Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MP módban Klán beállítások is lesznek,minden adatot bevihetünk,és nem kell a klánnevet kiírni a nevünk elé.
Ezeket találtuk:
"Clan Name:"
"Clan Motto:"
"Clan Membership"
"Clan Description:"
"Clan URL:"
"Save Data"
"Create Clan"
"Leave Clan"
"Members"
"Remove Member"
"Make Admin"
"Make Leader"
"Make Member"
Ez hol van?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
/therisacow "1337"
/spdevmap ..... (...=pálya neve)
aztán betötlt és van egy pár kod.
GOD
NOTARGET 1
NOCLIP 1
stb.....
de ezekre keress rá pl. gugliba..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Meg szerveroldali beállítás is hogy van vagy nincs és egyre több adminnak jön meg az esze 😊
A shotgun pedig egy szemét szar, mert igaz hogy csak 6 méterig jó, de 6 méteren belül tök mind1 a célzás a lényeg az hogy elsüsd max a 2.-ra ölöd meg mert az elsõnek csak a fele kapta telibe, szal nagy nyílt terepen aki azt használja és jól nyomja vele az tényleg király lehet, de aki kis zárt térségbe pl carentan, megy vele az azért nyomja mert nem tud lõni...
A füstgránát meg kisebb mennyiségben nem lenne baj,de mint mondom ugy tünik akinél van az alapnak gondolja hogy akkor azt valami módon fel kell használni,ha van értelme,ha nincs.Aztán a pálya fele füstben úszik,nem látni semmit.Ennek megitélése független attól hogy kinek hogy megy a gépén...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mentségemre legyen mondva, én nem állok be vele kempelni...
Nieleen
mit keres a shotgun és mit keres az az uo óta a fûstgránát ebben a játékban? Te tudsz mutatni olyan doksi filmet amiben eredeti felvételekben mutogatják, h ilyenekkel rohangálnak a katonák.? Mert én nem....lehet a készítõk valójában CS-s fanok és megkeveredtek kicsit 😊
Nagyon szánalmas ahogy a sok csira sir a servereken hogy shotgun makker meg láma fegyver meg ilyenek........, ugyanilyen alapon a csipa mega csatttogó is ugyanilyen makker fegyver, a géppityuról nem is beszélve, tök mellesleg meg gondoljatok csak bele hogy a shoti monjuk 6 méternél messzeb lofing....
A füstgranyó pedig csak azt zavarja akinek nem megy a gépén.....
Benne van a játékban nehogymár kitiltogassuk.....
A másik meg a füstgránát.HQ-ban a rádiót birtokló csapatnál alap hogy a rádió körül fél perc mulva akkora füst van hogy ha valami ellenség odajut a rádió mellé,akkor egyszerûen nem lehet lelõni,mert azt se látom hol a rádió,hol az éppen leszedõ ellen,semmit...
Én is a deviance nevû üzletben vásároltam meg a játékot. 😊 Van egy kis problémám.
Valamiért nem jeleníti meg az elején a logót az intrót majd az átvezetõ animációkat...a játék maga kifogástalanul megy a menüvel sincs baj..szal igazából egyszerû szépséghiba de azért zavar. lécci segítsen valaki,,, köszönöm (ja gamét már újraraktam és úgyanúgy ilyen)
- Itt tas
😄D
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
-Tudja, hogy mit jelent?
-De!
<#idiota>#idiota>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
és lehet jáccani a zinterneten?? megegyébként is!!!4<#duma>#duma>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Titkosügynök
Megértem az aggályokat és a nem tetszéseket azok felõl, akik törzsgyökeres codosok.
De... Ez, ha nehéz is elfogadni teljesen más világ lett. Teljesen más játékstílus, gondolkodás és szemszög kell már ehhez a játékhoz. A gond az, hogy a régi codosok (valahogy én is beletartozom, mert több mint másfél évig nyomtam)megszoktak egy játékstílust, egy ehhez tartozó "életmódot" és ahhoz viszonyítanak. Valahol meg is értem õket, mivel egy ehhez közeli dolgot vártak (mivel ez is cod) és egy teljesen új formalitást kaptak. Csak azt nem tudom megérteni, hogy miért nem próbáljtáok meg egy kicsit félredobni ezt a keserû szájízt és más megvilágításból szemlélni a cod2-t? Talán akkor tetszene is.
túlságossan le akartok ragadni a régi módszereknél és nem vagytok anynira nyíltak az új dolgokra. A cod2 koránt sem tökéletes, ez igaz. Van pár hülyeség benne, de azért nem förtelmesen rossz. Én már eléggé megszerettem (a shotgunos lamikat leszámítva).
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
honnan lehet letölteni??? adjatok linket plzzzz <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
PSN ID.: Beegabor
Egy kérdés. Amcsi pályán amikor a bunkert kell védeni, valami olyat kiabál a fõnök, hogy a "zöld füstöt" (füstjelet) adjam le, ott van bent a bunkerban. Csillaggal meg is jelöli. Szakadjak meg, ha megtaláltam. Utána jön a bombázás, és annyi. Mi a megoldás? Elõre is köszönöm.
Kossuth Lajos
lehet ezek az árak jeleznek valamit? 😊
ez azt jelentené, h 325Ft/hó/fõ..de erre semmi garancia nincs <#vigyor2>#vigyor2>
van ez az admiralis(?) vagy mijen mod ahol van hamarabb robbano granat,meg eletcsik ami nem toltodik vissza..na ugy van vmennyi ertelme,de akkor meg az jon le h ugyanaz mint elodei,csak vmivel masabb a jatek..mert akinek nincs izmos gepe az nemigazan tudja azt mondani h szebb..mert inkabb csak furcsabb lett az egesz,alig van nagy map,szoval nem az igazi...sztem...
pecsel sem lesz ertelmesebb..elszartak..vagyis lebutitottak korhatar alatti szintre..😞
De így semmi értelme, hogy van egy csomó csíter. Singleben megértem me ha nem tucc tovább jutni és már nagyon eleged van abból a szituból,hogy mindig lelõnek, akkor csítelsz, hogy tugyy szórakozni, de multiban csíttel nincs szórakozás<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
http://www.panoramio.com/user/518310