6292
-
#4968 Berendelték a Caprica című 20 részes sorozatot ami a BSG előzményeit dolgozza fel. -
#4967 December 12-én érkezik a BSG-websorozat -
#4966 BSG - Az utolsó részek előzetes+infó -
#4965 csakazértsemnézemmegkeményvagyok :D (utálom a spoilert.. :D)
de már nagyon nagyon nagyon várom a folytatást (meg félek is.. most néztem végig a Death Notetot, egy jó kis animét, mely elég brutális módon zárodott le.. és most olyan űr tátong a szivemben.. nem tudom mivel betölteni. Tartok tőle hogy a BSG befejező része után is ez vár :D
most várakozni sem a legjobb, de legalább tudom, hogy folytatódik.. 51 nap múlva :D) -
#4964 Lehet hogy ez már volt,lusta voltam visszaolvasni.Ha igen akkor bocs.Szerintem nagyon ütős lesz a hátralévő 10 rész..
Battlestar Galactica 4.5 -
#4963 -
zsolt200vorta #4962 Helló! Ha kellene valakinek a Battlestar Galactica sorozat, vagy a
Star Trek Deep Space 9,
Star Trek Enterprise,
Star Trek-The Next generation,
Star Trek-Original Series,
Stargate SG1
írj: [email protected] -
Monoton #4961 Itt meg tudod nézni hogy mindog mi következik -
hapi #4960 Köszi! Keresem hogy mi az. -
#4959 Van egy pilot, vagyis bevezető rész ami nagyjából 2 órás. Ezzel kezdődik a sorozat úgyhogy szerezd meg ezt valahonnan ha szeretnéd tudni hogy mi miért van.
-
hapi #4958 Sziasztok! Teljesen új vagyok a BSG univerzumban. Igazából ez a mostani sorozat érdekel, el is kezdtem nézni az első szezon 33 című részével kezdve, de olyan mintha nem az eleje lenne a történetnek.
Tud valaki segíteni hogy mi az előzmény? Mit kéne keresnem? -
#4957 szerintem csak a tizedik... -
#4956 az uccsó amit eddig leadtak, asszem az a 12.rész(ha jól emlékszem:D) -
#4955 ÜDV!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudja valaki, hogy a 4. évadban hanyadik részben jutnak el a Földhöz? Előre is köszönöm! -
#4954 jó hír hogy elkezdték magyar fekirat készítését a 1980-as 10 részes sorozathoz. már a második részhez is kint van a hosszupuska-n.
torrent meg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://thepiratebay.org/torrent/3500802/Battlestar_Galactica_1980
a számozás második évadot jelöl, ez senkit ne tévesszen meg mert a torrent felrakója a két részes filmet vette első évadnak. -
#4953 Ha találsz, légyszi, írd be ide is!
Előre is köszi! -
#4952 amúgy egyszerűbb ha keresel egy rapidos változatot -
#4951 Helyes. Hej, de messze van még...
Ja és minden előbbi kérdésem már a múlté. Minden meg van oldva. :) -
#4950 banner frissült -
#4949 Ráadásul amit eddig töltöttem az nem is az extrahosszú verziónak tűnik. 44:58 hosszú.
A donkey-n találtam egy 58 percest. Gondolom az lesz. -
#4948 Melyik szerverre csatlakozzak és milyen néven keressem azt ami nekem kell? -
#4947 Oh, kösz. Egy kis segítség jól jönne ez ügyben. Még soha nem használtam az csak Azureus-t. -
#4946 emuleplus, ott meg van -
#4945 Hát akkor úgy látszik meg kell vennem. Itthon gondolom nem kapható ez...
A 700 megás torrent óránként 8-10 megát, ha leszed és még van hátra vagy 180 mega. 1 feletti megosztás alig van legtöbbször nem is tölt.
Tényleg nincs meg itt senkinek ez? -
#4944 Ja helyesbítek a második szezon második felének DVD-jén volt a 2x10 bővített. -
#4943 A második szezon DVD-jén volt rajta a bővített 2x10.
Amúgy, ha érdekelnek az ilyesmik a 3x09 - Unfinished Business-nek is van egy 25 percel bővített verziója a 3. szezon DVD-jén. -
#4942 Neked megvan? -
#4941 Abban elég sok az új jelenet, elméletileg DVD edition, vagy extended néven keresd. A file méretén is látni kell, hogy a bővített, vagy sem, mivel az eredeti 40-45 perc helyett 60 perc körül van (eredetileg 90 perces dupla epizód lett volna, de azt a DVD-re is megvágták azért). -
#4940 Ok. Az extra hosszú 10. részről semmi? Nagyon érdekelne. Én már csak ilyen kíváncsi természet vagyok. :) -
#4939 A Pegasuson történt eseményekről szól, de szerintem érdemesebb úgy megnézni, hogy tudod mik lesznek azok következményei. -
#4938 A Razor nem a Pegasus parancsnokáról szól hanem arról, hogy milyen a Pegasus a BSG flottában. -
#4937 Na ja, de idővonal szempontjából meg hülyeség. A Pegasus parancsnoka a 2x12-ben meghal...
Az extra változtról nem tudsz valamit?
Battlestar.Galactica.S02E10.Pegasus.HRHD.AC3.XVID-MER
Egy ilyet töltök le. Ez lenne az? Sajnos igen lassan jön le 66% után. Alig van meg valakinek. -
#4936 A Razort a 3-4 évad közt érdemes megnézni, amikor adták is. -
#4935 A 2x10 Pegasus extra hosszú változatát honnan tudnám megkaparintani? A Razor című hosszú film az a 1-2 sorozat között játszódik? -
#4934 pont a 21. születésnapomon, oh yeah -
Monoton #4933 -
#4932 A BSG 4. évad január 16-án folytatódik. -
Monoton #4931 Idén decemberben a Caprica miniseries jön. Ha jól teljesít akkor abból is lehet sorozat.
A The Plan 2009 júniusában kerül bemutatásra
-
#4930 Szerintem pedig érdekes volt....egyébként meg nem váletlenül írtam, hogy nagyon komoly spoiler :) -
r4pt0r #4929 Az elvileg a razor előtti részek szóval a razor elé kell tenni. :D