6292
  • nothes
    408: pöpec, de komolyan. Az elmúlt pár rész eléggé odab.szott, includin this one. Volt benne egy-két vontatott rész, de egészében nagyon ott volt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért Tigh nem semmi:) Amikor a doki mondta Adamának, hogy képzelje mit talált a fogvatartott six-nél, már úgy sejtettem mi lesz, de azért rendesen ütött:)
  • BiG G
    jahm, érdekes. nagyobb torrentszájtokról illetve ftp-kről már tegnap éjfél óta le lehet húzni, és a 720p-s hd se sokat váratott magára.
  • zorden
    OFF es elore is bocs :-)

En inkabb majd "moziba" nezem meg kenyelmes "szekbe" ulve :-)
  • mindero
    Van egy angol csatorna is ami adja.

Volt valami amerikai ünnep ami miatt Kanadába meg USÁ-ba eltolták egy héttel, de az angol csatorna nem. Az meg hétfőnként szokta adni.

De holnap úgyis kiderül igaz-e:)
  • Seten

"Angliába"?

• mindero
    Elvileg ma lesz a 08 Angliába, tehát holnap lehet nézni. Amerikába meg pénteken jön úgy mint eddig. Legalábbis én így tudom.
  • Hixer
    a tv.com-szerint júni 13-kor lesz az uccsó rész(4x10), aztán majd talán folytatják
  • joebacsi
    én csak azt tudom, hogy most pénteken nem volt :)
  • BladeW
    valahol lemaradtam... csak jovoheten lesz 4x08? Es az lesz a "szezonzáro" is?
  • joebacsi
    remélem soha
    az eddigiek alapján ezt a sorozatot megöli a szinkron
  • Thomy87
    figyeljetek csak,szinkronosan mikor fogják szerintetek adni a bsg-t?
  • LasDen #4714
    ez odabaszott..... :D
    nagyon odatették.... :D Mik lösznek még itt.....remélem később a centuriok húznak vmi nagyot :D
  • mindero
    Lassan én már nem is merem nézni...
    Ez a két hét szünet is sok lesz, nemhogy majd az a fél év
  • zorden
    Nalam is ezek a kedvencek, mar nem tudom ki javasolta, hogy kezdjem el nezni, de nagy elmeny volt. A negyedik az akkori erzeseket kelti kicsit eletre, amit a harmadik szinte teljesen eltorolt. Az elso evad kvazi linearis volt, de szerintem az csak a vihar elotti csend es a vihar most jott el, amikor minden elsotetul es majd a vegen remelhetoleg kivilagosodik. Tudom, nem teljesen, hiszen lesz, amit nem oldanak fel.
  • Col Andrew
    Nagyon állat rész lesz az tuti!
  • Bandy
    4/08 promo :)
  • [NST]Cifu
    Igen.
  • davidka003
    A mini series az az első évad előtt lévő 2 rész?
  • stargatelost
    huh, szerintem 4x07 az évad legjobb része eddig
  • [NST]Cifu
    El kell ismerni, hogy az utolsó évadra tényleg összehozták a sorozatot. Bár számomra még mindig a mini series és az első évad a csúcs. Mostanra annyi karakter, annyi szál kuszálódik össze, hogy már egy kicsit nehéz átlátni a miérteket és a hogyanokat. Az első évad letisztult és követhető volt ehhez képest...
  • Lysandus
    Sajnos, dupla hatost már nem lehet dobni a sorozatban! :-) Mer mán csak egy maradt! :-))))
  • Teppik Amon
    Áááááá az évad legjobb része volt idáig. Folyamatosan emelkedett a feszültség és a vége JUMP. állatkirály! Fúdemennyi kérdőjel jött most, mi lesz velük, hova mentek, kinyírták a hírhozót, áááá nembírom ki a következő részig!
  • Hixer
    bocsesz még1szer
  • Bucser
    Jahh nem mondtál el mindent csak a lényeget és a csattantó mindegyikből...
  • mindero
    Ezt is akartam kérdezni, hogy mi ez a dal amit Gaeta énekel, de ezek szerint saját ötletük. Minden elismerésem, marha jól sikerült.
  • Hixer
    bocsesz, tény, hogy picit spoiler, de azért nem mondtam el mindent
  • zorden
  • zorden
    OFF: Mennyire jo, hogy direkt nem megyek be addig egy topicba, mig nem neztem meg az aktualis reszeket arra szamitva, hogy csak ott olvashatok spoilert (pl. House-bol is egyben fogom megnezni a dupla zaroreszt) :-)
  • Hixer
    hát én nemtom ezen a héten mi van a sorozatokkal, de eszméletlen.

ez a rész, ütött rendesen, hihetetlen...
    a Helszínelőkben 8 évad után először meggyilkoltak egy főszereplőt, nyakonlőtték...
    a House-ban felborulnak egy busszal, az egyik szereplőről csak a végén derül ki, hogy ő is mindjárt meghal...
    a Vészhelyzetben, az egyik doki felrobban egy mentőautóval, amiben tanúvédelemben szereplő fontos személyt szállítanak...

azt se tudom hova kapjam a fejem... eddig ilyen etye-petye ment mindenhol, és akkor BUMM!
  • zorden
    Ha mas sorozat topikjaban lennek azt mondanam, hogy Legen.... wait for it...

Basszus, miert nem lehetett a harmadik evad is ennyire osszeszedett? Ha ez a lendulet vegig kitart, az elejehez melto zarasa lehet a sorozatnak.
  • BiG G
    it was frakkin' UN-BE-LIE-VABLE
  • Sound
    megőrülés volt ez a mostani rész
  • Thomy87
    Na szép jó napot fanatikus társaim:)
    Nincs valaki ember,aki mondjuk már csinált egy feliratot a 7. részhez?Mert ha igen,akkor az küldje már el erre az e-mail címre:[email protected]

Egyébként mikor szokott kijönni a felirat?

• nothes
    407
    Besz@rás, komolyan mondom. Az utolsó 10 perces kavarás eszméletlen:) Azt sem tudom mit mondjak, annyi minden történt. Nálam ez 10/10 lett.
  • mindero
    Nekem is baromira tetszett - újra:)

0407

Egyre inkább egy görög tragédia bontakozik ki a sorozatból, egy hatalmas csattanóval a végén. Az első évad óta nem voltak ilyen sötét, borongós hangulatú részek. Nagyon durva!
  • Victor1103
    Ez a mostani rész valami hihetetlenűl-eszméletlenűl űberfasza volt.Ezzel az résszel számomra a sorozat végérvényesen megkapta a minden idők legjobbja címet!(Nem mintha eddig nem lett volna az:)
  • Bucser
    De kibaszott módon értenek a feszültség megtartásához...

Az egéz rész alatt érződött, hogy valami történni fog....

mintha kezdenének gyorsulni a dolgok:)
  • davidka003
    Első 3 évadot én is jobban élveztem.
  • LasDen #4687
    de a szakszervezetk nem csak úgy elkezdenek sztrájkolni, me most nem tetszik nekik....hanem a stúdiókkal kötött szerződés lejár....és ha nincs megegyezés addigra, akkor sztrájkolnak.....
  • Hoz_Hun
    Sajna nekam ez a negyedik évad nem igazán jött be eddig, pedig nagyon szeretem ezt a sorozatot. Remélem hamarossan benidul. Engem ez az utobbi rész sem vágott földhöz.