Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andora
Szerintetek az hogy nincs életerõ csík menyire teszi realistikusobbá a játékot ,mert szerintem ez még korai nem túll kiforodt. Nekem nem tetszik ez már most!!!! Pedig még csak olvastam a játékról még nekem nincs meg.

mohus
ez a félautómata célzás senkit sem idegesít?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

DJ Skyline
szerintem nem lennénk 20-nál többen...de én is benne lennék akár 20,akár 30!😄

dr Kotász
Benne vagyok. De min. 30 fõs legyen.
Tetszik....😄 és van benne igazság..nem is kevés,de nem akarom idézni,mert akkor szinte az egészet idelinkelhetném!
OFF/
A cheaters dologra annyi hogy nekem is volt tegnap egy hasonló eset!!!Tegnap multiztam elõször ezzel a játékkal.Chooselee multihackkel!!Azt sem tudtam mi az hirtelen!Jó én is csúnyán lereagáltam,de amikor tisztességesen játszol és megmagyarázzák neked hogy használsz valamilyen progit,amit mégcsak le sem szedtél,mert kell a kutyának!Aki ezeket a progikat használva örül magának,hogy "de jól megy a game" meg "Ûberfa**a vagyok" azzal nincs valami rendben!!Úgyhogy támogatom azt a petíciót is a bannerben!!!!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Dietrich
"én engem az idegel fel a CTF-be mikor egész végig ugyanaz az ember védi a zászlót...magyarul kempel!😄"

az a baj, h lúzerek ezt is hiszik el, h aki a védi a zászlót az a kemper és nem az akinek elkéne foglalnia, ehelyett inkább egy házból lövöldözik és nem mozdul az atya úristennek se..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ffxi
Bocs, de nemtom elolvasni a FAQ-ot(Dial-Up-om van!)!

Ebben a gamában miért nem lehet menteni F5-el, ott ahol akarok?

Fákjúal!

littleNorbi
hát akkor mi?

2xx hozászólásban semmi érdemleges

wtf?! már rég megjelent lol <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

DJ Skyline
dobjunk össze egy SG szerverre valót!😄

DJ Skyline
én engem az idegel fel a CTF-be mikor egész végig ugyanaz az ember védi a zászlót...magyarul kempel!😄
de az is "vitszes" amikor megyek egy full üres környéken,sehol senki majd hátbalõnek...tehát az ellenfelet mögém tette be a játék...vagy engem tesz be az ellenfélhez...

Pano
Csicska lámaság(*) tünetei

Írta: Pano

*A láma a dél-amerikai teve-félék családjába tartozik, az Andok indiánjai sok ezer évvel ezelõtt háziasították a ma is vadon élõ guanakóból. Az Andokban ma is az egyik leggyakoribb háziállat, de sokfelé tartják Európában és Észak-Amerikában is. A faj Magyarországon szinte minden állatkertben megtalálható. A cybersport világában a bénaság, szerencsétlenség és a zöldfülûek szimbóluma

- A gyorsszövegelõ billentyûkiosztás a pánikgomb megtestesítõje számodra és eszeveszettül nyomkodod ha ideges vagy, vagy nem köt le eléggé a játék.

- Van egy kabalabajusz az orrod alatt és nagykorúnak érzed magad és tapasztaltnak, huszonéveseket oktatsz ki az élet nagy rejtelmeirõl.

- Ha leülsz a gép elé, az önbizalmi faktorod az egekbe szökik.

- Szeretnél végre egy olyan barátnõt, akinek a neve nem jpg-re végzõdik.

- Valaki egy szép mozdulattal lelõ, a következõ gondolat jelenik meg az agyadban: „cheater!”

- Tudod, hogy nálad jobb játékos nincs, csak cheater.

- Képtelen vagy elfogadni más jobb tudását, vagy esetleg gratulálni neki a szép lövésért.

- Csajozási szöveged kimerül a következõben, egy iskolabálon: „Gyüssz topogni gecó?”

- Kényszert érzel rá, hogy te legyél a középpontban, mert máshol háttérbe szorulsz.

- „Szent” szavaid: fasz, geci, köcsög, segg, kurva, anyád….

- Agyadban fel sem merül, hogy másoktól tanulhatnál, ha figyelnéd õket. Hiszen te vagy a ki ha én nem János bácsika.

- Képtelen vagy veszíteni és kijavítani a hibáidat.

- Ha le TK-zol valakit, akkor szerinted tuti, hogy õ a hibás és leanyázod.

- Kompromisszum készséged egyenlõ a nullával.

- A sorry, bocsánat nem szerepel a szótáradban.

- Nem megy a játék, akkor kényszert érzel arra, hogy másnak se menjen és elkezdesz szemétkedni, mert az neked jól esik és lenyugszol. Ha neked rontanak, akkor értetlenkedve nézel, hogy mi a baja az embereknek, miért lett veled mindenki köcsög.

- Élvezed kihasználni az Internet által biztosított névtelenséget, és semmibe veszed embertársaid.

