9798
  • vezérszuszu
    Hali!Mikor jelenik a game?
  • 3P
    Azért ez egész más, mint az a Civic demo...
  • zoltang
    " [MOVIE] ToCA Race Driver 3
    [2005-11-19 @ 12:37 - Kiri] (kommentek: 7)
    Méretes videó került közkézre a híres autóverseny szimulátor játékból. A ToCA Race Driver 3 - ban minden eddiginél szebb grafikát, és élethűbb játékmenetet ígérnek. Az alant található linkre kattintással egy közel 40 megás movie kerül a gépünkre, mely hivatott bemutatni a játék élvezetességét. Ennek érdekében magas felbontású, és egy teljes Spa-Francorchamps-i körön kalauzol át bennünket. Csekkdisszáut!

TOCA RACE DRIVER 3
    (Movie - 40,84MB)

"

http://www.gamestar.hu/
  • geri15
    summa summarum:
    ezt a játékot jól elbaszták a kódmesteres srácok, gratulálunk nekik! [#applause.]
  • 3P
    Egyetértek.
  • RolEnD
    Na most lehet, hogy elbeszéltünk egymás mellett. Én nem azt akartam mondani, hogy rossz lesz. Azt sem akartam mondani, hogy a 2. rész rossz volt. Nem is mondhatom, hisz a megjelenéskor megvettem, azóta is megvan és többször végigvittem. Szóval bocsi, ha félreértettük egymást.

Fejlődés biztosan lesz. Annyira azért kódmesterék sem hülyék, hogy ezt így kiadják. Ez a Demo nekem úgy tűnt, mintha a 2. rész engine - jéhez hozzáadták volna a Civic - et. No majd meglátjuk... Addig is Peace!!
  • Block
    Pontosan!
  • 3P
    nem is írtam, hogy ettől szimulátor! (Olvasd vissza amit írtam.)
    Annyit írtam, hogy ez reményt adhat arra, hogy lesz fejlődés a 2. részhez képest.
  • JuanG
    ez meddő vita, és mindíg előkerül...felejtsük el!...
  • 3P
    Picit úgy érzem, hogy elbeszélünk egymás mellett...
    Vissza kellen olvasni, hogy miket írtam, s mikre reagáltam.

1. Nam azt írtam, hogy ez szép lenne, azt írtam, hogy nem rondább, mint az előző részek, mert hogy sokan ezt írogatják.
    2. Egyetértünk.
    3. Egy nextgenhez képest kevés lehet a poligon, de egy PC-s hez képest ez a realitás, és így is több, mint az előző részben. Igaz ez szubjektív megitélés.
    4. Fizkia. Na ja ez soha nem volt szimulátor, főleg nem egy rFactor, vagy LFS, sem Nascar 2003 szintű. A fizikája az előző résznek mégis élvezetes volt (árkád-szim között). Aki a szimet keresi benne minduntalan, az csalódni fog. Én egy jó autós játékként tekintek a 2. részre. a 3. rész fizikájának milyensége meg szerintem a korábban irtak miatt nehezen értékelhető. De hogy NFS szintűnek degradáljuk az már vicc... :)
    5. Hát ez jó kérdés. Erre nem találom én sem a választ.

Szóval nem visszafejlődésnek tűnik eddig, hanem szinte nulla fejlődésnek, ami ma már kevés, mert közel 2 év alatt a PC ipar ettől remélem előrébb tart.
    A félreértés abból fakadhat, hogy én nem a játékot véddem, csak a túlzásokra reagálok, mert hát maradjunk a tényeknél. :)
    Én is bízom benne, hogy a full, mi több már a nagy demo is sokkal pozitívabb képekt fog mutatni, mert így messze nem lesz akkor durranás, mint a 2. rész 2004 áprilisában, így csak egy nagymultú játék rókabőrének érzem.
  • RolEnD
    HeHe, még jó, hogy külön kormányt adtak ki a GT - hez.... :) Na mind1, nem akarok erről vitázni, teljesen felesleges, mindenki mást szeret.
    Inkább maradjunk a TOCA3 - nál és a ténynél, hogy a DEMO alapján finoman szólva nem nagy szám a játék.
  • Istencsászár
    pont eleget "tv elé leülsz" és? kezedbeveszed a controllert azt nyilakkal nekiesel:D énmeg leülök a kormmány mögé azt hajrá van némi kül.

