Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
OFF/
A cheaters dologra annyi hogy nekem is volt tegnap egy hasonló eset!!!Tegnap multiztam elõször ezzel a játékkal.Chooselee multihackkel!!Azt sem tudtam mi az hirtelen!Jó én is csúnyán lereagáltam,de amikor tisztességesen játszol és megmagyarázzák neked hogy használsz valamilyen progit,amit mégcsak le sem szedtél,mert kell a kutyának!Aki ezeket a progikat használva örül magának,hogy "de jól megy a game" meg "Ûberfa**a vagyok" azzal nincs valami rendben!!Úgyhogy támogatom azt a petíciót is a bannerben!!!!
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
az a baj, h lúzerek ezt is hiszik el, h aki a védi a zászlót az a kemper és nem az akinek elkéne foglalnia, ehelyett inkább egy házból lövöldözik és nem mozdul az atya úristennek se..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ebben a gamában miért nem lehet menteni F5-el, ott ahol akarok?
Fákjúal!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
de az is "vitszes" amikor megyek egy full üres környéken,sehol senki majd hátbalõnek...tehát az ellenfelet mögém tette be a játék...vagy engem tesz be az ellenfélhez...
*A láma a dél-amerikai teve-félék családjába tartozik, az Andok indiánjai sok ezer évvel ezelõtt háziasították a ma is vadon élõ guanakóból. Az Andokban ma is az egyik leggyakoribb háziállat, de sokfelé tartják Európában és Észak-Amerikában is. A faj Magyarországon szinte minden állatkertben megtalálható. A cybersport világában a bénaság, szerencsétlenség és a zöldfülûek szimbóluma
- A gyorsszövegelõ billentyûkiosztás a pánikgomb megtestesítõje számodra és eszeveszettül nyomkodod ha ideges vagy, vagy nem köt le eléggé a játék.
- Van egy kabalabajusz az orrod alatt és nagykorúnak érzed magad és tapasztaltnak, huszonéveseket oktatsz ki az élet nagy rejtelmeirõl.
- Ha leülsz a gép elé, az önbizalmi faktorod az egekbe szökik.
- Szeretnél végre egy olyan barátnõt, akinek a neve nem jpg-re végzõdik.
- Valaki egy szép mozdulattal lelõ, a következõ gondolat jelenik meg az agyadban: „cheater!”
- Tudod, hogy nálad jobb játékos nincs, csak cheater.
- Képtelen vagy elfogadni más jobb tudását, vagy esetleg gratulálni neki a szép lövésért.
- Csajozási szöveged kimerül a következõben, egy iskolabálon: „Gyüssz topogni gecó?”
- Kényszert érzel rá, hogy te legyél a középpontban, mert máshol háttérbe szorulsz.
- „Szent” szavaid: fasz, geci, köcsög, segg, kurva, anyád….
- Agyadban fel sem merül, hogy másoktól tanulhatnál, ha figyelnéd õket. Hiszen te vagy a ki ha én nem János bácsika.
- Képtelen vagy veszíteni és kijavítani a hibáidat.
- Ha le TK-zol valakit, akkor szerinted tuti, hogy õ a hibás és leanyázod.
- Kompromisszum készséged egyenlõ a nullával.
- A sorry, bocsánat nem szerepel a szótáradban.
- Nem megy a játék, akkor kényszert érzel arra, hogy másnak se menjen és elkezdesz szemétkedni, mert az neked jól esik és lenyugszol. Ha neked rontanak, akkor értetlenkedve nézel, hogy mi a baja az embereknek, miért lett veled mindenki köcsög.
- Élvezed kihasználni az Internet által biztosított névtelenséget, és semmibe veszed embertársaid.
1. Állj fel, menj ki a konyhába
2. Egyél valami finomat
3. Vedd elõ a húskloffolót
4. Menj vissza a szobádba
5. Üsd a kloffolóval a számítógép házat, amíg hangot hallat
6. Innentõl már sokkal jobban érzed magad
7. Vegyél vissza az arcodból
8. Próbáld felfogni, hogy nem engedhetsz meg magadnak akármit
9. Öltözz fel
10. Menj el fodrászhoz, csináltas egy jó frizurát
11. Vegyél ízléses cuccokat
12. Menj el nõzni
13. Szerezz barátokat
14. Járj el bulizni, élj közösségi életet.
15. Néha tarts önvizsgálatot
A lista kiegészíthetõ, aki még bele akar tenni valamit, hajrá 😊
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
5.10 a legfrisebb, de szertem nem ez a baj...
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Nieleen
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
10 slotos cod2 bruttó 1500Ft
20 4000Ft
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ha mégse, akkor indítsd újra a pályát, az általában segít ilyen bugoknál.
Jah, és tanuld meg, úgy kérdezz, hogy jó alaposan írd körül a problémát, mert van néhány ember akinek meghaladja a képességeit egy pár szavas kérdés értelmezése és a végén téged fognak hülyének nézni! 😄DDD
Nieleen
Shark Force honlap
#sforce channel a quakeneten
Tesztidõszak .: 19h-21h -ig :.
Server IP : 195.228.155.155:28969
Teszten résztvenni az adott idõben teszt.(nick) néven való játékkal lehet. Így tudjuk melyik játékosok jönnek jelentkezni.
-sF|radEEr-
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Melyik szót nem érted ebbõl? A Panzert vagy a bomb-ot?

senki..maradunk hívei a négy égtájnak! <#eplus2>#eplus2>