9798
-
#502 idéztem egy helyről, nehogy elkezd itt nekem a hülyeséget mondani. mondom becopy-zom már ide is hogy mindenki jót röhöghessen ^^ -
#501 képfeltöltésről nem enged ide képet linkelni ... :) először az imageshack majd most ezek is letiltották .... :D
alexease: hamár kijött, a fullnak adok egy esélyt inkább ... :) trd2ből is tesztett volna 1-2 mód, de sajnos a rally/rallycross és a béna FFB totál tönkretették az egészet ... viszont, előtte sosem hittem volna, h a colin3mat alul lehet mulni :)) -
#500 Ha a winyot is kihuzód akkor hogyan fog elindulni a rendszer? -
#499 "hát.. talán....D de kikelll húzni mindne IDE-s baszást? a vnyót is meg mindent? :S" LOL -
#498 wéwéwépontképfeltöltésponthu -
#497 ....vödörbe ? -
#496 ide vazz:) -
djcom #495 hova töltsek képet?
-
#494 -
#493 Sajnos a Civic demo szerencsetlen huzas volt a Codies-tol:( Igaz, hogy odairtak melle minden infot, hogy az csak egy promo demo - raadasul erosen felkesz - de mindenki leszedte, es ugy allt hozza hogy az a vegleges TRD3. Bar az eddigi uzletpolitika miatt ertheto...
Szedd le a hivatalosat, es probald ki a benne levo Ausi-t vagy a DTM-et, es szerintem tetszeni fog. -
jupa #492 "warezhorcsog" LOL :D -
#491 Ne szivasd oket, ugy sem ertik a poent:)
Meg lefogadom, hogy a legtobbjuk aki idejar es warezhorcsogot jatszik azonnal, az nagyreszt arkad vagy konnyitett mod-ban jatsza, kulsonezetbol, gombokkal vagy kontrollerrel, vagyis nem sok koze van a jatek szimulacios, fizkai vagy egyebb komolyabb megitelesehez.
Es sajnos ide iogatni, a kovetkezo egy evben valszeg teljesen felesleges lesz, mert csak a warez es az SF szenvedes lesz 24/24-ben... -
#490 a civicet :( azokután csodálkozom h bárki is nekiállt a másik demonak :) -
#489 Melyik demo-t probaltad? A promocios Civic-et vagy mar a hivatalosat? A Civic szar volt, de a hivatalos mar eleg elezetes, hasznalhato. -
#488 jóazneked -
#487 Akkor nem nekem való , bocsi...
NFSMW a király ! -
#486 (hi)
lac coo csak ironizált a nitroval :) félek a játéktól, mert ugyan a 2 is elég necces volt, de ennek a demoja nagyon alulmulta ... most kiprobálom és mindjárt irok pár sort :) (bár én sajnos nem vagyok mérvadó, valami szimesebb embernek kéne h meglegyen) -
#485 -
jupa #484 Akkor nagyon elvagy tájolva,ezek nem utcai tuning autók,nem olyan mint az nfs -
jupa #483 Én is szívesen megnéznék pár képet a gammából:) -
#482 Már hogy ne lenne ? :D -
#481 akkor tolj képeket! ^.^ -
jupa #480 Egyébként miért sz@r ha nincs benn nitro,ilyen autókba a valóságba sincs,akkor mit akarsz???
arty,amúgy norrec vagyok:) -
djcom #479 iggen jó! -
#478 nem, de a topik kezd arra hasonlítani... -
#477 LOL -
#476 Hát ha nincs nitro aakor milyen szar lehet már ez a játék !!! :/ -
#475 ez nem az nfs ^^ -
#474 Nitro van benne ? -
#473 mivan djcom? ennyire jó a gém? tolj már be képet legalább ^^ nekem még 25 perc mire leér. és akkor se tuti hogy menni fog :( -
#472 szal a crack száksz? ^^ -
djcom #471 Amugy sokkal jobb mint a TRD2 -
djcom #470 Crack nem csinál semmit -
djcom #469 Nem kell serial,mondjuk nekem 2 gép van itthon és a játékgépbe alapba nincs optikai meghajtó -
#468 na tényleg jó az exe a gémhez? serial nem kell hozzá? jöhetnek képek :P -
djcom #467 oh
vazze.
Esküszöm megcsinálom a héten!
-
Gyureszka #466 király : ) -
#465 djcom megvagy! hol az avatarom amit ígértél? ^,.^ amugy serial nem kell hozzá véletlenül? -
djcom #464 Demonnal indul
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Gyureszka #463 de jó lenne