Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de mért? ha pl whzom, és jobb vagyok mint egy másik whs, akkor észre se veszed.... Ez persze pl ben volt!!!!

Dec 16 tól érdemes ilyen cupákat szervezni

odex
Helló mindenkinek jövõhéten megkezd a bajnokság a hns clan serverén!
Itt a weblap aki jelentkezni akar az keresse ki az msn címem vagy az e-mail címem a bajnokság oldalon THX!
OLDAL!

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Nem, mert még nincs hozzá pályaszerkesztõ
MP pályát csináltak már a cod 2 hoz?
Yossarian
Péter, ha nem fut a háttérben semmilyen netes progi, akkor lefelé biztos elég. Viszont a feltöltésed is fontos a játéknál. Nálam 96Kbit-es feltöltéssel annak idején elég szépen ment a COD1+Teamspeek, sztem ennek sincs sokkal nagyobb igénye.

A másik, hogy a PING nem a sávszélbõl következik. (Ez a két adat konyhanyelven olyasmi, mint egy teherautó platójának a mérete (sávszél) és a sebessége (ping)) A modemes netemnek 50-60-as pingje volt, a 400/96-os micronetemnél meg néha 2000-es pingem 😊

Nieleen

Lekai szerintem elöbb vidd végig a gámát
Csak ugy fogod érteni igazán
Lekai
üdv mindenkinek

a FAQ-ban nem müködik ez a menü:

" Létezik 100% mentés Singleplayerhez? "

tudna valaki segiteni abban hogy hol található a végigjátszás ??

Tulajdonképpen visszás a helyzet, mert a számítástechnika nem hivatalos anyanyelve az angol. Azonban a kezdõkre is számítani kell, és általában egy FAQ-ot éppen az õ számukra kell összerakni.
Szerintem is többet segítene a FAQ, ha link szövege mondjuk ez lenne:
"Kezdõk ide kattintsanak!"

Az igazán kezdõk (fõleg az angolul nem tudók) nem fogják tudni, hogy mi a rák az a FAQ!

Serpa
talán mert nem tudják, hogy mit jelent, vagy nem tudják hogy rá lehet kattintatni.
<#zavart1>

Nem értem hogy miért nem tudják elolvasni az FAQt...
Pedig szép nagy PIROS betukel kivan irva hogy FAQ!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

FAQ
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül telepítôkódot a COD2-hpz?
Köszi!
Dietrich
vagy tudsz vagy nem...vagy magas lesz a pinged vagy nem..de szerintem ha másoknak korábban a cod1 alatt modemmel is ment akkor ezzel a magasabb (modemtõl) sebességgel is mennie kell.

Vannak szerverek ahol be van állítva hogy 200 vagy 250-es pingnél kivágja az usert.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

madtolyy
Szinkron? Ha igen, akkor sztem elég. Bár remélem valaki megerõsít ebben a hitben!<#circling>

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

Szabó Péter
HA IGEN AKKOR MIBEN JELENTKEZIK ?

Szabó Péter
jÁTSZANÉK A COD2 VEL ONLINE,VISZONT 256 KB/SEC SEBESSÉGÛ A KAPCSOLATOM.HÁTRÁNYT JELENT EZ?

madtolyy
Na az se ártana!<#email><#vigyor2><#taps><#buck>

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

geri15
õõõ
ja
meg hozzá 1 gépet is htx 😄

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

madtolyy
Hát akkor majd a CoD3-ban!<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

lényeg a lényeg,amiket igértek a cod2-be... hááát a fele se lett teljesitve.
sajnos

grebber
UNREAL ENGINE 3.0-ás COD3-at a népnek!!!!!!!!!!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

DJ Skyline
az ilyen nagyobb modokat letudod tölteni a callofduty.hu-ról pl...és aztán mehetsz a SWAT modos szerverekre

madtolyy
Ok! De pl ott van a SWAT mod. Ezt is letölti a szerverrõl? Mert a képek alapján ez elég rendesen átalakítja az alap CoD-ot. Bocs a sok kérdésért!<#zavart1>

DJ Skyline
betudod állítani a multiplayer optionsban,hogy letöltse-e a cuccokat ami kell,hogy játszhass a szerveren,vagy ne...én nekem ki van kapcs asszem,max akkor engedélyezem (pl CoDban),ha olyan szerverre megyek fel,ami kedvenc és biztos visszanézek még!😊

madtolyy
Ja mégegy kérdés. Ha valami moddolt szerveren szeretnék játszani, akkor elõbb töltsem le a modot, aztán telepítsem, vagy csatlakozzak a szerverhez, aztán majd a game letölti?

