Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
3 órán keresztül? 😄DD amúgy régi logód jobbvolt, ez nagyon el van mosódva, nemszép.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Victor1103
Kész!Én ennél jobbat még nem lestem. 10/10 Igaza van a gyereknek a sorozatjunkie oldalán aki cikket írt róla hogy tényleg jobbak az effektek mint a Star Warsban XD.Nagyon lelassulnak most a napok hogy várni kellesz a részekre.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Fenrir
Nem frissítettem...

A halál csupán a kezdet...

#4478 😊

Fenrir
Fentvan a magyar felirat 4x01-hez.

Teppik Amon
mennyirehihhhetetelenül jó volt már!?!

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

BiG G
what the frak?! pokolian jó évadnak nézünk elébe! 😄

davidka003
Már madzsar is van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

BiG G
hosszúpuskán már fennvan egy angol 😊

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fenrir
Ha eddig vártam mostmár megvárom a feliratot is 😊

Col Andrew
Tényleg jó volt. Minden volt benne ami kell egy BSG részbe.

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Bucser
Megnéztem😊

Asszem annyit el lehet mondani, hogy ütõs volt és a sorozat abszolút nem vesztette el a momentumot amit az utolsó 2 részben felvett az elõzõ szezon végén...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BSG 4x01 He Thet Believeth in Me
BSG 4x01
Trucker39
töltödik....😊

BiG G
még 12 perc? nem rossz ^^ reggel már hd-ben nézhetjük 😉

jól van na,nem én szoktam töltögetni,hanem haverom mindig és egyébként leszokóban vagyok a cigirõl,vagyis hát a sajátomról már leszoktam😄

Trucker39
A szádon kivül más nincs meg a bagozó szettböl ?? 😊

Például

Nagyon szépen köszönöm!De feliratot honnan szerezzek én hozzá?

Victor1103
Holnaptól torrentrõl pl.mininova.org.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Valamelyikõtök nem tudja,hogy a 4. évados részeket mikortól lehet majd letölteni?Jah és persze honnan?

Akkor jól van, már azt hittem valami téridõ hurokba kerültem 😄

joebacsi
kapott +22 órát, ma éjfélre volt beállítva eredetileg, áttoltam este tízre, de rip úgyis csak szombat hajnalban lesz

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

<#wilting>
Tegnap is 1 nap volt hátra!
Vagy benéztem valamit?
Már teljesen ráhangolódtam a pénteki BSG-ra 😞

Befejezést úgyis csak 2009-ben tudjuk meg úgy hogy csak nyugodtan

Igen azt a trailerben láttam, de msá lesz ez biztos. 😄

joebacsi
meghal mindenki 😞

Ne még 2 nap. Nem bírom. 😄 Kiv leszek az elsõ részre, sok dolog van amit tudni akarok. 😄

Bucser
Tescoban láttam Miniseries DVD angol+magyar hanggal. kemény 3000 ft. És nem egy volt hanem legalább 9. ha valakinek még kell szerintem rohanjon😊

Vhelyen volt, nem tudom máshol van-e.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kopa1
Ezek csak összefoglalók azoknak, akik még semmit sem láttak a BSG-bõl a másik meg azoknak, akik a "rajongók"

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

kopa1
Nem lesznek...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Fenrir
Állítólag lesznek webisodok megint a negyedik évad elõtt.

MerlinW
Battlestar Galactica The Phenomenon WS DSRip XviD-aAF
Battlestar Galactica Revealed WS DSRip XviD-aAF

Nem tudom mik ezek, de kint vannak. Méretükbõl ítélve (176M😎 20perces izék lehetnek😊

[merlinw.org]

[NST]Cifu
Na igen, anno a Webisode-ok jók voltak ezért, enyhítették az éhséget. ^^

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Fenrir
Nah már kevesebb mint 1 hét van hátra, mostmár mászthev BSG 😊

Szinte minden sorozat most állt le amit néztem (CSI hetedik évad, Lost, PB, Terminator, Supernatural második évad utolsó része lesz holnap), Dexter második évad, 24 hetedik évad sincs még csak a Criminal Minds indult be és ez nagyon kevés 😛

Fenrir
"Jó hírek BSG-rajongóknak

Már csak 16 nap van hátra a Battlestar Galactica negyedik, záróévadának premierje elõtt, és ilyenkor ezerrel beindul a pr-gépezet, szivárognak az információk, csináják a felhajtást a sorozatnak, mert a jó bornak igenis kell cégér, ez egy ilyen világ. Ami a húszrészes évadot illeti, egyelõre annyi biztos, hogy 10 rész zsinórban lemegy április 4-tõl, de a másik tíz sorsáról még semi konkrétumot nem lehet tudni: lehet, hogy õsszel, de az is elõfordulhat, hogy csak 2009 januárjában kerül képernyõre. A valaha készített legjobb sci-fi sorozat címre is esélyes BSG-rõl érkezett hírek közül van ami spoileres, ezeket egy külön posztban, még a héten kielemezzük.

