Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ati
(Rá nem jöttem volna, hogy ilyen néven forog.:o)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
És mielõtt megkérdezed, hogy honnan lehetne leszedni:
Katt
Ha nem elég a seed keress másik ugyanilyen nevût.
A halál csupán a kezdet...
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nekiálltam (volna) a battlestarnak, tv2ön néztem mikor ment, mostmeg nézném felirattal, csak annyi a baj, hogy az elsõ évad nekem a 33 címû résszel kezdõdik. Az elõtte lévõ részeket hogyan tudnám megszerezni, vagy mi az? Season 0?😄
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ati
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Én pl az elsõ évados Baltar, hatos szál miatt kezdtem nézni, az lenyûgözõ volt. Azóta is hiányzik nekem a sorozatból.
Kb így tudom összehasonlítani a két sorozatot tömören.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ilyen tuning stabilizáló hajtómûvek vannak a kenyérpirítók hajóin? 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Az életben sem okoz akkora kárt egy felszíni robbanás, mint egy belsõ puffanás.
2. nagyon vastag a páncél a battlestarokon
3. ha rakéta becsapodik az egy felszini robbanás, aminek akkora következmény. pl. petárdát tegyél a kezedbe úgy hogy be vannak csukva az újjaid és úgy hogy nincsenek, hatalmas a különbség a végeredményben. 😄
De ez izlések kérdése, valakinek tetszik az sg de nem tetszik a bsg, meg ilyenek.
Ha elkezded nézni akkor a minivel kezd mert különben nem fogod érteni.
Ati
Úgy látom megsértetted egy rajongóját! 😊
Vótottegy szmájli! 😊
Egyébként arra gondoltam, hogy mint háborús bûnös érdemelte meg.
(plusz még a saját emberét is kivégezte)
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Bár mint tudjuk, az a nõ aki visszautasítja az embert, az vagy frigid vagy leszbikus! :-D
"Nem hinném, hogy errõl lenne szó"
Mármint mirõl?
Na viszatérek a BSG-re. <#smile>#smile>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyébként mikor kezdik adni a IV. évadot? Most kezdtem újranézni a sorozatot és már nagyon várom! :-)
Majd kifúrja az oldalam, hogy kikkel találkoztak hõseink a harmadik évad végén.
Szóval Cain megérdemelte azt a golyót. Szemét, leszbikus, gyilkos! 😊
(én csak kétféle embert utálok: a rasszistákat és a niggereket!)
Mit várt volna? PC-t. 😊
A sikerével nem lesz probléma ezt itt most állítom nektek. Ilyen jó RPG-t vel még nem játszottam. A külfödi sajtó is az egekbe magasztalja. Szóval azon nem fog múlni, nekik is megéri PC-re átírni.
Igazándiból azt akartam mondani, hogy jól egymásra találtak és én mindkettõt minõségi cuccnak tartom a Sci-fi fronton és örülök neki hogy egy Mass Effect szintû játék támogatja a szerettet BSG-met (játék - szinte már nem is játék, hanem egy interaktív mozi).
Nem hiába az év legjobb Sci-fi RPG-je a Mass Effect.
OFF
CicMax: soha, semmi korulmeny kozott se foglalkozz ezekkel az idiotakkal, es a nikkek moge bujva folytatott frocsogesukkel. Majd ha fizetnek neked azert, hogy BSG/SGA-t fordits, akkor szabhatnak neked hataridot, es akkor kovetelozhetnek. De amig szabadidodben, ingyen, hobbi szinten csinalod, nekik kuss a nevuk, es az egyetlen kommunikacio iranyodba max a koszonet es esetleges hibajelentes lehet. Nagyon sok ember koszonheti neked a heti scifi betevojet magyarul, es ez a lenyeg. Azok az altalaban "csendben" levo BSG/SGA nezok, akik hetrol hetre a te feliratoddal nezik a kedvenc szereploiket. Es ez a fontos. Nem az a par nagyszaju turelmetlen idiota, akiknek leszakadna a keze, ha szotarhoz nyulna 😊 Sz'al a magam, es a barataim/ismeroseim neveben, akikkel egyutt szoktuk nezni a reszeket, csak koszonni tudom az eddigi munkadat, es kitartast a tovabbiakban!
ON
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nna sikerült megnézni a "Razor"-t (kösz Cicmax!)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Sokan azt mondják Starbuck nehéz, szerintem az egyik legkönnyebb, de hát nem vagyunk egyformák😊
CicMax: a feliratért😊 Egyébként, amikor a legelején Shaw játszik a késsel, és azt mondja: "Megszületünk, élünk majd meghalunk..." Na, eztán mit mond pontosan(angolul)? Az utána lévõ mondatból, nevezetesen a "Nem kapsz egy második esélyt, ha elb@szod"-ból tudtam asszociálni, de konkrétan nem sikerült kihallanom.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Ezért megérdemelnél egy üveg ambróziát😊