Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg fiuk most jutott az eszembe mikor még nem jelent meg a CoD2 akor ilyenrol volt szó:

MP módban Klán beállítások is lesznek,minden adatot bevihetünk,és nem kell a klánnevet kiírni a nevünk elé.
Ezeket találtuk:
"Clan Name:"
"Clan Motto:"
"Clan Membership"
"Clan Description:"
"Clan URL:"
"Save Data"
"Create Clan"
"Leave Clan"
"Members"
"Remove Member"
"Make Admin"
"Make Leader"
"Make Member"

Ez hol van?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

UnknownAsshole
konzolba---->
/therisacow "1337"
/spdevmap ..... (...=pálya neve)
aztán betötlt és van egy pár kod.
GOD
NOTARGET 1
NOCLIP 1
stb.....
de ezekre keress rá pl. gugliba..
Milka
van valakiniek GeForce4 MX440 v. 460?azzal is megy a játék?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Bocs hogy ilyet kérdezek de hogy lehet csalást engedélyezni a cod2-ben?
grebber
Milyen hosszú az amcsi rész, mert az orosz elég rövvid volt ?

Next PC upgrade: 2022

UnknownAsshole
Hol és mikor játszol ???
Mekk énizs ! (má ha lehet ^^ )
Dietrich
mellesleg emlékeim szerint ez a shotgun ilyen tömeges méretben a jenkiknél, a vietnámi háborúban szerepelt elöször (lehet a koreaiban is már azt nem tudom)de hogy az európai hadszintéren a II.vh-ban nem az fix..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

jajmá a játék része tudoood? <#nezze>

Meg szerveroldali beállítás is hogy van vagy nincs és egyre több adminnak jön meg az esze 😊

geri15
étem =(((((

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

báttyó02
met nemengedem np -.-

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

MAjd mikor ellenem TDM-ezel 😄

DJ Skyline
kezd elegem lenni az ugrabugrálós shotgunosokból!<#violent><#gun>

geri15
nénem!!!??! <#kuss>

ReTeK
fust kell <#kacsint>

KM
Nomen est omen!<#nyes>

Szerintem a füst az csak publicon zavaró, warokon biztos éehet értelmesen használni különösen hogy alapból nem osztja ki minden fegyverhez a játék.
A shotgun pedig egy szemét szar, mert igaz hogy csak 6 méterig jó, de 6 méteren belül tök mind1 a célzás a lényeg az hogy elsüsd max a 2.-ra ölöd meg mert az elsõnek csak a fele kapta telibe, szal nagy nyílt terepen aki azt használja és jól nyomja vele az tényleg király lehet, de aki kis zárt térségbe pl carentan, megy vele az azért nyomja mert nem tud lõni...

Serpa
te tudsz vmit?

KM
Pontosan, ilyen kis térképekre vétek a füst. Talán a kiegben...

Akkor én is egy "csira vagyok" mert a shotgun teljes idegen a CoD-tól.Még ha volt is a valóságban,teljessen idegen attól a multi játékmenettõl ami miatt sokan megszerették a CoD-ot és a CoDUO-t is esetleg.
A füstgránát meg kisebb mennyiségben nem lenne baj,de mint mondom ugy tünik akinél van az alapnak gondolja hogy akkor azt valami módon fel kell használni,ha van értelme,ha nincs.Aztán a pálya fele füstben úszik,nem látni semmit.Ennek megitélése független attól hogy kinek hogy megy a gépén...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

KM
Igen, de nem ide. Tegyék be a cs-be, ezt ne degradálják már le ilyen szánalmas szintre...

Punker
mutass 1 képet amin német katona ilyennel van hivatalosan felszerelve!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
éreztem mikor seggbe löttél vele 😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

én csak a shotgunt szeretném emgvédeni mert jelenleg az a kedvenc fegyverem 😊 írd be a nevét a google-be és kifog adni neked dolgokat és ha elolvasod megtudod hogy 1kicsit több köze van a valósághoz mint gondolnád 😊 nya csak ennyit akartam csövi
Yossarian
hehe, én kezdem megszeretni a shotgunt, pedig tudok lõni mással is 😄
Mentségemre legyen mondva, én nem állok be vele kempelni...

