Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
A halál csupán a kezdet...
Ez qqqqqqqqqqqqqqrrrrrrrrrrrrrrrrvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaa jó!!!! :-)
Táncol a kongresszus, mint a Luxemburg grófjában! :-)
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
A halál csupán a kezdet...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A vége viszont igazi cliffanger... nagyon odatették magukat az alkotók.
\"We are a very curious race\"
Bocs én tévedtem, rosszul értelmeztem. 😛
\"We are a very curious race\"
Azt mondta az XO kiscsajnak, hogy már régóta vár rá. Megkérdezte, hogy szeretne-e megbocsátást nyerni mindazokért, amit elkövetett. Aztán azt nyekeregte, hogy menjen oda hozzá, mert valamit el kell mondania: #4257
A faszi egyébként nem olyan volt mint a többi. Õ volt az elsõ, a nájlonok elsõ kísérlete az emberformájú egyedek felé. Hallgasd végig, amit Athena mondott, kb a közepén van, amikor behozzák azt a régi tipusú vadászt.
Én még abban sem vagyok száz százalékig biztos, hogy eljutnak-e egyáltalán a Földre. Persze valószínûleg igen, de ki tudja. Egyébként valaki tudja, hogy a régi sorozat (a 70-es években készült) hogyan ért véget? Van valami párhuzam az alapsztorin kívül a kettõ között? A régit egyáltalán nem ismerem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként:
- Enemy target destroyed. All wings regroup and continue pursuit the Battlestar Pegasus.
- By your command.
Jááááj!ROLFLOL😄DDDDddd
Cicmax azt írta hogy hétvégén lesz felirat.
Dec. lesz majd egy 17percel hosszabb verzió is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkó' most mivan?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként szerintem Adama csak azért tartja, mert pont az alkesz volta miatt nem veszélyezteti a pozícióját. :-) Meg vele el tudja játszani a legénység felé a jó zsaru/rossz zsaru játékot! :-)
Amúgy Tight is csak az elején volt gyökér, késõbb nekem õ is szimp lett.
Haxoror folyamatosan utálja Helo-t meg Athena-t is (rasszista). 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Helo a hõsszerelmes. Pedig még elsõ tiszt is lett amíg az XO (akinek meg én felejtettem el a nevét, az alkesz, akirõl kiderült, hogy kenyérpirító) depirohamban fetrengett. :-)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Basszus, ha én így végezném a munkám, akkor már rég nézhetnék új állás után.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A játékról: én a játékosok fórumán láttam valamit, amirõl azt mondták, hogy az az. Na ha ha ez tényleg így van, akkor botrány. Komolyan mondom olyan nagy dolog lett volna egy normális ûrszimulátort összedobni? Én valami Wing Commander, X-wing/Tie-fighter szerûséget vártam. Különösen azért, mert a Wing Commander sorozatnak sokat köszönhet az a mûfaj, amibõl a Battlestar Galactica is merít. Ehelyett jött ez a borzalom.
Oké, tudom, hogy az ilyen szimulátorok állítólag nehezen eladhatóak, ha pl joystick kell hozzá az már alapvetõen beszûkíti a lehetséges fogyasztói kört. De könyörgöm a Freelancerben kiküszöbölték a joyt és egész jól sikerült. Legalább azt lehetett volna alapul venni.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A játék: borzalom, kár volt megcsinálni. Nincs pilotafülkés nézet itt már eleve bukott...áh nem is részletezem.