Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Valahol elkell kezdeni...Bocs még1*
www.1899.hu
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Inkább játssz sokat multi rulz
Merészeltem kérdezni tõletek valamit,nem nagyzolás volt...
Vettem egy gépet az ismerõsömtöl és Õ állitja,hogy futnia kell,de mivel én nem értek annyira hozzá,és kurvára nem viszi a játékot bátorkodtam kikérni a véleményeteket!
Ezer bocs Urak...<#worship>#worship>
www.1899.hu
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
www.1899.hu
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
A VGA az felsö középkat... a cpu az max közép, a ram is ugyszint!!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Intel prescott 3ghz, 1gb kingston hyperx 400mhz memória,abit ic7 alaplap, 9800 pro gigabyte videó kártya
www.1899.hu
A másik fele pedig az hogy egy felsõkategóriás géptõl el lehet várni hogy egy 5 éves enginnel készült játékot max grafikán meghajtson. Szerintem.
Intel prescott 3ghz, 1gb kingston hyperx 400mhz memória,abit ic7 alaplap, 9800 pro gigabyte videó kártya
www.1899.hu
de télleg, a csít csak akkor pojén talán, hogyha végigtoltad egyszer mégegyszer elkezded, csak tudod hogy van vmi nehéz rész, arra az idõre beírod azt kész...vagy talán ilyenkor sem...persze nem mondom, én is csíteltem régen egy-két játékban ami felidegesített, de multiban soha nem csíteltem és amíg élek nem is fogok...egyszer volt olyan bevallom egy éve kb, hogy haver adott egy csítet a cs-hez, aszonnya használjam külföldi szervereken...de nem tudom, nem bírtam kezelni sem, meg minek csíteljek? nagyon útálatos és szemét dolog a neten való csalás...én csak ennyit akartam ehhez még hozzáfûzni.<#lookaround>#lookaround>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az én 9800PROm számít középkategóriának, szerintem!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."