1859
-
#457 Hát igen, meg kell mondjam, hogy nekem is kissé unalmas így a 4. pálya környékén, bár ebben nagy szerepe volt annak is hogy elakadtam és 20 percig csak kóvályogtam :D
Nekem tetszik, csak közben kell egy kis szünetet is tartani. (Legalábbis én soxor így vagyok a játékokkal, aztán egy idő után folytatom =)) ) -
#456 !!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A csaj nyakán keresgélj -
RolEnD #455 Hi!
Valaki mondja már meg PlZ, hogy mire számíthatok...
Kb. 2 óra játék után ugyan olyan sötét - szürke - zseblámpás halál a játék. Végig ilyen lesz? Mert ha igen, akkor még időben letörlöm, hogy megkíméljem magam.
A hangulattal meg ne jöjjön senki, ugyan ezt mondták a Doom - nál, meg F.E.A.R. - nél meg a...
FaszKivan ezekkel a sötét játékokkal. A Far Cry, meg a HL2 óta nem láttam értelmes FPS - t csak ilyen darkos "félős" undormányt. Nem akarok 10 órán keresztöl vízcsappal csapkodni.
Az meg a másik, ha már sötét az egész, menjen normálisan... (stabil 50 FPS) -
miki90 #454 a metros résznél mit kell megvizsgálni?? -
#453 vmi ujjlenyomat esetleg? -
Itt milyen nyomot kell megtalálnom az UV-lámpával? -
#451 Hali.. Tudtok mondani gépigényt?
FAQ ot nem látok... -
#450 Használjátok már a spoiler makrót !! -
NitroX #449 veri5: a flakonoka földön valami vegyi anyag -
NitroX #448 valaki aki túljutott már a metrós részen bíztasson már meg hogy ugye nem csak ebőől áll az egész játék, mert ez kurva unalmas már...nagyot csalódtam eddig, grafika nem rossz és ezzel minden jót elmondtam róla, az összes többi halál unalom -
#447 nem kéne lelőni a játék történéseit azok előtt, akik még neki sem álltak ... :)
használt a forum spoiler makroit! -
veri5 #446 3. páyán tartok éppen most abbahagytam.De kuva hosszú 1 pálya.a 2. pályán üldözzük a fő PSCYO gyilkost! -
Gabe18 #445 Azért ennyire hülyén kinéző főhőst nem tudom hogy sikerült gyártani mint akivel ebben kell menni...Ez a kerek palacsinta fej... -
#444 Jesszus. Htx! -
Dave9214 #443 sorry, a ps3-at fejelsztik 4 éve -
Dave9214 #442 hamár a fejelsztők a konzolokból és az átiratokból akarnak bőségesen megélni akkor legalább 2 évenként ujab konzolnak kéne hogy megjelennjen!
Na de ez, sonynnál már 6 éve fejelesztik a gépet, de kb 1 év a style, és még msotis ugyvannak hogy a joy, lelesz cserélve -
#441 nyomj egy screent ...
amugy nyomot ott kell gyüjteni, ahol kiirja, és a kép is vibrálni kezd :)
zsolti: eddig sem a grafikával volt a gond :( ezután is a gagyi menü, irányitás, 0értelem lesz a gond ... de legalább szép lesz ... egy ideig :D -
#440 Jah ha eljön a playstation 3 meg x360 átiratok korszaka nem bizti hogy olyan rosszat fog jelenteni mint eddig ha azt mondja valaki hogy átirat. -
veri5 #439 Elakadtam a 2. pályán nem tudom hogy miért.Ott vagyok lenn a metróban azt bizonyítékot kell szedni zöld kamerával.De hol? -
Dave9214 #438 jovan az, de alapbol x360-ra készült szal, jo graf szintett ütött meg, nem láccik meg anynira az átirat! -
#437 lol:) Le sem tagadhatná a konzolos mivoltát :D
De akkor legalább darabolhatták volna a filet mint a tr legends esetén. -
#436 csak NTFS particiora megy fel, ugyanis van benne egy 6.8Gb os file .... picit elkurták :) -
miki90 #435 Félelem, borzongás, CONDEMNED!!
