Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UnknownAsshole
Na már meg is van ^^
kösz akkor nem kell..... (már ha valaki adott volna egyáltalán)
de ijen esetek elekerülésére berakhatnátok a F.A.Q-ba.....
UnknownAsshole
És visszakerestem mielött kértem volna de egyetlen egy linkelést találtam és ott már nem jó a link. szal....
UnknownAsshole
Valaki adna egy linket a PRIVATE SERVER PATCH-rõl mert az nincs benn a FAQ-ban és hát kellene. THX
DJ Skyline
ha minden igaz ez a bunker védõs rész...lõdd az ellent,a féllánctalpasokat,és várd az erõsítést!😊

ERykk
Inkább sima single player kellene, mert ugye nem eredeti, nem is tervezem a megvételét, mivel csak SP-ben játszom, MP-re ott a BF2<#violent><#violent><#violent>

trident
Ok...Majd meglesem én is, bár nekem fix a közelébe sem lesz, elvégre v-sync-et mindig bekapcsolom, meg van egy 2/4 szûrés is, amit már megszoktam.😊
Azért lenne jó tudnom, mert így biztosabban marad az fps, hiszen sok füstnél elõfordul, hogy leesik.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Laky
take <#lama>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
gondolom sokszor volt már a kérdés (<#lama>) :
hogya lehet kiíratni az életerõt?
próbáltam a /cg_drawhealth 1 paranccsal, de mindig alapbeállításon maradt...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Dietrich
Szia.
Eszembe sincs! Hogy ellenem vessétek be? 😊)
semmi trükközés nincs benne..dx7-ben van és pár dolog ki van kapcsolva <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

<#nyes>

Tényleg félreérthetõ volt a #8878 sry 😊

sztem haxoror a cheates dologra gondolt, nem téged cikizett.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

várjál

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

PESFAN
Srácok!
At Ardennekben vagyok, elfoglaltam egy bunkert.
Német ellentámadás van, sniperrel ki kellett lõnöm 3 rakátást.
Ez sikerült.
De mi a francot kell még csinálnom?
Folyamatosan jönnek a nácik s nem tudom hová menjek, mit tegyek?
Segítsen már vki aki tudja.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

a soften smoke edge mit változtat a füstön?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Malakai
??? Ezt most kellett? Ismersz? Nem. Szóval pszt legyen.
Ha meg azért írtad, merthogy cheat (akkor elsõ sorért sorry 😛), tehát hülyeség lenne beírnom, akkor nem kell izgulni, mert alapjáraton a játékban van, olyan szerveren, ahol ki vannak kapcsolva, ott úgyse lehet használni (magyarán multiban nem mûködik).

Viktorr: Mindjárt megy PM-ben, ez meg csak azért, hogyha haxoror mégis úgy írta ezt, ahogy idegességemben elõsször gondoltam...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Komolyan látsz rá esélyt hogy be fogja írni? <#wilting>

Malakai
Na, itt is meg kell tapsoljam a Total War szerver (CoD2 CTF) adminját, paranoid szegényke kicsit... Káromkodni nem fogok, pedig kiférne a torkomon... >P
Ha megy a játék, folyton kirúgnak, hogy csítelek, pff.. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

erre azt tudnám mondani, hogy még várj jó 1-2 hónapot és aztán menj fel egy szerverre, nem fog menni ugyanígy...

amúgy nagyon pro vagy, ezt nem vonom kétségbe <#idiota>

trident
Szia Dietrich!😊
Lennél szives röviden írni a beállításaidról? Thx.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ha cheat, akkor mit akarsz vele? 😊

Köszile már zok játszani multyba és nagyon király.
Csak nem tetszik hogy ilyen képen kell játszani(mint egy mozivászon😊 )
Valaki nem tud ezen segiteni?

Viktorr
Leírnád a parancsot?

Dietrich
szerver függõ...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Malakai
Nem lehet, van rá parancs, de cheat.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Viktorr
Hogy kell kikapcsolni ezt a párát vagy mit?
minden pályán van multiban és zavaró...

h a fenébe lehet kikapcsolni azt a mozivászon cuccot?

urbijoe
köszi <#wave>

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

AdmiralMOD, letölhetõ a callofduty.hu ról 😊
magus
pedig az az egyetlen jo ebben a jatekban. az mp44 rohejesen eros, a csipak megcsak nem is hordanak felre egy mm-t sem, ppsh meg egyszeruen halalos

urbijoe
neked hogy ,hogy van életerö csik ?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

#8801 Dj Skyline írta, ez multiplayer magyarosítás, nemtom neked az kell-e ?!