Ha illik rád a leírás hajtsd végre a következõ gyógykúrát:

1. Állj fel, menj ki a konyhába
2. Egyél valami finomat
3. Vedd elõ a húskloffolót
4. Menj vissza a szobádba
5. Üsd a kloffolóval a számítógép házat, amíg hangot hallat
6. Innentõl már sokkal jobban érzed magad
7. Vegyél vissza az arcodból
8. Próbáld felfogni, hogy nem engedhetsz meg magadnak akármit
9. Öltözz fel
10. Menj el fodrászhoz, csináltas egy jó frizurát
11. Vegyél ízléses cuccokat
12. Menj el nõzni
13. Szerezz barátokat
14. Járj el bulizni, élj közösségi életet.
15. Néha tarts önvizsgálatot

A lista kiegészíthetõ, aki még bele akar tenni valamit, hajrá 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Csak nálam fordult elõ az a hiba, hogy ha el akarom inditani a multiplayer részt, akkor feljön egy hibaüzi, hogy utolsó alkalommal nem megfelelõen lett leállitva a game, és felajánlja a safe mode inditást, de teljesen mindegy mire kattintok utána befagy az inditó képernyõnél?Nagyon köszi a választ!
geri15
és mikor fog megjelenni? <érdeklõdik>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

CALL OF DUTY A LEGJOBBBBBBBBBBBBBBBB<#worship><#worship><#worship><#worship>

ATI.com
5.10 a legfrisebb, de szertem nem ez a baj...
Driver frissítés. Asszem van ennél frissebb mint ami fent van neked.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

littleNorbi
ATi Radeon 9600PRO 128MB videokártyám van, és 5.6-os driver van fent,de a játék nem indul el, ezt írja ki: " Error during initialization:Video card or driver doesn't support alpha blending".Mi a teendõ most?

Yossarian
CTF-eztünk Skyline-nal. Egész jó, bár a kicsi pályákon szinte semmi harc nincs, csak rohanás. A brecourt még itt is nagyon kemény 😄

Nieleen

igen, PATCH-et mihamarabb !! 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Dietrich
néztem szerverek bérlési árait..egész lementek az árak..
10 slotos cod2 bruttó 1500Ft
20 4000Ft

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Ok!

DECEMBER 16. addig ki kell jönnie vminek. Vminek ami pecs is egyben meg pb is... Akkor lesz az elsõ cod2 usacup

Kösz szépen a segítséget!!!
dr Kotász
Jövök majd, de most pár hétig csak CIV4-ezek. De ami késik, nem múlik! Legalább lesz patch is addig.
M@TriX
itt a hátad mögött van egy épület, oda menj be egy haver kinyitja az ajtót és onnan tovább szépen...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ffxi
Ebben a gamában miért nem lehet menteni F5-el, ott ahol akarok?

Fákjúal!

KM
Valóban, a CTF egész használhatónak tûnik, csak azok a fránya fegyverek és hangjaik ne lennének így...

Yossarian
huhh, nem emléxem már, de úgy rémlik, hogy van még egy tank. Asszem ott keringõztem vele kint a téren. Talán a házon át jutsz ki?
Ha mégse, akkor indítsd újra a pályát, az általában segít ilyen bugoknál.

Jah, és tanuld meg, úgy kérdezz, hogy jó alaposan írd körül a problémát, mert van néhány ember akinek meghaladja a képességeit egy pár szavas kérdés értelmezése és a végén téged fognak hülyének nézni! 😄DDD

Nieleen

Dietrich
megtévedt az ember, de majd visszatereljük a jó útra 😄

radeer
a SHARK FORCE klán felvételt hírdet CoD2 squadba :

Shark Force honlap
#sforce channel a quakeneten

Tesztidõszak .: 19h-21h -ig :.
Server IP : 195.228.155.155:28969

Teszten résztvenni az adott idõben teszt.(nick) néven való játékkal lehet. Így tudjuk melyik játékosok jönnek jelentkezni.

-sF|radEEr-

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Vazze, nem látod, hogy ott ég a tank!!!!! Nézzé má! De a küldetésnapló nem módoul. Vazze! Ha csak ilyen hangnemben tudsz írni, inkább hagyd az írást!! Vazze!!<#gunyos1>
stickeld a bombot a panzerre hogy destroyozódjon <#eljen>

Herold
Vazze, ha ennyire nem értesz angolul, akkor várd meg a magyarítást.

Melyik szót nem érted ebbõl? A Panzert vagy a bomb-ot?

Még1x. Ilyenkor mit kell tennem?
DJ Skyline
mûködik,felnéztem,csak te vagy most fent!😊

Serpa
mármint 3.
😊

Dietrich
fú ez már klánosnak tûnik 😊))
senki..maradunk hívei a négy égtájnak! <#eplus2>

Serpa
ki lesz a vezér?
ki adja majd a parancsokat?

Dietrich
puff neki...2000Ft-os is jó 😊

Serpa
oké.
amint lesz headsetem.

<#zavart1>

Dietrich
nekem is.

rakd fel:
klikk

DJ Skyline
igen...habár az még a régebbi gépem volt,nem eredeti CoD mellett pláne...most meg új gép,eredeti CoD!😄D CoD2 alatt még nem próbáltam a TS-t

Dietrich
régen..386-os netnél ha ment a ts, msn + a játék akkor elfogyott a sávszél nálam..azóta ez se gond.

Yossarian
biztos attól fagyott?

Nieleen

Dietrich
ha magától a cod2-tõl nem fagysz ki attól a TS-tõl csak javulhat 😄

Serpa
igen.
sztem COD2ben ctf lesz a nyerõ (nekem).

nekem sincs.

DJ Skyline
teamspeak? nincsen fent!😞
attól nekem mindíg kifagyott a CoD anno

Yossarian
jöttök akkor TS-re? Dietrich már fent van.

Nieleen