:)
nem tudjátok mi lessz a F.E.A.R. folytatásának a neve?
mert ugye nem ez lessz F.E.A.R. 2!!
vki 5let? -
#434 Help! Install közben kivág "file transfer error"-ral, mondván, hogy nincs elég hely, pedig van 18 giga szabad helyem. Mi a fene ez? -
#433 16:9 -
veri5 #432 Tesóm most szedte le jó 4 óra alatt.Most kiírja,azt én is nyomom 120%-al! -
-
#430 nem lehet guggolni se ? :c -
#429 szvsz a full=demo, csak hosszabb ;)
kicsit furcsa, h nem lehet guggolni, meg ugrani és alig van lőszer, de igy legalább nem tucatFPS, nem egy nagy rohanás, inkább a hangulatnak kell megfognia... és ha az megvan, akkor angyon magával ragadó a game! a fear-t picit mesterkéltnek éreztem, de itt jobbak a flash-ek, meg ugy minden ...
a grafika brutál modon effektezett, néha mármár sok... a postFX kikapcsolásával +50% az FPS (nálam), de nemérdekel: bekapcsolva hagyom, igy a minimum fps 20-25, de mivel ez egy lassabb game, nem számit h picit akadozik... (a64 2300mhz/x800pro/1.5gb)
hangokat is felraktam ahol lehetett maxra, kell a hangulathoz :) vegre ér valamit az EAXHD, máshol inkább kikapcs, h gyorsabb legyen, de itt kötelező!
a nyomozós rész eléggé leegyszerüsített, jön a villogás, szerkenytü bekapcs, vagy épp lefotoz... ekkor halad kicsit a sztori :) ennyi. mivel elégg szkriptelt minden, nem kizárt, h el fogok előbb utobb akadni... a helyszinek eléggé vezetik a karaktereket, eltévedni nem lehet szvsz :)
ugy néz ki ez eddig a legjobb sztoriju FPS idén, nehéz lesz überelni! -
#428 htx, ettől sajnos nem lettem okosabb :( -
#427 autoexec.cfg (más beallitasokra vonatkozot nem latok)
"PlayerYawShuffleEnabled" "0.0"
"CameraMeleeDamageMinPitch" "15.0"
"CameraMeleeDamageMaxPitch" "25.0"
"CameraMeleeDamageMinYaw" "15.0"
"CameraMeleeDamageMaxYaw" "25.0"
"CameraMeleeDamageMinRoll" "15.0"
"CameraMeleeDamageMaxRoll" "25.0"
"MouseSensitivity" "2.000000"
"EnvironmentalDetail" "3"
"musicvolume" "1250"
"AutoWeaponSwitch" "1"
"SoundVolume" "100"
"inputrate" "12.000000"
"consolealpha" "0.8"
"MouseInvertY" "0"
"performancelevel" "3"
"HeadBob" "1.000000"
"ProfileName" "Player_0"
"ResourceStreamingIconPath" "Engine"
"VSyncOnFlip" "1"
"Anisotropic" "4"
"StreamResources" "0"
"XUIRender" "0"
"XUIUseOldHUD" "1"
"AntiAliasFSOverSample" "2"
"Light_ShadowBlur" "0"
"UserNotifierXOffset" "70"
"ResourceStreamingHUD" "0"
"ResourceStreamingHUDX" "60"
"ResourceStreamingHUDY" "0"
"ConsoleLeft" "0.0"
"ConsoleRight" "1.0"
"GPUSafeLevel" "3"
"NearZ" "1.0"
-
miki90 #426 amugy az Nforc-al az történt h Márc 20.-tól Ápr. 11.-ig elveszetett az adatbázisuk talán visszaállithatalanul.:S
és nem a nagy játékok miatt volt sztem !! -
#425 és ténleg a 16:9 -et nem lehet átállitani rendesre? -
#424 Na szedem már én is maxxal ftp-ről szal holnapra lesz:(.De lesz :). -
Veelee #423 Leszedtem, kipróbáltam az elsőpálya már ismert a demoból., Akinek az tetszett a full is fog, aki még nem látta annak is ajánlom figyelmébe, mert ki ne hagyd kategória!!
Ha eselg valakinek induláskor fekete kép azt semmi, nézze meg nincs-e ace codec mega pack a gépén az okozhat gondot -tennivalók a game readme fájlában. -
Alien1024 #422 képeket skacok
-
#421 akinwek márlennvann irhatna pár sort a gammárol -
balu666 #420 Na, 4 óra múlva már játszom is vele, most már nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen. -
pauly #419 szerinte még vagy 3-szor ennyit bemásolhattál volna,hogy már z egész oldalt betöltse.. -
balu666 #418 Köszönöm a választ