Gt nemrossz játék de nevezzük már simnek mer fényévekre van tőle...
  • RolEnD
    Na most nehogy elkezdjünk azon vitatkozni, hogy kinek mi a szimulátor... Lehet, hogy nem volt "Real Driving Simulator", de lehetett vele játszani, és én általában ha leülök gép, vagy TV elé, akkor nem szenvedni akarok, hanem szórakozni, kikapcsolódni. Ha jól tudom azért játszik az ember. Nem tudom, hogy te mit gondolsz erről, de nekem pl. a Richard Burns (csak mert mindíg ezt emlegetik a NAGY szimulátorként) szenvedés volt.
    De ha már itt tartunk, akkor a Toca RD2 - nek sem volt köze a "Real Driving Simulator" - hoz.

Egyébként mennyit játszottál Gran Turismo - val?
  • Istencsászár
    :DDDDDDDDDD méghogy Gran Turismo öcsém temég nemláttál simet:D:D:D
  • RolEnD
    Attól még, hogy sok autót és pályát tartalmaz, lehet szimulátor. :) Lásd (bocs az Offért) Gran Turismo...
  • JuanG
    egy a lényeg: a "the ultimate racing simulator" alcímet nem kell komolyan venni, ez egy bill-el is jól játszható, sok autót és pályát felvonultató autósjáték lesz...
  • Istencsászár
    1, Grafika szarabb ez első résznél: lehet nemszarabb de mikor jött ki az első rész? jópár éve és most milyen év van? 2005 ezért a mai igényekhez és látványi elemkehez mérten ronda!
    2, Nemvárunk mi semmi grafikai csodára, csak a mai követelményeknek megfelelően bump mapping és shéderek ez asszem a min. egy mai játékban amik nagyban növelik a játék élvezhetőségét ( bum mappingolt ut csodaszép tud lenni lsd: rfactor )
    3, a kocsi egyszerűen kevés poligonból van, szögletes, fakó, és sivár
    4, a sújpont eddig is jóvolt benne nemvita de a többi nincs a magaslaton és gyerekesen 1szerű a fizikája..
    5, ha ennyire szar az összképe a demonak akkor miért adják ki?

és ez egy consol átirat a consol minden hibájával és korlátjaival ami pcn már nem elegendő manapság! és remélem a full fényévekkel jobblesz mer ha ez igymarad erőteljes visszafejlődés
  • 12346
    attól még nem lesz szimulátor vmi, hogy van gumi, meg motor kopás:/ az eddigiek alapján ismételten ugyanúgy nincs semmi köze a valósághoz a játéknak sajna.
  • JuanG
    a szuperféket remélem javítják, legalábbis az ilyen utcai autókban mint a Civic...
  • 3P
    Komolyan nem értem ezeket a túlzásokat. Az tény, hogy a demo messze nem hozta azt amit vártunk, amit a képek és video alapján vártunk. :(
    Az viszont egyszerűen nem igaz igaz, hogy a grafika szarabb, mint az 1. részé. Tessék már megnézni! Én a TOCA 2-t minden nap tolom szinte, s az egyik kedvenc pályám a doningtoni pálya. A 3. rész pálya képe semmivel nem rosszabb, mint a 2. részé, sőt meg sem tudnám mondani, hogy nem 1-1-ben került át ebbe (lassan két év után persze picit gyenge megoldásnak tűnik). Mint írtam már milliószor ez a kopárság Donnington sajátossága. Aki takonyséderre vágyik és eltúlzott blúr effektre, valamint irreális HDR-re (vagy valami hasonlóra) az is megtalálja a maga játékát. Ez nem az, s ha ezt várod, akkor ez csalódás lesz. A kocsi grafikája sem csúnyább, legalább is technikailag. Nézzétek meg, hogy mennyivel több a poligonból áll a kocsi, mint az előző részé (lámpák, kerekek, lágyabb ivek mentén tessék nézni). Az egy adottság, hogy a Civic nem egy formagyőztes autó, de ha vizuálisan élethűségre törekedtek, akkor nem rakhatták teli extra spoilerekkel, halogén lámpával, stb.. erre is megvan az a játék, aki erre bukik.

Irányíthatóság és fizika: Ez egy fogos kérdés erre azt tudom mondani, (amit már mondtam is), gyenge autó frontkerékkel egy veszettül gyors pályán kevés szépséget hoz ki, de van 1-2 bíztató jel (kerék melegedés és kopás, motorra szint úgy, valamint a súlypont függő g hatás). Ehhez meg kell várni a decemberi nagy demót, s aztán ráhúzni a vizeslepedőt, ha abban is ilyen lesz pl. egy DTM-ben induló autó, vagy egy hátsókerék hajtású formula autó.

Kezdek fanatikusnak tűnni, pedig hidjétek el, hogy nekem sem tetszik a demo, sőt az egyik legrosszabbul összeállítottnak tűnik, amit valaha láttam, de ez szvsz. a rossz autó-pálya párosnak köszönhető. Ez alapján temetni a játékot meg butaság.

