Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smiley-t elfelejtette. Amúgy simán elvárhatnám, h ilyen gépen maxon fusson.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Így van,már ezt is tudom!Biztos nagy élmény nektek,ha jön egy kontár...
Valahol elkell kezdeni...Bocs még1*

www.1899.hu

mucsácsó
jajaja, ez így igaz<#wink><#wink>
geri15
itt minden nap repülnek az XPék jobbrabalra, az SG-s mindig tanul vmi újat <#ravasz1>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Kandurex
Csak hogy ide nem arany ifjak járnak! És eléggé irritáló tud lenni egy ilyen kérdés, bár mondjuk tény, hogy új reggként nem ismered még, hogy mire fújkál a nép. De már is szereztél egy tapsztalati pontot nem? <#vigyor0>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

geri15
Ez van hogyha rászabadul a nép a bûnösre aztán kiderül mégsem volt annyira bûnös 😛
Inkább játssz sokat multi rulz

mucsácsó
igaza van...télleg elég jól le lett ugatva<#zavart2><#zavart2>
Ne haragudjatok,hogy nem vagyok akkora májer,mint Ti!
Merészeltem kérdezni tõletek valamit,nem nagyzolás volt...
Vettem egy gépet az ismerõsömtöl és Õ állitja,hogy futnia kell,de mivel én nem értek annyira hozzá,és kurvára nem viszi a játékot bátorkodtam kikérni a véleményeteket!

Ezer bocs Urak...<#worship>

www.1899.hu

KM
Meg ott a F.A.Q., vazze!<#falbav><#levele>

zaki
vagy csak meg kéne nézni a bannert <#shakehead>

geri15
Leszeded a demót és megnézed, hogy megy-e a gépeden! Vagy veszed a fáradtságot és felkeresed a hivatalos oldalt ahol le van írva a gépigény! Ja és elkusszolsz <#gonosz1>

zaki
ott a pont. <#shakehead><#levele><#kuss>

az a szánalmas, hogy megkérdezed fog-e futni a gépeden, amikor te is tudod, hogy igen, de csakazértis leírod, mert imádsz arcolni...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

fejtsd már ki légyszí...

www.1899.hu

geri15
tûnésinnen smiciek @@::..

Snecie Smicie
-.-

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

geri15
Mivel lbandi vagy ezért nem kérdéses -_-

mucsácsó
hát mé, elvinné azért...talán ha nem is dx9-ben, mert az lehet megfektetné kicsit a vga-t, de dx7-ben biztosan menne fullban 1024-ben sztem...
Jah tescocuponon nyertem mégis hogy gondolod?.......
A VGA az felsö középkat... a cpu az max közép, a ram is ugyszint!!

zaki
szánalmas

Pano
persze.. pixelháború formájában<#mf1>

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Yossarian
Lófaxt fog szaggatni! Olyan régi configon el se indul! 😄D

Nieleen

báttyó02
nem.
szaggatni fog minimumon is

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Nekem vinnie kéne???
Intel prescott 3ghz, 1gb kingston hyperx 400mhz memória,abit ic7 alaplap, 9800 pro gigabyte videó kártya

www.1899.hu

geri15
Már megbocsáss de egy 3 GHz-es Prescott, 1 giga ram, és egy 6800 GT közelsem középkategória, az már bõven felsõkategória. A tied meg a csúcskategória, de kétlem hogy saját pénzbõl vetted volna.
A másik fele pedig az hogy egy felsõkategóriás géptõl el lehet várni hogy egy 5 éves enginnel készült játékot max grafikán meghajtson. Szerintem.

mucsácsó
haggyad már, csak ugat, nagyzol a csávó....<#levele><#boxer><#mf1>
Nekem a játék elején a traininget még engedi simán játszani,de a következõ küldetésnél behal.Mit tegyek?

