Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helosztok. Nah a stargate után elkezdtem aktívan nézni ezt a sorozatot. Mondom ez már ugy se fog annyira tetszeni mint az sg, csak legyen mit nézni. Hát még jobban is tetszik 😄 A részek változatossága ami nagyon bejön, meg az intro, mikor lepörög gyorsan a rész. Most eljutottam a 2.évad 12.részéig nah és ott a csatánál azthittem lefordulok a székrõl. Ilyet még nem láttam, ami itt zajlik szerintem még az star-wars3-ban lévõ effekteket is übereli. + a zene, és a körítés. Egyetlen baja, hogy rövid, na dehát sorozatról van szó. És egyébként sem ugye ezekrõl a fullos csatákról szól a sori, de ez elõtt le a kalappal. Úgy érzem eljutok a 3. évad végéig pár napon belül. 😄

Ati

light00
Köszi-köszi^^
(Rá nem jöttem volna, hogy ilyen néven forog.:o)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Fenrir
Egy 2 órás, úgynevezett Miniseries a bevezetõje, a 33 címû rész már enne a folytatása.

És mielõtt megkérdezed, hogy honnan lehetne leszedni:

Katt

Ha nem elég a seed keress másik ugyanilyen nevût.

A halál csupán a kezdet...

light00
Üdv urak!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nekiálltam (volna) a battlestarnak, tv2ön néztem mikor ment, mostmeg nézném felirattal, csak annyi a baj, hogy az elsõ évad nekem a 33 címû résszel kezdõdik. Az elõtte lévõ részeket hogyan tudnám megszerezni, vagy mi az? Season 0?😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

PiszkosFred
A "kalozobolben" megtalalhato.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nah köszi az infókat. Megnéztem az elsõ évad elsõ részét, és igencsak bejövõs, csakhát nem értettem semmit. Ezért csak akkor folytatom, ha megnéztem a minit, csak azt meg sehonnan sem tudom lecibálni.

Ati

0Fritz0
Persze, ezt leszámítva csak tátott szájjal néztem. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

A bsg sokkal militárisabb mint az sg (de ez elõnyös). Nem olyan elszállt szuperteches scifi mint az sg, szimplán acél és hús, ez teszi olyan lenyûgözõvé. Nem poénos mint az sg, itt az akció mellett az érzelmi szál fut. (de nem csöpögõs)
Én pl az elsõ évados Baltar, hatos szál miatt kezdtem nézni, az lenyûgözõ volt. Azóta is hiányzik nekem a sorozatból.
Kb így tudom összehasonlítani a két sorozatot tömören.
Hát azért még is csak egy film. A látvány miatt gondolom így volt jó. Ha hibákat kell keresni ott az sg, mert ott sok van. De ez mind1 mert nem ez számít. 😄

0Fritz0
Engem inkább zavart, amikor:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pegazus a végsõ útján nekirohant az egyik Basestar-nak és ahelyett, hogy a tehetetlenség miatt eltolta volna, inkább megállt és felrobbant a hajtómûve/reaktora.
Ilyen tuning stabilizáló hajtómûvek vannak a kenyérpirítók hajóin? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Lényegében elég, ha a bomba lökéshullámának egy részét kibírja a szerkezet és a Baltarstar-ok (<#bohoc>) elég nagy dögök, a nukleáris töltet pedig csak pár kilós lehet. Jah és ez film... 😊

Az életben sem okoz akkora kárt egy felszíni robbanás, mint egy belsõ puffanás.

1. valszeg ezek kis töltettek
2. nagyon vastag a páncél a battlestarokon
3. ha rakéta becsapodik az egy felszini robbanás, aminek akkora következmény. pl. petárdát tegyél a kezedbe úgy hogy be vannak csukva az újjaid és úgy hogy nincsenek, hatalmas a különbség a végeredményben. 😄

ok ez igaz, de mondjuk azt nehezen értem hogy mind a pegasus mind a battlestar hogy bírt ki nukleáris találatokat pajzs nélkül...(mégha kissebb erejût is)

Fenrir
Btw megnéztem nemrég a Wing Commander, Alien 4 és a Starship Troopers címû filmet (utóbbi pedig nagy kedvenc) és merem állítani, hogy megjelenésben is nagyon közel van hozzá a BSG színvonala (Wing Commandert bõven veri is). Itt most fõleg a CGI effektekrõl beszélek. Még olyan szépen kidolgozott ûrcsatákat nem láttam más filmben mint ebben a sorozatban. Mivel nem az ST-s, namost lövök a fotonágyummal és levédem a pajzsommal téma van hanem mondhatni "normál" fegyvereket használnak és az egyetlen dolog ami védi a hajót az a páncélzata ezért sokkal hihetõbb is egy-egy jelenet benne.

