26388
-
Richard90 #12729 Innen -
donoki #12728 Pár klános oldalon fennt volt ahogy én néztem!
Ha rákeresel erre a névre a google-ban talán kiadja: rld-cod2kg vagy cod2kg...Vagy nem tom.. -
gylaca #12727 sziasztok!hol találok cod 2 cd key generálót.előre is grazie!!!!!!!!!!
-
ent #12726 Habár a jogtiszta szervereken már 1.2 pecs óta fut mod. Pl: extrem+, ami szerintem egy nagyon állat mod. Rettentő fasza... -
#12725 Köszi közben én is olvastam hát várok !!! -
ent #12724 Ugyan pontosan írd már le a konfigod: proci, ram, vga pontos megnevezése, lécci.
A szokásos hibaüzi egy picit lol, meg tán erős is. Ha esetleg leírnád mit, vagy egyáltalán mi ír ki ilyesmit (pl. a cod2 installja, esetleg amikor elindítod a gémet, stb.), akkor tudunk segíteni!
zico87: a modok feljelsztés alatt, elméletileg egyik sem jó hozzá, fagy. Az első valszeg a ^GFM mod lesz ami elkészül 1.2 pecsre... De ezt nyomon tudod követni a www.callofduty.hu oldalt is. -
#12723 Laptop...
Mobility M6 (Radeon elvileg, de nem engedi feltenni a Catalyst-ot! Viszont az Omega rendesen felismeri és azzal működik!)
Hibaüzit ír ki! Nem tudom fejből hogy mit de az ilyenkor szokásosat! -
#12722 hy nemtudja valaki hogy kijött már az AdminMod az 1.2-es patchez mert a régi nem mükszik ezzel a S... 1.2-vel !!! THX -
ent #12721 De mi az amiből úgy gondolod, hogy rossz a videokarid a gémhez? Hibaüzi? Vagy el se indul? Milyán kártyáról van szó? -
#12720 ha már leírta valaki akkor bocs -
#12719 Csáó lenne egy kérdésem!
neten kerestem de nem nagyon találom azért kérdezem meg itt:
hogy lehetne elindítani a játékot egy régebbi videókarin amin futott a CoD mert a gépigyén majdnem ugyan az és azzal nincs gond cska a videókártyával...
légyszives egítsetek! előre is kösz! -
#12718 aki klánt keres az felmegy a callofduty.hu -ra, Vagy irc-en a quakenet #cod.hu csatira. Meg nem biztos hogy mindenki örül hogy majd lassan minden 2. vagy 3. hozzászólásba majd ez a topclan-os link lesz. Az aláírásodban ottvan az oldal címe ha valaki szeretné megnézi, de nem kell állandóan reklámozni. -
starweb88 #12717 mert most miért?
ez nem klán reklám, ez közérdekű sztem hogy akinek kell klán az pl. tudjon keresni magának.. inkább mondjuk pl kirakhatnád a linkjét a klán reklám tilos szöveg alá ;) -
#12716 utolsó volt a topclan oldal reklámozásából. innestől kezdve törlöm az ilyen Hsz-eket -
starweb88 #12715 Hát a hackek miatt jo volna a PB de majd sn3jd3r megoldja tutira...
Top Clans Site - Klánok Toplistája - Regisztráld a klánodat te is!
Katt Ide! -
#12714 Na azért mindjárt más hogy nincs pb. Egyből zsúfolásig volt a szerver.
Meg kellene oldani ezt a szerkesztős problémát mert akkor pb mellett is tele lenne. -
donoki #12713 Ja..
Én is csak olyankor TDM-ben..
SD-n mikor szerelem a bombát :D -
starweb88 #12712 cd key hiba..generálj new keyet -
Gyufaa #12711 Császtok!Segitsen valaki!!! PLS Help! -
#12710 A serveren a punkbustert milyen parancsal lehet bekapcsolni? -
Kiswarga #12709 Azért soxor jól jön a füstgránát. Persze vannak olyanok akik csak poénból eldobálják de én csak akkor dobom ha tényleg szükséges. Pl.: ha vhol kempereket látok és nem tok másfelé menni akkor eldobom és kész. -
#12708 egyszer már volt erről szavazás, csak nem tudom mi lett az eredménye. amúgy TDM-ben tök felesleges a füst -
#12707 kikéne szedni a füstgránátot a szerverröl mert elég gáz hogy mindenki dobállja és semmit sem látni,olyan mintha vágig vakon mennék :) -
#12706 ööö skacok tudnátok adni 1 linket ahonnan a legújjabb pamot lelehet tölteni? -
#12705 Felesleges az ilyen. Ha már fennvan az 1.2 és ujra elinditod a patch-et akkor az leszedi. ennyi -
donoki #12704 lol...
Ez nagyon komoly :D -
ent #12703 Nem kell hozzá ficsek.hu:D:D, hogy megmondjuk mi ez:D, a cod1 ben pl a vga driver hack az volt, mikor bercourton nvidiás karival játszó kölök egy driver beállítás módosításával az összes levelet a bokorról és fáról eltüntette...
Ilyen lehet pl a vga driver hack...
-
starweb88 #12702 ujbol kell telepiteni a game t -
#12701 Baca01-nek is hasonló gondja volt. Te hogy oldottad meg miszter? -
donoki #12700 telepítsd újból a gémet vagy nem tom..nekem működött :D -
fawcet #12699 Ficsek szerinted ez a video driver hack-ot hogy csinálják? Életemben nem hallottam még róla. -
#12698 Sziasztok!
peccselés után nekem is a köv. hibaüzenet jön a játék indításánál:
"
blabla...
----- Initializing Renderer ----
Mismatched REF_API_VERSION: expected 60, got 59
-------------------------------
Error during initialization:
Failed to initialize renderer: version mismatch.
"
Mi a répát kell csinálni vele, hogy hajlandó legyen elindulni?
előre is köszi
-
ent #12697 Háát nemtom, nekem egy kicsit tömény ez a két új map, csak így onlyban, indítok egyí szavazást a http://team.sg.hu cod2 nyílt szavazásában.
Szavazzatok, hogy legyen e az össz map vagy maradjon only 2 new map....
Szavazz, élvezz!!!!!
Az Sg.hu Team vár beneteket továbbra is szervereiken (Cod2, Bf2, CSS!!!!!). Ölni jó:D -
donoki #12696 Na akkor meek az SG-re ;) -
donoki #12695 Már meg van az újra telepítés minden jó..
Már tom hogy romlot el mikor meguntam az 1.2-t kipróbáltam azt az 1.0 bekpecccset amit adott már nem is tom ki!
Aztán az nem rakott vmi fel mert nem találta ezért nem indult el :S -
#12694 szia béci -
#12693 1 linket pls! -
Dexantreal #12692 voltam most...naon brutál harcokat nyomtunk le harborba és rhineban..én ott Ibron ^-^ free agent néven vok..kiszínezve a név persze. Szal majd ezen a néven keressetek -
Nadi #12691 Már kint van pár napja... -
#12690 ööö skacok linuxos serverre mikorjönki a linux 1.2 patch???