Nieleen

Dietrich
abból indulj ki, h ez a cod2 egy szar arcade lett...
mit keres a shotgun és mit keres az az uo óta a fûstgránát ebben a játékban? Te tudsz mutatni olyan doksi filmet amiben eredeti felvételekben mutogatják, h ilyenekkel rohangálnak a katonák.? Mert én nem....lehet a készítõk valójában CS-s fanok és megkeveredtek kicsit 😊

Unalmas volt a játékmenet szal kellett bele egy new fegyver.........
Nagyon szánalmas ahogy a sok csira sir a servereken hogy shotgun makker meg láma fegyver meg ilyenek........, ugyanilyen alapon a csipa mega csatttogó is ugyanilyen makker fegyver, a géppityuról nem is beszélve, tök mellesleg meg gondoljatok csak bele hogy a shoti monjuk 6 méternél messzeb lofing....
A füstgranyó pedig csak azt zavarja akinek nem megy a gépén.....
Benne van a játékban nehogymár kitiltogassuk.....

Megint fellátogattam kis multi idejére CoD2-be.És megérett bennem a gondolat hogy aki a shotgun-t belerakta a multiba az egyszerüen nem volt normális.Teljessen tönkreteszi a játékot.
A másik meg a füstgránát.HQ-ban a rádiót birtokló csapatnál alap hogy a rádió körül fél perc mulva akkora füst van hogy ha valami ellenség odajut a rádió mellé,akkor egyszerûen nem lehet lelõni,mert azt se látom hol a rádió,hol az éppen leszedõ ellen,semmit...

Ugy hogy az elején európában amig nem jött ki hivatalossan a játék,addig az összes szerver tört volt.Most hogy már meg lehet venni,sok szerver nem enged fel már csak eredeti játékkal.

ok..megoldódott..nem volt fenn a legújabb catalyst..azért kösz 😊
sziasztok.
Én is a deviance nevû üzletben vásároltam meg a játékot. 😊 Van egy kis problémám.
Valamiért nem jeleníti meg az elején a logót az intrót majd az átvezetõ animációkat...a játék maga kifogástalanul megy a menüvel sincs baj..szal igazából egyszerû szépséghiba de azért zavar. lécci segítsen valaki,,, köszönöm (ja gamét már újraraktam és úgyanúgy ilyen)
Tudom hogy a magyar serverek java tört és ott tudunk játszani de akkor hogy tudtam felmenni bármelyik serverreaz elején???
Lehet hogy hülyeséget kérdezek de az miért van hogy felraktam a gépre ezt a versiot: CALL.OF.DUTY.2-DEViANCE ez dvd-s versio ezzel a kóddal: XEZL-GZWX-XQZG-GEGU-EEFC Daemon tools-ról fut a játék és a multiban vannak porblémáim mert az elején simán bermelyik serverre fellépet aztán próbálgattunk haverommal cd-kódokat mert neki nem ment és utána már nekem is azt írta ki amit neki hogy érvénytelen a kód.Lehet valamit okoskodni hogy tudjunk multiban játszani anélkül hogy megvennénk eredetibe? Az a privát server patch nem jó mert akkor kevesen lennénk, hanem a rendes multi ahol jó sokan vannak ahova az elején tudtam fellépni!?
Pano
- Mi a fedõneve?!
- Itt tas

😄D

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

báttyó02
nám<#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

trident
Áz. Madzsar títkokügynök.
-Tudja, hogy mit jelent?
-De!
<#idiota>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

geri15
köszönöm <#gonosz1>
és lehet jáccani a zinterneten?? megegyébként is!!!4<#duma>

xD
Titkosügynök

Serpa
mik ki nem derülnek rólad.
Fekete Pákó kapcsolattartótisztje vagy?!
😊

Kész átverés show

GregSB
torrent

jointeer
lál!

köcsög

Pano
Emberek!

