1859
-
Gabe18 #97 Hm...,pedig nekem is elindult onnan 200k körül. -
#96 gamershell
filenuts
filefront
fileplanet
-
#95 Semmi :(
Megvárom HW-et vagy GS-t. -
#94 worthról jön maxal a 2. usa mirrort válasszátok,legalábbis nekem mindig beválik -
#93 Az a baj nem veszik észre hogy torrent powa miért nem teszik ki torrentként is akkor nem irná ki folyton maximum kapacitás azt várhatunk. -
#92 húúha, télleg :S ....nanembaj, de fenntlesz, sztem éjszakáig biztos :D -
#91 Szivesen de nekem sehonnan sem jön se ezekről se 3dgamersről :( -
#90 ÁÁÁÁ, KÖSZI GREBBER!!!! ;) -
#89 Thx! -
#88 Mirrorok -
#87 HONNAN MÉGIS??? :D -
#86 LE LEHET TÖLTENI!!!!!!!!!MEGJELENT A DEMÓ!!!!!! -
#85 Jah! :((( -
#84 na ebből ma már nem lesz semmi:( -
#83 hát ezaz...hogy sehonnan.. :((( -
#82 Honnét lehet már letölteni?? -
#81 http://www.fileplanet.com/promotions/condemned/index.aspx
a demo ma kijöt -
#80 Hát akkor tuti. -
#79 húúúú, de várom már...kíváncsi vagyok nagyon rá :)
amúgy ennek nagy gép kell majd? mert tom hogy FEAR engine-os...csak azért kérdem.. -
#78 Ez alap!!! -
#77 Ha kijött, valaki írja már meg itt is! Köszi! -
#76 Hehe ezért picit félreteszem az Obliviont! -
#75 ja csak ez a szaros gané fileplanet a rohadt subscribeseivel:))de biztos hamar átkerül máshová is -
#74 Yeeaaahh!!! -
Gyusz #73 Végre kiderül, hogy miként is néz ki PC-n a játék. -
#72 skacok ez ma van:
http://blog.myspace.com/fileplanet
gondolom 18.00-tól
nyaminyami -
#71 fear szintjét???sztem még jobb is lesz -
#70 szassztok
sztem oda b**z a játék mikor jelenik meg? -
#69 10 új kép -
#68 Ez a játék már akkor megfogott mikor még x360-as felhozatalt nézegettem. Sajna a boxból nem lett semmi de szerencsére jön pc-re is.
Ha valakinek kimaradt volna néhány videó: ITT -
chooselee #67 Ha a grafika+fizika eléri a Fear szintjét akkor szerintem pöpec lesz.. -
#66 Hát csúnyának nem lesz csúnya, mint ahogy azt beharangozták a pc-s verzióra. A textúrák minősége hagy némi kívánnivalót, bár a fear szintjét talán el fogja érni. A képekből ezt soha nem tudom megítélni, nem elég élesek. A játékélmény tekintetében is ellentmondásosak a hírek, állítólag az xbox360 legkevésbé kelendőbb játéka. Én azért nagyon várom! -
#65 Ja és nemtom a pc-s mennyire lesz más az xbox360-ashoz de azt irta a tesztelő csóka hogy marhaa kevés lőszer van és inkább a csővek meg az egyéb eszközök lesznek inkább a dominánsak a gameben. -
#64 Azért azok a bármelyik percek még odébb vannak.
Pá új kép -
#63 Király! Bármelyik percben kinnt lehet NFOrceon! ;) -
#62 Nagyon jó! -
Gyusz #61 Condemned PC ARANYLEMEZ!
A Monolith által fejlesztett Condemned: Criminal Origins pszicho-thriller FPS PC változata bearanyozódott és mostanság a sokszorosító üzemben klónoztatja magát, egészen április 11-éig, amikor végre a boltokba kerül - legalábbis Észak-Amerikában. -
#60 15 új kép -
#59 PC-re is jöjjön má' !!! -
#58 Bazzeg konzolos újságba istenübernek irják le a gamet.
Azt irta a csóka hogy a game 80% történet minden frankó azt az uccsó 20% meg mintha elfogyott volna az ötlet.
10 Chapterből áll amugy a game!