Zsolo007
Én annyiban foglalnám össze a kettõ közti különbséget, hogy míg az SG-ben a hangsúly az akción van addig ebben a sztori sokkal nagyobb hangsúlyt kap és vannak "drámai" elemek is...

Én mint sg, bsg fan azt mondom kicsivel jobb. De mind a 2 más. sg-ben ilyen lézer, pajzs meg minden féle future cucc van addig a bsg "realisztikusabb". De szerintem ami tényleg jobbá teszi az maga a folytonos történet, persze itt is vannak kisebb részek de egyben van, a másik meg a színészi játék.

De ez izlések kérdése, valakinek tetszik az sg de nem tetszik a bsg, meg ilyenek.

Ha elkezded nézni akkor a minivel kezd mert különben nem fogod érteni.

HElosztok. Most fejeztem be a stargate sorozatot, és ez lenne a köv sorozat aminek neki kezdenénk. Csak kérdezni akarok pár dolgot. Van ez is olyan színvonalas sorozat, mint az sg? Ha az sg tetszett, akkor szerintetek ez is fog?

Ati

Úgy látom megsértetted egy rajongóját! 😊

<#levele>

Vótottegy szmájli! 😊

Egyébként arra gondoltam, hogy mint háborús bûnös érdemelte meg.
(plusz még a saját emberét is kivégezte)

Én úgy érzem, hogy ez az egész BSG lufi ezzel a Razor filmel kipukkadt... 😞

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Vannak jó leszbikusok is, pl akik megtérnek és legalább biszexé válnak <#vigyor1> (amikor én ott vagyok). Cain meg simán megérdemelet a golyót, nem azért mert leszbi volt, hanem mert egy vér- és bosszúszomjas ribanc. Egy diktátor, abszolút megérdemelte amit kapott. Az külön tetszet ahogy pityergõsre vált az arca mielõtt lelõnék. A halál elõtt már nem volt olyan kemény.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát hogy aki leszbikus, az megérdemli a golyót! :-)))

Bár mint tudjuk, az a nõ aki visszautasítja az embert, az vagy frigid vagy leszbikus! :-D

"Nem hinném, hogy errõl lenne szó"

Mármint mirõl?

Nekem az Oblivion is nagyon tetszett. Végül is igaz, nem mindenkinek jön be minden, de nekem (22 óra játék után és még a felénél se vagyok) eddigi legjobb vagy közel a legjobb game a Mass Effect. De ez szubjektív, remélem sokaknak tetszeni fog, én eddig csak pozitív viszajelzésekrõl olvastam.

Na viszatérek a BSG-re. <#smile>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fenrir
Ez az IMDB szerint.

ÁPRILIS? Na ne! Én azt hittem valamikor februáran már adják... Április az még fél év... :-(
Fenrir
Season 4, Episode 1: Episode #4.1
Original Air Date: April 2008

Nem hinném, hogy errõl lenne szó. De az, hogy Cain leszbikus volt, sok mindent megmagyaráz a pszichológiai profiljában.

Egyébként mikor kezdik adni a IV. évadot? Most kezdtem újranézni a sorozatot és már nagyon várom! :-)

Majd kifúrja az oldalam, hogy kikkel találkoztak hõseink a harmadik évad végén.
Zsolo007
Bocsáss meg, de az, hogy a külföldi sajtó az egekbe magasztalja (vagy egyáltalán ha a sajtó magasztal) nem jelent a világon semmit. Lásd Oblivon...

Szóval Cain megérdemelte azt a golyót. Szemét, leszbikus, gyilkos! 😊

(én csak kétféle embert utálok: a rasszistákat és a niggereket!)

Mit várt volna? PC-t. 😊

Ha minden igaz lesz majd PCn is... majd jövöre... talán.
A sikerével nem lesz probléma ezt itt most állítom nektek. Ilyen jó RPG-t vel még nem játszottam. A külfödi sajtó is az egekbe magasztalja. Szóval azon nem fog múlni, nekik is megéri PC-re átírni.

