Condemned

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csuhai G
Várom már! Remélem elrontották a dátumot és holnap jön ! <#idiota><#vigyor3><#buck><#vigyor>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

grebber
Remélem ezt tartani is fogják.

Next PC upgrade: 2022

Nos, a SEGA kotyogós kedvében volt, és úgy döntött, hogy elhint egy dátumot. Ez a hónap és nap a Condemned: Criminal Origins megjelenésével kapcsolatos, méghozzá PC-re. Mikor is? Április 11-én... from Gamestar

ThugEdge
mondjuk egy demot dobhatnának

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

agyhalál
Miért? Ennek is úgy kellene kinéznie, mint a Tony Hawk's American Wasteland topiknak? Napi 30 hozzászólás, mindenki azon csodálkozik már vagy 2 hete, hogy miért nincs még nforce-on, közben pedig tisztában vannak vele, hogy a mai napig nem jelent meg eddig.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

ThugEdge
majd lesz ha kint lesz<#awink>

Csuhai G
Furcsa, hogy mindjárt kinnt a játék és még csak 50 hozzászólás van! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Oké! 😊

grebber
Miért kérdezed rakasd be azt jóvan.

Csuhai G
Szóljak, hogy tegyék be?

grebber
Szerintem jó!

Csuhai G
Jó lesz bannernek?

egy ilyen játékba minek multi? :S

nem illik hozzá, ahhoz túl lassú és parás. De veszett jó!

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Csuhai G

Bannernek?

grebber
A sosem baj 😄

Halfer
a játék ötlete azért egy jóval elmebetegebb emberke fejébõl ugrott ki <#eplus2>

Hiszen ugyancsak Monolith Stuff!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

A FEAR-bõl nemrég kihalásztam a hangokat és brutáljók...sokkal élesebbek,"szebbek" így lejátszva,mint játék közben!!Szerintem ennél a játéknál sem lesz gond az ijesztgettéssel sem a hangok,sem a hirtelen beugró dolgok esetében.A készítõknek volt hol gyakorolni... 😄

Seth
élõbe sajna még nem láttam, hanem az xbox360 verzióból láttam nagyhalom videót, ott kurvajól szól. Meg amúgy is ezt dicsérik legjobban akik már próbálták, tesztelték

PSN ID.: Beegabor

grebber
Toltad már vagy honnan tudod hogy jók a hangok?

Seth
ráadásul a hangok az ami tényleg mellbevágó. Nemtudom a készítõk miképp vették fel õket ,talán egymást ütötték de nagyon élethû ahogy mondjuk egy vascsõvel fejbekólintassz valakit, de bármelyik ütleg eszköz hasonlóan jól szól 😄

PSN ID.: Beegabor

Csuhai G
Szerintem simán lesz olyan grafja, mint a F.E.A.R.-nek, de ha nem is: nem az a lényeg! A hangulata az meglesz az tuti! 😉

grebber
Csak nem lesz ilyen tré a graf mertha igen akkor a grafenginek a rossz oldalát találtaák meg a fejlesztõk hogyan lehet egy fasza FEAR után ilyen fost csinálni.
No para nemsokára ittvan remélem demó lesz elõtte.

BBird
Hát a múltkori videóhoz képest (ami azt hiszem nem PC-s), a PC képek elég gyérek... :-(
Bár ha átjön az a hangulat, ami abban a videóban volt, simán nyert ügye van. :-)
grebber
Félre ne érts én tudom hogy jó lesz csak ezek kicsi és ronda képek voltak.Tuti hogy szebb a game.

ThugEdge
jó lesz az hidd el

Ez tényleg jó lesz....
Ha nem annyira az fps feelingre hajtanak,akkor vajon lesz belõle multi????

grebber
PC-s képek kicsik és ocsmányak 😞

grebber
Hát bizom benne hogy ez a hír igaz és áprilisban már tolhatjuk.

