1859
-
#177 -
#176 [marquee direction=right][parazs=RED]nem:D
-
#175 pont egy hét még ;) -
#174 Bird már ki az a pár napot. :D -
#173 jelenjen má meg -
#172 az jó;) -
#171 nálam fullon 1280*1024 ben lemegy néha 24fpsre de átlag afelett van. -
#170 sztem a FEAR nak is jó(max on) -
#169 Ahhoz képest egyesek beírtak ide hogy szebb a fear-nél. -
#168 ja -
#167 Kicsit butítottak az enginen... -
#166 ja minden gémnél de nem étrem annyira nem szaggat mint a FEAR pedig ugy tom h annak nagyobb az igénye nem?
ja és most akarok ramot venni... -
zsotesz #165 Hát igen a gyenge pont a vga. -
#164 jaja...szegény FX-ed izzadna rendesen, ha megkínálnád a stuffal!!!
amúgy más minden jó sztem...+256 RAM sem ártana...de sztem elég ehhez az 512 is :)
de másik VGA az feltétlen... -
#163 Vgad enyhén szólva karcsú hozzá... cseréled le mihamarabb egy normálisra. -
#162 felrakom de kicsit szab
a gépem:2800+ AMD 64 bit-es proci 512 MB RAM GIGABYTE k8 triton alaplap
Gforce FX 5200 128 as videokártya
mit hagytam ki?sztem a fx 5200 miat lehet nem? -
#161 hát milyen a géped?
elmondod, akkor elmondom hogy kb hogy futna rajta :) -
#160 jaj istenem -
#159 Próbáld ki azt a tetves demot!!! 2ghz, 1 gb ram, 128 mb dx9... miért szerinted egy nextgen játéknak mi az igénye? nem gef4 mx... -
#158 nem tudja senki?
-
#157 Én ugy tudom hogy pont hogy a legkevesebbet adták el belől eXbox 360-ra de ha nem jól tudom szóljatok. -
#156 mekkora a gépigény? -
stupido #155 Hát üdv mindenkinek! Engem nem győzött meg a demó, de általában nem is az alapján ítélkezek. A xbox360-as változatot nagyon istenítik, úgyhogy mindenképp kipróbálom a teljeset is... -
#154 naja, egy nyomozó sem azzal tölti unott percerit a rosszfiúkat hajkurászva hogy vödrökön ugrál át inkább felrugja:), ez a szitu ebben a játékban kb olyan mint anno a Doom3ban az elemlámpa. Ezt igy csinálták meg igy kell elfogadni pl ettől is "egyedi". -
#153 Engem zavar,ha pl. egy vödröt,vagy akármit nem tudok átugrani.
De mind1,egyébként valóban nem olyan fajta játék,amiben annyira hiányozna. -
Azért teljesen ne nézz hülyének :) -
#151 ja ugrás nincs, bár én nszerintem ilyen féle gémekben amugyse kell ösze vissza ugrálni... te szoktad látni a filemkben hogy a csávó mint a nikkelbolha pattog össze vissza ott is ahol nemkéne? én nem:) max átugrik a háztetőkön, felugrik valami magaslatra de semmi több. -
JiBBeRiSH #150 :] Talán állíts a fényerőn.;) -
#149 Kipróbáltam.
Lehet,hogy én leszek az egyetlen a topikban,de engem nem győzött meg.
A 16/9 nagyon zavar.A lámpa egy forintot nem ér,valahol még az orromig sem láttam.Nincs ugrás.A rugás mozdulata szánalmas a fear után.
A grafika nagyon szép,és a hangulat is jó,DE sztem 2-3 óra után elég unalmas lesz.
Majd meglátjuk.Azért a teljest is kipróbálom. -
#148 Ha nem olvastam volna itt, észre sem veszem a 16:9-et úgy hogy már kitoltam a demót.
Szóval engem magával ragadott. Olyankor meg kit izgat a csík? -
Gyusz #147 Meglestem végre én is a demót, de nem győzött meg igazán. A képarány engem is zavar és van egy olyan sejtésem, hogy a F.E.A.R-hez hasonlóan itt sem lesznek túl változatos a pályák, de ne legyen igazam. Ennek ellenére várom a teljes verziót. -
#146 naigen, nekem is 17"-os =/ -
#145 engem annyira magával ragadott a játék, hogy 1 perc után mintha nem is lett volna ott... -
#144 Kár lenne érte, mondjuk általánoságban a 17" monitorok vannak elterjedve, most a 16:9 leveszi ennek kb. 30% -át, kinek mi jön be, de, hogy 12" kategóriában nyomjam, azt inkább ne :( -
#143 Iszonyat jó játék ez, szvsz veri a Fear-t grafban és valószínűsíthetőleg majd játékmenetben is a demo alapján. Mégis milyen szerény az érdeklődés iránta (ez meglátszik itt a hozzászólásokban is), valahol olvastam, hogy alig fogyott az xbos-s verzió és elnyerte "2005 egyik legjobb fps-e díjat, amivel senki nem játszott"! Más agyonhájpolt, szerintem minősíthetetlen "nagy" nevű játékok (címeket nem mondanék, ez magánvélemény) meg dübörögnek. Hát nemtom... -
#142 hát Kandurex, ebben 99%-ig biztos vagyok, hogy ezen nem "javítanak" ... :( -
#141 Érdekes lesz, ha nem javítják ki a 16:9 "problémát", ugye, kinek mi számít annak, de az biztos, hogy a közelébe se megyek, ha ez nem lesz orvosolva. -
#140 hát, elvileg:
Condemned: Criminal Origins Sega 04/11/06 US
Condemned: Criminal Origins (DVD version) Sega 04/11/06 US
Condemned: Criminal Origins Sega 04/13/06 EU -
#139 csé +jelenél mikor lesz?mikorra várható? -
#138 Épp ezért írtam hogy "majdnem".