Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balintka
Nekem stabil 80 fps medium grafon 1024-be, füstbe 50, földre vagy égre nézek 150-200 szokott lenni, de most bacardi javaslatára ki fogom próbálni új driverrel.

Pano
9600 XT-vel hogy fut a cod2? Mennyi az fps?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Bizony.. én is mindig kapásból a leggyengébb grafra nyomom a beállításokat. Így tettem akkor is, amikor elöszõr elindítottam a cod 2 multit 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

bacardi93
Sztem érdemes mert nekem volt pár játék ami ment majd 10 perc múlva kiírta hogy hibát észlellt.....Felraktam és ment símán. Amúgy sztem a teljesítmény is jobb lett!!

Sheke
sok hülye itt fikázzátok osz lehet hogy szaggat a gépeteken

Le Parkour

Dietrich
hát bizony de..kicsit felturbózva.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

balintka
Hi! az lenne a kérdésem hogy most Ati 9600 Xt videokártyámhoz 4.9-es driver van, és olvastam hogy az új driverrel esetleg teljesítménynövekedés érhetõ el. Érdemes-e frissítenem, van valakinek már tapasztalata? Régebben más játékoknál megjártam a frissítéssel (csak rosszabb lett).

báttyó02
de quake3

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mucsácsó
az nem létezik...
Dietrich
ez...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

examinee
Cod 1-ét!

mucsácsó
amúgy a cod2 milyen engine-t használ? gondolom tuti nem quake 3<#idiota><#idiota><#idiota><#levele>
hogy lehet DirectX 7-el elindítani hogy eloinduljon?? Mert nemnagyon akar elindulni a game.
Istencsászár
erre mostjöttél rá? minden codos tudja hogy nem fullon kell tolni, és ez a gém erõsen fps függõ minnél jobb az fps annál jobb helyekre tudsz felugrálni..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

littleNorbi
Több küldetés van benne mint a CoD1-ben ?

nem beszélve arról hogy ilyen grafikai beállítások mellett SOKKAL PONTOSABB a SNIPER!
teszteltem, 5-6 mm-el mellé löttem az ellenségnek és mégis eltalálta sõt ugy hogy egybõl belehalt...

MP_TRAINSTATION => CAEN _ FRANCE map

Mintha hiányos lenen a kerités no meg a bokor :

Jéé de hama kinõtt a növény és a keritést is megcsinálták:

Grafika minden low , kikapcs , 640*480 akkor ELTÛNIK pár tereptárgy ( bokor , dobozok , romok , kerítések vasrúdjai ... ) ami kedvez a snipereknek , egyéb fegyvereseknek ( és ez NEM CSALÁS csak grafikai beállítás... )

Brecourt ott egy sor bokornak kellene lenni:

Mégis vannak bokrok:

DJ Skyline
henkerével-e?😄

Csak nem a tiéddel?<#idiota>

"...körülbelül harmic golyó elfogyott a tárjából..." Körülbelül, lol
"...csak fejeseket, nem tudnak mást..." lol
"...bazmeg annyira kiegesítettek..." lol
"...csúzer vagy..." lol
"...ilyet nem szült isten, fasszopó aimos geci..."

De ugye azt vágjátok, hogy kinek a röhöésével kezdõdik a felvétel????

Aki megmondja kap tõlem egy Razer Cooperheadot!!!!!

DJ Skyline
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
:ASDASDasdDDDDA?AS?D+"'

Ma2ska
" hármat lelõtt, de ugy, érted..., mennyi van ennek a tárjába baze..fasztestü "
😄

UnknownAsshole
Mekkora egy looser ! bazzeg......
valaki adhatna linkeket,hogy honnan lehet ilyeneket leszedni.. pls

báttyó02
😄Dsa

Yossarian
én nem is állítottam, hogy friss. Egyszer régen hallottam, aztán mikor megláttam itt Henkert, akkor eszembe jutott. Ha nem kérik a linket, akkor nem is teszem fel...

Nieleen

de hol??
mostmár rákatantam ezekre

trident
Csoder->trident
trident say: ja persze! A tiéd elõbb robban a gránát mint az enyém mi?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

báttyó02
LOÁL DF.sa:😄SA:SAD

Meg van rengeteg ilyen MSN Plus-os hang is😊

ja,régi nemis tudom melyik szerveren volt is ebböl bejáttszás "persze persze te láttál mindent..."

simán... de aki tud még ilyeneket,ne tartsa vissza pls,had röhögjünk.

Ez rohadt jó, csak nagyon régi😛

Ez az "át lõ a vason baze" beszólás nagyon tetszik nekem😄

Trident mp44-> Csoder
Csoder say: Trident bazze át lõsz a vason!<#idiota>

geri15
😄DDDDDD
õ a játékok harcosa mi nem is érthetjük meg õt 😄D

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

trident
Ilyen ez a vad múltipléjer életforma! <#idiota>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

geri15
lol már bannolták is 😄DDD

Ha valaki ennyire hülye játék közben akkor inkább ne járjon Ventrire, és akkor senki nem fogja megtudni <#vigyor0>
Szegény gyerek, ezt még a CoD3 megjelenése után is mondogatni fogják <#nevetes1>
"mennyi van a táradba te köcsög" <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

alberto 15
szánalmnas, szétröhögtem az agyam!!!!

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

LOL ez nagyon komoly.. Kész van a csávo,fekügtem a röhögéstöl! Vannak még valahol ilyenek?? Ez qrva joooo

trident
Ez de nagyon ottvan!

ja,ok
letöltöm 😊

rákattintok a linkre de semmi,,, hogy tom meghalgatni?

geri15
akinek nem jött le onnan _itt_ van 😄DDD
nagyon lol vagy henker

Nah meghallgattam, hát nem semmi 😄
Csodálkozom h a csapattársai nemszóltak, hogy "kussojmá"

Zsoltika 007
Lol ez tényleg õ! A Bf2 topicban rinyált hogy át lehet lõni a vason. <#eplus2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Nekem simán lejátszotta.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360