6292
-
Lysandus #4846 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ez tényleg erős! :-) Bár akkor miért nem maga a Galactica? :-) De én már azt is mondtam, hogy a Baltar fejében élő Hatos az. Mert nincs sehol előírva, hogy csak "üres" testekbe töltődhetnek le a cylonok. És ha egy hatos - aki valójában az ötös :-) - letöltődött Baltarba?
Nagyon remélem, hogy egy olyan valaki lesz az utolsó cylon, akit már a kezdetektől ismerünk. Egyébként nem lenne valami nagy durranás, ha a galaxis másik felében lakó öreg Yodát húznak elő az utolsó részben a kalapból. :-) -
#4845 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és az Operaházban beöltözött fehér hacukába, mikor D'annaval találkozott? :) -
#4844 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erős, de mi van, ha maga a Viper az ötödik Cylon? -
#4843 Az etalon számomra is az első évad, de be kell látni, hogy valamerre lépni kellett, és a költségek valamint egyéb okokból ennyire tellett. Azért ne húzzuk le, mert még így is nagyon jó kis évad ez. És hogy miről szól? Hát kérlek, nagyon is van miről, ha nézted. ;) -
Lysandus #4842 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért az utolsó cylon még mindig nincs meg. D'anna azt mondta, hogy nincs az emberek flottájában. De akkor hol lehet? A rebel baseshipen? A nem rebel baseshipeken? Ott bajosan, hacsak nem egy hibrid, vagy valamelyik ismert modell más személyiséggel. De az is lehet, hogy véletlenül a 12 kolóniák valamelyikén maradt, és akkor az egész karaván elindulhat vissza. :-))) Egyébként ha a Föld elpusztult, akkor hol az ördögbe csináltak Starbucknak egy új Vipert? És hol az ördögbe csináltak egy új Starbuckot? :-) Mert szerintem anno meghalt. Bár, az nincs sehol előírva, hogy emberek nem töltődhetnek le újra a cylon technika segítségével. Egyébként azt is jó lenne tudni, hogy a 12 kolónián maradtak-e cylonok, vagy azok is mind felkerekedtek. -
#4841 4x10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes rész volt, bár egy kicsit zavaros, legalábbis nekem.
Ott kezdődik, hogy ha a Kenyérpirítók egy sérült Basestarról zsarolnak, ami a flotta közepén van, akkor az első dolgom a flottát villámgyorsan eltüntetni a környékről. Nekik mégsem.
A Cylon-Adama hidegháború, majd összeborulás kicsit erőltetett volt, láttunk már ennél jobb, kiszámíthatatlanabb fejleményt is. Ettől még nem rossz, csak többre számítottam.
Nem értettem, hogy mi a fenét csinálnak Chief-ék a Viper mellett. Ilyen esetben fel sem merült, hogy a bőrüket mentsék? Ehhh...
A Föld megtalálása dolog egy kicsit durva volt. Ennyi? 3 és fél évad elment arra, amit 5 perc alatt megoldottak. Bár gondolom ebbe a forgatókönyv írók sztrájkjának is volt kihatása. Kicsit jobban, látványosabban is kifejthették volna.
Ami a Földet illeti, ott én három alap eshetőséget látok:
-Ilyen már régóta, ez esetben nem is lesz 13. Törzs. E mellett szól, hogy csontvázak, holtestek nem voltak, tehát azok már elporladtak.
-Egy nemrég történt esemény, ez esetben lehet, hogy a 13. Törzs legalább egy része túlélt, és velük kapcsolatos lesz a maradék 10 rész célja az, hogy az Ember-Cylon összebékülés hogyan fog végbemenni.
-Nemrég történt a nukleáris támadás, de a Cylonok hajtották végre, akik tudták a Föld létezését és koordinátáit, és valójában más volt a háttérben a 12. Törzs megtámadásában, nem a Föld megtalálása. -
#4840 Kérek mindenkit, hogy használja azt az átkozott [ SPOILER ] tagot, ha spoileresen ír.
