beszéljünk. Ott, ahogy beszűrődött a fény, meg látszódott, ahogy száll a por a levegőben, a valósághű árnyékok, stb., egyszeűen király. Ami nagyon tetszik még benne, hogy valamilyen szinten még skillelhető is a játék, nem mindegy, hogy milyen tárgyat veszel fel, mindegyiknek más a sebzése, stb. Egyszerűen nagyon jó lett.
Csináltam két screenshotot:
Mindez AA+AF nélkül, gagyi 1024x768-ban, úgy, hogy a dolgok többsége le volt véve medium-ra. :eek: Ahhoz képest először ilyen 8-11-15 FPS-el futott a 6600-on, és egyes részeken felment 30-33 FPS-ig. -
#196 :D -
#195 Remélem már csak pár óra és kint lesz.Bár játszani úgyis cak holnap tudok ,mert mire lejön.
Meg lehet ma nem is lesz meg.Na jó,nem idegesítem magam :) -
#194 én meg az NFOrce-t ha ott fent van akkor lehet keresni torrenten
www.nforce.nl
ha itt van akkor jó -
#193 Én is remélem!
Folyamatosan lesem a torrentoldalakat :) -
#192 végül is aki imád bélyegen játszani :pp -
#191 ...csak ez a 16:9... -
#190 akkor ma kéne kijönnie? -
#189 Nagyon helyes! -
#188 Én lelöhettem volna hogy mi lesz a game vége /története mert előttem volt egy konzolos újság benne a game 4 oldalas végigjátszása.
De nem olvastam el nemsi tudom miért ,de komolyan. -
#187 én meg remélem nem csak abban a házban kell rohangálni,bár persze megnézhetnék boxos shotikat hátha több kiderül,de má nem lövöm le a poént:) -
#186 Hát ja remélemm holnap kijön.Nagyon jó a game! -
#185 remélem vazze -
#184 -
#183 Nu, holnap a nagy nap... -
#182 Nekem nagyon teccett a game, már 7X végigtoltam a demot, és azt kell modjam, hogy ez egy k.. khöm nagyon jo jatek lesz. Habár a demoban kicsit keveselltem a használható tárgyak számát, de ez csak demo, remélem, hogy sokkal több cucc lesz a teljesben. Amugy nálam is jobban ment mint a FEAR, minden fullon, kivéve FSAA, fullscreen fx (ez nemtom minek bele (GF 6600GT). Ugy vettem eszre hogy az árnyékokkal még vannak gondok, de remélem hogy ez csak a demo hibája. Kicsit tovább bonyolithatták volna a nyomozós részeket is, de igy sem rossz. Már nagyon várom 11edikét... -
#181 ja
VÁRJUK -
#180 [marquee direction=right]hehehe, nemis
-
#179 -
#178 :D