Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jók ezek a flashbackek, de ez az 5. ez benne van a nagyfilmben.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fenrir
Én még nem például és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

A halál csupán a kezdet...

nothes
Szerintem ennenk értelme már nem sok van. Már láttam az összeset😊

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Fenrir

Felirat melyik verzióhoz lesz? Vagy az tökmindegy, hogy melyiket szedem le?
<#mf1>

Ez qqqqqqqqqqqqqqrrrrrrrrrrrrrrrrvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaa jó!!!! :-)

Táncol a kongresszus, mint a Luxemburg grófjában! :-)
nothes

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Ez a buli mar tobbszor elojott es nekem valahogy mindig a Galaxis utikalauz stopposoknak ugrik be :-)))

Fenrir
Már megvan csak én megvárom a feliratot is hozzá 😊

Hmm talán neked is le kéne szedni. 😛

Fenrir
Megkérnék mindenkit, hogy a Razorról bõvebben csak spoiler tag-gel írjatok. Én még nem láttam és nem az sg fórumából szeretném "végignézni" 😄

[NST]Cifu
Nem rossz a Razor, pörgõs, tartalmas, mozgalmas, visszahozta az elsõ évad és a mini hangulatát. Kellemes meglepetés volt.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

A 60-as években eleg jo bulik voltak amerikában, szoval nem csodalom <#hehe>
Nagyon ott van a RAZOR. Érdekes volt egy más szemszögbõl is betekintést nyerni a háborúba.

A vége viszont igazi cliffanger... nagyon odatették magukat az alkotók.
Hét lehet de még mindig jobb neked így mintha most lenne a S4 és hetente megint lenne. 😄

CicMax
Jah, megette, mert ez legeslegalább két teljes napos meló. + Atlantis.

\"We are a very curious race\"

"Szerinted? Megette a fene a szabad hétvégémet. Azért a feltöltést kösz." by CicMax

Bocs én tévedtem, rosszul értelmeztem. 😛

Jó akkor azt írtad hogy akkor talán lesz de lényegtelen. Jó az köv héten is, így is korábban néztük meg mint ahogy adták volna. 😄

CicMax
Hmmm. CicMax ilyet nem igért. CicMax most jövõ hét elejét igéri. Hétfõ vagy kedd.

\"We are a very curious race\"

nothes
Az a tag nem motyorgott, "tisztán" beszélt ha lehet így mondani.
Azt mondta az XO kiscsajnak, hogy már régóta vár rá. Megkérdezte, hogy szeretne-e megbocsátást nyerni mindazokért, amit elkövetett. Aztán azt nyekeregte, hogy menjen oda hozzá, mert valamit el kell mondania: #4257

A faszi egyébként nem olyan volt mint a többi. Õ volt az elsõ, a nájlonok elsõ kísérlete az emberformájú egyedek felé. Hallgasd végig, amit Athena mondott, kb a közepén van, amikor behozzák azt a régi tipusú vadászt.

Az eredeti sorozatnak sztem elég gáz vége lett. Elértek a földre ahol kb a 60-as évek fejletsée volt és tartottak egy bulit...
Pontosítok: "Csak ugye még senki nem látja tisztán, hogy mi vár rájuk a Földön" helyett: Csak ugye még senki nem látja tisztán, hogy mi vár rájuk például a Földön.

Én még abban sem vagyok száz százalékig biztos, hogy eljutnak-e egyáltalán a Földre. Persze valószínûleg igen, de ki tudja. Egyébként valaki tudja, hogy a régi sorozat (a 70-es években készült) hogyan ért véget? Van valami párhuzam az alapsztorin kívül a kettõ között? A régit egyáltalán nem ismerem.
Dehogy vagy naiv! Csak ugye még senki nem látja tisztán, hogy mi vár rájuk a Földön. A kádas kenyérpirítók meg egyfajta orákulumok is egyben. Amellett, hogy a basestarokat irányítják, állandóan motyorásznak. Valamelyik epizódban elhangzott, hogy még a bõrös cylonok sem tudják, van-e valami értelem abban, amit ilyenkor motymorognak.
nothes
Ok, lehet, hogy kicsit naív vagyok, de a 3. évad végénél nekem az Athenas eset jutott eszembe: visszajön Kara, tudja hová-merre-meddig, segíteni akar az embereknek, azok nagy nehezen befogadják ect. Asszem egy régebbi részben utalás is volt rá, hogy õ a kiválasztott ill. õ fogja elvezeti az embereket a Földre.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Erre azaz elsõ emberformájú szájlon hibrid abban a kád lötyiben azzal jön, hogy Starbuck a vesztükbe vezeti az embereket. Honnan tudja? Miért mondta egyáltalán el? Ezt nem vágom.

Egyébként:
- Enemy target destroyed. All wings regroup and continue pursuit the Battlestar Pegasus.
- By your command.

Jááááj!ROLFLOL😄DDDDddd

Oké, de a sztori jelenlegi állása szerint most is a halál árnyékának völgyében járnak. Ebben a helyzetben inkább az a kérdés, hogy ki nem vezet a halálba. (Mondjuk az már kiderült, hogy ez NEM Baltar.) Kiváncsi vagyok ezt hogy oldják meg a készítõk.
Jah, de ez már kiderült a season 4es elõzetesekböl is, mert ott Kara mondta hogy rossz felé mennek.

Cicmax azt írta hogy hétvégén lesz felirat.

Dec. lesz majd egy 17percel hosszabb verzió is.