ERykk
Mikorra várható magyarosítás<#nemtudom><#nemtudom>

Malakai
Sdk engem is érdekelne, de még sehun semmi...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nem mind1 ?😊)) tök kira a játék 😉 ez a lényeg és nincs olyan nagy gépigénye!!! sztem jó játék lett, tök mind1 hogy milyen motorja van... még a ratyi gépemen is 50fps körül van ált. !! habár 1-2 bug idgesit, pl magától kiadja csomoszor a fegvyer váltás hangot pedig meg se mozdulok :S na mind1, jó game!! füstöt nemtom miért tettek bele, csak belassít, meg hülyeség !szerintem!

Honnan szedjem le?

De miért csak azokon?

Nem a cod meg amohaa neve tûnik fel a cod2 könyvtárszerkezetében, hanem hasonló mappa nevek, mint az említett játékok mappáiban. Bocs. pontosítottam.

sdk? Tudtok már valamit. Mellesleg azt olvasom itt a fórumon, hogy az Infinity Ward teljesen új motort kódolt a cod2-nek. Egy Frászt. ha belenéztek a winrar-ral a könyvtárszerkezetébe, akkor hasonló nevek tünnek fel, mint a cod, vagy a mohaa. A radiant mappa is sejtet valamit. Az infifnity Ward, régen 2015 néven megvette a quake3 enginet, ezt továbbfejlesztette a mohaa-ba, utána továbbfejlesztette a cod-ba, és most túlontúl túlfejlesztette a cod2-be. Szóval ennyit a teljesen új engine-rõl. Mellesleg dx7-ben pont olyan grafikailag mint a cod, csak pár effektel többet tud.

Dietrich
egész pontosan..semmi szórásuk...ezeknek így a shotgunnal semmi közük a II.vh fegyvereihez.

Dietrich
1 jó lenne ha már értelmeznétek azt is amit írtam..
feltud menni pillanatokra attól függõen melyek map, mennyi a fûst stb. de tartósan a 120-160fps körül van...de az afrikai mapon játék közben 9-9 usernél is bevillant a 4xx fps...
és mielött faszságokat írtok talán kipróbálhatnátok némi beállítási buhera után...
sõt ki is lehet akasztani a bugos nézelõdõ módban 😉 és csak azért 500 a vége mert azt adtam meg neki.
1.kép
2. kép
3. kép
4. kép

Csuhai G
Ez azért van, mert nem eredeti játékod van, ezért csak tört szerverekre tudsz felmenni! Külföldi szerverekkel ne is foglalkozzz, mert fölösleges! Tölts le az All Seeing Eye nevû programot (link a faqban) és llítsd be azt, hogy csak a magyar szerevereket mutassa! A magyar szervereken majd tutsz játszani!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Vlaki nem tudja hogy lehet multyba nyomni? Nekem mindig azt írja ki hogy már használva van a CD KEY(még akkor is ha üres a szerver)

Yossarian
patchre gondolsz?

Nieleen

Malakai
Nyah, párszáz (6-700) új üzenet, átfutva jól sejtettem, semmi érdekes nem történt. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

matyi08
bocs ez hülye kérdés volt, csak szét kellett volna nézni. de miért nem akar elindulni a multiplayer? valami safe módért rinyál, aztán lefagy az a progi

matyi08
hol vannak a játék mentései?

Tényleg pontosabbak lettek a fegyverek ezért a tapasztalat már nem számit annyit mint az elõzõ részekben de azért még mindig az a fontosabb mint a reflex szvsz
Viszont tény hogy a tapasztalat önmagában nem elég.

Remélem nem írtam hülyeséget 😊

NeoMaN
DX9 meg el van rontva benne, még 7800gtx-en se megy úgy 90-et....

NeoMaN
ez azért elég kamu, a Q3 nem megy a tiednél jobb gépen 400FPS-t baszki....