Megértem az aggályokat és a nem tetszéseket azok felõl, akik törzsgyökeres codosok.
De... Ez, ha nehéz is elfogadni teljesen más világ lett. Teljesen más játékstílus, gondolkodás és szemszög kell már ehhez a játékhoz. A gond az, hogy a régi codosok (valahogy én is beletartozom, mert több mint másfél évig nyomtam)megszoktak egy játékstílust, egy ehhez tartozó "életmódot" és ahhoz viszonyítanak. Valahol meg is értem õket, mivel egy ehhez közeli dolgot vártak (mivel ez is cod) és egy teljesen új formalitást kaptak. Csak azt nem tudom megérteni, hogy miért nem próbáljtáok meg egy kicsit félredobni ezt a keserû szájízt és más megvilágításból szemlélni a cod2-t? Talán akkor tetszene is.
túlságossan le akartok ragadni a régi módszereknél és nem vagytok anynira nyíltak az új dolgokra. A cod2 koránt sem tökéletes, ez igaz. Van pár hülyeség benne, de azért nem förtelmesen rossz. Én már eléggé megszerettem (a shotgunos lamikat leszámítva).

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

és hol találok füst jelzõt?
geri15
tényleg??!! <#wilting>
honnan lehet letölteni??? adjatok linket plzzzz <#help><#help><#help>

Seth
a bunker tetejére kell rakni a jelzõfüstöt, meg van jelölve a szokásos sárga villogó bizbasszal

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok!
Egy kérdés. Amcsi pályán amikor a bunkert kell védeni, valami olyat kiabál a fõnök, hogy a "zöld füstöt" (füstjelet) adjam le, ott van bent a bunkerban. Csillaggal meg is jelöli. Szakadjak meg, ha megtaláltam. Utána jön a bombázás, és annyi. Mi a megoldás? Elõre is köszönöm.
Kossuth Lajos
DJ Skyline
jaja...kb hány ember lenne akik állandóan feljárnának...mert lehet valaki most játszik a CoD2-vel,hû de jó meg minden,de aztán 1 hónap múlva meg már a gépén sem lesz a játék!😄 20 fõs bõven elég,de a 10-et sem zárom ki...

Dietrich
30 slotos UO szerver 13750Ft

lehet ezek az árak jeleznek valamit? 😊

Dietrich
30 slotos 9750Ft bruttó.

ez azt jelentené, h 325Ft/hó/fõ..de erre semmi garancia nincs <#vigyor2>

rohatt nagy kar volt igy tonkre tenni cod ot...hetelos fos lett belolle..
van ez az admiralis(?) vagy mijen mod ahol van hamarabb robbano granat,meg eletcsik ami nem toltodik vissza..na ugy van vmennyi ertelme,de akkor meg az jon le h ugyanaz mint elodei,csak vmivel masabb a jatek..mert akinek nincs izmos gepe az nemigazan tudja azt mondani h szebb..mert inkabb csak furcsabb lett az egesz,alig van nagy map,szoval nem az igazi...sztem...
pecsel sem lesz ertelmesebb..elszartak..vagyis lebutitottak korhatar alatti szintre..😞
Fejes021
szerintem is ha valami jó a multiban akkor az az, hogy nem buta<#idiota> , gépi ellenfelek ellen harcolsz, hanem olyanok ellen, hogy ha lõsz rájuk legalább arréb állnak.
De így semmi értelme, hogy van egy csomó csíter. Singleben megértem me ha nem tucc tovább jutni és már nagyon eleged van abból a szituból,hogy mindig lelõnek, akkor csítelsz, hogy tugyy szórakozni, de multiban csíttel nincs szórakozás<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

http://www.panoramio.com/user/518310