9798
  • Eisenhower
    idéztem egy helyről, nehogy elkezd itt nekem a hülyeséget mondani. mondom becopy-zom már ide is hogy mindenki jót röhöghessen ^^
  • arty
    képfeltöltésről nem enged ide képet linkelni ... :) először az imageshack majd most ezek is letiltották .... :D

alexease: hamár kijött, a fullnak adok egy esélyt inkább ... :) trd2ből is tesztett volna 1-2 mód, de sajnos a rally/rallycross és a béna FFB totál tönkretették az egészet ... viszont, előtte sosem hittem volna, h a colin3mat alul lehet mulni :))
  • bon
    Ha a winyot is kihuzód akkor hogyan fog elindulni a rendszer?
  • Eisenhower
    "hát.. talán....D de kikelll húzni mindne IDE-s baszást? a vnyót is meg mindent? :S" LOL
  • Eisenhower
    wéwéwépontképfeltöltésponthu
  • lac coo
    ....vödörbe ?
  • Istencsászár
    ide vazz:)
  • djcom
    hova töltsek képet?
  • lac coo
  • Alexease
    Sajnos a Civic demo szerencsetlen huzas volt a Codies-tol:( Igaz, hogy odairtak melle minden infot, hogy az csak egy promo demo - raadasul erosen felkesz - de mindenki leszedte, es ugy allt hozza hogy az a vegleges TRD3. Bar az eddigi uzletpolitika miatt ertheto...

Szedd le a hivatalosat, es probald ki a benne levo Ausi-t vagy a DTM-et, es szerintem tetszeni fog.
  • jupa
    "warezhorcsog" LOL :D
  • Alexease
    Ne szivasd oket, ugy sem ertik a poent:)
    Meg lefogadom, hogy a legtobbjuk aki idejar es warezhorcsogot jatszik azonnal, az nagyreszt arkad vagy konnyitett mod-ban jatsza, kulsonezetbol, gombokkal vagy kontrollerrel, vagyis nem sok koze van a jatek szimulacios, fizkai vagy egyebb komolyabb megitelesehez.

Es sajnos ide iogatni, a kovetkezo egy evben valszeg teljesen felesleges lesz, mert csak a warez es az SF szenvedes lesz 24/24-ben...
  • arty
    a civicet :( azokután csodálkozom h bárki is nekiállt a másik demonak :)
  • Alexease
    Melyik demo-t probaltad? A promocios Civic-et vagy mar a hivatalosat? A Civic szar volt, de a hivatalos mar eleg elezetes, hasznalhato.
  • Eisenhower
    jóazneked
  • lac coo
    Akkor nem nekem való , bocsi...
    NFSMW a király !
  • arty
    (hi)
    lac coo csak ironizált a nitroval :) félek a játéktól, mert ugyan a 2 is elég necces volt, de ennek a demoja nagyon alulmulta ... most kiprobálom és mindjárt irok pár sort :) (bár én sajnos nem vagyok mérvadó, valami szimesebb embernek kéne h meglegyen)
  • Eisenhower
  • jupa
    Akkor nagyon elvagy tájolva,ezek nem utcai tuning autók,nem olyan mint az nfs
  • jupa
    Én is szívesen megnéznék pár képet a gammából:)
  • lac coo
    Már hogy ne lenne ? :D
  • Eisenhower
    akkor tolj képeket! ^.^
  • jupa
    Egyébként miért sz@r ha nincs benn nitro,ilyen autókba a valóságba sincs,akkor mit akarsz???
    arty,amúgy norrec vagyok:)
  • djcom
    iggen jó!
  • Istencsászár
    nem, de a topik kezd arra hasonlítani...
  • arty
    LOL
  • lac coo
    Hát ha nincs nitro aakor milyen szar lehet már ez a játék !!! :/
  • Eisenhower
    ez nem az nfs ^^
  • lac coo
    Nitro van benne ?
  • Eisenhower
    mivan djcom? ennyire jó a gém? tolj már be képet legalább ^^ nekem még 25 perc mire leér. és akkor se tuti hogy menni fog :(
  • Eisenhower
    szal a crack száksz? ^^
  • djcom
    Amugy sokkal jobb mint a TRD2
  • djcom
    Crack nem csinál semmit
  • djcom
    Nem kell serial,mondjuk nekem 2 gép van itthon és a játékgépbe alapba nincs optikai meghajtó
  • Eisenhower
    na tényleg jó az exe a gémhez? serial nem kell hozzá? jöhetnek képek :P
  • djcom
    oh
    vazze.
    Esküszöm megcsinálom a héten!
  • Gyureszka
    király : )
  • Eisenhower
    djcom megvagy! hol az avatarom amit ígértél? ^,.^ amugy serial nem kell hozzá véletlenül?
  • djcom
    Demonnal indul
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Gyureszka
    de jó lenne