9798
-
djcom #462 Amugy csodálkoznék,hogy ilyen hamar fel lenne törve.... -
djcom #461 Alcohollal nem indul,most probálom majd Daemon 4-el -
#460 Most wanted topicban is ugyan ezt csinálta!
Kíváncsi vagyok hogy lesz e normális Crack végül... -
Gyureszka #459 akoor azt kiérdezem h ki próbálta méár ki a demot és mien benyomást keltett neki? -
djcom #458 Nekem nem müxik:( -
#457 nem csak nekem fáj hanem álltalában azoknak az embereknek akik a játékrol szeretnének olvasni nem arrol hogy vérpistinek 15ös file jon most 40 most 20 stb stb,de hiába is koptatom a szám mert álltalában szétcsesztek minden topickot ezekkel mikor kijön valami game -
jupa #456 Nah a komnmentem összefoglalva:
A Bh-ról szedem,oda is kiraktam és 1 ember szt mondta hogy müxik a crack!
Ui.:SZtem kéne 1 warez topic:d -
Gyureszka #455 nah jó sorryy -
Gyureszka #454 az hanyadik? -
Gyureszka #453 ha fáj neked akkor töröld ki!!! -
#452 19%nál járok :D -
#451 én már nemis szólok:)) láma tenger On:D -
#450 igaz... -
#449 és kit érdekel kinek hol tart meg mennyivel jön?minek szemetelitek tele ilyennel a topicot?:S -
Gyureszka #448 mire? -
Gyureszka #447 ti honnan szeditek és hanyasnál jártok??????????????? -
#446 Most sírjak? Majd rájösz! :) -
#445 mé' szted ez nemjó crack?bár gyanus, hogy ijen hamar lenne, kivéve ha nem a DEMObol lett átfejtve... -
#444 B@sszus! Elkezdődött... :(
Ismétli magát az élet jönnek megint a kamu crack hírek, aztán megy majd a hiszti, hogy ezzel sem indul stb...
Tényleg ki kellene írtani innen a warezt mert megöli a topik értelmes részét is! -
#443 reggel mikor felnéztem a torrentoldalra már láttam de nem aartam leszedni smafura, pedig akkor már tolhatnám -
Gyureszka #442 van már olyan akinek lejött? -
Gyureszka #441 nekem 10 % -nál -
jupa #440 Szivesen:),amúgy EVO adta csak én raktam fel netre:)Nekem 20%-nál jár a gamma:D -
#439 nem, mivel egy zárt torrent oldalon vagyok és annyira nemvagyok ellátva aránytéren hogy ha nemis jo akor elbaxam. érted... de most hogy van crack- már töltöm is 160-al ... hamar lejön az... addig áthivom a barinőm, vele hamar szalad az idő... -
Gyureszka #438 HELYZET-JELENTÉST: KI HOL TART A TÖLTÉSNÉL??? -
Gyureszka #437 te de a játékot? -
Gyureszka #436 ugye serial nem kell hozzá? -
#435 mármint én a game-t?
vagy nemis és?
vagy én és csak a crack-et? -
Gyureszka #434 te már leszedted teljesen?? -
Gyureszka #433 az a jó nem? -
#432 ok, igy már jo. kösz jupa... -
Gyureszka #431 én ezt már leszdetem és 3.5 mb!!!!! -
jupa #430 Aki esetleg nem tudná kicsomagolni(crc hiba) akkor itt van:
Crack -
#429 nekem ezt irja ki és csak 700k-s " hibás a kicsomagolt fájl" valakit kérek tegye fel vhova (pl megaupload, vagy e-mailben küldje el) nagyon meghálálnám, nemis tudja hogy mennyire...
[email protected] -
zoltang #428 Ez a CRACK nem a "demóból való"? -
Gyureszka #427 nekem is -
Gyureszka #426 és műxik vele? amúgy üdv mindenkinek és egy bejelentés : ) Mostmár állandóan itt fogok csüngni ebben a topicban : ) -
#425 nekem a crack 3,2mb-os -
#424 1szerre 3an :D -
#423 és ez jó is? egy crack ált. nem 700k