1859

• Shep
    Azért nem egészen a bloom, egy gusztustalan vmi, a hdr meg egy igen látványos effekt, nem tudom miért erőltetik ezt a hülye bloomt már egy jó ideje.
  • Voltan
    9600 Pro-n is. Teljesen jó a sebessége. Tényleg jobban megy, mint a FEAR, bár ez nem annyira mérvadó nálam, mivel amikor még a FEAR-rel nyomtam, nem volt 1 giga RAM-om.
  • reaper4
    dettó :D
  • zsotesz
    Nekem is bejött a demo és szerintem a grafika is korrekt. Még a 9800pro-n is szép és jól fut.
  • pauly
    Heh,hát még jó hogy jól megy egy 100 ezer forintos kártyán :D
  • Csibe001
    Oké, megoldva.Tényleg nagyon rövid kis demo, de hamarosan végre jön a teljes. :)
  • Zsoltika 007
    Bloom van benne. Ez majdnem ugyanaz mint a hdr.
  • Csibe001
    Sziasztok, más nem találkozott olyan problémával , hogy indítás után fekete képernyő a végtelenségig?Igaz a telepítőnél is írt valamilyen hibát, ezért most leszedem megint hátha.De ha valaki találkozott még ilyen problémával s megoldódott az lécci segítsen.Köszi
  • Istencsászár
    HDR minek? van bann olyan féle effekt, teljesen jó... hdr +ba tök felesleges lenne
  • Cafu
    Üdv!
    ébn is leszedtem a demot és elég jó nekem X1800Xl-em van és fullon van minden és nem megy 40 Fps alá!
    de hdr jó lett volna bele!!!
  • Istencsászár
    Jobb ez igy, kicsit butított, de ennek eredményeképp suhan memkell neki paks, és nagyon nagyon szép...
  • Zsoltika 007
    Minden beállítás a maximumon volt. De a fear szebb volt.
  • ThugEdge
    leghamarabb 04.11,tehát mingyá:))
  • Dosia
    Mikor jelenik + ?
  • ThugEdge
    16/9 nekem is bejön,olyan mozis lesz a cucc
  • ThugEdge
    szerintem olyasmi van benne,mint a commandos sf-ben,noise vagy mifax
    amúgy az is isten effekt,ahogy suhintasz pl a vascsővel
    nagyon nagy gém lesz
  • grebber
    Lehet hogy én látom furán a grafot de nincs véletlenül benne valamiféle elmosodás/homályositás effekt??
  • Shodan
    én észre se vettem a 16/9, mert annyira tetszett.
  • Dosia
    isteni ez a játék:D
  • Sgtfathi
    Bocsi de milyen gépen nézted?Mert a grafika qrvajó! (csak ez a 16/9 hmmmm)na mindegy ez csak 1 demo ,majd a full!
  • ThugEdge
    te jóóóó isten,ez mi lesz???nagggyon jóóó
    monolith-ennyi,nekem bizonyítottak a fear-el is,bár az már néha uncsi volt,de ott van a top 10-ben
    ez nagyon kira lesz
  • Zsoltika 007
    Azért a grafika jobb is lehetne. Igaz kevesebb kakaó kell neki de szép. Nekem is bejött a demo.
  • grebber
    hát én amikor meghalottam hogy ilyen műszerekkel kell majd csekkolni a bizonyitékokat öszintén paráztam hogy nehéz lesz de nagyon-de nagyon egyszerű.
    Nagyon örülök hogy jól lett optimalizálva.
    Frankó game nagyon.
  • Newfronter
    Nyomozósra számítottál? Mert én kb ilyet vártam amit a demó nyújtott...
  • Davidus
    ez a mászkálás a szobákban és közben vascsövezés nálam tejsen lenullázta a játékot:) pedig jól indult
  • Newfronter
    Hát ez eszméletlen 2x is megijedtem, pedig nem vagyok ijedős fajta.
  • B@dsector
    Hangzása milyen, be lehet állítani a DD5.1-et vagy az EAX támogatást?
  • Zsoltika 007
    filenuts-ról 230-al jön meg most látom kint van a gamestar-on is.
  • Zsoltika 007
    Lehet ez az x360 jó szokása. :D
  • grebber
    Csak nálam vagy nálatok is maxra téve élsimitást mindent ugyanugy "simitatlanok" az élek mintha bese kapcsoltam volna semmit.
  • Maxtreme
    Ez valami eszméletlen jó gyerekek Gyakorlatilag minden használható fegyverként.
    - Szöges deszka
    - Szekrényajtó ()
    - Kis fém cső, nagy fém cső
    - Sokkoló, fegyverek, stb...

A hangulat nagyon feelinges. Baromira tetszik. Talán 1 negatívuma van a gamenek.. a 16:9..

Csináltam 1-2 ingame képet:

A közelharc megoldása, eddig minden játékét üti..
    A 16:9-től eltekintve nálam 10/10
  • Kandurex
    Pályázhat a legrövidebb demo címért. Egyébként pofás, jól játszható, hangulatos, dark feeling. 9 pont, de ha ez a nyamvadt 16:9 megmarad :((
  • Dynamic
    Lehet, hogy sehogy.Legalábbis az összes eddigi játékkép, amit internetes oldalakon láttam, mind 16:9 volt.
  • Dynamic
    Milyen zombik?

Amúgy a demó nagyon mókás, csak a teljes játék aztán nehogy unalomba fulladjon esetleg a végeláthatatlan püfölések miatt.A mozgások meg rohadt jók.
  • Kandurex
    Hogy lehet kikapcsolni a 16:9 kép arányt? Engem valahogy idegesít :(
  • grebber
    Na kiprobáltam jó game.
    A Fear szerintem szebb volt viszont ez minden maxon jobban fut.Block-olni még nem nagyon tudok ki is nyirtak :(
    Na nem kell csalodni benne aztmondhatom.
  • mucsácsó
    már elment a Fronter aludni...nem rég, de én szedem, perpill 68%-nál vagyok a letöltéssel :D
    aszonta hogy nagyon nagyon félelmetes és nyomasztó a game, hangulata nagyon nagyon jó, egyáltalán nem unalmas, és szerinte 100x félelmetesebb mint a F.E.A.R....
    nemtom, én meg asszem reggel próbálom csak ki, éjszaka nem akarok itt üvöltözni mert megijedtem :D
  • koki44
    Pár képet tudnál mutatni?
    Kíváncsi lennék a grafra.
  • Newfronter
    Huh ez marha jó, kipróbáltam. Nagyon dúrva ahogy a zombik támadnak, hozzád vágnak amit látnak, és elég kiszámíthatatlanok, a nyomozós rész is feelinges. És igen jó hangulata van!
  • grebber
    Filenutsról jön de alszok ugyhogy majd reggel addigra még több link lesz meg lokálba.