Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
hát...kurva anyjukat a csítereknek, erre ennyit tudok modnani...szááánalom...
amúgy nézegettem most hogy mégis milyen engine hajtja a call of duty 2-t:
"United Offensive pushed the Quake 3 engine probably as far as it could be pushed, so Call of Duty 2 is built entirely from a new proprietary engine. It looks great and is obviously tailored to the game's needs. Namely, lots of erratic geometry, lots of superbly animated character models, and long drawing distances. This ain't no Quake 3 engine.Once again, the weapons are a perfect storm of audio, animation, and effects, lending Call of Duty 2 the heartiest sense of gunplay this side of F.E.A.R."
amúgy van ahol azt írják Quake 3, de több helyen Doom 3 engine-t írnak --na szteme ez nem doom 3, túl mûanyagvilág lenne az egész, de lehet a fejlesztõk kicsikarták belõle a legtöbbet...hogy ne mûanyag legyen az egész, mint pl doom3 vagy quake 4...szal nemtom<#unalmas><#duma>
undorító
<#boxer><#boxer><#mf3><#mf3><#gun><#gun><#gonosz2><#gonosz2><#banplz><#lama>

Kandurex
<#wilting><#bdead><#wilting>

(nem törlöm, aligha hiszem, hogy van olyan p1st1k3 akinek van 30fontja)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Annyira akkor sem néz ki jól hogy ez a gépigény indokolt legyen.Szerintem.De kár ezen vitázni,ez már ilyen lett,aztán kész.
Én továbbra is azt hiszem hogy nem törõdtek a pc-s verzióval eleget az X360-as miatt.A konzol fix hardwerére ugye sokkal egyszerûbb megcsinálni.A pc-s meg lett amilyen lett,ha még ezért vesznek az emberek plusz cuccokat a gépbe,az se baj ugye,gondolhatták...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pontosana turbózott dx9-es efektekhez kell a erösebb vas... dx7-ben ugyanolyan csunya és ugyanolyan gyorsan is megy....

A csúcshoz?
Jó,akkor ebbõl a csúcs játékból hol a fizika?Hol vannak a jármûvek (nem arra a 2 nyomi pályára gondolok amit azzal a tank szerû valamivel menni kell) ?Hol van egy kis szabadság esetleg hogy ne ilyen kötött pályán kellene menni mint itt.Nehogy már ezeket ne birta volna el mondjuk a Te a géped.
Csúcs gépet szerintem csúcs játékért kéne venni.Ez viszont teljessen ugyanaz mint a CoD (multiban még annál is butább),csak a grafikát és vele az igényeket felnyomták az égbe.Ugyhogy ez a játék a csúcstól szerintem igen messze van.

DE most komolyan mi olyan fura?
A csucshoz csúcsgép kell amin jól megy......
Mindig egy játékot a jövö évi cuccok vételére serkentö módon irják meg...
Ez mindig is igy lesz/volt mert ha mindent megcsinálnának jól akkor ki venne 150-ezerért videókarit?...

Ja a Te lenti gépeden megy jól a játék.Hát akkor tényleg fantasztikussan sikerült optimalizálni...

Nem olyan csirke a dx 9 optimalizáció szerintem egy 7800 GTX 512mb-al simán megy 100 fps körül!!!
Nekem is 60-90 FPS 1600*1200 EXTRAN. dx 7-nél (250-450 FPS)
És nem kis különbség van dx 9 között monjuk carentaen-en a falak, a fények,,, minden!!!

Ez a hiba nálam is elõjön. 😮(
Van valakinek tippje, hogy mi okozza? A SP simán megy
báttyó02
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>😄DDDDDDDDDDDDd

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mucsácsó
használod a The All-Seeing Eye-t? mert az bead sok szervert, magyarokból is sokat, és mind tört és faxa...velem még hál' Istennek ilyen nem volt!<#lookaround>
srácok kéne egy kis segitség
multiba nem enged be semelyik szerverre, leginkább mert használva avan a kulcsom(ez oké, nem veszek eredetit!)
viszont az istené nem akarja megjeleniteni a hozzáadott szerver ipket hogy beléphessek ez hogy van?
mucsácsó
jajaja<#idiota><#idiota>
dx9 má lusta vasalni <#alien><#idiota>nem tudja a ruhasimítás technológiát a dx9, csak a 7<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
OrioN the S
Az egyiknek ki van vasalva a ruhája a másiknak meg nincs! <#idiota><#alien>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ERykk
Minden topikba ez van😞

grebber
Látni azért a kezen a gatyán hogy szeb.

Next PC upgrade: 2022

zaki
szerinted az elsõ 2 képbõl látni vmit? <#lama>

ReTeK
"értelmes szint...az van" <#idiota>

grebber
Nem kell nekem ránc fõleg nem DX9 ebben a gameben mert csak nevetség tárgyát képezi a DX9 alatti optimalizáció.
Jó nekem a DX7.Nekem a BiA grafja jobban tetszik.