Az 576 szerint: Az Xbox360-as megjelenést követõen idén tavasszal PC-kre is megérkezik a Condemned: Criminal Origins, tudtuk meg a Sega német kirendeltségétõl. A Monolith akciójátékának cenzúrázatlan változata a tervek szerint március végén kerül piacra, némileg módosított tartalommal. Az, hogy miben különbözik majd a PC-s verzió elõdjétõl egyelõre nem árulta el a kiadó.

grebber
Aki estleg Xbox360-on tolja irhatna róla milyen a game! 😄

grebber
Semmi esély nincs rá.

ThugEdge
hát nagyon nagy lenne,ha még idén megkaparinthatnánk

grebber
Xbox360-ra ma jött ki!

grebber

ThugEdge
nemá,elõbb kell😊)

grebber
Kösz aki javitotta az üzimet.

Hát remélem hogy Xboxos vezió után fél évnél nemtovább kell rá várni.

Az én fejemben is ugyanez motoszkál, hogy vajon mi mikor játszhatunk vele?

grebber
Kész az elsõ X360 játék

Barny, 10:40 - PC X360 PS3 - Játék: Gold

(Shacknews) A Sega bejelentette, hogy aranyba ment a Condemned: Criminal Origins névre hallgató akció-horror FPS-e a Monolith-nak. Egyúttal ez az elsõ X360 játék, mely hivatalosan is elkészült, a többi fejlesztõnél korbáccsal és intravénás koffeinbombákkal ösztönzik munkára a jómunkásembereket, hogy elkészüljenek az X360 debütálására.
A Condemned november 22-én, a konzollal egyidõben fog debütálni. Az MS már korábban meghirdetett, AAA kategóriás next-gen játékokra érvényes díjszabása alapján 59.99 USD-t kell leszurkolni annak, aki magáévá szeretné tenni a játékot.

Vajon PC-re mikor jön?

forrás HARDWIRED

ThugEdge
faszák a videók,de remélhetõleg nem csak vmi gyökér hentelés lesz belõle
sztem 2006 elõtt ne is várjuk

grebber
4 új video megint a Hardwireden.

grebber
Hát ja valami release dátumot elhinthetnének.De szerintem 2006 Q3 elõtt nem hinném hogy jönni fog.

ThugEdge
huhhh ez büntetés lesz,várjuk,esetleg megjelenésrõl infó,to the gamen csak TBA

grebber
6 db új movie a Hardwireden nagyon komoly lesz ez!!!!!!

grebber
Condemned - film és folytatás!

<2005-10-06 @ 08:58 - Berkenye>

A WB Interactive jelenleg is munkálkodik a Condemned: Criminal Origins címû horrorjátékon, melynek megjelenését jövõre csúsztatták - mindeközben már a filmváltozat is készülõben van, amely hasonló koncepcióra épül és már a címe, sõt a producerei is megvannak. A Species X kieszelõje Jason Hall és Nathan Hendrickson. Elõbbi kezében van az egész WB Interactive, mely köztudottan az egyetlen olyan játékkiadó, amelynek filmstúdió a tulajdonosa. Szóval... a producerek Basil Iwanyk és David Goyer. Hall így vélekedett: "Valami újat szeretnénk. A játékadaptációkkal általában az a baj, hogy nem nyújt semmit a film, ha a játékot kellõen nem ismerjük. Olyasféle univerzumot szeretnénk teremteni, mint a Star War. Ennek megfelelõen akkortájt lenne a film premierje, amikor a játék második része jelenik meg - így máris tovább bõvülne az univerzum."

info: Gamestar

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

STREEX
Nem túl sok információ forog közkézen a Condemned c. Monolith játékról, úgyhogy IGN-ék úgy határoztak, hogy vallatószékbe paszírozzák Dave Hasle producert, és annyi információt csikarnak ki belõle, amennyit csak lehet. Az akció eredménye lentebb látható.

Hogyan jött a harcrendszer ötlete?

