Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alakul a molekula azt kell mondanom:😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Gaius helyzete más tészta. A készítõk a vallásosságot helyezték elõtérbe, mint olyan eszközt, ami átlendítheti az embert a nehéz szituációkon. Nagyszerûen mutatják be, milyen problémákat jelent a vallálosság (történelmi tanulság), és hogy mennyire fanatikussá is képes tenni az embereket. Maga Baltar, mint messiás mégis fenyegetõ, érthetõ, hogy az elnöknõ nem rajong érte, és talán látja is, hogy milyen komoly problémát jelent a Baltar-kultusz. Viszont nem képes azt kezelni, hogy a betegsége, vagy alapból gyenge vezetõi képességei miatt, az persze érdekes kérdés.
PS: Hiretelen nem jutna eszembe jobb, de ez a "bõrgép"... nagyot nevettem :-)))
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A halál csupán a kezdet...
de hát ez csak film 😄 bárhol lehet benne logikátlanságot találni, bárhova bármit bele lehet magyarázni
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Jól néz ki néhány szituációban, hogy supermenek, de következetesen nem vezették ezt végig a sorozaton.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Miért is lenne terrorista? Mert konkrétan megmentette Chief fiát, és hogy elvarja a szálakat, megölte Cally-t. A motivációi még messze nincsenek megmagyarázva, de a legvalószínûbb, hogy egyszerûen biztosra akar menni, hogy senkinek se beszélhessen Cally arról, hogy rájött Galen és Tigh Cylon mivoltára. Cally öngyilkos akart lenni, magával rántva ebbe gyermekét is, Fosters csak annyit tett, hogy megmentette a gyermekét, legalábbis ebben a kontexusban...
Mondjuk nekem sem tûnt fel elsõre, gondoltam valami mesztic lehet. 😊
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Háát, nem a te eseted. Nekem bejön. 😊
Aszittem majd rohan Adamahoz meg mindenkinek elmondja, de nem hisznek neki... 😄
A Starbuck rész meg nagyon nem tetszett....kezd már nagyon irritálni a csaj...... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Nem hinném, hogy Starbuck-os hajó el fog jutni a Földre, szerintem csapda, még az is lehet mindenki meghal, vagy eltûnik, Starbuck meg visszamegy, hogy hát megvan a Föld, a többiek kiugrottak, srry. Nagyon várom már, mikor esik le mindenkinek, hogy ez a Starbuck nem az a Starbuck.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
A Demetria tényleg érdekes húzás volt. Amúgy mondták, hogy csak néhány jelentkeztek önkéntesen, a többieket kijelölték. Szerintem néhány részen belül rátalálnak a Földre, de a visszajutás lesz a nehezebb.
Az azonos cylon-modelleknek azonos tudatuk van, de nem úgy ahogy te gondolod. Két six nem tudja mi jár a másik fejében, csak ha meghalnak és letöltõdnek, akkor "osztódik" meg a közös tudat. Legalábbis ahogyan én levettem a korábbi évadok magyarázataiból.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Demetria vonal: tetszik a "szükség-Viper-anyajó", jó poén. De egyfelõl nem értem, hogy engedtethették el a BSG tisztjeinek a krémjét (Halo, Gaeta), miközben Lee is ugye eltávozott az aktív állományból. Másfelõl meg Starbuck mint parancsnok, egy idegbaj, nem igazán értem, hogy is dönthetett bárki úgy, hogy önként követi.
Cylon vonal: A Cylonok polgárháborúja csak most kezdõdik szerintem, jó látni az egymással vitatkozó modelleket. Viszont nem értem, hogy lehet az, hogy a "lázadó" vonal nem érzett meg semmit a csapdából. Hiszen elvileg van valamiféle közös tudatuk az azonos modelleknek...
BSG vonal: Hát igen, egyfelõl Chief nem figyelt az asszonykára, az meg begõzölt, és ez lett a vége. Figyelemre méltó, hogy a gyerekre mennyire figyelt a fekete némber. Úgytünik egy Ember-Cylon hibrid fontossági sorrendben a csúcson van még mindig...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
össze neked a legénységet.
- Kapsz egy hajót.
- Remélem, jól bírod a szagot.
- Felszabadítottuk a Demetriust.
- Az egy szennyvíztisztító hajó.
- A hivatalos álláspont szerint
felderítõ útra megy, élelmet keres.
szpojler szabályra figyeljetek
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha egyedül küldi, egy Viper-rel szart sem ért volna a csaj. Ott halt meg volna a nagy semmiben. 😊
Tegyük szépen hozzá, hogy Új Capricán is sokan meghaltak, hogy a város felépítéséhez sok hajót kannibalizáltak, szétszereltek, sok hasznos eszközrõl lemondva a flotta részérõl. Azt is, hogy nem tudjuk, mi történt volna, ha tovább mennek, milyen események történnek. Egyértelmûen tehát erre nem lehet azt mondani, hogy pozítiv volt a kihatása az flottára.