1859

• Mr_no_NaMe
    Nekem nemigazán tetszik az, hogy odamegyek egy tárgyhoz/emberhez és minimum 1 méterre álhatok meg előtte mert közelebb nem enged...
  • Gabe18
    Te jó demót szedtél le?
    Grafika csunya?Irányitás meg egy fps-ben milyen legyen?
    Amugy ha meg ez a véleményed akkor kár a full-al szenvedned,mert szerintem semmi nagyobb változás nem lesz ilyen szempontból,a grafikát nem fogják újrarajzolni abban sem,az irányitás meg alap...
  • bepe79
    És azt hiszed, hogy ebből meg fogsz élni...
    Remélem, csak poénnak szántad.
  • bepe79
    Szerinted milyen legyen az irányítása egy FPS-nek? LMAO! OMFG
    Ez nem rally szimulátor, nem kell sem pedál, sem kormány hozzá. Van forward/backward és straight left/right. A graph meg csúnyácska... a Monolith szárnyai alatt jön ki, amely a F.E.A.R-t is babusgatta, és így a grafikus engine-ben is asszem' lehet némi hasonlóság. Csúnyűnak semmiképp nem mondanám, szerintem low-on játszottad 640x480-ban. ROFL.
  • Mr_no_NaMe
    És? Ez egy fórum azért van, hogy véleményt nyilvánítsak...Nem tudom, és nemis érdekel még hányan fogják vagy írták már ezt, én csak leírtam a véleményem.
    Amúgy meg már csordogál lefele mondjuk tegnap nagyon álmosan próbáltam ki lehet, hogy az volt a gond :D
  • grebber
    Te vagy az egyedüli itt aki ezt nyilatkozta.

Írányitás ultragagyi lol.
  • Mr_no_NaMe
    Letöltöttem a demot...hát rohattul nem ragadtatott el :S
    Az irányítás ultragagyi, a grafika csúnyácska. Leszedem a fullt remélem csak a demo ilyen fos.
  • Dave9214
    nekem is megklel élni:d
  • Istencsászár
    Láma invasion: ON
  • pauly
    :)
  • arty
    "amikor megláttam a godfathert, nekem volt emg elsözör a városban,:D:D:D
    Midneki aztvárta jo kis bevételem lett belőle:D
    Na de a condemnedért fizettek egy 500 ft-s manhattan burger bérletet:D"

micsoda férgek járnak ide ...

• arty
    "amikor megláttam a godfathert, nekem volt emg elsözör a városban,:D:D:D
    Midneki aztvárta jo kis bevételem lett belőle:D
    Na de a condemnedért fizettek egy 500 ft-s manhattan burger bérletet:D"

micsoda férgek járnak ide ...

• Dave9214
    Valkainek lejött már?
  • Voltan
    A demo alapján nekem is jobban bejött, mint a F.E.A.R. Pedig az sem volt semmi.
  • Glpetyus
    Fejezzétek be a warezt,senkit nem érdekel.
  • gesa
    Nem vágom miért venném el bárki kedvét is a játéktól. Nem fikáztam le, nem volt spoiler.

Azért írtam a korábbit, mert azt szeretném, ha a játékról szólna a fórum és nem a warezról. A legtöbb normális oldalon tiltják/kerülik a warez címek kiadását. Ebben a fórumban idáig 2 site neve is felmerült. Ebből a torrentes kifejezetten kéri, hogy ne reklámozzák. Ennyi.

Többet nem kívánok a témához hozzáfűzni.
  • bepe79
    Majd jön itt egy moderátor, vagy kedves kis otthonotokba a bsa, aztán megmondja, hogy mivel értsetek egyet.
  • Alien1024
    egyet értek
  • miki90
    jajj gesa maradjál már nyugton jo???
    most ne vedd el a kedvünket a játéktol
    senki nem kiváncsi rád oké???
    és mér buknának be??
    ááá minek ir be az ilyen uristen
  • gesa
    Elhiszem, hogy örültök a játéknak, de szerintem senkit sem érdekel az "Én már töltöm", "50%-nál járok" stb... kommentek.

A másik dolog pedig az, hogy nem kellene világgá kürtölni, honnan töltitek.
    Ha bebuknak az site-ok, akkor meg siránkoztok.
  • miki90
    kinek van már meg?:D
    vmi vélemény az istenröl???:D:D
  • Blekk Síp
    JIIIHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá :D
  • Alien1024
    http://imperial.awo.hu/ inen szedem nekem meg ér 200ft ot a játék és max sebeségel szedem rádásul 200ft 7nap letöltési idö kpa az ember. mosdt kezdtem ell délutánra lendt leszs:D:D
  • miki90
    ááááááááááááááááááááááááá
    nm hiszem el és RELOADED release !!!!!!:D:D:D:D
  • MimaSKATE
    JEEE!!!!
  • DioSr50
    jeee fent van a bithu-n!mindjárt húzom teljes sávszéllel!jejejejje
  • dApRo
    sztem ez ütni fogja a feart meg a többi nagy gamet is ^^ :)
  • dApRo
    én maxxal :ASDF
  • Kandurex
    Ne idegesítsetek már az nforce -al. Az égvilágon semmi köze nincs a játék warez release -hez. Egyszerűen elszállt az adatbázisuk egy szép része és már egy jó ideje próbálják rendbehozni. Nagyjából 2 - 3 hét veszett el úgy tűnik, mondjuk már az is szép munka lesz, ha megpróbálják pótolni. Ez a játék meg olyan alacsony érdeklődéssel bír a világban, még a Desperados is nagyobb publicitással bír, hogy egyszerűen nevetséges összekapcsolni a kettőt. Még a Half - Life 2 -nél is álta a sarat az nforce, nem egy ilyen 2. osztályú....a nemmondom, mert nyakamnak estek. A 16:9 megbocsáthatatlan :))
  • Shodan
    én is 3kb/s-el
  • Shodan
  • Agy Halott #346
    érdekes... megjavult az nforce is!
  • dApRo
    geci töltöm VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ D::D:DD:
  • Macccy
    ááááááááááááááááááááááááááááááááűű ...
    láttam énis vaze ... ha kijóznodtam akko leis tültöm ...

szóval ja
  • bepe79
    Kijött.

2006-04-13 PC Game ISOs Condemned Criminal Origins (c) Sega RELOADED 86x50 MB
  • bepe79
    http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=17654

"A tengerentúlon már kapható a boltokban a dögös akciófilmek stílusjegyeit magán hordozó Condemned: Criminal Origins PC-s változata. A demo után végre nyomába eredhetünk annak a jóllakott sorozatgyilkosnak és véletlenül benne felejthetünk egy szöges falécet, netán egy tűzoltó fejszét."
  • bepe79
    Hát, ez a nap is elhaladt magyar idő szerint. Reméljük, holnap már lesz infó róla.
  • grebber
    Nincsen akkor már lenne több komment.
  • Gabe18
    Próbáld ki a demót,az a biztos.

Amugy gyanus dolgokat lefényképezős,halottakat vizslatós,kihalt-sötét házban mászkálós,vascsővel agyonverős,shotgun-al szötlövős FPS.
  • pinehead
    nna most full komolyan-kinn van már törve vajh??