Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy nézegettem most hogy mégis milyen engine hajtja a call of duty 2-t:
"United Offensive pushed the Quake 3 engine probably as far as it could be pushed, so Call of Duty 2 is built entirely from a new proprietary engine. It looks great and is obviously tailored to the game's needs. Namely, lots of erratic geometry, lots of superbly animated character models, and long drawing distances. This ain't no Quake 3 engine.Once again, the weapons are a perfect storm of audio, animation, and effects, lending Call of Duty 2 the heartiest sense of gunplay this side of F.E.A.R."
amúgy van ahol azt írják Quake 3, de több helyen Doom 3 engine-t írnak --na szteme ez nem doom 3, túl mûanyagvilág lenne az egész, de lehet a fejlesztõk kicsikarták belõle a legtöbbet...hogy ne mûanyag legyen az egész, mint pl doom3 vagy quake 4...szal nemtom<#unalmas>#unalmas><#duma>#duma>
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#gun>#gun><#gun>#gun><#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2><#banplz>#banplz><#lama>#lama>
(nem törlöm, aligha hiszem, hogy van olyan p1st1k3 akinek van 30fontja)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én továbbra is azt hiszem hogy nem törõdtek a pc-s verzióval eleget az X360-as miatt.A konzol fix hardwerére ugye sokkal egyszerûbb megcsinálni.A pc-s meg lett amilyen lett,ha még ezért vesznek az emberek plusz cuccokat a gépbe,az se baj ugye,gondolhatták...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Jó,akkor ebbõl a csúcs játékból hol a fizika?Hol vannak a jármûvek (nem arra a 2 nyomi pályára gondolok amit azzal a tank szerû valamivel menni kell) ?Hol van egy kis szabadság esetleg hogy ne ilyen kötött pályán kellene menni mint itt.Nehogy már ezeket ne birta volna el mondjuk a Te a géped.
Csúcs gépet szerintem csúcs játékért kéne venni.Ez viszont teljessen ugyanaz mint a CoD (multiban még annál is butább),csak a grafikát és vele az igényeket felnyomták az égbe.Ugyhogy ez a játék a csúcstól szerintem igen messze van.
A csucshoz csúcsgép kell amin jól megy......
Mindig egy játékot a jövö évi cuccok vételére serkentö módon irják meg...
Ez mindig is igy lesz/volt mert ha mindent megcsinálnának jól akkor ki venne 150-ezerért videókarit?...
Nekem is 60-90 FPS 1600*1200 EXTRAN. dx 7-nél (250-450 FPS)
És nem kis különbség van dx 9 között monjuk carentaen-en a falak, a fények,,, minden!!!
Van valakinek tippje, hogy mi okozza? A SP simán megy
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
multiba nem enged be semelyik szerverre, leginkább mert használva avan a kulcsom(ez oké, nem veszek eredetit!)
viszont az istené nem akarja megjeleniteni a hozzáadott szerver ipket hogy beléphessek ez hogy van?
dx9 má lusta vasalni <#alien>#alien><#idiota>#idiota>nem tudja a ruhasimítás technológiát a dx9, csak a 7<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Jó nekem a DX7.Nekem a BiA grafja jobban tetszik.
Next PC upgrade: 2022
Nieleen

bocsi,ha lami vagyok😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Next PC upgrade: 2022
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Hát ja. De 98-ban arra se mert gondolni senki, hogy egy Q3-as játék futtatásához ilyen erõmû kelljen...
Nieleen
2003-ban a CoD volt, akkor 2005-ben legyen má a CoD2 <#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
Feltettem a játékot és sorban elkezdtem játszani a küldiket, de az el alamein-i csatában egy "End of the begins" (vagy valami hasonló) résznél mikor betölti a játékot és rakkattintok a startra akkor újraindul a gép!
Mi lehet a probléma? (crackelt Dvds játék)
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
A .HNS. klán rendez egy bajnokságot a honlapon hamarosan lehet jelentkezni!
A servere a klánnak jövõhéten lesz meg valószinûleg!
A pályát nem ti választjátok hanem mi sorsoljuk a pályákat!
bye!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Full grafikával 15-25 FPS 😊
Nieleen
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
amúgy köszi az infókat. Karácsony felé beruházok egy új karira, csak az abaj, h max 30 000-t tudok rászánni, de ez abszolút max összeg 😞
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Nieleen