9798
  • Alexease
    Kezdodik:))
  • Gyureszka
    SEGÍTSETEK!.....NEm indul :(
  • viso 007
    Halihó!

Bazz nekem nagyon bejött ez a rész, főleg a forma autók lettek eltalálva, a gokart sztem is csúcs. A rallys részt remegve töltöttem be, mert még élénken élt bennem a 2 rész borzalma. A játék nálam az árkád autóverseny kategóriában 10/8!
  • JohnnySmith
    Mint a SW:EaW topik :))
  • Istencsászár
    #513 olvass már b+
  • Gyureszka
    ok akkor mondd mien a játék??
  • arty
    mi lenne ha inkább a JÁTÉKKAL foglalkoznál? ;) van starforce topik is, hagyjuk már ezt a töltelékbaromságot ...
  • Gyureszka
    Valakinek úgy megy h nem kellett hozzányúlnia a gépéhez?
  • Gyureszka
  • Gyureszka
    már én minnyá kezdtem telepíteni :) ÓdejóleszIstenem!!!
  • 12346
    ja. addig csipkedd meg a jancsit^^
  • Eisenhower
    a gokartos nagyon kira :)
  • arty
    clio belső nézet (ilyen mind, kivéve az open wheeleket):

• Eisenhower
    na. elindult. leszedtem a tápcsatikat meg az ide csatlakozót is lehuztam a cd/dvd meghajtókról mostmár megy. ^.^
  • Gyureszka
    fúúúúú---DURVA.......(OFF) Ó istenem nekem még 1 Órát ki kell bírnom??
  • arty
  • arty

• Gyureszka
    vki látta már a GSTV-s Toca 3 Bemutatót?
  • Gyureszka
    akkor ez nemtom honnan let kivéve vagy CameraHack-eltek de én a Külső Nézetnek adom a pálmát!!
  • arty
    nincs ilyen belső nézet, szokásos van: nem látsz semmit, éppcsak érzed h belső a nézet :) azaz a kamera a kormány tetején ül ... talán tocaedit nekiül és csinál valami kamerahackot és akkor ez megoldodik :)
  • arty

• Gyureszka
    de sztem ez még a BÉTÁból van szal a Grafika jobb lesz....Sztem!!!
  • Gyureszka

Ilyen lesz belülről ?! cép : )
  • Fejes021
    húú. elpörgött a topik rendesen,(látszik hogy felkerült a warezokra) de ne csak írogatni tessék hanem sok képeket felkani
  • Istencsászár
    mint írta arty és mint az eddigi tokák lehet online játszani simán...
  • Eisenhower
    hát nekem nforce 4 lapom van de semmi. na mind1. majd próbálkozom
  • Eisenhower
    hát ezaz hogy sajna ki se tudom próbálni...
  • Fejes021
    ezzel a warezossal akkor most hogy van a multi?
    Lehet vele nyomulni neten?
  • Doomguy
    Szerintem már annak örülhetnél hogy (jo nehézségek árán) de tudsz játszani a játékkal. Ha pedig idegesít a védelem vedd meg a játékot!
  • arty
    Na, kiprobáltam. Jó ÁRKÁD játék, kellemse irányitással (egyenlőre csak bill.)! Sem a simulation, sem a pro simulation beállítások nem segítenek, a kocsi teljesen irreálisan viselkedik ... nagyon könnyeden lehet vele körözgetni.

DTM, GT ill. GT light kategoriákban mentem pár kört elsőre, nagyon tapad(simán lehet csusztatni, inkáább csak látványelem) a kocsi, kisodrodsz a füre, akkor megint csak a szerencse dönt, h a tövig nyomott gázpedáltol kiprögünk e vagy sem :) tiszta második rész ... a sikerhez csak azt kell nézni, h melyik kanyar előtt mikor vesszük le a gázrol a lábunk. skill a vezetéshez NEM KELL, sajnos. Így elég hamar ellaposodik az egész szvsz - de majd meglátjuk.

Grafika rendben van, picit talán sok a kontraszt, de elmegy, gyors. A tulhuzott x800asom csak ebben a játékban erősen szemetel :D Szuper ezt megélni ... mind1, minden maxon igy is megy 50-60FPS-t, ezzel nincs gond. A törések egyáltalán nem olyanok mint a képeken, az a szokásos codecrap PR volt csak ... fotosop, ha ugy jobban tetszik.

Összességében tényleg jobb, mint amit az első demo sugallt, nekem ilyen trd2remix érzésem van :) A warez simán megy, a szerencsésebb nforce3/4/viakt880 tulajoknak még csak letiltani-kihuzni sem kell a meghajtoikat. Nemtom a linkelt crack milyen .exe lehet, szvsz ne használjátok! Jobb az óvatosság ...

A multi megy, mert szokás szerint nincs online serial.
  • Eisenhower
    na szoval az úgynevezett "crack" nem sokat ér ^^ elszáll hibával. viszont mikor feltelepítem ujra kell indítani a gépet. ha lehuzom a dvd/cd meghajtókat az istennek nem bootol be a gép. kezd idegesíteni ez a köcsög védeli szarság hogy belemahinál a gépbe.
  • jupa
    LOL:DSztem csak más gammákat reklámoznak a telepítőbe
  • mucius
    ezek a szerzetek jobboldalt pilóták? ^^
  • Eisenhower
    [URL=http://iaro.srv.hu/kep/telepito2.JPG]telepítés 2. fázis ^^ [/URL]
  • djcom
    sorry nem találtam tárhelyet
  • Eisenhower
    hát elég buzis az a rózsaszín ^^
  • jupa
    Nagyon király!THX!Jöhet a többi is:)
  • Eisenhower
    [URL=http://iaro.srv.hu/kep/toca3telepit.JPG]telepítés ^^ [/URL]
  • jupa
    sgtagok.srv.hu
    Ide is lehet képet felrakni:)
  • arty
    neröhögj, van "enhanced turbo boost" :D neszebazz' nitro ...