Intel prescott 3ghz, 1gb kingston hyperx 400mhz memória,abit ic7 alaplap, 9800 pro gigabyte videó kártya

www.1899.hu

Jah hát könnyen beszélsz te, akinek mindig telik a legújabbra.<#ejnye1>

mucsácsó
ez a lényege minden játéknak...hogy ne csaljál, hanem küzdj azért amit szeretnél...de az is elég rossz, hogy beírod a minden fegyver kódot, és akkor látod hogy milyen fegyverek lesznek a game során -> ezt útálom a legjobban, számomra az új fegyver az ajándék néha a game során <#smile><#idiota>
de télleg, a csít csak akkor pojén talán, hogyha végigtoltad egyszer mégegyszer elkezded, csak tudod hogy van vmi nehéz rész, arra az idõre beírod azt kész...vagy talán ilyenkor sem...persze nem mondom, én is csíteltem régen egy-két játékban ami felidegesített, de multiban soha nem csíteltem és amíg élek nem is fogok...egyszer volt olyan bevallom egy éve kb, hogy haver adott egy csítet a cs-hez, aszonnya használjam külföldi szervereken...de nem tudom, nem bírtam kezelni sem, meg minek csíteljek? nagyon útálatos és szemét dolog a neten való csalás...én csak ennyit akartam ehhez még hozzáfûzni.<#lookaround>
Morfi
single-be is minek a god. Csináld addig míg nem sikerûl, ha ideges vagy akkor kicsi pihenés asztán mehet ujra...a lényeg a nyugalom 😊

Ma2ska
Jó hát ez az élet minden területére igaz, megkérdezhetnénk hogy minek csalnak egyébként az emberek, ha máshogy nem tudnak érvényesülni, vagy patkánykodnak, furkálják a másikat hazudozással vagy más aljas módokon. Miért lenne mindenki tisztességes a játékban, mikor másutt sem az ? Elõfordulnak alkalmi csiterek is akik valamilyen arcoskodásbol , hozzá nem értõ haverok elõtt viritani akarnak egyet, aztán vannak akik amig lehet, állandóan csalnak.

Zsoltika 007
Szerintem is. Amúgy nekem is ugyanez a konfigom. <#kacsint>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

lol... de mi a fasznak csítelni, ha nem bírsz játszani akkor inkább ne játszál , minthogy elveszed másoktól a tiszta játék élményét... hülyeség a csít sztem... single be még elmegy egy kis god ha nem tod megcsinálni egy mapot, de onlinon... pff

mucsácsó
nemtom, de hál' Istennek ilyen csíter cigányokkal még nem találkoztam mint ez az oldal...<#levele><#kocsog>
Amse
dejó, meg is vettem.<#idiota>
mikoleszmá PB az ilyenek kiszûrésére?

magus
lol, ilyen statsod barmikor osszehozok nem kell hozza cheat, szanalom

Herold
Elég jól skálázható. Gyengébb gépeken DX 7 beállítással is elmegy.

Szerintem nem középkonfig... egy 6800GT elég jó VGA.
Az én 9800PROm számít középkategóriának, szerintem!
mit vártál egy közepes konfigtól?

aszt szeretném kérdezni, hogy mennyire van optimalizálva a gépigény?

hi

Emberek: most raktam újra windowst, prescott 3ghz-em 1giga memóriám és 6800gt-m van. Ennek ellenére directx9ben nagyon belassul úgy, h se AF se AA, többi maxon. A játék ennyire szarul optimalizált vagy nálam van valami?

mucsácsó
mimi?<#idiota><#idiota><#idiota>
Herold
Na, a CoD2 single player sem mentes a wh-s ellenfelektõl. Utcai harc, az orromig se látok a füsttõl, erre a német egyenesen odajön hozzám és fejbevág puskatussal.

az igaz

csabawarchief
Sziasztok! Meg tudja nekem valaki mondani, hogy hol találom a CoD2 mappán belül azokat a rádióüzeneteket, amiket multiplayer játék alatt lehet használni? KÖszi.

Yossarian
hadova

Nieleen

Dietrich
ez a cod2 kezd elmenni a LOL kategóriába....admiral mod valamelyik szerveren..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

mucsácsó
ha lenne ingyen és még fizetnének is érte én akkor sem csítelnék...örök életre elásod a másik szemében magad!<#levele><#levele><#levele><#levele>
alph4
Szvsz, ezeket a csiteket külömbözõ fórumokról le lehet tölteni ingyen... (ugyhogy ha valaki csalni akar megtalája a módját.)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350