1859
-
gesa #257 Szerintem a régi motorosok azonnal felfigyelnek a Monolith névre. Én eddig nem csalódtam a játékaikban (No One Lives Forever 1-2, Alien vs. Predator 2, F.E.A.R stb...). Én nem bánom, hogy nincs hype, így legalább nem lesz tele szarságokkal a fórum.
Ez a game igen jónak tűnik, nekem kissé Hetedik érzésem volt az elején.
Este 10 körül, fülessel a fejeden, azt hiszem igazi élmény lesz vele játszani. -
#256 "A tengerentúlon már kapható a boltokban a dögös akciófilmek stílusjegyeit magán hordozó Condemned: Criminal Origins PC-s változata. A demo után végre nyomába eredhetünk annak a jóllakott sorozatgyilkosnak és véletlenül benne felejthetünk egy szöges falécet, netán egy tűzoltó fejszét."
hardwired,
akkor ma már biztos kint lesz. -
#255 Reggel 8 és semmi :( -
#254 Még mindig sehol semmi, de mivel lassan hajnal 2 van, én is megyek alukálni. -
#253 Annyira silány a felhozatal újabban hogy ha kijön egy igazán jó cucc akkor nem fog senki elmenni mellette. -
#252 hátjah, az biztos hogy elég ismeretlen....eddig 4 haver közül 4 nem is hallott még róla :D
de majdcsak eljön az ideje... :) -
#251 azért ez nem elég
ha nincs reklám akkor jóval kevesebben ismerik -
#250 Majd meglátjuk mit mutat a full verzió. Amúgy meg a hype elmélettel nem értek egyet, mert ha tényleg jó a játék úgyis kiderül és akkor elkezd terjedni hogy:
-Te mivel játszol?
-Hát a condemned-el.
-És az jó?
-Aha tök király.
És akkor lehet akármilyen ismeretlen, hamar elterjed. És a játék magazinokat/online teszteket nem is említettem. -
#249 Ha úgy veszed, akkor a HL2 is csak egy agyonscriptelt valami, és még az NPC-k mozgása sem olyan jó szerintem, mint a Condemned-ben. -
#248 Hát a Doom3, az 1 nagy sz*rság lett! Viszont a HL2 nagyon király ! -
#247 Én nem bírok tovább várni,megyek aludni.Remélem holnap reggel már lehet szedni. -
#246 Szerintem oda. Méghozzá simán. Az én szememben a Doom3 és a hasonló f*s gamék nem érnek semmit, az ilyen, mint a Condemned, meg egy valódi gyöngyszem a sok trágya között. A Monolith és a SEGA kitett magáért. -
#245 Szerintem is nagyon király, de azért "enyhe" túlzás, hogy mindennek odab*sz! :) -
#244 Ettől az én szememben (a demót kipróbáltam) már a demo alapján is jobb, mint a HL2, D3, FEAR, Call of Csulu, akármicsoda. A mozgás, a grafika, a tárgyak hordozhatósága, a skillelhetőség.. szvsz egyszerűen üt. Én biztos, hogy végigviszem legalább 1x. -
#243 Biztos vagyok benne, hogy nem lesz toplistás. Nem lett annyira "beharangozva" és kevés az érdeklődő! -
#242 Így belegondolva teljes mértékben igazatok van -
#241 No igen, valóban nem hiányzik a több ezer felesleges hsz, de tény, hogy igen harmatos várakozás előzi meg a játékot, amit majd megdob néhány száz "hogykellelindítaninemindul" hozzászólás. Hiába, ha nincs név, nincs "hájp", akkor nincs érdeklődés! Szerintem még az is lehet, hogy szépen végigtoljuk, majd ugyanolyan szépen elfelejtjük... sajna. -
#240 It iz. -
#239 Miért lenne annyi ez nem annyira ismert game ,ez nem folytatás és nincs beharangozva.
Pl ott a Doom 3 game mondom a topic lényegét: sok évvel a megjelenés előtt nyitották, mindenki tanakodott vajon milyen gép kell neki, mikor jön már,warez téma, és hüdeszar nem is olyan jó.Felesleges szarságokkal van tele a legtöbb topik. -
#238 Hát tény, hogy nem 10ezernél jár a hozzászólások száma a topicban. -
Gyusz #237 Szerintem a Condemned megjelenésének és az nforce döglődésének semmi köze egymáshoz. Nem várják olyan sokan ezt a játékot, mint ahogyan azt hiszitek. -
#236 akkor ez már jó hír, hogy nforce bahalt... Mindig a jó game kijövetele előtt történik... Ebbol kiindulva, akkor már uton van!
Graf. véleményt a demóból sztem nem lehet alkotni, mert nalam a F.E.A.R. demó sem volt 100-as, annál inkább a gamma! -
miki90 #235 télleg ez igaz:):( -
#234 Nem furcsa. Miért lenne az? Ilyenkor az összes Condemned-et akaró ember bőszen frissítgeti az nforce oldalát az meg szépen túlterhelődik. -
#233 A Fear nagyon bejött, ezt meg majd meglátjuk =)
Bár engem a demóban pöppet zavart az ablakon beszűrődő eléggé tré fény... Kicsit pixeles vagy milyen volt. Remélem nem lesz benne túl sok ilyen :]
Ja meg annak ellenére, hogy sokak szerint gyorsabb mint a fear, nálam lassabnak tűnt, bár lehet h többet kellet volna bűvészkednem a beállításokkal :] -
#232 Azért annyira nem vagyok pesszimista -
miki90 #231 szerintetek F.E.A.R. vagy Condemned ???? -
miki90 #230 vagy holnap se:( -
#229 Na én ezzel má' csak holnap játszok :/
=) -
#228 húzzák az ember idegeit:) -
miki90 #227 jah ez furcsa mindig a nagy játékok elött hal be!!
F.E.A.R. elött is behalt!! :( -
#226 Meg a HL2 előtt is:) -
miki90 #225 jah mivan nforce-al??
Oblivion elött is ez volt!! furcsa -
#224 Nyugi úgysem onnan húzod majd le. -
#223 Qrva élet, még az nforce is behalt... Hát persze, hogy most, amikor egy faxa játékot várok :D -
#222 oks, majd meglesem :) -
#221 Árnyékokat mértnem használod ? :o
Nem sokat vesz le a sebességből,viszont sokkal szebb. -
#220 -
#219 ezt remekül ebaxtam... Örülök hogy nem lehet szerkeszteni.. Akkor még1x
-
#218 Na akkor a beígért képek Fps számmal beállításokkal.
Ennyi difi nem lehet a nonGT vs GT között