Japán
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
-
Naszal, legyen már hasznom is, mert rohadt kapitalista vagyok :D
Két hét múlva indulok egy webdesigner (猫のうんこ踏め!) oktatáson, amin elvileg a tanév végén be kell mutatni valami szakdolgozatot, hogy tanulni is jártam.
Az 5letem a következő: a kana és kanji kártyáim adatait felvinném valami fájlba, aztán jönne a felhasználó, kiválogatja, mi a gyíkhúsra van szüksége, aztán print. Ebből pdf-et mondjuk a CutePDF nevű okossággal lehetne aztán varázsolni. Ez mondjuk a teljes kana készletet, és a kanjik közül a Jouyou Grade 1-6-ig menne. A 8-9-et meg mondjuk sms ellenében lehetne elérni, regisztrálatlanul nem lenne az összetételeknek és a kiejtéseknek jelentése, kizárólag a Hadamitzky-féle kódok maradnának (TKD, K&K), meg nem lennének elérhetők a fariánsok.
A regisztráltak/előfizetők meg ha nagyon elszáll az agyam, beállítgathatnák, hogy milyen színösszeállítás tetszik jobban, milyen kódokat szeretnének látni (van egy frankó oldal, ahonnan még egy-két hasznos cucc felférne), meg hogy a kiejtést kanával, vagy roumaji-val akarja-e látni.
Ezen kívül csináltam még pár dizájnt (ha gondoljátok, felrakom), ami tartalmaz nagyobb kártyaméretet, meg lapozgatható alakokat (oldalán vagy tetején kell összeilleszteni). Utóbbi érdekel valakit? :D
Nah, ennyi. Vélemény?