6292
  • MerlinW
    Berendelték a Caprica című 20 részes sorozatot ami a BSG előzményeit dolgozza fel.
  • Bulykin
    December 12-én érkezik a BSG-websorozat
  • Bulykin
    BSG - Az utolsó részek előzetes+infó
  • Kmarha
    csakazértsemnézemmegkeményvagyok :D (utálom a spoilert.. :D)

de már nagyon nagyon nagyon várom a folytatást (meg félek is.. most néztem végig a Death Notetot, egy jó kis animét, mely elég brutális módon zárodott le.. és most olyan űr tátong a szivemben.. nem tudom mivel betölteni. Tartok tőle hogy a BSG befejező része után is ez vár :D

most várakozni sem a legjobb, de legalább tudom, hogy folytatódik.. 51 nap múlva :D)
  • Victor1103
    Lehet hogy ez már volt,lusta voltam visszaolvasni.Ha igen akkor bocs.Szerintem nagyon ütős lesz a hátralévő 10 rész..
    Battlestar Galactica 4.5
  • Bulykin
  • zsolt200vorta
    Helló! Ha kellene valakinek a Battlestar Galactica sorozat, vagy a
    Star Trek Deep Space 9,
    Star Trek Enterprise,
    Star Trek-The Next generation,
    Star Trek-Original Series,
    Stargate SG1

írj: [email protected]
  • Monoton
    Itt meg tudod nézni hogy mindog mi következik
  • hapi
    Köszi! Keresem hogy mi az.
  • Fenrir
    Van egy pilot, vagyis bevezető rész ami nagyjából 2 órás. Ezzel kezdődik a sorozat úgyhogy szerezd meg ezt valahonnan ha szeretnéd tudni hogy mi miért van.
  • hapi
    Sziasztok! Teljesen új vagyok a BSG univerzumban. Igazából ez a mostani sorozat érdekel, el is kezdtem nézni az első szezon 33 című részével kezdve, de olyan mintha nem az eleje lenne a történetnek.

Tud valaki segíteni hogy mi az előzmény? Mit kéne keresnem?
  • Arnold Layne
    szerintem csak a tizedik...
  • Bulykin
    az uccsó amit eddig leadtak, asszem az a 12.rész(ha jól emlékszem:D)
  • Fülüke
    ÜDV!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem tudja valaki, hogy a 4. évadban hanyadik részben jutnak el a Földhöz? Előre is köszönöm!
  • Montanosz
    jó hír hogy elkezdték magyar fekirat készítését a 1980-as 10 részes sorozathoz. már a második részhez is kint van a hosszupuska-n.
    torrent meg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://thepiratebay.org/torrent/3500802/Battlestar_Galactica_1980

a számozás második évadot jelöl, ez senkit ne tévesszen meg mert a torrent felrakója a két részes filmet vette első évadnak.
  • Arnold Layne
    Ha találsz, légyszi, írd be ide is!
    Előre is köszi!
  • Montanosz
    amúgy egyszerűbb ha keresel egy rapidos változatot
  • Molnibalage
    Helyes. Hej, de messze van még...

Ja és minden előbbi kérdésem már a múlté. Minden meg van oldva. :)
  • joebacsi
    banner frissült
  • Molnibalage
    Ráadásul amit eddig töltöttem az nem is az extrahosszú verziónak tűnik. 44:58 hosszú.

A donkey-n találtam egy 58 percest. Gondolom az lesz.
  • Molnibalage
    Melyik szerverre csatlakozzak és milyen néven keressem azt ami nekem kell?
  • Molnibalage
    Oh, kösz. Egy kis segítség jól jönne ez ügyben. Még soha nem használtam az csak Azureus-t.
  • Montanosz
    emuleplus, ott meg van
  • Molnibalage
    Hát akkor úgy látszik meg kell vennem. Itthon gondolom nem kapható ez...

A 700 megás torrent óránként 8-10 megát, ha leszed és még van hátra vagy 180 mega. 1 feletti megosztás alig van legtöbbször nem is tölt.

Tényleg nincs meg itt senkinek ez?
  • Malakai
    Ja helyesbítek a második szezon második felének DVD-jén volt a 2x10 bővített.
  • Malakai
    A második szezon DVD-jén volt rajta a bővített 2x10.
    Amúgy, ha érdekelnek az ilyesmik a 3x09 - Unfinished Business-nek is van egy 25 percel bővített verziója a 3. szezon DVD-jén.
  • Molnibalage
    Neked megvan?
  • Malakai
    Abban elég sok az új jelenet, elméletileg DVD edition, vagy extended néven keresd. A file méretén is látni kell, hogy a bővített, vagy sem, mivel az eredeti 40-45 perc helyett 60 perc körül van (eredetileg 90 perces dupla epizód lett volna, de azt a DVD-re is megvágták azért).
  • Molnibalage
    Ok. Az extra hosszú 10. részről semmi? Nagyon érdekelne. Én már csak ilyen kíváncsi természet vagyok. :)
  • Malakai
    A Pegasuson történt eseményekről szól, de szerintem érdemesebb úgy megnézni, hogy tudod mik lesznek azok következményei.
  • Bucser
    A Razor nem a Pegasus parancsnokáról szól hanem arról, hogy milyen a Pegasus a BSG flottában.
  • Molnibalage
    Na ja, de idővonal szempontjából meg hülyeség. A Pegasus parancsnoka a 2x12-ben meghal...

Az extra változtról nem tudsz valamit?

Battlestar.Galactica.S02E10.Pegasus.HRHD.AC3.XVID-MER

Egy ilyet töltök le. Ez lenne az? Sajnos igen lassan jön le 66% után. Alig van meg valakinek.
  • Malakai
    A Razort a 3-4 évad közt érdemes megnézni, amikor adták is.
  • Molnibalage
    A 2x10 Pegasus extra hosszú változatát honnan tudnám megkaparintani? A Razor című hosszú film az a 1-2 sorozat között játszódik?
  • BiG G
    pont a 21. születésnapomon, oh yeah
  • Monoton
  • Bulykin
    A BSG 4. évad január 16-án folytatódik.
  • Monoton
    Idén decemberben a Caprica miniseries jön. Ha jól teljesít akkor abból is lehet sorozat.

A The Plan 2009 júniusában kerül bemutatásra
  • Zsolo007
    Szerintem pedig érdekes volt....egyébként meg nem váletlenül írtam, hogy nagyon komoly spoiler :)
  • r4pt0r
    Az elvileg a razor előtti részek szóval a razor elé kell tenni. :D