6292
-
mindero #4685 De ennek így sose lesz vége. A színészek után jönnek az operatőrök, rendezők, vágók stb...
Ez így évekig elhúzódhat. -
Seten #4684
Valamint (állítólag) a kiadott dvd-k részesedései miatt is. Mert eddig azokból nem láttak egy centet sem. :)
-
Lysandus #4683 Most nem a sztárokról van szó, mint Stallone, vagy Sharon Stone. Jó, Edward James Olmos vagy Mary McDonnell sem kereshet rosszul a sorozattal, de az biztos, hogy nem annyit, hogy abból étteremláncot nyisson.
Másrészt pedig nem a te pénzedre hajtanak, neked többe nem fognak kerülni. A vita tárgya - ha jól tudom - ugyanaz mint a forgatókönyíróknál: a színészek is nagyobb arányban szeretnének részesülni az összbevételből. -
#4682 nem úgy volt, hogy megegyeztek és nem lesz sztrájk...??? mintha ezt hallottam volna vhol.... -
BladeW #4681 Es miert akarnak sztrájkolni? Csak nem a tobb penz miatt?? Le****om magam komolyan :D Azert nehogymá annyira rosszul keressenek szegenyek. -
Lysandus #4680 Sajnos ez van. Én is kiakadtam elsőre, de próbálom magam szoktatni a gondolathoz, hogy esetleg megint csúszás lesz. Sok mindent nem tudunk tenni ellene, hogy a fene egye meg. -
Lysandus #4679 Nem vicc. Tényleg kinéz egy színészsztrájk. A negyedik évadot meg egy másik sztrájk miatt adják le két részletbe, a forgatókönyvírók sztrájkja miatt. Ez már befejeződött, de ezért van a kényszerpihenő az évad két része között. Ha lesz színészsztrájk, akkor pedig tovább csúszhat az évad befejező része. -
mindero #4678 A kiknek a sztájkjával? Ez most csak vicc ugye?
Inkább a sminkesek sztrájkoljanak, akkor omlana össze Hollywood!
Kár h csak ennyi rész lesz, már megint teljesen elkapott a BSG láz, most meg várni vagy 8 hónapot, ehhh. -
#4677 Minden attól fog függeni, mi lesz a színészek sztrájkjával... -
#4676 Én olyat hallottam hogy mivel nemsokára lemegy a 10.rész utána nem sokkal indítanák a Stargate Atlantis 5.évadát és ha abból is lement 10 rész azt küldenék szünetre és akkor jönne vissza a Battlestar Galactica. -
r4pt0r #4675 Ha jól emlékszem a 10. résznél, és 2009. januárban lesz a folyt. -
Thomy87 #4674 Tényleg egy apró kérdés:most ha jól hallottam akkor az évadot meg fogják szakítani.Mikor lesz ez és mikor fogják folytatni? -
zorden #4673 [spoiler] A varakozasi ido alatt mennyi celzott ugrast lehetett volna vegrehajtani? Belefert volna egy Galactica oda vissza? -
#4672 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Halo ugyan beszélt vele az elején, de az tényleg kínos, hogy akárhányszor mutatták, a kötés átvérezve, és úgy anblokk semmit nem foglalkoznak vele - pedig csak várnak az idő elteltére, semmi dolguk...
-
gabr #4671 Nehéz a sorsa a katonának, nehéz a sorsa... -
#4670 [spoiler]Kicsit azért morbidnak tartom, hogy Gaeta-t ott hagyják az ágyon 16 órán keresztül úgy, hogy senki felé sem néz. Azt már meg sem említem, hogy pl kötést illene cserélni vagy valami.[/spolier] -
Szpecnyaz #4669 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eddig szerintem egyértelműen ez volt az évad legjobb része.
De ha már így kiveséztétek azt amit a földről mondott én már csak arra lennék kíváncsi hogy mi is lessz a színház titka.
Gondolom ezt a titkiot Roslin fogja kideríteni, és arról a színházról van szó amiben Roslin,Baltar és Caprica Six szokott járni. -
#4668 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem tudom... ha a helyükben lennék és meghallanám, hogy az akit követünk a vesztünkbe vezet, egy pillanatra azért megállna bennem az ütő :)
Mivel csak átlagos néző vagyok, akkor a Föld micsoda? Onnan vándoroltak el az emberek és alapítottak máshol 13 kolóniát vagy mi? Gondolom ahhoz eléggé fejlett technika kellett, de egy korábbi trailerben azt mondogatták, hogy lehet a 70' években járnak a Földön, lehet már mindenki meghalt stb.
-
#4667 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól értelmezem az eddigieket, akkor Kobol a 13. törzs hazája. Innen indult az exodus a Föld felé...
