Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ez a sorozat errõl szól, hogy mekkora az élet iróniája.
Az ember megkreálja a nylonokat, A nylonok fellázadnak mert az ember le akarja õket szerelni, majd elvonulnak. Majd az nylonok visszatérnek és kinyírják teremtõiket. Majd a legvégén teremtõjük képt felvéve emberré válnak.
Szerintem ez lesz a vége.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A cylonsága azért váratlanul ért bár ha belegondolok így még egy kicsit nagyobb is az elégtétel, kjahahaha
Másik akit nem bírok (bár nem is utálok) az a StarFuck...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Pedig õ az egyik favorit szereplõ. És a karakterét a legjobban alakító színész. Sztem.
A #4523-ra írtam mert annak idején sokat vitatkoztunk arról, hogy Helo áruló-e vagy sem. 😊
"nem értem a forgatókönyvírókat,hogy Baltart miért kell még ennyire ajnározni?"
Miért, nem a forgatókönyvírók ajnározzák hanem azok a lökött tyúkok. 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Jah és Helo-t még mindig nem dobták ki a zsilipen… 😄"
Még szerencse. Az egyik kedvencem. 😛
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Gaius Baltharnak azért kell meghalnia, mert nem állt fel és ölette meg magát a cylonokkal mikor lehetõsége volt rá."
(egyik kedvenc részem amikor az ügyvéd és Lee védi Baltart a bíróságon.)
Természetesen nem érti, hogy azért jutott idáig, mert leépített minden jót és mûködõt maga körül azzal, hogy az önzõséget transzcendens magasságokba emelte. Szentül hisz abban, hogy õ csak egy szerencsétlen áldozat, és errõl még azt az EgyIsten-t is meggyõzné, eljátszaná neki akár Jézust is a kereszten. Miközben - valjuk be - nem is hisz benne:-)))
Baltar mindent komolyan csinál. Ennyire nulla a morális tartása, és ennyire határtalan az egója. És persze továbbra is magát szórakoztatja. Az elnökséggel, a Jézus szereppel, a Marx dumával, mindennel. Egyszerûen szánalmas.
ÉS Isteni! :-)
...Mennyi ilyen ember van a való életben is :-)))
401: már nincs nagyon mit hozzáfûzni. Tetszett és kész😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Latva az evadnyitot meg jobban sajnalom a harmadik evad megbicsaklasait. Kar volt ertuk. Na de errol ennyit, mert az uj evad nagyon utosen kezdet. A visszavonulast az tette most nagyon hiteltelenne, hogy most masodszor (eloszor: pilot) latszott a vegleges elpusztitas szandeka a cylonok reszerol. Ugyanakkor mellette szol, ha nekem kicsit gyengenek is tunik, hogy a final five nekik is ismeretlen volt eddig, valoszinu, csak most aktivalodtak es kezdek el erezni (nekem eleve gyanus ez a teljesen biologiai felepites es megis letoltodik a tudat dolog, nem beszelve az optikai kabelt dugunk a csuklonkba jatekrol, de ezt most hagyjuk). Lehet, hogy utjelzonek kellenek az emberek, hisz nem ismerjuk a cylon egy-isten mitologia reszleteit (ami menet kozben teljesedik ki a genocidiumbol az egymas mellett elesig?).
Sok kerdes van, es nem mindent fognak lezarni, szerintem megnyugtatoan nem is lehetne, mert vannak kovetkezetlensegek boven. Ettol meg az evadnyito a regi szep emlekeket idezte fel, es egy kicsit ujra bizom a harmadik evados csalodottsag utan.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Új Capricán Six és Boomer összefogása miatt nem irtották ki az embereket, mivel felnéztek rájuk a kenyérpirítók.
A ténykedésüknek köszönhetõen már többször is kinyögték a Cylonok, hogy már nem az emberiség totális elsöprése a céljuk.
Ott vannak még ugye a Hibridek, akik bár sokat tudnak a dolgok miértjérõl, viszont nekik még a konzervek sem nagyon hisznek.
Mindenesetre ha csak a folyamatos támadások és az emberiség hajkurászása árán tudják „aktivizálni” az utolsó öt Cylont, nos akkor jó úton haladnak. 😊
(Már ha ez a céljuk, mert gyakran az jön le, hogy nem mindig a saját akaratukból cselekszenek)
Erre a Sam-es szemes dologra meg szerintem úgyis megkapjuk majd a magyarázatot.
