Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
teszteltem, 5-6 mm-el mellé löttem az ellenségnek és mégis eltalálta sõt ugy hogy egybõl belehalt...
Mintha hiányos lenen a kerités no meg a bokor :
Jéé de hama kinõtt a növény és a keritést is megcsinálták:
Brecourt ott egy sor bokornak kellene lenni:
Mégis vannak bokrok:
"...csak fejeseket, nem tudnak mást..." lol
"...bazmeg annyira kiegesítettek..." lol
"...csúzer vagy..." lol
"...ilyet nem szült isten, fasszopó aimos geci..."
De ugye azt vágjátok, hogy kinek a röhöésével kezdõdik a felvétel????
Aki megmondja kap tõlem egy Razer Cooperheadot!!!!!
:ASDASDasdDDDDA?AS?D+"'
Nieleen
mostmár rákatantam ezekre
trident say: ja persze! A tiéd elõbb robban a gránát mint az enyém mi?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Trident mp44-> Csoder
Csoder say: Trident bazze át lõsz a vason!<#idiota>#idiota>
õ a játékok harcosa mi nem is érthetjük meg õt 😄D
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
letöltöm 😊
nagyon lol vagy henker
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Csodálkozom h a csapattársai nemszóltak, hogy "kussojmá"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360