Szerintem halloták, hogy mit mond Thrace-el kapcsolatban, de azzal túl sok mindent nem tudnak kezdeni. Itt lenne ugye az érdekes dolog, ha tudnák azt, amit az első Hybrid mondott ugye a Razorban, aki szintén Thrace-re utalt, mint akit nem szabad követni.
-
#4666 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Föld nem a 13. Kolónia, hanem a 13. Törzs a legenda szerint továbbment a Föld felé.
Ez nem jelenti azt, hogy meg is találták. Szerrintem szimplán csak a rossz következtetések áldozatai Six és Kara -
#4665 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Six: If they've come from the home of the 13. tribe, they must know the way back.
Kara: They know how to get to Earth.
Hát nekem ebből az jött le, hogy a Föld a 13. kolónia és onnan jött az utolsó öt is...
-
gabr #4664 Nagyon gyenge szinészi teljesítmény volt elnökasszonyság sírása... -
#4663 aztmég nemtuggyuk, nem vót róla szó, csak lesz, különben... -
#4662 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hát nem tudom ezt hogy sikerült kihallani, de:
A hibridnél: The dying leader will know the truth of the opera house. The missing Three will give you the five who have come from the home of the 13. You're the harbinger of death Kara Thrace. You will lead them all to their end.
Később: Six: The hibrid said "the missing three will give you the five who've come from the home of tha 13." The home of 13. tribe of humans.
Kara: And the five is your final five cylon models.
Six: If they've come from the home of the 13. tribe they must know the way back. (...)
Mivel nem nagyon szoktam belemászni, csak elemezgetek: a 13. törzs hazája nem a Föld? Én korábbról úgy hallottam, hogy a 13. kolónia a Föld, de nem biztos.
De mégegyszer kérdem: azt nem hallották a többiek, amikor azt mondta a hibrid, hogy Kara a halál hírnöke és a vesztébe vezeti a flottát?!
-
#4661 4x06
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó kis rész, feszültség tényleg volt, kár, hogy az elnöknős agonizálós-elmélkedős részek megakasztották folyton a pörgős és élvezetes Demetria vonalat. :S
A sérült Baseship Hybridje a halála előtt ezt mondja:
The dying leader will discover the truth about the Opera House, the missing Three will be used to find the Five, who come from the home of the Thirteenth Tribe, and that she, Thrace, is the harbinger of death that will take all to their end.
Magyarul:
"A haldokló vezető felfedezi az igazságot az Operaházzal kapcsolatban, az elveszett Hármas fel lesz használva, hogy megtalálják az Ötöt, akik a Tizenharmadik Törzs hazájából jöttek, és ő, Thrace, a halál hírnöke aki mindet (vagy mindent?) bevégzi."
Dekódolás:
Az Operaház ugyebár az a rom, amit Kobolon találtak anno a "Kobol's Last Gleaming" részekben (Első évad), és ahol Baltarnak látomása volt.
Az elveszett Hármas a Number Three-t, vagyis a Lucy Lawless által alakított Cylont takarja. A hármasokat deaktiválták, mikor ugye egyikük felfedte az Öt rejtett Cylon modelt.
Az Öt, aki a 13. törzs hazájából származik nagyon árulkodó, bár nehezen érthető. Az Öt hiányzó Cylon modelt takarja, de ők nem a Kobolról származnak, legalábbis elvileg, igaz akkor ébredtek rá Cylon mivoltukra, mikor a 13. törzs nyomait követve a Nebulához értek.
Végül pedig a halál hírnökének nevezte ugye Karát. -
#4660 406
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Áh ez tényleg jó volt most.
Javítsatok már ki, mit is mondott a hibrid? "A haldokló vezető tudni fogja az operahát titkát(ami a földön van)? A 3. lekapcsolt modell tudja ki az uccsó öt(Diana?)? És az uccsó 5 a 13. emberi kolóniáról jött?" Jól hallottam?
Btw, amikor a végén diskuráltak a hibrid szavairól, azt mért nem tették hozzá, hogy azt is mondta: Starbuck a halál hírnöke és a vesztükbe vezeti az embereket? A többit hallották, de ezt nem?
Mindegy, durva rész volt, jól esett az előző töltelékek után.
A CGI meg ismét ütött!;)
-
mindero #4659 406
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ez a rész valami elképesztően durva lett! Az összes évad legjobb része, olyan hihetetlen feszültségek uralkodtak benne, hogy az leírhatatlan, ezt mindenkinek LÁTNIA KELL! Még meg is könnyeztem, pedig nem vagyok érzelgős :) És én még elkezdtem leírni a sorozatot. Mi lesz még itt! -
#4658 Jah, valaki meghal aztán az öreg Adama zuhanyozik egyet :D -
Seten #4657
"Eddig ő volt a szabályszegő"?