Yossarian
állítsál akkor át valamit a gépeden, mert a gatyák ránca nélkül élvezhetetlen a játék :-P

Nieleen

grebber
Nálam nem ilyen DX9-be az hot tuti.

mucsácsó
de ha ezeken a képeken sem látod a különbséget, akkor télleg baj van a szemeddel<#idiota>:

Serpa
ez a henker gyerek szánalom a köbön.
😄D

grebber
Szememmel nincsen semmi gond egyenlõre szerencsére.

sziasztok! tudna nekem vki segíteni powerserver mod konfigurálásban,ill mi kell ahhoz,hogy pl mortal lelõje,stb..mert codam-et csak 1.4-ig találtam.
bocsi,ha lami vagyok😊

akkor rossz a szemed

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

grebber
Hát én semmi különbséget nemlátok DX7 mod és DX9 között azonkivül hogy játszhatatlanul akad a DX9.

én azt szeretném kérdezni mindenkitõl,hogy van ee vkinek akinek directx9 el fut fullosan és h tényleg úgy néz e ki mint a trailerekbe??
mucsácsó
énsem gondoltam...ááhh...de sztem ez nem csak q3...sztem q3, csak nagyon kicsi mennyiségben q3...szinte szerintem már nem is az, úgy fel van tuningolva, csicsázva hogy...ezt már mondhatjuk más engine-nak is<#idiota><#idiota><#idiota><#vigyor>de a legalapja mégis quake 3 akkor..
Zsoltika 007
Most már érthetõ hogy Carmack-ék miért tolták el a quake 3 forráskódjának közzétételét. A fene se gondolta volna hogy a Cod2 ezen fut.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

mucsácsó
jajaja, meghát arra is sajnos...<#szomoru1><#pardon1>
Yossarian
"de sztem erre 98-ban vagy mikor senki nem gondolt volna, hogy ilyen hiper grafikát ki bírnak hozni...le a kalappal a fejlesztõk elõtt!!!"

Hát ja. De 98-ban arra se mert gondolni senki, hogy egy Q3-as játék futtatásához ilyen erõmû kelljen...

Nieleen

mucsácsó
hm...ez érdekes, nekem még hál' Istennek egyszer nem indult újra...rühellem az ilyen spontán újraindulós szar játékokat, mint pl san andreas, stb...és szvsz nálad van csak problem, mert ilyenrõl nem igazán hallottam még! én amúgy most csináltam meg El amein-t, szal az éjszakás részét, most a nappali résznél tartok<#idiota><#smile>
mucsácsó
ja és sztem 2005 év game-e, vagy ha nem is game-e, de FPS-e meg mutija tutti! <#eljen><#wink><#vigyor>
2003-ban a CoD volt, akkor 2005-ben legyen má a CoD2 <#idiota><#nyes>
holmis20
Hello!
Feltettem a játékot és sorban elkezdtem játszani a küldiket, de az el alamein-i csatában egy "End of the begins" (vagy valami hasonló) résznél mikor betölti a játékot és rakkattintok a startra akkor újraindul a gép!
Mi lehet a probléma? (crackelt Dvds játék)

mucsácsó
azfaxa ha quake 3 engine...azért tippeltem hogy az, mert ez a ^x a színkódok, meg úgy szinte több dolog, ami q3 enginera emlékeztet, hogy pl még no rongybaba, meg ilyenek...szal ezért sejtettem hogy q3, de sztem erre 98-ban vagy mikor senki nem gondolt volna, hogy ilyen hiper grafikát ki bírnak hozni...le a kalappal a fejlesztõk elõtt!!! <#eljen><#eljen><#worship><#worship><#smile>
grebber
Mérd le costokkal a DVD-tokot ennyi. 😄

odex
jah és hozzátéve ha valakinek bármi kérdése van privibe!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
Helló mindenkinek!
A .HNS. klán rendez egy bajnokságot a honlapon hamarosan lehet jelentkezni!
A servere a klánnak jövõhéten lesz meg valószinûleg!
A pályát nem ti választjátok hanem mi sorsoljuk a pályákat!
bye!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

valaki tud nekem mondani egy DVD tok méretet? h kibírjam végre normálisan nyomtatni ezt a ratyiságot :/

Yossarian
de azt tudnod kell, hogy ez a 120 FPS DX7-ben butított grafikával van 😄
Full grafikával 15-25 FPS 😊

Nieleen

threeman
multiplayer optionsben

Olyankor mit kell csinálni ha azt írja ki a multiplayer-nél hogy invalid CD key?? hogyan lehet megváltoztatni?
Dietrich
legközelebb nyomjuk TS-n...én berohanok elõre az épületbe hõsi halált halva...jól megfigyelek mindent aztán lököm az infót hol a csíter <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Pano
jah, bocs.. figyelmetlen vok 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
aha és celeron vagy pentium? 😊

amúgy köszi az infókat. Karácsony felé beruházok egy új karira, csak az abaj, h max 30 000-t tudok rászánni, de ez abszolút max összeg 😞

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Yossarian
totál felbaszott ma az FGC szerveren egy szemét WH-s looser. Cool volt a neve. Totál kiakasztott, mikor egy vakablak mögött álló társamat lõtte ezerrel, még fel nem fogta, hogy az az ablak be van deszkázva és csak messzirõl tûnik nyitottnak. <#kocsog><#lama><#bdead>

Nieleen

Yossarian
nekem 9600XT-vel 120FPS körül van. (2,8-as cerka 1GB RAM)

Nieleen

Nekem látvány fontosabb mint az a minimális elõny amiért cserébe egy hányadék codot kellene néznem 😊