Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
én azon "nevelkedtem",meg klánoztam még anno!😄
amúgy CoD2-ben nekem sem tetszik nagyon az S&D...viszont ez a CTF megtetszett...

Serpa
SD -t nem szeressük.
😞

UnknownAsshole
😊
DJ Skyline
most jöttem a szerverrõl...nem volt rossz!😊

Dietrich
ahha ez is az ami megvan meg ami a neten..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
nekem ez van v2_2032

Nieleen

Dietrich
na szóval..nekem régi a TS kliens..keresek újabbat.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
egyik szám a Jump..pont akkor ugrottam és löttelek fejbe...majd te seggbe a lámák fegyverével <#hehe>

Yossarian
Én egyszer a Helloween Dark Ride-jára arattam iszonyat nagyot Quake3-ban 😄 Amúgy nem szeretek közben zenélni.

Nieleen

Dietrich
VH 1996 best of..ajánlani tudom csata közben <#vigyor2>

Serpa
meghívtam õket ide.
ugye nem baaaj?!
😊

Dietrich
szerinted tudom is hogy kell használni? <#vigyor1>Na mindjárt felrakom

KM
Csalóóóóóóóóóó!<#hehe><#nyes><#idiota>

Yossarian
217.27.212.74:8767

ez egy jó kis free TS szerver.
Nyitottam itt egy SG szobát.

Nieleen

Dietrich
egyébként nem rossz..jobb mint ezek a szar fegyver hangok és 52-8 volt a statom..zene nélkül meg 4-6 <#hehe>

Yossarian
ha másik csapatban vag, akkor moderlunk 😊
Haverokkal is így szoktuk. 😄

Nieleen

Dietrich
van valahol még a gyerek warozós múltjából 😊

Dietrich
hát ja..de ha a másik csapatba kerülsz akkor mi van? Meg különben is...Van Halent hallgattam közben 😄

Yossarian
Van TS kliensetek?

Nieleen

Dietrich
ihol

KM
Na, nekem is elegem lett a restartbol...

Yossarian
ha már ennyien összejövünk, akkor igazán kéne nekünk TS-ezni

Nieleen

Shortstop
az options-on belül hol lehet beállítani hogy directX7-et használjon a program??
amúgy meg kicsit érthetetlen az igénye mivel nincs olyan helydejó grafja....

Yossarian
ok

Nieleen

DJ Skyline
oké

Serpa
move in!
^6Mindszent CoD2 Server | Powered by OBiNet.hu|20ms|195.228.155.223:28964

Laky
hm, kár, azért thx 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

KM
Jaj!<#falbav>

jointeer
Stg 44 :E

köcsög

Sheke
nagy szám ha elõtted vannak és géppityud van<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

Le Parkour

KM
Itt respawn után volt a dolog, 3-4 embert szedett le 6-8 másodperc alatt.

Yossarian
tegnap este engem is soxor leszedett garanddal. A killcam szerint semmi gyanúsat nem csinált. Mindig szépen rám tette a tüskét, semmi hirtelen mozdulat. Külön tetszett, hogy célzott a srác.

Nieleen

Yossarian
Egyre inkább az a gondom, hogy egyáltalán nem kell célozni. Minimális skillel jóformán az nyer meg egy párbajt, aki elõbb látta meg a másikat. Kis esély van visszalõni, mert a 2. és 3. golyó is el fog találni, mivel minimális a fegyverek visszarugása. Mindegy, hogy puska, vagy géppisztoly, lassan mindenki csípõbõl tüzel. Undorító. :-/

Nieleen

KM
Beléptem egy szerverre, de egy SeggTitan nevezetû olyan szinten osztotta a fejeseket, hogy 3 perc múltán ki is léptem...<#shakehead>

DJ Skyline
engem ma akkor b*szott fel leginkább a játék mikor megyek szép halkan a mapon (S&D),és egyszer csak lelõnek...na de hogy? hát ott feküdt az ajtótól nem messze,puskával a kezében!<#idiota><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

trident
Hasonló:
-A sörétes nem ide való. A Breakouton a legszembetûnõbb. (pö)
-Személy szerint a két sivatagos pálya és a breakout max tdm-re való, Hq-ban például elszomorítóan rossz.
-A pályákon a rengeteg füst és köd már túlzás. Sok.
-a füstgránát használata is már csak komikus. Az anno railyardon hq-zva, a hangárba bedobott három-négy füst után kiábrándító.
-Az hogy a hullánál felvehetõ a gránát, nos az sem tesz jót a játéknak, mikor egy ember a hullák közt rohangálva gránátesõvel árasztja el a játékteret.
Hm.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
az afrikai mapon a legszarabb..fújja a szél a homokot.
800x600-ban valszeg nem fújja <#hehe>

Dietrich
bármelyik fegyvert kilehet venni..csak beállítás kérdése.

scr_allow_kar98k "1"
scr_allow_springfield "1"
meg ilyenek... ennyi

alph4
Nem a füstgránátra céloztam! (De amúgy ezeket is szerveren belül lehet)
Arra füstre céloztam, amelyik minden pályán van és kevésbé látunk tõle! 😊)

Amúgy minden fegyvert ki lehet vennni, mindenre van parancs.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Pano
de, ki lehet. Az OBI-sok is kivették az egyik szerverükrõl a füstöt és a snipert.
A shotgunt ki lehet-e venni, azt nem tudom. De ha a snipert meg füstöt kilehet, akkor azt is.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

báttyó02
jovan .ddDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Dietrich
röviden így ez arcade

alph4
Nem lehet átírni, a játék nem engedi. (mint ahogy a füstöt sem lehet kivenni, 0ra állítani.)
Vannak olyan szerverek, amelyen olyan modok vannak, amik ezt engedélyezik. pl Admiralmod, ha jóltom.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Dietrich
az melyik? <#zavart1>

HQ mod minden mapon TDM vagy DM lett a cod2-ben 😞
ezen az adminok úgy tudnak jelenleg javítani, h a shotgunt nem engedélyezik. Az összes kisebb map vagy régebbi utcai map-on a lámáknak még csak célozni sem kell vele..
aztán ha lesz patch abban más mapok is kellenek mert a jelenlegiek + shotgun csak a tiszta mészárszéket jelenti a legtöbb helyen.

Laky
#8887 plshtx!

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Harlekin
Hali!

1 Nagy kérdésem lenne, találkozott valaki olyannal,hogy single modba megy a játék,és multyba meg nem akar elindulni.Nem valami erös vason probáltuk,de a single player modba türhetöen futott.Multyba probál valami Safe modba indulni,de aztán minden hiba üzenet nélkül kilép a Win-be.Már probáltuk ujra rakni,de akkor is ez volt a hiba!elöre is thx
www.profbako.uw.hu

figy, nincs semmi driverem fent, alap sensi windowsban 😛 ennyi

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Serpa
"breakout" map milyen?