Természetesen... Mit vártál<#nemtudom>
Zsolo007
Visszavonom, már megtaláltam az infó...<#falbav>

Zsolo007
Jól tudom, hogy ez a Mass Effect csak konzol?

Jogos. Nincs igazán összefüggés köztük, csak hogy mindkettõ Sci-fi és mindketõ nagyon jó (Mass Effect egyszerûen zseniális).
Igazándiból azt akartam mondani, hogy jól egymásra találtak és én mindkettõt minõségi cuccnak tartom a Sci-fi fronton és örülök neki hogy egy Mass Effect szintû játék támogatja a szerettet BSG-met (játék - szinte már nem is játék, hanem egy interaktív mozi).

Zsolo007
Azthiszem nem értem az összefüggést. Azért az év legjobb rpg-je mert a razort szponzorálta, vagy azért szponzorálta, mert az év legjobb rpg-je. Akárhogy is nem értem miért...<#conf>

"Mass Effect has sponsored the special two-hour episode "Razor", which will serve as a backdrop for the events of season four of Battlestar Galactica."

Nem hiába az év legjobb Sci-fi RPG-je a Mass Effect.

PiszkosFred
A Pegazus sztori korul volt errol szo a sorozatban, igaz csak futolag emlitettek a dolgot. Talan valamelyik BSP tiszt jellemezte "Cain szeretojekent(?)" Ginat. De igy mar egyertelmu a Razor utan 😊

OFF
CicMax: soha, semmi korulmeny kozott se foglalkozz ezekkel az idiotakkal, es a nikkek moge bujva folytatott frocsogesukkel. Majd ha fizetnek neked azert, hogy BSG/SGA-t fordits, akkor szabhatnak neked hataridot, es akkor kovetelozhetnek. De amig szabadidodben, ingyen, hobbi szinten csinalod, nekik kuss a nevuk, es az egyetlen kommunikacio iranyodba max a koszonet es esetleges hibajelentes lehet. Nagyon sok ember koszonheti neked a heti scifi betevojet magyarul, es ez a lenyeg. Azok az altalaban "csendben" levo BSG/SGA nezok, akik hetrol hetre a te feliratoddal nezik a kedvenc szereploiket. Es ez a fontos. Nem az a par nagyszaju turelmetlen idiota, akiknek leszakadna a keze, ha szotarhoz nyulna 😊 Sz'al a magam, es a barataim/ismeroseim neveben, akikkel egyutt szoktuk nezni a reszeket, csak koszonni tudom az eddigi munkadat, es kitartast a tovabbiakban!
ON

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nna sikerült megnézni a "Razor"-t (kösz Cicmax!)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már korábban is volt rá egy huszasom, hogy Cain leszbikus. Viszont jó volt újra látni ezt az egész bandát és véééégre rendes csatákat! 😊

Fenrir

Fenrir
Hongkongi születésû a színésznõ, erõs az akcentusa.

nothes
Hát elég furcsán mondja "over-t"😊

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

CicMax
"There are no do-overs.". Ezt mondja.

\"We are a very curious race\"

nothes
Jó kis csaj volt, nem azért mondtam, csak néha ha õ beszélt nagyon hegyezni kellett a fülem. Fõleg amikor mondta a szöveget és a végére egyre halkabb lett.
Sokan azt mondják Starbuck nehéz, szerintem az egyik legkönnyebb, de hát nem vagyunk egyformák😊

CicMax: a feliratért😊 Egyébként, amikor a legelején Shaw játszik a késsel, és azt mondja: "Megszületünk, élünk majd meghalunk..." Na, eztán mit mond pontosan(angolul)? Az utána lévõ mondatból, nevezetesen a "Nem kapsz egy második esélyt, ha elb@szod"-ból tudtam asszociálni, de konkrétan nem sikerült kihallanom.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Fenrir
Én sajnáltam, szerintem jobb karakter volt a Razorban mint Dualla a 3 évad alatt, többet ki lehetett volna hozni belõle. Igazi "kis-Cain" volt 😊

CicMax
Miért? Nem én öltem meg😄

\"We are a very curious race\"

nothes
Ügyes vagy😊 Jó kis mankó Shaw szája alá😊 Volt egy pár mondata, amit sehogy sem bírtam kihallani. De hál' istennek meghalt😊

Ezért megérdemelnél egy üveg ambróziát😊

Trucker39
Köszönet a feliratért! <#nezze><#taps><#worship>