9798
-
RolEnD #178 Ehh, most nehogy már azon vitatkozzunk, hogy melyik jobb, a Pc vagy a Konzol. Aki nem játszott még konzolon ÉRTELMES játékkal, az úgyis a Pc mellett dönt. Ami véleményem szerint teljesen jogos, hisz tapasztalat hiányában elég nehéz értelmes kritikát mondani bármiről is...
Más... Ha ez a játék így marad, ahogy most van, akkor megeresem a kódmesteréket és körberöhögöm őket. Ez egy vicc. :) A 2. rész színvonalasabb volt anno.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
70MPH - val a frontálisan a falnak mentem, ez lett az eredménye:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
Newfronter #177 Ja én is majdnem felborultam vele, mondom hoppá:DD -
Skyline #176 Épp ezaz a büdös életben nem próbáztad ki a wrc 2004 volt minden szaklap szerint is a legjobb a szériában,igencsak durva szimulációval,amúgy az általad említett RBR ugyanúgy van ps2-re is egy az egyben ugyanaz mint pc-n és érdekes módon lehet analóggal nyomni:)
De mind1 nemoffolok tovább mert értelmetlen:)
-
#175 milyen a kártyád? -
#174 visszatérve a tdr3-ra, egyhElybe állok tolatok egyet azt amikor forditok a kocsin oldalraborul mega lol:D::D -
#173 mondom haggyál már a segitségekkel 1, ps2ős bizbasz nyilakkal vagy analóggal nemlehet simet vezetni( ha igazi sim lenne ), 2 világ életebmen simeket toltam/tolom pcn koránnyal ( minden segitség off ) szal nekem ne magyarázd mi a sim mer falra mászok minjá -
#172 a trd1 demoja olyan volt hogy mindenki hanyattesett tole meg a videokartyak is :) -
#171 nekem el se indul, nem találja ezt a file-t: d3dx9_26.dll
ez azt jelenti hogy csak DX9-es kártyán fut??? -
#170 ehh nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem ez a tukor boritasu kocsi valahogy nem jon be, olyan fura lesz a szine tole mintha fustuvegbol lenn az egesz kocsi, azert a valosagban ez messze nem ilyen :( -
Skyline #169 Lol:)
Kapcskiminden helpet baromságot nebeszélj,életedben nem volt közöd akkor wrc-hez:)
A grafról meg majd annyit hogy ha kijön a full meglátjukmindenesetre az általad berakott képek messze alulmaradnak a bebe mutogatott scsh-októl,szal majd kiderül. -
#168 hát a demó lényege a demonstráció lenne... -
#167 elszomoritalak de ez a max ennél több a fullban sem lesz mer minden effektet belehet rakni és bekapcsolni -
#166 nemállok le veled vizátni "okoska" hogy mi sim meg mi nem... wrc 2004, wrc 2005 ezek azok nem? akkormeg.. olyan fizikája van a kocsinak benne mint egy betontömb lenne -
Skyline #165 Általában a legtöbb demo medium grafon tolódik,akárhova állítod,és egy rakás effektus,textúra ésatöbbi nicns benne -
Skyline #164 Amúgymeg....de várjuk már el egy demótól hogy egyből bemutassa a játék fullos törés és grafikai modelljét:) -
Skyline #163 Akkor 0 közöd volt hozzájuk,max a wrc extreme-hez amit soronkívüli arcade darab volt , és gondolom alapállapotban játszottál velük vagyis kissé nem tiltottad le az összes segítséget:)
Amúgy tény rbr-el nem vetexik de ettől még szimulátor okoska:)
Rbr-ről meg annyit hogy azért ott is vannak eggencsak elképesztő butaságok:) -
#162 és ez full graf:D levettem az élsimitást -
Törést nenagyon keress rajta mer alig van mármint nemén nemtudtam törni hanem a kocsi nemtörött:D én probáltam de ennyi...
-
#160 na aki tud azért nyomjon be képet, mondjuk a törésről is ;)
én csak du tudom majd megnézni, de nagy kár lenne ha ezt is elszúrják... -
#159 Gyertek inkabb World Racing 2zni az keraly lett :) -
#158 WRC lol nenevettess :)))) sajnos volt szerencsém hozzájuk abba van fizika hol???? nézd meg az RBR-t abba VAN fizika -
Skyline #157 Nemtom miért kell fujjolni a konzolra,ott is van szimulátor,ha úgygondolod hogy nincs akkor életedben nem játszottál még a WRC játékokkal:)
Amúgy a törésmodell faszának tűnik,de a graf az valahogy nagyon rajzoltvagy nemtom,furcsa.