Még jó, hogy direkt nem néztem be ide, amíg nem láttam a 4x10-et, a poént rögtön többen is lelőtték Spoiler tag nélkül. -
#4839 SZerintem eltoszták ezt az utolsó évadot. Az első három nagyon jó volt, hihetetlenül tetsztett, de a negyediknek szinte nincs tartalma, persze ezt nem szó szerint értem. Az előző évadok mindegyik része szólt valamiről. Például a Scar című rész. Ott van egy központi téma, hogy Starbuck és Kat vetélkedik egymással. De az új évadban nem lehet így meghatározni egy részt. Persze ez se volt rossz, de a színvonal kicsit lecsökkent... -
#4838 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha nagyon régóta lakatlan a föld, akkor a műholdak is lezuhannak egy idő után. -
r4pt0r #4837 Ez biztos ki fog derülni a köv évadban. Valakivel biztos fognak találkozni még. :D -
#4836 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó, oké hogy volt egy nukleáris háború ami miatt a Föld egy vagy nagy része kihalt, de hol vannak pl a műholdak (kommunikációs/kém/távközlési)? Azok csak nem tüntek el. No meg most csak a Föld egy nagyon kis részét látták ahol leszálltak, mi rá a garancia, hogy nincs szennyezetlen terület a bolygó másik oldalán pl? -
#4835 Bírnám, ha a terraformált Marson élnének már az emberek. -
#4834 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah ez azért kicsit erős lenne, viszont roppant érdekes :) -
lokko #4833 Kicsit rosszul vannak itt hangsúlyozva és kidolgozva a motivációk ... azért kellett az embereknek a Föld mert arról nem tudják a nájlonok, hogy hol van. New Caprica ebből a szempontból sokkal zsírabb hely volt, mert valami köd eltakarta (de Baltar atombombája meg felfedte).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Namost már a nájlonok fele tudja, hogy merre a föld, és nem biztos hogy húde nagy lesz a béke ... de arra kíváncsi vagyok, hogy lakható e a bolygó, vagy milyen titkokat rejt. Eddig arra tippeltem, hogy a Föld lakatlan, és vagy egy prehistorikus korban vagyunk, vagy valahol a nagyon távoli jövőben, de semmiféle képpen sem olyan korban ami a mai történelmünkből levezethető lenne. De ezután kíváncsi vagyok hogy mit gondolnak erről a sorozat kiagyalói ... (a holdon éldegél R. Daneel Olivaw és elmondja nájlonoknak a tutit, mint a final one? hamár ilyen erős az analógia a Asimov sztorjával?!!) -
r4pt0r #4832 Az a trailer fan made volt. Tisztán látszik hogy azok a hajók nem illenek oda. -
#4831 igaz, de azt ne feledjük, hogy még mindig csak azzal az egy Cylon hajóval szövetkeztek. A többivel nem tudjuk mivan, a 09-es részbe is Boomer meglógott. Na majd meglátjuk mi lesz még itt. -
mindero #4830 0410
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Uhh. Ez megint nagyon kemény volt, bár úgy érzem h egy kicsit hamar találták meg a földet. De a feszültségkeltés az valami eszméletlen volt. Asszem a legsötétebb évad elé nézünk :)
Kara egyébként már elveztette őket az emberiség végzetéhez, mert ha leoben logikáját követjük (minden megtörtént) akkor gyakorlatilag a földi nukleáris pusztaság az emberiség végzete. Aztán visszamennek kobolra, és kezdődik minden előlről.
És nem nézek több előzetest, mostanában hajlamosak ellőni a poénokat, nagyban csökkentve a feszültséget. -
sorrow #4829 SPOILER
Pontosan.
...a régi kolóniákat is újra "terraformálták", építették legalábbbis részben a nejlonok.
A nejlonok igencsak megszórták a kolóniákat annó atommal, mégis vígan voltak ott, miközben a kenyérpirítók újjáépítették a városokat ... talán rájuk nem is hat a háttérsugárzás??
Akkor a Föld is megfelel majd nekik gondolom...
-
Lysandus #4828 Lol, hát ez az! Ez volt a legjobb beszólás eddig, és nagyon igaz. Mi értelme volt így az egésznek??? -
#4827 Ha már úgy összejöttek a cylonokkal akár vissza is mehetnének Caprikára, azt legalább újjá ápítették már a gépek. -
#4826 Hát azért ez odacsapott!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én csak azt nem értem, hogy ha már megvan a Föld, akkor hova tovább? Erről szólt az egész, hogy eljussanak oda, azt hittem ez lesz a csattanó, hát nem? Mindegy, ha meg tudnak lepni, akkor tessék.
Egyébként az a vészjelzés, amit az a Kara féle vipera felogott, és ami elvileg a Földről jött most mi? Azt mondták kolóniai vészjelzés, de kétlem, hogy a földiek is detto uolyan jelzést használtak volna mivel régen leválltak a kolóniákról vagy mi.
Egy régi 4. évados trailerben láttam olyan tunningolt pegazus féle hajókat valami nagy csatában. Akkor most azok lennének a földiek?
