1859
-
#137 Azért nem egészen a bloom, egy gusztustalan vmi, a hdr meg egy igen látványos effekt, nem tudom miért erőltetik ezt a hülye bloomt már egy jó ideje. -
#136 9600 Pro-n is. Teljesen jó a sebessége. Tényleg jobban megy, mint a FEAR, bár ez nem annyira mérvadó nálam, mivel amikor még a FEAR-rel nyomtam, nem volt 1 giga RAM-om. -
#135 dettó :D -
zsotesz #134 Nekem is bejött a demo és szerintem a grafika is korrekt. Még a 9800pro-n is szép és jól fut. -
pauly #133 Heh,hát még jó hogy jól megy egy 100 ezer forintos kártyán :D -
#132 Oké, megoldva.Tényleg nagyon rövid kis demo, de hamarosan végre jön a teljes. :) -
#131 Bloom van benne. Ez majdnem ugyanaz mint a hdr. -
#130 Sziasztok, más nem találkozott olyan problémával , hogy indítás után fekete képernyő a végtelenségig?Igaz a telepítőnél is írt valamilyen hibát, ezért most leszedem megint hátha.De ha valaki találkozott még ilyen problémával s megoldódott az lécci segítsen.Köszi -
#129 HDR minek? van bann olyan féle effekt, teljesen jó... hdr +ba tök felesleges lenne -
#128 Üdv!
ébn is leszedtem a demot és elég jó nekem X1800Xl-em van és fullon van minden és nem megy 40 Fps alá!
de hdr jó lett volna bele!!! -
#127 Jobb ez igy, kicsit butított, de ennek eredményeképp suhan memkell neki paks, és nagyon nagyon szép... -
#126 Minden beállítás a maximumon volt. De a fear szebb volt. -
#125 leghamarabb 04.11,tehát mingyá:)) -
Dosia #124 Mikor jelenik + ? -
#123 16/9 nekem is bejön,olyan mozis lesz a cucc -
#122 szerintem olyasmi van benne,mint a commandos sf-ben,noise vagy mifax
amúgy az is isten effekt,ahogy suhintasz pl a vascsővel
nagyon nagy gém lesz -
#121 Lehet hogy én látom furán a grafot de nincs véletlenül benne valamiféle elmosodás/homályositás effekt?? -
#120 én észre se vettem a 16/9, mert annyira tetszett. -
Dosia #119 isteni ez a játék:D -
#118 Bocsi de milyen gépen nézted?Mert a grafika qrvajó! (csak ez a 16/9 hmmmm)na mindegy ez csak 1 demo ,majd a full! -
#117 te jóóóó isten,ez mi lesz???nagggyon jóóó
monolith-ennyi,nekem bizonyítottak a fear-el is,bár az már néha uncsi volt,de ott van a top 10-ben
ez nagyon kira lesz -
#116 Azért a grafika jobb is lehetne. Igaz kevesebb kakaó kell neki de szép. Nekem is bejött a demo. -
#115 hát én amikor meghalottam hogy ilyen műszerekkel kell majd csekkolni a bizonyitékokat öszintén paráztam hogy nehéz lesz de nagyon-de nagyon egyszerű.
Nagyon örülök hogy jól lett optimalizálva.
Frankó game nagyon. -
Newfronter #114 Nyomozósra számítottál? Mert én kb ilyet vártam amit a demó nyújtott...
-
#113 ez a mászkálás a szobákban és közben vascsövezés nálam tejsen lenullázta a játékot:) pedig jól indult -
Newfronter #112 Hát ez eszméletlen 2x is megijedtem, pedig nem vagyok ijedős fajta. -
#111 Hangzása milyen, be lehet állítani a DD5.1-et vagy az EAX támogatást? -
#110 filenuts-ról 230-al jön meg most látom kint van a gamestar-on is. -
#109 Lehet ez az x360 jó szokása. :D -
#108 Csak nálam vagy nálatok is maxra téve élsimitást mindent ugyanugy "simitatlanok" az élek mintha bese kapcsoltam volna semmit. -
#107 Ez valami eszméletlen jó gyerekek Gyakorlatilag minden használható fegyverként.
- Szöges deszka
- Szekrényajtó ()
- Kis fém cső, nagy fém cső
- Sokkoló, fegyverek, stb...
A hangulat nagyon feelinges. Baromira tetszik. Talán 1 negatívuma van a gamenek.. a 16:9..
Csináltam 1-2 ingame képet:
A közelharc megoldása, eddig minden játékét üti..
A 16:9-től eltekintve nálam 10/10 -
#106 Pályázhat a legrövidebb demo címért. Egyébként pofás, jól játszható, hangulatos, dark feeling. 9 pont, de ha ez a nyamvadt 16:9 megmarad :(( -
#105 Lehet, hogy sehogy.Legalábbis az összes eddigi játékkép, amit internetes oldalakon láttam, mind 16:9 volt. -
#104 Milyen zombik?
Amúgy a demó nagyon mókás, csak a teljes játék aztán nehogy unalomba fulladjon esetleg a végeláthatatlan püfölések miatt.A mozgások meg rohadt jók. -
#103 Hogy lehet kikapcsolni a 16:9 kép arányt? Engem valahogy idegesít :( -
#102 Na kiprobáltam jó game.
A Fear szerintem szebb volt viszont ez minden maxon jobban fut.Block-olni még nem nagyon tudok ki is nyirtak :(
Na nem kell csalodni benne aztmondhatom. -
#101 már elment a Fronter aludni...nem rég, de én szedem, perpill 68%-nál vagyok a letöltéssel :D
aszonta hogy nagyon nagyon félelmetes és nyomasztó a game, hangulata nagyon nagyon jó, egyáltalán nem unalmas, és szerinte 100x félelmetesebb mint a F.E.A.R....
nemtom, én meg asszem reggel próbálom csak ki, éjszaka nem akarok itt üvöltözni mert megijedtem :D -
#100 Pár képet tudnál mutatni?
Kíváncsi lennék a grafra. -
Newfronter #99 Huh ez marha jó, kipróbáltam. Nagyon dúrva ahogy a zombik támadnak, hozzád vágnak amit látnak, és elég kiszámíthatatlanok, a nyomozós rész is feelinges. És igen jó hangulata van! -
#98 Filenutsról jön de alszok ugyhogy majd reggel addigra még több link lesz meg lokálba.