1859
-
NitroX #297 dobjál már egy linket, köcsögduda -
valaminick #296 Hát kb. :)) -
#295 Be is vizelek ha még ma meglesz! -
#294 LOL mondom 55 új üzi csak kijött nemrég a game erre csak a lámulás megy látom. -
#293 Miről érzed, a vizeletedről? -
#292 ez a game legalabb olyan hangulattal tolt el, mint anno a kingpin :) abban kellett csovekkel utni az ellent, es valahogy a hangulat is nagyon hasonlit ra, epp ideje volt mar valami ilyesminek is :) -
#291 Van egy olyan érzésem,ma se fogunk ezzel játszani :( -
#290 Csak addig kemény, amíg BSA bácsiék meg nem látogatják 1x. -
Dave9214 #289 jah az cok:D -
#288 Tudjátok van egy dolog amit még mindíg nem értek és már nembírom kivárni, hogy meglegyen, úgyhogy ezt megkérdem és valaki, aki már tolta X360-on az válaszolja már meg SPOILER alatt:
Korábban aztmondta itt valaki, hogy nincsenek élőholtak benne. Hát a képek nagyrésze viszont a későbbi fejezetekben elég komoly zomboy és zomgirl jelenlétről tanúskodik. Most akkor van, vagy nincs?
O Igen
O Nem -
valaminick #287 huu akkor te kemény csávó lehetsz -
Dave9214 #286 amikor megláttam a godfathert, nekem volt emg elsözör a városban,:D:D:D
Midneki aztvárta jo kis bevételem lett belőle:D
Na de a condemnedért fizettek egy 500 ft-s manhattan burger bérletet:D -
#285 juuuááájjjjjj!
Nemafasztnem várják sokan, itt is összes haverom erre izgul már rég ... OBLIVION - noha eszméletlenjó - félre is lett kicsit téve a demo többszöri végigszöszölése miatt! -
Dave9214 #284 fake :DDDDDDDDDDD -
valaminick #283 nemlátjátok hogy szivatnak lol -
#282 Tőtöd mán te, a hurkát vazz, nem ezt -
#281 Akkor adj linket! -
#280 Honnan veszed? -
#279 Hi,Honnan szeditek?Mert én nem láttom.Léci Help:)
-
Dave9214 #278 MEGJELENT MÁR TÖLTÖM IS, YEAHHHHHHHHHHHHHHHH -
#277 ezek kicsit le vannak maradva nem?
-
miki90 #276 jo csak holnaptol kezdödik a tavaszi szünet és azé izgulok h kijöjjön!!!:D -
gesa #275 Itt nézelődhetsz:isoz -
Dave9214 #274 nincs vmi másik nfo oldal? mert nemhiszem hogy csak az nforce van, -
#273 Elég komoly adatbázis problémával küszködnek. Nem muszáj hülyére spamelni magad az izgalomtól. Majd jön a release, ha jön. Ne félj, nem maradsz le semmiről. -
miki90 #272 mi a szar lehet az nforcal??
mit jelent amit ott irnak most??:D -
miki90 #271 sehol csak mondom ha ezt látom akkor örülni fogok:) -
Newfronter #270 Hol láttad ezt? :) -
miki90 #269 ha ezt látom örülni fogok -
miki90 #268 Condemned.Criminal.Origins-RELOADED *DVD* -
#267 9:38 semmi:( -
miki90 #266 de mi van az nforc-al?
ha az nincs megjavitva addig máshová nem is rakják ki?? -
gesa #265 Igazad van, a Blood 2-t kifelejtettem, mert azzal nem játszottam.
Ott figyel valamelyik CD-n, de már rég elfelejtkeztem róla. -
#264 Jah nekem is a tft miatt nagyon gáz hogy nem lehet 1280x1024. Homályosan meg nem az igazi. -
#263 Nem hinném, hogy emiatt lenne szar az nforce. -
#262 Csak nekem áll a szőr a hátamon a 16:9 -től? :( -
#261 régi motorosok a monolith-ot még a blood2 idejéből ismerik :) egy dolog már akkor is jellemző volt rájuk: lassu és gyönyörű graf motort tudtak írni :))
codenamed demo nagyon tetszetős volt, hangulat 10/10 ... csak sajnos az 1280x1024ről le kell mondanom, ami elég kellemetlen :( -
#260 "We're having difficulties with innodb atm. It overwritten the datafile(s)."
Érdekes módon mindig valami érdekes, vagy nagy game-nél b@szódik el az enförsz adatbázisa. Legalábbis amikor szükség lenne rá, akkor sosem működik... -
#259 No one lives forever tényleg jó volt! -
#258 Remélem neked lesz igazad. Én is nagyon várom már. Még anno Xbox360 vásárlásnál ez volt az egyik lehetőség hogy megveszem hozzá. Aztán szorozam osztottam és rájöttem h gecidrága lenne úgyhogy pc feljesztés lett. Azért nagyon megörültem neki mikor megláttam hogy jön pc-re is.