-
zorden #4825 En is csak jatszom a gondolatokkal. Es szeretemha meglepnek, marpedig ha valahol meglephetnek az ismet a BSG. Nem gondoltam volna a harmadik evad kozepe tajan, hogy ismet ilyen hatassal lesz ram. De tetszik, elvezem es varom a folytatast. Valami olyasmit olvastam, hogy a keszitok azt igerik lezarjak a tortenetet, de nem fognak mindent megmagyarazni (nem is lehetne). Lassan betarazom a regi reszeket es szep lassan ujranezem, mire kezdodik a final ten ;-) -
#4824 Huh látom te már gondolatba lezongoráztad a sorozat további sorsát:)
Az a helyzet hogy én is annyiféle alternatív befejezést és végkifejlettet el tudnék képzelni ennek a sorozatnak de tudom hogy egyik se lenne olyan jó mint az alkotóké így inkább kivárom azt:)A cylonok létrejöttének mikéntjére én is kívácsi vagyok csak attól félek hogy 10 rész alatt olyan gyors lesz a tempó hogy sok mindenen ami elég lényeges lenne csak említésre kerül és kész.De ne nekem legyen igazam.. -
zorden #4823 Anno regen...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!volt egy olyan mondas a keszitok reszerol, hogy a negyedik evadban sokat megtudhatunk a cylon homeworldrol. Ami ugye miert ne lehetne az, amit most megtalaltak. Arra lennek kivancsi, hogy kenyerpiritokbol hogy lettek skinjobok. Mert csak ugy siman eleg erdekes lehet, mi motivalhatja a femlenyeket, hogy alkotoikhoz hasonlatosak legyenek, s kvazi ujra "rabszolgasagba" hajtsak a fejuket. Lesz mit bemutatni meg a maradek reszekben, amikor kiderul, hogy kozos az os, a gyokerek es a het cylon a vegso eredmenye egy kiserletnek, amely az orok eletet es a genetikus memoriat kutatta a Foldon :-)
-
#4821 Fúbazz micsoda befejezés :o Nagyon nagyon kíváncsi leszek az utolsó 10 részre :o Eszméletlenül jó volt! -
#4820 Na jó de pontosabban kifejtve a hybrid a Razor-ban konkrétan úgy mondta hogy "Kara Thrace will lead the human race to it's end!"Szóval csak a flotta bánja ha rá hagyatkoznak. -
r4pt0r #4819 You will lead them all to their end! - ha máshogy értelmezzük ez már megtörtént mert Cylonok már nem hallhatatlanok. -
#4818 Én arra lennék kíváncsi hogy most ez vajon a "You will lead them all to their end!"kijelentés eredménye Karára nézve.
Vagy a következő részekben lesz olyan dolog ami miatt nem lehet majd megbízni benne... -
#4817 Még mindig nem bírok felocsúdni ebből a zárásból.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerintetek ez most tényleg a Föld? Ha igen, akkor valami atomháború sújtotta időszakban lehet. Azok a romok pedig elég érdekesen néztek ki, voltak kő- és vasbeton maradványok is. Egy nagyvárosra tippelnék, persze valamelyik amerikánusra.
-
#4816 A forgatókönyv írók sztrájkja miatt 10 rész készült el. A IV. évad maradék 10 része jövő év elejére várható. -
#4815 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
OMFGROTFLMAOCETUNG hát mi van itt? megérkeztek a negyedik világháború utánra?! WHAT THE FRAK?!
-
#4814 Akkor most vége van? Hány részes az évad? -
haxoror #4813 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elértük a Földet hurráhurrá!
*Geiger kat-kat-kat*
hahahahaHAHAHA -
#4812 ESZMÉLETLEN,HIHETETLEN,MINDEN SOROZATOK LEGJOBBIKA ÚGY AHOGY VAN!!!:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát azzal kapcsolatba beigazolódott a teóriám és éreztem hogy a 5. cylon nem lesz a flottába.És végül arra számítottam hogy ő a Földön lesz de ahogy egyre csak közeledett a végkifejlett már sejtettem hogy ez még egy fél évig titok marad.Végülis megértem a sorozatkészítőket valamivel próbára kell a rajongók türelmét tenni.Hát amikor megérkeztek a Földre kész voltam!Hogy merre halad majd tovább a sorozat nagyon kívácsi leszek.Ezt a részt egy 10-es skálán nem tudnám osztályozni számomra minden BSG rész 10/10 szóval ez egy 15/10 simán:) -
#4811 4x10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!TUDTAM TUDTAM TUDTAM TUDTAM TUDTAM TUDTAM TUDTAM TUDTAM TUDTAM TUDTAM TUDTAM TUDTAM!!!!!!!!! ÍGY LEGYEN ÖTÖSÖM A LOTTÓN!!!
Viszont a prezentáció fantasztikus volt:)
"Megígértem, hogy elvezetlek titeket az új otthonotokra a Földre."
Leszállnak és kicseng a Geiger-Müller számláló:D
Nem jöttek még rá eddig, hogy egyetlen dolog miatt volt fontos az utazás, hogy képes-e Cylon és ember együttműködni valaha.
Mostmár rohadtul kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő 10 részben:) hisz a Föld megvan.
-
#4810 Köszi!
Amúgy ez az utolsó évad?
Abban igazatok van, hogy elég gáz, hogy mi történt Gaius Baltarral:D
-
Lysandus #4809 Egyetértek! A Baltar és a centuriós dolgon meg szétröhögtem magam. -
#4808 Például itt -
#4807 Sziasztok!
Ehhez a részhez keresek feliratot:Battlestar Galactica - 4x08 - Sine Qua Non. Nem tudjátok, hogy hol tudom megtalálni, idáig csak angolt találtam, de nekem magyar kéne.
Üdv:
Arnold Layne -
Hoz_Hun #4806 Én nem emléxem hogy ezen a forumon bárki is leszólta volna Cicmaxot. Itt mindenki szereti őt.