9798
  • lac coo
    POLY STATION !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Alexease
    Kiadtak PS2-re?! Ugy tudtam egyszerre jelenik majd meg minden platformon. Bar a Sony azert szokta tolni a penzt rendesen...:))))

A demo alapjan jobb lesz mint az elozo, es mivel mar az is tetszett mint "konnyed szorakozas", igy ezt is megveszem ahogy megjelenik. Az elozot is tobb mint egy evig hasznalgattam, annyit meger;)
  • lac coo
    PC-re még nincs , csak Poly Stationra ....
  • Alexease
  • Istencsászár
    sehonnan?
  • csocso21
    Honnan lehet letölteni PC-re ?
  • lac coo
    Ja igaz!!!
    Akkoriban még "csak" 10 000 volt egy új játék....
  • hiba
    csak elqrutak mert az eleje kellemes es elvezetes a vege unalmas es bosszanto volt (trd 2) alladoan azokon az idiota varosi palyakon kellett menni holott volt tobb tucat fantaziadusabb is benne a vegen mar annyira untam hogy eladtam.
  • 3P
    Hát akkor téged jól átvertek... :)
    Én 9990-ért vettem meg a megjelenéskor, s minden helyen is ennyiért láttam.
    A demo alapján előre tudtam, hogy mire számíthatók, s ahhoz képest nem is csalódtam sőt... A TRD2 egy jó kis autós játék, nem szimulátor, csak szimes vonásokat mutat, s ilyen lesz a 3. rész is. Ha szimmel akarsz menni, akkor GTL, rFactor, Nascar, LFS, de hát ez úgy is jól tudod. ;)
  • lac coo
    A Gamestar olyan jó cikket írt TRD2-ről is , hogy rögtön megvettem 15 000-ért :DDD
    Aztán rájöttem ,hogy hiba volt:DDD
    Azt írták , hogy milyen állat a Pro Sim része...:DDDD
  • Alexease
    Az egesz GameStar ovaso kozonseg, nagyreszt az iskolas korosztalybol kerul ki. Abbol is az altalanos szintu.
  • engine
    Bocs, ha belegázolok valaki lelkébe, de az ottani forumosok sem akárkik. 1-1 komment ovis szint alulról súrolva...
  • Alexease
    Tipikus GameStar hirezes:)))) Ultra-szar, fingja sincs semmirol:)) De olyan jol meg tudjak hulyiteni ott az embereket...
  • Istencsászár
    Gémsztár cikk, olyan a tartalma is:))) szvsz köze sincs az írónak a játékhoz, aztse tudja mit ír, ez egy szimpla kellemes gém semmi kiemelkedő forradalmi ujítással... szerintem:) de azér jólesz elszórakozni vele
  • M@TriX
    hát, nem hozott lázba, az elején még jobbak voltak a törések, hajh, de azért majd megnézzük...
  • zoltang
    "[MOVIE] Toca Race Driver 3 trailer!
    [2006. január 11. @ 22:03 - Cok3]
    Végre valami videócska is akad mára, ez pedig nem más, mint a Toca Race Driver 3 intrója. Forma 1, touring car, classic car, minden található a trailerben, mi szem-szájnak ingere. Online játékra, autóversenyek tucatjaira, brutális töréseffektekre számíthatunk, emellé nyilvánvalóan társul egy szuper fizikai motor is és ezt még meghintik egy gatyábacsinálósan jó grafikával. Szerintem már most siker :)

TOCA RACE DRIVER 3 INTRO
    (Movie - 11,81 MB)
    "

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=19920
  • 3P
    Természetesen nem várom ettől a sorozattól, hogy szim legyen, viszont élvezetes autós játék maradjon lehetőleg minél kevesebb árkédos vonással... ;)