DJ Skyline
nekem a hedkvótersz' nem tetszik...az,hogy fél napot kell várni,hogy visszategyen a játéka..CTF meg teljesen a szervereken lévõ játékosoktól függ...van amikor tök jó,meg minden,de van amikor 10 percet se bírok ki a szerveren...legalábbis nálam így mûködik!😊

madtolyy
Akkor melyiket érdemes kipróbálni a CoD2-ben?

mucsácsó
na, az ritka szar a cod2-ben, a ctf-et röhellem....fúj...
DJ Skyline
ja,az csak UO alatt fut asszem...de majd az okosabbak megerõsítenek ebben!😊

madtolyy
Ok! Köszi! A German Front Mod csak UO alatt megy? Mert a callofduty.hu-n ez nem derül ki egyértelmûen.

DJ Skyline
Capture The Flag...azaz "szerezd meg a zászlót"...
a feladat:
menj és szerezd meg az ellenség zászlóját,majd azt vidd el a saját zászlódhoz

madtolyy
Bocsi mindenkitõl! <#lama>kérdés következik! Mi az a CTF? A modok között olvastam.

madtolyy
Én még nem próbáltam, mert a CoD1-el is csak most kezdtem játszani a neten. De asszem holnap kipróbálom én is. Abban igazad van, hogy ez nem sportszerû, de ha én nem lövöm le, akkor õ lõ le engem.<#violent>

Dietrich
nálam is soxor megesik, h elöttem respawnol és lelövöm, miként hasonló szituban engem is lelõnek. Nem sportszerû de ez van.
Viszont ha valaki egy ilyen helyen leragad és csak a statja miatt irtja ott az ellent az már rendesen spawn killer..
a csíter sem sportszerû 😉

igen..próbáljuk megkedvelni a cod2 multit de elég neveletlen egy kölyök lett ez a bratyóihoz képest <#szomoru1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
fenéket...visszavittem az üvegeket 😊

madtolyy
De én nem dekkoltam sehol! Egyfolytában mozogtam. Csak akkor éppen arra jártam, aztán dtam neki egy kis ólmot. Erre mindjárt jött ezzel a szöveggel. Na mindegy. Olvasgattam ezt a fórumot és annak ellenére, hogy szidjátok a CoD2 multit, azért szoktatok játszani vele a neten? Vagy inkább csak CoD1+UO?

Dietrich
megvan már vagy 4 éve..akkor is ennyi volt. Úgy látszik beragadt ez a szám a gépükben csak akkor még mm volt a nevük 😊

Dietrich
vagy
kapzsi.kofa.hu
<#nyes>

KM
Premiumot kaptal?<#idiota>

KM
Hinnye, de megszaladt!<#nyes>

Serpa
jó, hogy nem fosveny.hu
😄

Dietrich
nekem mezei hama van..olyan 2,5K nagyjábúl..körübelül <#vigyor1>

Dietrich
a saturnt hívom kufárnak 😊
miért,
hát ezért:
fukar.hu
<#eplus2>

Serpa
én ma voltam az "ósanban", de nem volt semmilyen, csak fülhallgatók voltak.
benézzek majd mediaba, saturnba.

Dietrich
sztár lesz belõle is mint a teccikértenibõl...szerintem 30..300...30000 literbûl vagy év múlva..mittudom én honnan veszi ki az oxigént már..mert körübelül 30 golyó van a tárába..<#hehe>

Dietrich
pont nézegettem a kufár boltban..1200Ft-ért is van már 😊 De van 7K-ért is.

KM
Na, az kegyetlen volt! Munkatársak néztek, hogy miért nevetek oly' önfeledten!<#eplus2><#nyes>

Serpa
rajta vagyok.
tõlem nem fogsz olyat hallani.
😊

Dietrich
opsz..headseted mikor lesz már? Felvenném mikor mondod" átlõ a vason bazze!" <#eplus2>