5017
Japán
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
-
#2691 Yó, asszem jobb lesz nekem a relaks.extra.hu oldal... -
#2690 Csak én hiába váltok kódolást, a php-ban folyton visszatért középeurópaira... -
Nuki #2689 Zsír!! -
_Vegeta_ #2688 Voltak, de csak kodolast kellett valtani es tadaaam! :D -
AranyKéz #2687 Hmmmm. UTF8 helyett közép-európai kódlapot választott ki az automatikus felismerés. Fura, mert a forrásban is benne van hogy utf8.
A zip-eket meg nem tudom letölteni.
-
AranyKéz #2686 Két órája még nem voltak, most már vannak.
-
#2685 (( én spec. azt se tom mi merre hány méter azon az oldalon, mire jó amúgy? :D)) -
#2684 tegye fel a kezét az, akinek voltak kódolási gondjai az uw.hu-s oldalammal (nekem pl) -
#2683 どう致しまして。 -
_Vegeta_ #2682 Megbocsajtjuk. :D
jahh amugy どうもありがとうございます。 -
#2681 Remélem, ezt a reklámot megbocsátjátok :D
[RelakS.uw.hu]
Ide fogom rámolni az új cuccokat -
#2680 smilies.hu
Ezt pár éve készítettem, de megint fel kell venni a fonalat.
A relaks.uw.hu címen már lenne egy csíra :) a japán cuccokhoz, ha lett volna tegnap net otthon :D -
#2679 RelakS, webdesign?:D Mi a manó:D Egyelőre mennyire kened? Csak halkan jegyzem megy, hogy hasonló célok felé törekszem..:D Az ötlet meg ott van a szeren!:D Nem tudom, honnan van ennyi buzgómócsing-power benned, én az említett weboldal-ötlettel nem bírok haladni:D -
FoodLFG #2678 Üdv Slan
reakcióidő rulz (néha eszembe jutnak dolgok..) -
#2677 köszönöm! :) -
_Vegeta_ #2676 Szerintem erdekesen hangzik. :D Jo munkat hozza. ;) -
#2675 Tanárnéni meglátja a házimat, tökönszúrja magát :D
Genkou Youshi-ra írom ecsettel, dugig kanjival -
#2674 Kanji tanulást segítő cuccok
Első oldalon a kártyák, másodikon a hajtogatni valók, harmadikon meg egy kanji gyakorló oldal van, ahol is egyre kisebb méretben lehet gyakorolni a kanji írását :) -
Nuki #2673 Az ötletet jónak tartom, szakdolgozatnak az a jó, ha (gondolom!) minnél több mindent tartalmaz, amit tanultatok a vizsga folyamán.
(A többi érdekel, perszehogy érdekel:D ) -
#2672 Naszal, legyen már hasznom is, mert rohadt kapitalista vagyok :D
Két hét múlva indulok egy webdesigner (猫のうんこ踏め!) oktatáson, amin elvileg a tanév végén be kell mutatni valami szakdolgozatot, hogy tanulni is jártam.
Az 5letem a következő: a kana és kanji kártyáim adatait felvinném valami fájlba, aztán jönne a felhasználó, kiválogatja, mi a gyíkhúsra van szüksége, aztán print. Ebből pdf-et mondjuk a CutePDF nevű okossággal lehetne aztán varázsolni. Ez mondjuk a teljes kana készletet, és a kanjik közül a Jouyou Grade 1-6-ig menne. A 8-9-et meg mondjuk sms ellenében lehetne elérni, regisztrálatlanul nem lenne az összetételeknek és a kiejtéseknek jelentése, kizárólag a Hadamitzky-féle kódok maradnának (TKD, K&K), meg nem lennének elérhetők a fariánsok.
A regisztráltak/előfizetők meg ha nagyon elszáll az agyam, beállítgathatnák, hogy milyen színösszeállítás tetszik jobban, milyen kódokat szeretnének látni (van egy frankó oldal, ahonnan még egy-két hasznos cucc felférne), meg hogy a kiejtést kanával, vagy roumaji-val akarja-e látni.
Ezen kívül csináltam még pár dizájnt (ha gondoljátok, felrakom), ami tartalmaz nagyobb kártyaméretet, meg lapozgatható alakokat (oldalán vagy tetején kell összeilleszteni). Utóbbi érdekel valakit? :D
Nah, ennyi. Vélemény? -
_Vegeta_ #2671 Oke RelakS, ha folytatod sokunk megkoszoni a tanulnivalot! ^^ -
_Vegeta_ #2670 Tudom. -
#2669 Watashi wa Nuke desu ga, sensei de wa arimasen.
Saját magunkra _soha_ nem használunk san, chan, kun, stb jelzőt!
Köznyelvi formulában a de wa arimasen-ből lehet ja arimasen. -
#2668 Biztos megfázott,azért kell neki. -
Nuki #2667 Loál, és ott a zsepi! -
AranyKéz #2666
http://media3.guzer.com/pictures/anime_sheets.jpg -
_Vegeta_ #2665 Hat ezert. :D Hentaiban az a szar hogy nem irjak ki furganaval a kanjikat es igy meg begepelni se tudom a szovegeket. :D -
_Vegeta_ #2664 Szerintem aranyos. Tudnod kell hogy japanban Barmit el lehet adni. Nem hiszem amugyse hogy barkinek szuksege lenne ilyesmire. Szerintem tok poen amugy. A Hentai parna is marhajo.. -
#2663 FURA :DDD! -
Nuki #2662 Mondom mégegyszer: KREATÍV! ! :D -
#2661 hááát emléxem ilyen férfikezes takaróra vagy párnára vagy mi a szösz, meg vannak érdekes húzásaik ilyen téren :D
fura nép az biztos -
Nuki #2660 nincs szükségük, kreatívak :) -
AranyKéz #2659 Thx.
Mindig csodálkoztam hogy hentaiban miért kell az AAAAHHHHHHHHHH után egy tsu is.
-
#2658 lol :|
sajnálom azokat akiknek ilyenre van szükségük :] -
#2657 -
Slan #2656 iru - van, lenni (élő dolgokra mondják)
aru - van, lenni (élettelen dolgoknál)
Ezeknek az udvarias formája imasu és arimasu.
A tagadásuk pedig imasen és arimasen.
(legalábbis így hajnalok hajnalán remélem nem írtam hülyeséget)
Meg ha jól tudom van 1-2 állat amire szintén "aru"-t mondanak, aminek megvan az oka, csak már nem emlékszem hogy mi.. :) -
Nuki #2655 Köszönöm. akkor csak saját hülyeség hogy néha odahallom azt is. :) -
_Vegeta_ #2654 En nuke vagyok nemagyok. :D
arimaszen=nem lenni. Amugy ertelmetlen a mondat.
Probald ugy hogy Watashi wa nuke-san, demo watashi wa sensei arimasen. ;)
Asszem! :)
imasen=lenni
arimasen=nemlenni
ez itt a kerdes :D
Watashi wa Nuke-san ja nai. Ez lenne hogy nem vagyok nuke-san. ;)
Szerk: Vagy talan az arimasen a nem elo dolgokkal van? Nem emlexem pontosan at kene nezni. :D -
Nuki #2653 Ha azt mondom (lehet hülyeséget mondok:P )
Watashi wa nuke-san arimasen. Abból az "arimasen" mit jelent? -
_Vegeta_ #2652 Elnyujtas. Pl Kuso.....tsu !! Szoval kszóóóóóóóóóóóóóóó :D