A következő részről meg addig nem igazán akarok idegeskedni, amíg nincs róla infó, sőt még a 3. is csak kiadás előtt áll. Egyébként nagy valószínűséggel az fog történi, legalább is részben, amit írtál.
  • Istencsászár
    de ez a rész eddigi legkellemesebb
  • Istencsászár
    amig konzolra csinálják sose lesz sim, codemaster meg nem simekről híres:), már látom a következő rész nextgennyre, beszarsz a graftól majd és erőteljes visszafejlődés belsőleg....
  • 3P
    A demo nagyon alapos nyúzása után alapvetően megváltozott a véleményem. Na igen pozitív irányban. A Civic demot nagyon gyorsan el kell felejteni, azért kár volt.
    Grafikailag ugyan nem túl nagy előrelépés (talán csak a javítótt enviroment mapping ami szembetűnő, valamint a megemelt poligon szám, s talán nagyobb lett a textura felbontás is), de a fizikája sokat javult az elöző rész óta. Ugyan még mindig nem vérbeli szimulátor, de messze nem egy arcade játék képét tükrözi. Ahogy a 2. is volt, ez is egy amolyan jó autós játék. Pozitív dolog benne, hogy végre számít a gumik hőmérséklete, dominánsabb a súlypont szerepe. A sérülések is picit realisztikusabban hatnak, azaz nem csak a motor teljesítmény csökkenik érezhetően, hanem egy futómű, vagy felfüggesztés hibánál a fék hatékonysága jelentősen romlik. Igaz a 2. is ilyesmivel operált, de ebben ez jobban sikerült.

A törés modell nem olyan mint az előzetes képeken, de a sok tucat játéktól jobb.

Hard nehézségi fokon egész élvezetes a verseny, de nyerhető. Remélem az időmérő edzés a fullban is benne lesz a karrier módban (a 3. rész oltári hibáját javítva ezzel).
    Asszem továbbra is a DTM marad a nagy kedvencem, s most is HARD fokozaton billentyűről tólva, mindenféle setup nélkül is élvezetes. Az időm biztosan lehetne jobb is, de nem tudom 1:15 alá vinni (még), a jelenlegi időm, 1:15,2 igaz ez bőven elég a legnehezebb fokozathoz is ;)
  • zolo
    OFF:

Szerintetek miért fagy ki patchelt, eredeti cd-s toca race driver 1 ha bekapcsolom az erővisszacsatolást???Holnap összehasonlításképpen csinálok pár DTM képet a trd 3 demóból és a trd 1 DTM részéből és felnyomom ide.

ON:
  • lac coo
    Na de ez a vezetési élményen kívül sokat nem változtat gondolom....
  • steweee
    bocs hogy ide írom de a toca 1 topicot nem látogatja senki. az a problémám, hogy mivel csak most vettem egy erős gépet (gef 6600 gt stb.) csak most játszok még a toca 1-el is, hiszen kimaradt az életemből. viszont a hardwareconfig.exe-t ha futtatom, nem lehet beállítani az antialiasingot és a motion blurt, mert sötétszürke és nem lehet pipálni. a .cfg vagy .ini fájljában az antialiasingot át tudom állítani 0ról 4re, és így használja is, de a motionblurre nem találok utaló sort, ha meg beírom az úgy nem jó "motionblur=1"

kérdésem hogy másnál is volt e ilyen probléma, és/vagy mi lehet a megoldása
  • Alexease
    Probald ezt:)

ExtraWideWheelLock=0
    SteeringLinearity=1.000000
    Mode1MaxStrength=2.000000
    Mode1Tightness=0.100000
    ForceFeedbackMode=1
  • zoltang
    "[MOVIE] ToCA Race Driver 3
    [2005. december 21. @ 17:37 - Kiri]
    A ToCA Race Driver sorozat immár harmadik epizódjához érkezett. Az eddigi összes résszel remekül el lehetett körözni, reméljük továbbra is minőségi alkotást kapunk a srácoktól. Azért, hogy erről meggyőzzenek bennünket, kapunk 15 megás videót amin egy teljes körön át csodálhatjuk a grafikát, a csodajárgányokat és a telemetria képességeit. Gyerünk tölteni!
    "

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=19723

• lac coo
    Átírtam ,de semmi komolyváltozást nem látok :DDDD
    Bár előtte épp csak kipróbáltam....
  • Alexease
    Teszteltem egy kicsit a "fizikat" ami benne van, es az eddigiekhez kepest (RD) meglepoen jo:) Tetszik:)) Csusztam, porogtem, forogtam, faroltam, driftyeltem, egyhelyben, korbe forogva gumit egettem es nagyon jol ereztem is hogy mit csinal az auto es hogy mit fog. Persze Pro-ba kell tenni es az FFB-t is allitgatni kell egy kicsit:)
    [ForceFeedback]
    ExtraWideWheelLock=0
    SteeringLinearity=1.000000
    Mode1MaxStrength=1.000000
    Mode1Tightness=0.850000
    ForceFeedbackMode=2

Oldal csuszaskor aszfalton, fuvon, kavicson, kerekveton mashogy viselkedik, frankon meg is lehet billenteni az autot, sot fel is lehet boritani:) Es nem "olyan" arkadosan, hanem eleg jol reagal, jol erezni mikor mennyit borul:) Persze, ezt belsobol, kivulrol nem tudom hogy nez ki:P

A meghibasodasok, kopasok is eleg jok, nem nehez lerobbantani a gumit a felnirol:D Es utana, egy vagy ket gumi hianyaban, teljesen jol "megy" felniken:DD

Persze azert vannak "erdekessegek" is, olyan "TRD-s", de hat nem is egy hardcore szim, hanem egy "mindenkinek" auto verseny:)

• Alexease
    Szerintem ennek ez a Pro modja:)) Legalabbis, ha a controller resznel a 3 Pro Sim kapcsolot bekapcsolod:) Mindig visszaallitja, figyelni kell.