Az elsõ információ az, hogy hálistennek nem készül mozifilm a sorozatból, mive Ron Moore és David Eick szerint az eddigi sci-fi sorozatok nagyfilmes adaptációi tulajdonképpen csak egy-két karakterre koncentráltak (a Star Terket hozták fel példának Datával és Picard kapitánnyal), ami egy olyan sokszereplõs, összetett dráma esetében, mint a BSG vétek lenne a karakterekkel és a történet stílusával szemben. Ennek azért örülünk igazán, mert így szinte garantált, hogy a függõben lévõ történetszálakat lezárják, semmi szükség nem lesz egy rókabõr jellegû mozifilmre - ezt egyébként maga Eick is megerõsítette, hozzátéve, hogy lesz olyan kérdés, amire nem kapunk választ. Az új évad kap majd webizódokat (10 lesz belõlük), és az elsõ részt a scifi.com-on a tévés bemutatót követõen azonnal meg lehet majd nézni.

A másik nagy horderejû bejelentés a kvázi prequel, azaz elõzmények feldolgozását bemutató Caprica berendelése volt: a Sci-Fi egyelõre csak egy backdoor pilotként funkcionáló duplarészre adott megbízást, de ha bejön a nézõknek a sci-fi-be öltöztette Dallas (Ron Moore definíciója), akkor szó lehet a teljes sorozat berendelésérõl is. A forgatás tavasszal lezajlik (szintén Vancouverben), a bemutatóra õsszek kerül majd sor. A történet 50 évvel a BSG kezdete elõtt játszódik, és két família történetét mutatja be, valamint a 12 kolónia életét, egy nagyívû családi dráma keretein belül.

A központi konfliktus az Adama - Graystone család viszálya lesz, Adamáék nem örülnek annak, hogy a Graystone mûvek a már létezõ háztartási robotokat mesterséges intelligenciával ruháznák fel (és megszülettek a Cylonok), és mindent megtesznek annak érdekében, hogy jogi úton akadályozzák meg a projectet (mint a BSG-bõl kiderült, sikertelenül). A sorozat a tervek szerint az elsõ Cylon-ember háborúig ölelné fel a 12 kolónia történetét, simán bevállalnánk belõle vagy négy évadot."

Egy az egyben a comment.com-ról loptam, elnézést érte utólag is ha valakit zavarna 😊

MerlinW
Még mindig kérném az fla-t ha most kéznél van, és lennél szíves elküldeni nekem😊

[merlinw.org]

[NST]Cifu
Helyzetjelentés:

A forgatókönyv írók sztrájkja miatt a 11. rész után a 4. évad forgatást leállították, a csapat szétszéledt, így 2007 novemberében még abban sem voltak biztosak a producerek, hogy befejezhetik a sorozatot. A hírek szerint 2008 tavaszán-nyarán kezdik a maradék részek forgatását. A jelek szerint csak 2009-ben adják le ezeket.

2006-ban már bejelentettek egy spin-off-ot, a Capricát, ami a BSG 2k3 elõtt 50 évvel játszódik, és egyfelõl az Adama család elõéletével, másfelõl a Cylon-ok emberi "kifejlesztõjével" fog foglalkozni. Tegnap jelentették be, hogy egy két órás pilotot rendelnek be ebbõl, hogy lesz-e belõle sorozat, az még nem garantált.

Fenrir
Ha magyarul nem is, de angolul a bsgwiki egész szépen leírja az epizódok történéseit.

Hello azt szeretném kérdezni, hogy tud valaki olyan magyar oldalt ahol röviden, levan írva, hogy az adott rész mirõl szól gondoltam, újra nézem a sorit a 4 évad elõtt de a 3 évadba elég sok olyan részvolt amit inkább kihagynák de nem tudom hogy pontosan melyik részek voltak azok de ha eltudnám olvasni hogy mirõl szol akkor már tudnám hogy érdekel az adott rész vagy nem. A Segítséget elõre is köszönöm.

0Fritz0
Jó lett. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Fenrir
Az elsõ három évad gyors áttekintése 😊

Mondjuk pont idõszerû a negyedik elõtt 😛

Victor1103
Nem tudom hogy volt-e már ez a trailer:
BGS season 4
Bárcsak hamarabb telne az a 41 nap😊

[NST]Cifu
Ezért is a Cylonok a felelõsek. Meg a 0.0001 alfa malware szoftverem. ^^

Baró lett! :-)
joebacsi
<#worship>

Fenrir
A rövidtávú memóriádnál már csak a hosszútávú a rosszabb 😛

[NST]Cifu
Köszi, beraktam. 😉

Ui.: Sajnos a memóriám olyan, mint a jó ementáli. 😊