Keressünk már olyat a flottában aki eddig még nem szegett szabályt. :)
Az elnöknőtől kezdve, az öregen keresztül, stb stb.
-
Seten #4656
Ilyen "dallas"-os magyarázattal remélem nem fogják elcseszni a befejezést. :)
-
#4655 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szájlon az összes, az egész emberiség! "Mert ez már megtörtént és újra meg fog történni" -
#4654 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ami olyan jól sikerült, hogy néha együtt álmodik Six-el...azért ennyire egyértelműen nem lehet kizárni sztem -
mindero #4653 Teoria
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát remélem nem ő lesz az. Kíváncsi lennék hogy magyaráznák meg: "Te jó ég, ez nem is az én gyerekem, ez egy Cylon, pedig 40 éven át neveltem!" -Adama a fejbelövés előtt.
Visszatérve a mostani részre, nekem sokkal jobban tetszett mint az előző. Kevesebb volt benne a történés, de tele volt feszültséggel. (Persze lehet h meg kéne nézzem felirattal, hátha úgy többet megértek) -
philcollins #4652 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Adama is a Cylon." Mondta Leoben abban a részben, amikor Starbuck vallatta/megkínozta (season 1 ep 8). Legalább 2 db Adama van a flottában, szerintem a filatalabb Adama is lehet az 5. Cylon. -
#4651 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Roslin biztos nem, hiszen akkor nem lehetett volna anno megmenteni a Cylon vérkészítménnyel. -
Lysandus #4650 Azt ígérték ők biztos nem azok! :-) Persze, attól még lehetnek! :-)
És még egyébként sem olvastad az előző hsz-emet! :-) -
Lysandus #4649 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként valóban, az is egy jó fejtörő, hogy ki lehet a Baltar fejében, vagy esetleg mégsem a fejében élő Hatos. Vagy Caprica 6 fejében vagy mégsem a fejében élő Baltar. Egyelőre az sem biztos, hogy pusztán pszichológia a jelenség. Ha pedig mégis létezik valamilyen formában, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy ez az önálló, kettős entitás a titokzatos rejtőzködő ötödik. Egy, az ötödikkel szembeni szükséges feltételnek mindenképpen megfelel: mindig ott van a dolgok sűrűjében, és cselekedtei jelentősen befolyásolják az események alakulását. Viszont van egy meglehetősen kellemetlen ellenérv vele szemben, mégpedig, hogy azt sem tudjuk egyáltalán létezik-e.
Szerintetek nagyon elvetettem a súlykot ezzel a feltételezéssel? -
#4648 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem Will Adama vagy Roslin -
Lysandus #4647 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az ördög tudja. Baltar annyira nyomatja ezt a prófétaságot, hogy számomra már kezd hitelessé válni. Különösen azzal, amit most csinált a Főnökkel. Látványos, nyilvános megtérést szereretett volna kiprovokálni (a nyilvános kézfogás vmi ilyesmi lett volna), de persze elküldték a fenébe. Utána viszont volt ereje elmenni hozzá, és volt ereje elnézést kérni. Na, ez az, amit eddig még sosem láttam Gaius Baltarnál. Ezen már érdemes elgondolkodni. Természetesen a feleségem vagy a lányom ez után sem bíznám rá! :-) Gondolom Mermalior kolléga engedékenyebb lenne, és örömmel bemutatná neki saját feleségét, barátnőjét ... :-P
Ami számomra még teljes rejtély, és nem találtam rá még utalást sem, hogy ki lehet az utolsó rejtőzködő cylon. Starbuck túl kézenfekvő (bár lehet, hogy minden ígéret ellenére mégis ő lesz az, hiszen egyébként hogyan támadhatott volna fel?). -
#4646 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hat a fene tudja. Marmint Baltar kapcsan. Csinalt az az "orult" mar annyi dolgot a kezdetektol kezdve, hogy masnak erre egy elet sem lenne eleg. Es nem feltetlen jo dolgokat. Muvelt olyanokat, amelyert mas perceken belul a legzsilip tuloldalarol integetne vissza... Es megis, mindig minden esetben karcolas (ok, egy ket zuzodas:)) nelkul megussza/meguszta. El tudom kepzeni, hogy ilyen esetben az ember elkezdi azt hinni, hogy o serthetetlen, es valami fele kivalasztott, stb.
Persze ilyenkor jon a hatos villamos, es seperc alatt alaesik az ember veletlenul, vegetvetve a karriernek, de ez mar mas teszta... Baltar eddig azt is meguszta, amit szinte lehetetlen volt meguszni. Es most egy harem kozepen, zavartalanul eldegel, es mondja a magaet a "nepnek".
Na most e iszonyat mennyisegu mazli(?) utan ki az, aki ne hinne magarol azt, amit o? (foleg a folyamatos, megmagyarazhatatlan Six latomassal egyutt)