6292
-
#4725 408: pöpec, de komolyan. Az elmúlt pár rész eléggé odab.szott, includin this one. Volt benne egy-két vontatott rész, de egészében nagyon ott volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért Tigh nem semmi:) Amikor a doki mondta Adamának, hogy képzelje mit talált a fogvatartott six-nél, már úgy sejtettem mi lesz, de azért rendesen ütött:) -
#4724 jahm, érdekes. nagyobb torrentszájtokról illetve ftp-kről már tegnap éjfél óta le lehet húzni, és a 720p-s hd se sokat váratott magára. -
zorden #4723 OFF es elore is bocs :-)
En inkabb majd "moziba" nezem meg kenyelmes "szekbe" ulve :-) -
mindero #4722 Van egy angol csatorna is ami adja.
Volt valami amerikai ünnep ami miatt Kanadába meg USÁ-ba eltolták egy héttel, de az angol csatorna nem. Az meg hétfőnként szokta adni.
De holnap úgyis kiderül igaz-e:) -
Seten #4721
"Angliába"?
-
mindero #4720 Elvileg ma lesz a 08 Angliába, tehát holnap lehet nézni. Amerikába meg pénteken jön úgy mint eddig. Legalábbis én így tudom. -
#4719 a tv.com-szerint júni 13-kor lesz az uccsó rész(4x10), aztán majd talán folytatják -
#4718 én csak azt tudom, hogy most pénteken nem volt :) -
BladeW #4717 valahol lemaradtam... csak jovoheten lesz 4x08? Es az lesz a "szezonzáro" is? -
#4716 remélem soha
az eddigiek alapján ezt a sorozatot megöli a szinkron -
Thomy87 #4715 figyeljetek csak,szinkronosan mikor fogják szerintetek adni a bsg-t? -
#4714 ez odabaszott..... :D
nagyon odatették.... :D Mik lösznek még itt.....remélem később a centuriok húznak vmi nagyot :D -
mindero #4713 Lassan én már nem is merem nézni...
Ez a két hét szünet is sok lesz, nemhogy majd az a fél év -
zorden #4712 Nalam is ezek a kedvencek, mar nem tudom ki javasolta, hogy kezdjem el nezni, de nagy elmeny volt. A negyedik az akkori erzeseket kelti kicsit eletre, amit a harmadik szinte teljesen eltorolt. Az elso evad kvazi linearis volt, de szerintem az csak a vihar elotti csend es a vihar most jott el, amikor minden elsotetul es majd a vegen remelhetoleg kivilagosodik. Tudom, nem teljesen, hiszen lesz, amit nem oldanak fel. -
#4711 Nagyon állat rész lesz az tuti! -
Bandy #4710 4/08 promo :) -
#4709 Igen. -
#4708 A mini series az az első évad előtt lévő 2 rész? -
#4707 huh, szerintem 4x07 az évad legjobb része eddig -
#4706 El kell ismerni, hogy az utolsó évadra tényleg összehozták a sorozatot. Bár számomra még mindig a mini series és az első évad a csúcs. Mostanra annyi karakter, annyi szál kuszálódik össze, hogy már egy kicsit nehéz átlátni a miérteket és a hogyanokat. Az első évad letisztult és követhető volt ehhez képest... -
Lysandus #4705 Sajnos, dupla hatost már nem lehet dobni a sorozatban! :-) Mer mán csak egy maradt! :-)))) -
#4704 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Áááááá az évad legjobb része volt idáig. Folyamatosan emelkedett a feszültség és a vége JUMP. állatkirály! Fúdemennyi kérdőjel jött most, mi lesz velük, hova mentek, kinyírták a hírhozót, áááá nembírom ki a következő részig! -
#4703 bocsesz még1szer -
#4702 Jahh nem mondtál el mindent csak a lényeget és a csattantó mindegyikből... -
mindero #4701 Ezt is akartam kérdezni, hogy mi ez a dal amit Gaeta énekel, de ezek szerint saját ötletük. Minden elismerésem, marha jól sikerült. -
#4700 bocsesz, tény, hogy picit spoiler, de azért nem mondtam el mindent -
zorden #4699 -
zorden #4698 OFF: Mennyire jo, hogy direkt nem megyek be addig egy topicba, mig nem neztem meg az aktualis reszeket arra szamitva, hogy csak ott olvashatok spoilert (pl. House-bol is egyben fogom megnezni a dupla zaroreszt) :-) -
#4697 hát én nemtom ezen a héten mi van a sorozatokkal, de eszméletlen.
ez a rész, ütött rendesen, hihetetlen...
a Helszínelőkben 8 évad után először meggyilkoltak egy főszereplőt, nyakonlőtték...
a House-ban felborulnak egy busszal, az egyik szereplőről csak a végén derül ki, hogy ő is mindjárt meghal...
a Vészhelyzetben, az egyik doki felrobban egy mentőautóval, amiben tanúvédelemben szereplő fontos személyt szállítanak...
azt se tudom hova kapjam a fejem... eddig ilyen etye-petye ment mindenhol, és akkor BUMM! -
zorden #4696 Ha mas sorozat topikjaban lennek azt mondanam, hogy Legen.... wait for it...
Basszus, miert nem lehetett a harmadik evad is ennyire osszeszedett? Ha ez a lendulet vegig kitart, az elejehez melto zarasa lehet a sorozatnak. -
#4695 it was frakkin' UN-BE-LIE-VABLE -
#4694 megőrülés volt ez a mostani rész -
Thomy87 #4693 Na szép jó napot fanatikus társaim:)
Nincs valaki ember,aki mondjuk már csinált egy feliratot a 7. részhez?Mert ha igen,akkor az küldje már el erre az e-mail címre:[email protected]
Egyébként mikor szokott kijönni a felirat?
-
#4692 407
Besz@rás, komolyan mondom. Az utolsó 10 perces kavarás eszméletlen:) Azt sem tudom mit mondjak, annyi minden történt. Nálam ez 10/10 lett. -
mindero #4691 Nekem is baromira tetszett - újra:)
0407
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyre inkább egy görög tragédia bontakozik ki a sorozatból, egy hatalmas csattanóval a végén. Az első évad óta nem voltak ilyen sötét, borongós hangulatú részek. Nagyon durva! -
#4690 Ez a mostani rész valami hihetetlenűl-eszméletlenűl űberfasza volt.Ezzel az résszel számomra a sorozat végérvényesen megkapta a minden idők legjobbja címet!(Nem mintha eddig nem lett volna az:) -
#4689 De kibaszott módon értenek a feszültség megtartásához...
Az egéz rész alatt érződött, hogy valami történni fog....
mintha kezdenének gyorsulni a dolgok:) -
#4688 Első 3 évadot én is jobban élveztem. -
#4687 de a szakszervezetk nem csak úgy elkezdenek sztrájkolni, me most nem tetszik nekik....hanem a stúdiókkal kötött szerződés lejár....és ha nincs megegyezés addigra, akkor sztrájkolnak..... -
Hoz_Hun #4686 Sajna nekam ez a negyedik évad nem igazán jött be eddig, pedig nagyon szeretem ezt a sorozatot. Remélem hamarossan benidul. Engem ez az utobbi rész sem vágott földhöz.