Jah és Helo-t még mindig nem dobták ki a zsilipen… 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Sõt, asszem (nem ártana átismételnem az évadokat) már volt is rá célzás, hogy tulképp a Földre igyekszik mindenki. 😊
A másik dolog, pedig hogy miért nem pusztították el a flottát. Namost, az elmúlt 3 évadban alapból legalább 3 olyan helyzet rémlik, amikor a Cylonok tökéletes fölényben voltak, gyõzhettek volna, elpusztíthatták volna a Galactica-vezette flottát, mégse tették különféle okokból. Egyszer pedig gyakorlatilag teljesen átvették az uralmat a túlélõk többsége felett Új Capricán. Akkor meg miért olyan hihetettlen, hogy most ismét elfutottak. Engem mondjuk ez a dolog egy kicsit már idegesít, de azzal nyugtattam le magam, hogy biztos valami megmagyarázható, logikus érv vezeti a Cylonokat ilyenkor.
nekem a leginkább ellenszenves az volt, hogy baltarból hirtelen mekkora önfeláldozó, önzetlen, megbánó forma lett (az a verzió is erõltetett lenne, hogy csak átmenetileg játszotta meg, mert kiokoskodta, hogy perpillanat ez volt a legjobb neki)
az pedig, hogy a nejlon hárem után betalált magának mégeggyet poén sztem 😊
Baltastar Galactica ugye 😄
btw még az is ott van lehetõségnek hogy a raider nem is Samet szkennelte hanem pont akkor kapta meg a visszavonulási parancsot amikor visszafordult Samre és az egész piros villogás csak errõl szólt, az meg külön meglepõ lenne ha ennyi idõ után csak most tudták volna meg a cylonok hogy vannak még ügynökeik a menekülõk között, már egy csomószor voltak olyan közel a flottához hogy "megérezhessék" õket.
Szerintem a cylonok már rég nem a menekülõket akarják kinyírni hanem csak ütik õket hogy gyorsabban meneküljenek a Föld felé és közben követik õket mivel önmaguktól a cylonok nem találnának oda, az meg hogy minek akarnak a Földre eljutni egy másik sztori.
"Six" az nem 6-os? 😊
1. Igy kezdõdik: "One will be revealed" - "Egy kilétét felfedik". A "majd" szócskát képzeld hozzá és rögtön érthetõbb lesz 😊
2. Leszkennelte a Raider Sam-et (késõbb beszéltek is róla) és felfedte a cylon-mivoltát, lehet hogy utána a Basestaron a cylon vezetõk döntöttek úgy, hogy nem kockáztatják, hogy megöljenek egy cylon ügynököt és inkább félreálltak. Amúgy lehet, hogy az az 1 akit még nem ismerünk nagyon is tudatában van a cylon eredetének és folyamatosan adott le jeleket az üldözõ cylon flottának.
3. Ez jó kérdés, van még 19 rész, majd kiderül.
4. Ez is jó kérdés, lásd #3.
A halál csupán a kezdet...
Mármint Caprica Six.
One will be revealed. - Egyet fel fognak fedni.
"Másik: oké, hogy Sam egy "szemvillanással" megfutamítja a túlerõben lévõ cylon flottát, de mivel érte ezt el?"
Nem megfutamította õket. Gondolom miután a 4 aktiválódott a Cylonok már megérzik, hogy bent vannak a flottában. (ahogy a 7-es is megérzi a jelenlétüket, habár nemtudja hogy kik azok)
Másik: oké, hogy Sam egy "szemvillanással" megfutamítja a túlerõben lévõ cylon flottát, de mivel érte ezt el? A földön az ellenállásban tudtommal nem volt ilyen szerencsés. És igaza van Roslinnak: hogy a fenébe találták meg a cylonok a flottát? És mi volt az a titokzatos energiaingadozás, ami kiütötte a hiperhajtómûveket?
És miben törik a fejüket a cylonok? Mármint a hét? Mert az elsõ részben csak a négyeket követhettük figyelemmel.
Ha jól emlékszem vmikor a harmadik évadban a készítõk letették a nagy esküt, hogy elveszett, majd megkerült báránykánk nem cylon. Most akkor mégis? Vagy a készítõk cylonok, és cylon szokás szerint hazudtak? :-)))
Van viszont egy lehetõség. Eddig már láttunk kétszer olyat, hogy egy Cylon lelõ egy magas rangú tisztet, nevezetesen Adamát. Boomer-G ugye anno, majd az "álmában" az XO. Hihetõnek tûnik számomra, hogy Kara most hasonló szituációba került - amennyiben õ is Cylon. De õ nem Cylon, ugyebár... Vagy mégis?
A fene vigye el, tényleg értenek a cliffhangerekhez. ^^
Már olvastam a 4.évad nyitányáról, hogy mekkora királyságra sikeredett😄 alig várom😄😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Dehogy. Csak azt akarja, hogy arra menjenek amerre õ mondja.
Jó volt nagyon ez az évadnyitó😊
Btw semmit nem változtattam a logómon, ez ugyanaz mint ami elõtte volt.
A halál csupán a kezdet...
Ati
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Az elején az ûrharc csillagos ötös, utoljára a Babylon 5-ban láttam ilyen jó kis ûrcsatákat, még a BSG Pilotban lévõ csatát is felülmúlták.
Az gyerek vak, vagy fogyatékos!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?