Nfs sínautókról meg annyit hogy Arcade game bazeg annak készült az is akkor mit kell ezt hangoztatni?:)
Hangok szarok,oké,de például a legjobb kocsihang pont az általad fikázott Nfs sorozatban a legjobb a többi játékhoz képest:)
-
#156 de a setupban nincs olyan beállitás ( ami azér illene 2005öben ) -
Newfronter #155 Nekem akkor volt feketeség, amikor az AA-t illetve az AF-t akartam ráerőltetni, de úgy tűnik nem szereti. :( -
#154 Csodás grafika, lenyűgöző törésmodell stb,stb.. codemasters trd3 kampányában
És végre ittvan ez a SZAR, grafika ocsmány, törésmodel 0, hangok szarok, sinautó mint az nfs stb,stb
Konzolosoknak biztos ez a játék lessz maga az isten, de pcn ez édeskevés szánalom inkább akkor csinálják consolra és ne törödjenek a pcvel mer ez röhej...
Természetesen a monitornyi nvidia logo virit a gém elején, ennek köszönhetően magában a játékban egy nagy fekete plecsnit látok full grafon ( biztos nembirja ezt az űbergrafot a vgam ), szal csak mediumon tudtam nézni...
Ezt még sikerült highon elkapni:
-
Newfronter #153 Arra gondoltam, hogy ez valami korai szakaszból való demó, de hát majd kiderül...
Nem akartam túl erősen fogalmazni a grafikával szemben, de a képek alapján ez nem az a játék. -
#152 Nem ajánlom senkinek leszedni, elég fos lett, a graf egy-az-egyben ugyanaz, amit a 2-ben láttunk, ez a Honda meg valami ultra ronda (pedig fullon megy). Nem vagyok fika gép, az első 2 rész nagyon tetszett, főleg az első, a sztori miatt is, én most többet vártam.levele! -
#151 Szep a grafix nagyon, de igy volt ez a toca rd osszes eddigi reszevel is.
hasonloan szep kepeket lattunk az elozo verziobol is, es az is volt, csak a jatekot qrtak el a leglabbis mainstream reszet mert irto unalmas lett annak elleneore hogy volt tobb tucat palya csak 3-at tudtak belole a vegen vairalni...
-
Newfronter #150 A-Ray scanner -
#149 mivel nézed a védelmet?
-
Newfronter #148 [11:25:04 de.] No Protection detected -> F:\ [0]
[11:25:15 de.] StarForce 3.6.10.03 detected -> C:\Program Files\Codemasters\Race Driver 3 Honda Civic 2006 Demo\protect.dll
[11:25:20 de.] StarForce detected -> C:\Program Files\Codemasters\Race Driver 3 Honda Civic 2006 Demo\RD3.exe
[11:25:20 de.] --- File(s) Scan Finished [2.87s] ---
Nem kell félni!
Kipróbáltam. Nagyon jól fut ezen a gépen is, csak versenynél ugrik le az fps-em észrevehetően.
Szerintem nagyon jól meg van csinálva, jó a kocsi viselkedése, az irányíthatósága az autóhoz méltó, habár még nem ültem Civicben. Viszont a törésmodell az XNA-t nem veri le, viszont az is elég jó, noha véleményem szerint ez a leggyengébb a demóban.
A grafika az meg elfogadható, a napfény szép a kocsikon, viszont másban nem kiugró a graf.. -
#147 szerintem is, de nehogy valami starforce 3.7 vagy 4.0 legyen
szerk: 5 perc múlva kiderül
Melyik progival lehet elemezni az exe-t? -
#146 biztos az lesz -
#145 bazz, csak este tudom megnézni, mert egy 4 éves 800 Mhz-es gépnél ülök éppen :DDD
ugye nem Starforce-os lesz?? -
#144 na majd megnézem... mit alkottak. -
Newfronter #143 [DEMO] ToCA Race Driver 3
[2005. november 14. @ 10:40 - Berkenye]
Nos, itt a ToCA Race Driver 3 című modern autóversenyzős szimulátor kipróbálható változata, amelyben egy Honda Civic 2006 verdával nyomulhatjuk végig a doningtoni pályát. Bár nem sok köze van a Most Wantedhez, most biztos nem lesz akkora játékkedv :)
gamestar.hu -
#142 talán a topikjába kérdezd... -
Gabika78 #141 Mit kell beállítani a DI-514 Wireless Routerben, hogy a Toca Race Drviver 2 -ben tudjak online játékot csinálni és lehessen csatlakozni a játékba mert a router fűzfala nem enged csatlakozni a játékomba senkit (pontos beállítást szeretnék)
Köszönöm a segítségeket -
Richard90 #140 én mostr kezdtem el a kettőt :) -
#139 ezeket a régebben már beszúrt régi képeket minek szúrtad be?