1859

• gesa
    Szerintem a régi motorosok azonnal felfigyelnek a Monolith névre. Én eddig nem csalódtam a játékaikban (No One Lives Forever 1-2, Alien vs. Predator 2, F.E.A.R stb...). Én nem bánom, hogy nincs hype, így legalább nem lesz tele szarságokkal a fórum.

Ez a game igen jónak tűnik, nekem kissé Hetedik érzésem volt az elején.
    Este 10 körül, fülessel a fejeden, azt hiszem igazi élmény lesz vele játszani.
  • Shodan
    "A tengerentúlon már kapható a boltokban a dögös akciófilmek stílusjegyeit magán hordozó Condemned: Criminal Origins PC-s változata. A demo után végre nyomába eredhetünk annak a jóllakott sorozatgyilkosnak és véletlenül benne felejthetünk egy szöges falécet, netán egy tűzoltó fejszét."
    hardwired,
    akkor ma már biztos kint lesz.
    Reggel 8 és semmi :(
  • bepe79
    Még mindig sehol semmi, de mivel lassan hajnal 2 van, én is megyek alukálni.
  • Zsoltika 007
    Annyira silány a felhozatal újabban hogy ha kijön egy igazán jó cucc akkor nem fog senki elmenni mellette.
  • mucsácsó
    hátjah, az biztos hogy elég ismeretlen....eddig 4 haver közül 4 nem is hallott még róla :D
    de majdcsak eljön az ideje... :)
  • phall
    azért ez nem elég
    ha nincs reklám akkor jóval kevesebben ismerik
  • Zsoltika 007
    Majd meglátjuk mit mutat a full verzió. Amúgy meg a hype elmélettel nem értek egyet, mert ha tényleg jó a játék úgyis kiderül és akkor elkezd terjedni hogy:
    -Te mivel játszol?
    -Hát a condemned-el.
    -És az jó?
    -Aha tök király.
    És akkor lehet akármilyen ismeretlen, hamar elterjed. És a játék magazinokat/online teszteket nem is említettem.
  • bepe79
    Ha úgy veszed, akkor a HL2 is csak egy agyonscriptelt valami, és még az NPC-k mozgása sem olyan jó szerintem, mint a Condemned-ben.
  • Csuhai G
    Hát a Doom3, az 1 nagy sz*rság lett! Viszont a HL2 nagyon király !
    Én nem bírok tovább várni,megyek aludni.Remélem holnap reggel már lehet szedni.
  • bepe79
    Szerintem oda. Méghozzá simán. Az én szememben a Doom3 és a hasonló f*s gamék nem érnek semmit, az ilyen, mint a Condemned, meg egy valódi gyöngyszem a sok trágya között. A Monolith és a SEGA kitett magáért.
  • Csuhai G
    Szerintem is nagyon király, de azért "enyhe" túlzás, hogy mindennek odab*sz! :)
  • bepe79
    Ettől az én szememben (a demót kipróbáltam) már a demo alapján is jobb, mint a HL2, D3, FEAR, Call of Csulu, akármicsoda. A mozgás, a grafika, a tárgyak hordozhatósága, a skillelhetőség.. szvsz egyszerűen üt. Én biztos, hogy végigviszem legalább 1x.
  • Csuhai G
    Biztos vagyok benne, hogy nem lesz toplistás. Nem lett annyira "beharangozva" és kevés az érdeklődő!
  • Blekk Síp
    Így belegondolva teljes mértékben igazatok van
  • McW
    No igen, valóban nem hiányzik a több ezer felesleges hsz, de tény, hogy igen harmatos várakozás előzi meg a játékot, amit majd megdob néhány száz "hogykellelindítaninemindul" hozzászólás. Hiába, ha nincs név, nincs "hájp", akkor nincs érdeklődés! Szerintem még az is lehet, hogy szépen végigtoljuk, majd ugyanolyan szépen elfelejtjük... sajna.
  • Voltan
    It iz.
  • grebber
    Miért lenne annyi ez nem annyira ismert game ,ez nem folytatás és nincs beharangozva.

Pl ott a Doom 3 game mondom a topic lényegét: sok évvel a megjelenés előtt nyitották, mindenki tanakodott vajon milyen gép kell neki, mikor jön már,warez téma, és hüdeszar nem is olyan jó.Felesleges szarságokkal van tele a legtöbb topik.
  • Blekk Síp
    Hát tény, hogy nem 10ezernél jár a hozzászólások száma a topicban.
  • Gyusz
    Szerintem a Condemned megjelenésének és az nforce döglődésének semmi köze egymáshoz. Nem várják olyan sokan ezt a játékot, mint ahogyan azt hiszitek.
  • Agy Halott #236
    akkor ez már jó hír, hogy nforce bahalt... Mindig a jó game kijövetele előtt történik... Ebbol kiindulva, akkor már uton van!

Graf. véleményt a demóból sztem nem lehet alkotni, mert nalam a F.E.A.R. demó sem volt 100-as, annál inkább a gamma!
  • miki90
    télleg ez igaz:):(
  • Zsoltika 007
    Nem furcsa. Miért lenne az? Ilyenkor az összes Condemned-et akaró ember bőszen frissítgeti az nforce oldalát az meg szépen túlterhelődik.
  • Blekk Síp
    A Fear nagyon bejött, ezt meg majd meglátjuk =)
    Bár engem a demóban pöppet zavart az ablakon beszűrődő eléggé tré fény... Kicsit pixeles vagy milyen volt. Remélem nem lesz benne túl sok ilyen :]
    Ja meg annak ellenére, hogy sokak szerint gyorsabb mint a fear, nálam lassabnak tűnt, bár lehet h többet kellet volna bűvészkednem a beállításokkal :]
  • Blekk Síp
    Azért annyira nem vagyok pesszimista
  • miki90
    szerintetek F.E.A.R. vagy Condemned ????
  • miki90
    vagy holnap se:(
  • Blekk Síp
    Na én ezzel má' csak holnap játszok :/
    =)
  • Maxtreme
    húzzák az ember idegeit:)
  • miki90
    jah ez furcsa mindig a nagy játékok elött hal be!!
    F.E.A.R. elött is behalt!! :(
  • Maxtreme
    Meg a HL2 előtt is:)
  • miki90
    jah mivan nforce-al??
    Oblivion elött is ez volt!! furcsa
  • Zsoltika 007
    Nyugi úgysem onnan húzod majd le.
  • Blekk Síp
    Qrva élet, még az nforce is behalt... Hát persze, hogy most, amikor egy faxa játékot várok :D
  • Maxtreme
    oks, majd meglesem :)
  • Glpetyus
    Árnyékokat mértnem használod ? :o
    Nem sokat vesz le a sebességből,viszont sokkal szebb.
  • Glpetyus
  • Maxtreme
    ezt remekül ebaxtam... Örülök hogy nem lehet szerkeszteni.. Akkor még1x

• Maxtreme
    Na akkor a beígért képek Fps számmal beállításokkal.

Ennyi difi nem lehet a nonGT vs GT között