5017
Japán
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
-
#2010 Bah, ha ne adj isten valaki most pont itt van és tud japánul, az pls szóljon:D -
Nuki #2009 hát nekem a prioritásaim máshogy szólnak :)
Japán szak, hát egyenlőre örülök ha bejutok BME-re ^^ és ott ha egyáltalán van ilyen, ráérek akkor gondolkozni rajta, mellesleg a diplomához kell egy második középfoku nyelvvizsga az angol mellé, úgyhogy valamit tanulni kell ;)
Ha meg nemis, külön japán tanfolyamra nem tudom hogy lesz pénzem egyenlőre saját erőből próbálok tanulni, amit vettem japán nyelvkönyvet abból, meg örülök egyáltalán ha a japán írást sikerül előbb elsajátítanom, aztán bármi mást...
(miközben írtam ezt, rájöttem privát üzenetben jobb lenne ezt megbeszélni, vagy msn-en vagy amid van, többiek szerintem nem kiváncsiak ezekre,engem már szerintem elég sokszor végighalgattak :DDD )
-
#2008 Hát ez nagyon lol:DDD Aki díjjazza az ilyesmit, annál ari lesz - a többiek meg majd néznek "ferde szemmel"..:D
Nuke: te mire akarsz majd jelentkezni egyszercsak? Japán szak vagy azért ennyire nem vagy elvetemült?:P -
Nuki #2007 anime-fan nőstényeknél még jól jöhet ;D -
#2006 Geheh, húsvéti locsolóvers:
Kicsi japán, Kamukaze,
Szakét csinált Húsvét estre.
Nálam van a szaké leve,
Meglocsolhatlak-e vele?
(vagy az utolsó két sorra:
Jutott belőle egy kicsi,
Szabad-e vele locsolni?)
Nagyon szar? :D -
Nuki #2005 :))
nekem is a jelenlegi japántudásom Animékből és harcmüvészetből tanult szavakból tevődik össze :D
(érettségi után én egy évet halasztok, technikus leszek, az is ugye +++ pont, meg jól jön +1 papír..;) habár ez az ötszáz-pontos-rendszer nagyobb kibaszás lesz, hogy megérje pontot gyüjteni... ki tudja...:)
Köszi ^^ és neked is :) -
#2004 lol XD Azért te legalább ezt-azt értesz..:D De ha minden jól megy és tanfolyamra is bekeveredek, akkor talán nem lesz nekem olyan kínai a japános hablaty..:D Bár itt először tudatosult bennem, hogy "heee???", értem ezt úgy, hogy nem az van a japánnál, hogy ránézek és értem, mit miért, meg mittudomén, hanem bogarászok és K.O.:D Nuke: sok sikert az érettségi miatt, én is idén tolom majd:DD Csak mivel én jövőre kihagyok egy évet pontszerzés végett, nekem annyira nem számít, mert javítani akarok ^^ -
Nuki #2003 megnyugodhatsz, én régóta olvasom itt a dolgokat,és van hogy énis nézelődök mint borjú a Tokyo-i reptéren :) -
Nuki #2002 mi tudunk várni. (legalábbis én)
nekem minden iszonyat hamar el fog szállni emiatt a hülye érettségi miatt :D -
#2001 Őőő... először be kéne scannelni :D
Az első kötet első 17 oldala eddig 1,1MB, de a raw az 100MB
Meg egyetlen oldallal kb 5 perc alatt végzek (beállítás - scann - tisztogatás), szal lassan megy :/
Valsz az uw-n lesz, majd rittyentek valami oldalt is hozzá talán :) -
Slan #2000 Szerintem érdemes elkezdeni az elo-t. Bár tényleg van benne 1-2 kisebb hiba, de ha valaki figyelmesen végigolvassa a leckét, akkor ez nem gond.
Relaks, hova fogod feltölteni a leckéket? -
#1999 Szejasztok!^^ Nemrég találtam ezt a fórumot, beleolvastam, szimpi volt, mostanra olvastam végig.. X.x' Legalább nem unatkoztam, persze a felét sem értettem:DDD Én is szeressem japán nyelv, ha minden jól megy, tanulni fogom jövőre:P KRE japán tanfolyamja, valaki tud róla valami tapasztalati izét? Vagy hallomásos izét?:D Na, szóval lehet, hogy foglak titeket boldogítani:P Ja igen, az ELO-s motyót érdemes nyomatni? Mert itt mintha hibákról hallottam volna..:) Nem tudjátok, hogy esetleg nem lehet-e valahol leszedni? Jobban átnézném, stb., mivel arrébb lesz az, mire megrendelem (még több, mint egy hónap..-.-'), de tűkön ülök - pedig nem is tanulok fakírnak:D Köff ^^ -
_Vegeta_ #1998 wakarimashita. domo :D -
#1997 Az egy olyan kis ... O_o ... mars az ágyba, hülye kölyök! Ilyen baromságokkal zaklatni apádat!!!444 -
_Vegeta_ #1996 smafu nan desu ka? -
#1995 Meg írni sem ^^
gomennasai! :D -
Nuki #1994 buta vagyok. gomenasai :)
[vagy csak nem tudok olvasni] -
#1993 Őőő... miért lenne smafu? -
Nuki #1992 nekomimi az smafu? :P -
#1991 A Neko no ki-t (cicafát) nem szeressük, inkább a nekomimi-t (cicafület) nekoshoujo-n (cicalányon) :) :P :D -
Nuki #1990 ömm pardon? :D -
#1989 Amazon.com, 10xxxFt volt az akkori dollár árfolyamon.
猫の木-t nem szeressük, inkább a 猫耳-t 猫少女-n :) :P :D -
Nuki #1988 mellesleg honnan rendelted, hogyért? -
Nuki #1987 neko no ki -
_Vegeta_ #1986 Jaja barackfa.. nem bonyolitjak tul a dolgot. :) -
#1985 Ja, meg 桃の木 (momo no ki), és így tovább -
#1984 Tarajos sülnek a cseresznyéje?? -
_Vegeta_ #1983 Cseresznyenek a fája ? :) -
#1982 Nemtom, a senbon az tarajos sült jelent :D
a cseresznyefa egyébként is 桜の木 (sakura no ki) lenne -
_Vegeta_ #1981 Hihi. Bleach. Senbonzakura, akkor az cseresznyefa? :) sakura azt tudtam hogy az.. :) -
#1980 biztos, hogy senbonzakura?
Egyébként ebből a sakura az cseresznyefa (igen, s-el, mert a fenti szóban az n után megváltozik a kiejtés) -
#1979 Hali, Senbonzakura -nak mint növénynek mi a magyar megfelelője ha van neki? -
_Vegeta_ #1978 hat nem tipikus japan konyv az tutti :) -
#1977 Nem volt kedvem szarozni a fényekkel, szal a minőségért gomennasai!
Ennek a bakemononak a méreteit azzal az AA méretű akkurval szemléltetném :)
警告! ファイル サイズ は 2,12MB です!!!
-
#1976 papa :D
Nah, mindjárt lesznek képek, türelem! -
#1975 mama ¢¢ -
#1974 holnap, holnap :D -
Nuki #1973 foto foto ^^ -
#1972 uhh, megjött a Spahn&Hadamitzky féle Kanji szótár. A postás standard levélként hozta ki, de ha ezzel fejbe kólintok valakit, az ott helyben megmurdel :D -
#1971 vegyé pocky-t mert jó (youtube)
Aranyos ^^