S hogy az irányítás árkádosabb lenne, mint 1 NFS-ben, na ezt nem kommentálom, de ha részedről így érzed, akkor nem én leszek aki az ellenkezőjéről neki áll győzködni. :)
  • JuanG
    azé túlzásokba ne essé' :))
  • 12346
    gyááá, megnéztem én is... csatlakozom az előttem szólókhoz, nem is szaporítanám a szót, hogy mekkora szar ez. csak tudnám milyen erre a szarra igénye:/ ismételten nyomorék pistikéknek való játék lesz ez megint.
  • Block
    Hát nem tom ti hogy vagytok vele de nekema demo nem igazán jön be:
    -grafika rosszabb mint a 1-é volt
    -irányitás árkádosabb mint egy nfs-ben....
    -törés sem valami nagy újítás... :(
  • 3P
    Megnyugtattál...
  • RolEnD
    Hm... Nekem van egy olyan érzésem, hogy mi át lettünk verve, de nagyon. Mi van akkor, ha ezek a "hűdeszuperhipertuti" képek nem játék közben készültek?... Hanem mondjuk az Intro alatt sűrűn nyomogatták a fejlesztők a Print Screen gombot... Nem lennék meglepve.
  • Eisenhower
    thnx alexsease! az előbb néztem meg pont a readme-t és nem találtam csak 9xxx-ig codies is értelmes képben vannak az uj kártyákkal is. bár ahogy hallom sokat nem vesztek ha nem tudom kipróbálni :D
  • Alexease
    A #189-ben vannak a tamogatott kartyak, a legujabbakat NEM tamogatja!!
    De ez nem is te;jesen hivatalos, vegleges demo, ez csak a Civic miatt lett kiadva. Bar Codies mindig tudott etetni...:) Elvileg december kozepen lesz normalis demo 3 kategoriaval, palyaval.
  • Eisenhower
    thnx kipróbálom :)
  • 3P
    Szerintem kapcsold ki az élsimítást, ez a hiba már a 2. részt is végig kísérte ATi esetén.
  • Eisenhower
    hali. megtudná vki mondani hogy miért fekete a verseny közben a játék? a menü minden látszik de mikor pl időmérő elkezdődik csak a térkép látszódik a bal alsó sarokban többi mind fekete. x800xl vga 5.11 driver
  • ati2002
    Kb így kellene kinéznie a játéknak:

• Istencsászár
    tényleg éreztem hogy valamit kihagytam :P
  • JuanG
    köszi, ez a kézenfekvő megoldás nem ugrott be (pedig a dll.com-ot már használtam :))...csak annyira nem érdekelt, meg melóztam...

de most kipróbáltam...a kocsi hangja tetszik!...egész jó autósjáték lehet belőle

csak azt nem értem, hogy mit keres egy utcai Civic-ben forma1-es fék?
  • JuanG
    """Egyébként továbbra is tartom, hogy nem ilyen anyuci autóját kellett volna berakni a demóba."""

az lehet, de anyuci autóját már valszeg sokan vezették igazából...így van összehasonlítási alap
  • JuanG
    flatout :))
  • grebber
    Hála SFcure-nak nem kell várni semmire :D
  • 3P
    Sajnos a Cockpitben teljesen igazad van. Nagyon illúzió romboló tud lenni, s a GT Legends után picit lehangoló is.

A korábbi előzetes képekhez joggal várhattunk többet, lehet, hogy több is lesz, hiszen poligonban gazdagnak tűnik a Civic is, csak nincs teli csicsás reklámokkal. A pálya meg ugye tényleg üres, de (ezt is írtam) Donington tényleg ilyen, legalább is TV-ből és más játékokból.
    A törés nem az igazi abból sokkal többet vártam volna, bár van javulás az előzőhöz képest, de nem látuk azt a kaotizmust, amit a képekből látni lehetett volna, vagy szegény Civic nem tud ennyire összetörni... :)

Tehát röviden a demo egy hulladék, mint ahogy ezt már írtam is, de a játékban még bízok, hiszen sok apró pozitív jel erre utal.
  • Alexease
    En is gyorsan meg neztem (volna) a demot, de az en kartyamat (meg) nem tamogatja :) Azert elindult, csak 5 masodpercenkent 5 masodpercre megallt;))

A fizikat, torest nem tudom - mert igy hasznalhatatlan - de belso nezet sincs (cockpit), csak a szokasos Codies fos, vagyis bekaphatjak.

De azert meg azt sem tudtak javitani, hogy a desktopomat ne allitsa at inditasnal:)))
  • csuhi
    a #137-es kommentben lévő képeket összehasonlítva a #178-ban lévővel, én azt a következtetés vonom le h minket ezzel csúnyán át**sztak... :(
  • sumi
    neked is......