Néhány kulcsszó merült felt, mikor egy akció-horror játék harci szisztémájáról gondolkoztunk: a.) közelharc, b.) utcai harc. Tudtuk, hogy mivel sorozatgyilkosok levadászásával foglalkozó játékban gondolkozunk, ezért az utcai harc olyasmi, amit mindenképpen a játék szerves részének szántuk - nem tízméterekrõl lõsz az ellenfeledre, hanem közelrõl, az arcába. Ugyancsak a rendszer részének szántuk azt a lehetõséget, hogy az utcán található tárgyakat kelljen felhasználni - botok, csövek, szegecselt lécek. Nem hagytuk el a lõfegyvereket, egyszerûen csak lecsökkentettük az elérhetõ lõszer mennyiségét, és ellátjuk a játékost egy bénítópuskával. Arra az esetre, ha a szembejövõ rosszarcú gazfickónál lõfegyver van, nálad meg nincs.

Láttuk, hogy csöveket meg lehet ragadni, vagy a falból kiálló deszkákat kézre kapva gyepálhatjuk el az ellenfeleket. Milyen egyéb eszközöket használhatunk?

Tépd le egy próbababa kezét, vagy ragadd meg az egybeépített, amerikai stílusú asztal-szék kombót. De nyugodtan leszedheted az öltözõszekrény ajtaját is. Ez nem arról szól, hogy állandóan fegyvereket kell leszaggatni innen-onnan, egyszerûen csak idõnként meg kell találnod, mit változhat a kezedben fegyverré. A lõfegyverek el lesznek dugva némileg, szóval keresgélni kell õket.

Milyen fegyvereket használhatunk? Le lehet lökni magas helyekrõl az ellenfeleket?

Igen, ablakból ki lehet lökni valakit, de a teraszról is lentebb lehet segíteni. Egyébként lõfegyverek terén revolverek, sörétes puskák, puskák, géppisztolyok és az ominózus bénítópuska vár.

Mesélnél egy kicsit a játék történetérõl? Lineáris a sztori?

Sorozatgyilkosok utáni nyomozásra specializálódott ügynökség tagja vagy. Megmagyarázhatatlan okoknál fogva az ügyek, amiken dolgozol bedugulnak, nem jutsz velük elõrébb. Egyúttal a város bûnözési rátája a csillagos égben van valahol, ennek tetejében a pisztolyoddal ölnek meg két rendõrt. Ha ez nem lenne elég, akkor kedves emberek úgy döntenek, hogy a negyedik emeleten lévõ lakásod ablakából kitessékelnek. Innen indulsz.
Egyébként a játék lineáris, szerintünk ez a legjobb megoldás, hogy tökéletes játékélményt nyújtsunk.

Milyen elemekkel éritek el a hamisítatlan horror hangulatot?

a.) sokkolás, valaki rádugrik a sötétbõl, és elkurjantja magát, hogy "jegyeket, bérleteket lesszives", b.) feszültség, hiszen tudod, hogy a kaller körülötted ólálkodik, de nem vagy benne biztos, hogy odaér hozzád a deák téri megállóig, c.) pszichológia terror: kõkemény víziók, szõrmadarak bõrtangában, miközben egy huncut személy Modern Talking dalokat kurjongat a fejedben, fél liter kerítésszaggató pálinka után

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

grebber

Nagyon bünti a trailer, a közelharc nagyon durva 😄 Valami hozzávetõleges megjelenési dátumról tudunk?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

BBird
Enyhén üt a trailer. Remekül visszaadja a sorozatokból, filmekbõl ismert psychos-zsarus-nyomozós-megijesztõs hangulatot.
Meg ezek a megoldások, amikor lefotózza az áldozatot... hát az aztán végleg kiütött. :-) Nem nagyon emlékszem olyan játékra, ahol ilyesmikkel is kellett foglalkozni, vagy én vagyok lemaradva?