Condemned
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Szöges deszka
- Szekrényajtó (<#nyes>#nyes>)
- Kis fém csõ, nagy fém csõ
- Sokkoló, fegyverek, stb...
A hangulat nagyon feelinges. Baromira tetszik. Talán 1 negatívuma van a gamenek.. a 16:9..
Csináltam 1-2 ingame képet:
A közelharc megoldása, eddig minden játékét üti..
A 16:9-tõl eltekintve nálam 10/10 <#eljen>#eljen>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy a demó nagyon mókás, csak a teljes játék aztán nehogy unalomba fulladjon esetleg a végeláthatatlan püfölések miatt.A mozgások meg rohadt jók.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Fear szerintem szebb volt viszont ez minden maxon jobban fut.Block-olni még nem nagyon tudok ki is nyirtak 😞
Na nem kell csalodni benne aztmondhatom.
Next PC upgrade: 2022
aszonta hogy nagyon nagyon félelmetes és nyomasztó a game, hangulata nagyon nagyon jó, egyáltalán nem unalmas, és szerinte 100x félelmetesebb mint a F.E.A.R....
nemtom, én meg asszem reggel próbálom csak ki, éjszaka nem akarok itt üvöltözni mert megijedtem 😄
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
amúgy ennek nagy gép kell majd? mert tom hogy FEAR engine-os...csak azért kérdem..
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
http://blog.myspace.com/fileplanet
gondolom 18.00-tól
nyaminyami
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
sztem oda b**z a játék mikor jelenik meg?
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Ha valakinek kimaradt volna néhány videó: ITT
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Mess with the best, and die like the rest...
Pá új kép
A Monolith által fejlesztett Condemned: Criminal Origins pszicho-thriller FPS PC változata bearanyozódott és mostanság a sokszorosító üzemben klónoztatja magát, egészen április 11-éig, amikor végre a boltokba kerül - legalábbis Észak-Amerikában.