Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kösz akkor nem kell..... (már ha valaki adott volna egyáltalán)
de ijen esetek elekerülésére berakhatnátok a F.A.Q-ba.....
Azért lenne jó tudnom, mert így biztosabban marad az fps, hiszen sok füstnél elõfordul, hogy leesik.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
hogya lehet kiíratni az életerõt?
próbáltam a /cg_drawhealth 1 paranccsal, de mindig alapbeállításon maradt...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Eszembe sincs! Hogy ellenem vessétek be? 😊)
semmi trükközés nincs benne..dx7-ben van és pár dolog ki van kapcsolva <#hehe>#hehe>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
At Ardennekben vagyok, elfoglaltam egy bunkert.
Német ellentámadás van, sniperrel ki kellett lõnöm 3 rakátást.
Ez sikerült.
De mi a francot kell még csinálnom?
Folyamatosan jönnek a nácik s nem tudom hová menjek, mit tegyek?
Segítsen már vki aki tudja.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Ha meg azért írtad, merthogy cheat (akkor elsõ sorért sorry 😛), tehát hülyeség lenne beírnom, akkor nem kell izgulni, mert alapjáraton a játékban van, olyan szerveren, ahol ki vannak kapcsolva, ott úgyse lehet használni (magyarán multiban nem mûködik).
Viktorr: Mindjárt megy PM-ben, ez meg csak azért, hogyha haxoror mégis úgy írta ezt, ahogy idegességemben elõsször gondoltam...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ha megy a játék, folyton kirúgnak, hogy csítelek, pff.. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
amúgy nagyon pro vagy, ezt nem vonom kétségbe <#idiota>#idiota>
Lennél szives röviden írni a beállításaidról? Thx.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Csak nem tetszik hogy ilyen képen kell játszani(mint egy mozivászon😊 )
Valaki nem tud ezen segiteni?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
feltud menni pillanatokra attól függõen melyek map, mennyi a fûst stb. de tartósan a 120-160fps körül van...de az afrikai mapon játék közben 9-9 usernél is bevillant a 4xx fps...
és mielött faszságokat írtok talán kipróbálhatnátok némi beállítási buhera után...
sõt ki is lehet akasztani a bugos nézelõdõ módban 😉 és csak azért 500 a vége mert azt adtam meg neki.
1.kép
2. kép
3. kép
4. kép
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Viszont tény hogy a tapasztalat önmagában nem elég.
Remélem nem írtam hülyeséget 😊