Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem tedd fel rar-ba vagy zip-be
Tuti õ lesz az, mert ott is az a baja, hogy átlõnek a vason 😄DDD Halgassátok meg, mert érdemes egymást megismerni 😄
Nieleen
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Már csak a stílus és név egyezés miatt kérdem...
Nieleen
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Itt haagyom abba 😊 Nem fogok szellemi csatát vívni egy fegyvertelen emberrel.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Hát, aki már ezzel sem tud egész türhetõen játszani, az már télleg gondolkozzon el arról, hogy az FPS neki való játékforma e.
Feltettem a játékot és sorban elkezdtem játszani a küldiket, de az el alamein-i csatában egy "End of the begins" (vagy valami hasonló) résznél mikor betölti a játékot és rakkattintok a startra akkor újraindul a gép!
Mi lehet a probléma?
Akkor miért nem tudtál kultúráltan kijavítani??
Inkább jöttél a tahó beszólásoddal gratula.
Próbáltam segíteni neki temeg jössz és beszólsz. Legközelebb elég lenne ha betennéd azt amit most idéztem.. Vagy az már fájna neked?
Error during initalization.
Video card or driver doesn't support alpha blending.
vajon mi lehet...
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Lenne egy problémám : Szeretnék a cod2-vel neten játszani de nem jutok egyrõl a kettre 😊
felraktam az all seeing eyet de ha egy serverhez csatlakozni akarok elindítja a játékot és akkor azt írja ki hogy Awaiting connektion és elkezd számolni.
És csak számol és számol de nem jut semmire erre a problémára nem találtam megoldást sehol.
Gondoltam még a rooterre de hiába engedélyezem a portokat ugyan ezt csinálja.
havernak odaadtam a CoD2-õt, és mikor kicsomagolja az ISO-t, majd bemountolja nem tud telepíteni, mert a telepítõablak egyszer gyorsan feketén felvillan, majd eltûnik :|
Tippek? thx
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
ezt írja: FATAL ERROR
Error during initalization.
Video card or driver doesn't support alpha blending.
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
Nagyon uncsiak már 2 hete az alapmapok
Csak aztán még a forgalmazók is rátesznek egy csomó szart, pl szállítási költség plusz az õ hasznuk és így kötünk ki 16 000 foritnál. Én úgy veszem észre, hogy csak itthon ilyen észvesztõen drága a CoD 2. Bár, ebben a fos országban már semmin nem tudok meglepõdni. Mindig minket húznak le, már ha letudnak 😊. Nevetséges, hogy kb 10x annyit keresnek a külföldi polgárok havonta, mint mi, de negyed annyiért vagy fele árért megkapják a cuccokat (ha az itthoni árakat nézzük).
Vegyük az osztrákokat. Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy mennyi a minimálbér. Haver Bécsbe jár ki bakeliteket, cd-t, hardware cuccokat és egyéb dolgokat venni, mert az esetek 80%-ban majdnem az itthoni ár feléért kapja meg. Azt mondta, hogy olyan cumo szinte nincs is, ami drágább lenne. csak elvétve, de az ok sem sokkal magasabbak az itthoni árakkal (szinte alig). Vagy egy árban vannak a cuccok, vagy sokkal olcsóbbak.
kicsit elkalandoztam 😄
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Az új változatban már nem csak multiplayer pályákra, hanem 3 SP mapra is számíthatunk.
Egyelõre még nem tudni, hogy mikor jelenik meg"
forrás
ugyanez angolul a hivatalos oldalról:
"After the Greate Success we will continue our work on the German Front Mod for COD2.
And this time we want to concentrate of the main idea of the German Front Mod and want to create a short 3 missions SP Campaign.
We decided to make only 3 missions because we know that you don't want to wait years until we can make our first release. Well maybe we will continue the campaign later.
But this dos not mean that we wont work on the MP. We can use many of our old files from the COD:UO GFM and will port them to COD2.
But in the last month and years our Mod team got smaller and smaller. Now we need some fresh blood for our COD2 project.
Please contact me([email protected]) if you are a mapper, (SP) scripter, modeler or skinner and want to help us making a never seen before German SP campaign and a successor of one of the most popularest Mods for COD:UO.
The story and planning is already finished and we can start as soon as the editor tools are released.
You will find more informations about our new SP campain when the GFM2 homepage is lunched.
*note* We have not canceled the GFM Content Patch.
Many Fans wished to see who the betatest is going on.
Here is a Map list from
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Csak azt hogy nem olyan számban mint vietnamban pl.
mert akkor azt mivel magyarázod, h se doksi film se játékfilmben nem látni?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"On 19 September 1918, the German government issued a diplomatic protest against the American use of shotguns"
bõvebben itt de mindenesetre azért használták európában is a jenkik
Biztos volt már kérdés de nem találtam. Letöltöttem 1 programot 80 x darabban ( gondolom nem kell ecsetelni mit :-) ) és egyesítésnél azt írja crc file nincs meg.
Hiába nevezem át .iso-ra vagy rar-ra nem tudok vele mit kezdeni.
Tudtok segíteni?
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!