Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nem jön be ez a csak puska dolog....az addig oké, h shotgun suxx..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
keress egyet és oda megyünk <#nyes>#nyes>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
erre a mondatra reagáltam 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Nekem MX510es van és hozzá egy rAzer eXcatMat egér pad (ennek is van két oldala, és a SPEED felületét használom)
CoD-ban a senzim 7-esen van most, régebben 8-ason volt de mostmár ezt szoktam meg.
Sok embert ismerek akik 3-as sensi alatt játszanak és csak rángatják az egeret 😄D
Mondjuk ugy már nehezebben vesz az ember egy 180% û-os fordulatot 😄
(Persze melette fennt van a Logitech driver, ami kicsit gyorsítja az egérmozgást.)
Az accleration nekem ki van kaplcsolva játékban, windowsban pedig LOW-on van.
Sok mindentõl függ tehát, érdemes kitapasztalni egy megfelelõ érzékenységet és azt megszokni
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Letöltöttem azt a patch-et /Call.of.Duty.2.PRiVATE.SERVER.PATCH-iND/
Nemigazán megy<#shakehead>#shakehead>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
most nézzetek zavartelméjûnek, vagy akármi de muszáj ezt a kérdést feltennem:
Milyen sensit hazsnáljak multiba? ÉRdemes-e használni MX510-es egér esetében a mouse acclerationt? Ha igen, milyen fokozaton?
Csak már a tököm tele van, hogy Cod-ban egyszerûen képtelen vagyok eltalálni a nekem megfelelõ senst. Ami más játékokban totál bevált, az itt valamiért totál másképp érzõdik és ez számomra elég fura :\
Válaszokat/tapasztalatokat elõre is köszi 😊. Jah, a "azt te tudod, mert te érzed, hogy neked mi a jó" válaszokat kérem mellõzük, mert ez az, hogy nem érzem sehogyse 😄
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ma este?
Kotászt látta valaki mostanában? A filmen kívûl? 😊
leirta hogy szép munka
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Tesztprogramok: nem megfelelõ hûtés, túlhúzás, hibás RAM, túlmelegedés,
R9000 -> csere netán egy jelenlegi középkategóriára a késõbbiekben, ha már túlvagy a hibakeresésen.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
probáltam már minden beálitást kinek van valami tipje azon kivül hogy kösem fel magam
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Csináltam egy 1280x1024-es CoD2 háttérképet:
[email protected]
(Modern absztrakt stílus 😊) Sztem nem rosz.
Röpke 3 órás munka 😛P
ha azok is a sírba visznek, marad az SP a peccsig.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Egyébbként már több szerver is átvette a módot. Ezt most találtam: a szerver nevében nincs ott az Admiral Mod, de az = 62.77.128.245:28960 - TDM szerver
Köszi!
Ez single-ben van az orosz küldiknél ált ez szokot gondot okozni, ha multi miatt kérdezted akkor nem tudok segíteni <#idiota>#idiota>
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Légyszíves segítsetek a pályán van egy német sniper hol rejtözik??
De némelyik pálya nagyon gáz, mert a ruszkiknak csak nagantjuk van, a németeknek meg Gewehrjük is. A németek folyton lerusholják a puskásokat.
Nieleen
Légyszi ha tudtok, segítsetek!
Nem tudom mitõl de egyik napról a másikra csinál egy olyan hibát a gépem, hogy nem tudok sehova be jelentkezni. Sem fórumokra, sem letöltõs sms oldalakra, sehova!El fogadja jelszavamat és a felhasználó nevemet mindenhol de valahogyan mégsem látja, hogy be vagyok jelentkezve... Például az RTL fórumon mindig újra be kell jelentkeznem minden egyes hozzászóláshoz. Az INDEX-en be sem enged jelentkezni, a wandoo-n meg ki is írja, hogy bent vagyok de mégis kéri, hogy jelentkezzek be amikor a tartalomhoz hozzá akarok férni!
Mi okozhatja ezt?Akinek volt ilyen az írjon légyszi!
Köszi!