Fenrir
Felirat is volt hozzá?

nothes
Nekem tetszett, végre egy kis utánpótlás... Azonban rendesen kibattak a nézõvel:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kara Thrace a halálába vezeti az emberi fajt. Õ az apokalipszis és a halál hírnöke (vagy mi, nem igazán értettem). Nem szabad követniük õt.

Akkó' most mivan?

hmm... vegulis tetszett.

Elérhetõ torrenten a Razor film,elég jó minõségben.

Bucser
Mindenki baromira szimpatikus, mert emberiek... Akit ki kell vágni a zsilipen az a fiatal adama😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ja, tipikus ivócimbora! <#pias><#beka2>

Egyébként szerintem Adama csak azért tartja, mert pont az alkesz volta miatt nem veszélyezteti a pozícióját. :-) Meg vele el tudja játszani a legénység felé a jó zsaru/rossz zsaru játékot! :-)

Amúgy Tight is csak az elején volt gyökér, késõbb nekem õ is szimp lett.

Haxoror folyamatosan utálja Helo-t meg Athena-t is (rasszista). 😊

Helo az egyik kedvenc karakterem! Õ ne akarjátok kidobni. Dobjátok ki Tight-ot azt utálom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

:-)))))

Helo a hõsszerelmes. Pedig még elsõ tiszt is lett amíg az XO (akinek meg én felejtettem el a nevét, az alkesz, akirõl kiderült, hogy kenyérpirító) depirohamban fetrengett. :-)
PiszkosFred
Helo-t akarta kidobatni minden reszben a legzsilipen 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Victor1103
Kit Baltart?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Hát ja, még tolták 4 hónappal pedig olyan régen nem láttam már BG-t hogy annak a hülyének is elfelejtettem már a nevét akit egyfolytában ki akartam dobatni a légzsilipen 😞

Victor1103
Ez olyan köcsögség hogy csak április körul jön majd a 4. évad.Az még fél év gecc.Pedig már úgy rá voltam hangolódva hogy november vége a Razor film utána meg kb. 1 hónap.Nem értem hogy mire várnak hogy az összes sikeres sorozat befejezõdjön?Aki eddig nézte ezután is nézné aki meg nem az nem szóval a nézettségen nem rontana.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Tudod a legnagyobb fenntartásom az, hogy nálunk "elfelejtik" majd kiadni az összes többi évadot is.

Basszus, ha én így végezném a munkám, akkor már rég nézhetnék új állás után.
Ez a külföldi kiadványnál is így van, csak ott kiadták mellé a pilotot külön, azaz egyben berendelhetted az egészet. Nálunk "elfelejtették" kiadni a pilotot.

joebacsi
nem foglalkoztam még vele a gyakorlatban, de majd a hét második felében kicsit beleásom magam a témába, mert más miatt szükségem lesz rá...addig mást nem tudok mondani, csak hogy próbálgasd a konvertereket, ha van idõd rá 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Mi??? Nincs benne a pilot? Komolyan mondom az eszem megáll! Akkor felejtõs.

A játékról: én a játékosok fórumán láttam valamit, amirõl azt mondták, hogy az az. Na ha ha ez tényleg így van, akkor botrány. Komolyan mondom olyan nagy dolog lett volna egy normális ûrszimulátort összedobni? Én valami Wing Commander, X-wing/Tie-fighter szerûséget vártam. Különösen azért, mert a Wing Commander sorozatnak sokat köszönhet az a mûfaj, amibõl a Battlestar Galactica is merít. Ehelyett jött ez a borzalom.

Oké, tudom, hogy az ilyen szimulátorok állítólag nehezen eladhatóak, ha pl joystick kell hozzá az már alapvetõen beszûkíti a lehetséges fogyasztói kört. De könyörgöm a Freelancerben kiküszöbölték a joyt és egész jól sikerült. Legalább azt lehetett volna alapul venni.
Igen egyel átkonvertáltam, de rosszabb minõségü lett 😞. Ha tudsz ajánlani egy jó (nem fizetõs) flv-avi konvertert azt megköszöném.

joebacsi
flv-t meg át tudod konvertálni okosan

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

kBagyula
Ippeg ezt akartam kérdezni. Ha se pilot, se eltüntethetõ magyar felirat, akko nemkõ. Pedig annyit megért volna.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

A szinkron annyira nem rossz, de a DVD-n rajta van az eredeti 5.1-ben. Ami viszot egy disznóság az a kikapcsolhatatlan magyar felirat az angol nyelv alatt. Pusztuljon meg aki azt kitalálta. Minõségileg viszont szép a kép és az 5.1 is jól szól. Gyalázat hogy a kiadvány nem tartalmazza a pilotot, de mégcsak külön se lehet megvenni. Szóval mikor beteszed az elsõ korongot jön a szöveg hogy "Az elõzõ részek tartalmából...harmadik rész...". A papirtok jó minõségû szép képminõség van rányomva a korong viszont nem szépen szitált.

A játék: borzalom, kár volt megcsinálni. Nincs pilotafülkés nézet itt már eleve bukott...áh nem is részletezem.

Köszönöm a segítséget mindkettõtõknek. Sajnos a youtube-os letöltés valami szerver miatt nem mûxik. Így viszont arról a jobb minõségben lévõ helyrõl a szokásos trükkel le tudom húzni, csak sajna flv, de az is jobb a seminnél (->Eszközök->Internetbeállítások->Beállítások->Fájlok megtekintése.. és itt vágolapra teszem a videot és kész így szoktam az ilyen letölthetetlen marhaságokat begyûteni).