A kormanyszoget meg mindig nem lehet allitani es ez megint problema lesz:( Foleg a formula kategorias autoknal, mert ott nagyobb az oldaltartas es nem sodrodni, csuszni fog - mint itt a V8-al lehet kilincselni a kanyarban:D - hanem megfordulni egyhelyben:) Bar az is megoldhato, mert allithato az autok filejaiben, de hat nem az lenne a jo megoldas...:(
  • Istencsászár
    előbb menetem picit mondom 1 kis gumiégetés nemárt:D hogy mennyire kopik el azt 1szercsak nagy rovaj azt bumm darabokra és ha jól láttam a kasznit is megrongálta, de lehet csak hogy én előtte megdolgoztam ott azt nemfigyeletem:)
  • lac coo
    Azt még nem láttam :DDDD
    A tv-feliratok is hangulatosak.....
    Az előbb meg fenakadtam az egyik magas rázókövön majd kitekerte a kezem a kormány , tök lazán fogtam erre mint a villám keresztbevágta az autót :DDDD
    Raplay-ben látszott ahogy megül az alja , szikrázva....
  • Istencsászár
    csak arcade, pro sim nem elérhető benne
  • Istencsászár
    a gumi felrobban elég látványos
  • lac coo
    De ez a demo ugye most csak arcade modban megy ?
    Vagy hol lehet pl. az abs-t kikapcsolni ?
  • Alexease
    Azert valoban javitgattak rajta, es belekerultek olyan dolgok amiert aggodtak az elozo resznel az emberek:)
    - szerkesztheto INI-k
    - allithato kormany-FFB ertekek, tipus, linearitas
    - alapbol vannak tukrok
    - normalisabb kopasok, serulesek
    - jobban erezni a felfuggesztest, nem "legies" az auto
    - reszletesebb setup lehetoseg.

Az elozo verzio is rendesen szamolt minden beallitast, mint a "komolyabb" szimek (camber, caster, toe, spring, damper, swaybar stb.), csak abban nagyreszt fixen volt beallitva az autokhoz. Most itt mar lehet is oket allitgatni rendesen:) Bar sokat meg nem tesztelem, de ha jol ereztem mukodik a dolog;)

Nekem tetszik, mint autos jatek, remelem javitjak ezt az FFB problemat, es akkor ezt is megveszem;)
  • lac coo
    Vannak dícsérendő dolgok benne:

a vágásellenörzés nem ismer kegyelmet :D
    a sérülések között vannak igen jól sikerült dolgok (pl. a váltó alig vesz be némely sebességet...)
    a hangok
    megjelentek új setup elemek (pl. camber stb....)
  • Alexease
    Csak feltettem megint, nem birtam ki:) Utananeztem, es kiderult, hogy ez az FFB problema "gyari" Codies remekmu (SP2 es DX hiba):)
    Nagyobb pioritassal kell inditani es akkor jo.
    C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c start "" /high "meghajto:\konyvtarnev\Race Driver 3 Demo\RD3.exe"

• Tomievo
    Sztem az reális ha tapad a DTM kocsi.:) Egyébként figyeld meg milyen köröket tudsz menni normál és hard módban. Normál módban simán 7-8 mp-vel lehet gyorsabban menni.
  • Istencsászár
    ráraktam 110%os max nehézséget offroad még tűrhetőbb is lett, jobban lehetett csusztatni, de dtm semmit nemváltozott ugyan ugy tapad az aszfalthoz szal semmi élvezet
  • Alexease
    Nalam - ugy mint a promo demo - ez sem szereti a kormanyomat:( Pontosabban az FFB-t ha bekapcsolom, akkor 1-2 masodpercet megy, utana 4-5 masodpercet all a kep:) (Thrustmaster Ferrari GT) Vagyis hasznalhatatlan:(

• arty
    akkor ezt a demot le se szedem ... :)