9798
  • PLackó
    ejha,ez gyors volt.
  • bodesz
    de izmos
    KRAKK :D
  • Evogordon
    CRACK
  • VRSDM
    elvégre ahova járok suliba, ( eletrotechnikusnak tanulok de még csak 2éves vagyok) szoval... ott van ijen szakkör hogy bemész és csinálgathatsz áramköröket segitséggel, majd megcsináltatom az egyik tanárom segitségével. kösz az infot nagyon, elvégre ennél biztosabb megoldás nem nagyon van sztem...
  • Istencsászár
    hát csinálj:)
  • bodesz
    ilyen kell nekem is :D
  • jupa
    Én 175k-val húzom.
    bodesz kössz az infót:)
  • bodesz
    akkor várj egy olyan hszt ahol majd vki leírja hogy megy e vagy nem.amúgy még senki se tud semmit mert nincs serial...vagy nem is kell? :D
  • VRSDM
    még nem játszottam ijen mehajtó lehuzos mókát, de nem vagyok n00b, szoval csak annyi hogy lehuzom a fizikai meghajtot az IDEről és akkor image-ből lazán megy? mert nem akarok aránytrontani ha nem is menne,
  • bodesz
    de csönd :D :D :D
  • Newfronter
    Ja már tudom honnan közvetítesz :D
  • bodesz
    még 8óra és lentvan.pedig jön 100k val...hmm :(
    1-2 óra és 300k val fog menni remélem...és akkor estére betesztelem :)
  • bodesz
    nem én írtam...csak közvetítek máshonnan :D
  • bodesz
    a letöltés már 10%nál jár :D :D :D
  • Newfronter
    Micsoda? Ez van rajta: Starforce 3.7.13.00
  • bodesz
    talán a leg 1szerübb megoldás a lehizogatásra:

Értelem szerűen a vezetékek tetszőleges hosszúságúak lehetnek, tehát a ház oldalára, hátuljára,tetejére, a lakás bármely pontjára el lehet vezetni, és innen kapcsolgatni a meghajtókat (természetesen KIKAPCSOLT ÁLLAPOTBAN).

Összköltsége max 300FT (kapcsoló 100, meg a 2 molex apa anya kb 200,de ez már a legdrágább bolt áremelése után kapott bruttó ár borravalóval együtt )

u.i.: bocsi a csúnya rajzért, de 2 perc alatt ne várjatok meleg hógolyót
    (by Frenky87)
  • bodesz
    az h nincs serial, azt jelenti, h ezen is a starforce frontline 4 van, ami NEM MEGY az ismert módszerekkel ....
    (by arty)

de nemá. :(
  • grebber
    Akik ízélnek hogy lekell huzni azok megis érdemlik b fél perc az egész.
  • jupa
    Sokan izélnek hogy le kell húzni a meghajtókat:
    1.Akkor vedd meg a boltba
    2.Előbb utóbb úgy is lesz hozzá normális törés
    3.Én sem szoktam megvenni eredetiben...
  • arty
    sztem aki nem érdemben akar hozzászolni a játékhoz az csak irja be a TRD2 topikban 1 éve elkövetett hozzászólása számát ... :D
    (mi a serial, kiirja h nem eredeti, találtam egy krekket, lesz krekk?, az sf3mat má feltölrték... stb stb.... )
  • JohnnySmith
    Hát ha csak ennyi akkor lehet megkéne próbálkozni vele :))))
  • Sland
    unplug all ide drives and play >>> itt is le kell húzni a meghajtókat? ne mááá
  • Istencsászár
    nincs az a pénz hogy demok után leszedjek 1 dvdt emiatt:))))))) ( majd ha 3000 ft lesz max :P )
  • 3P
    Hát direkt kipróbálom... :)
  • malter
    1. Mount in DT4
    2. install the game
    3. unplug all ide drives and play

reméljük ennyit azért mindenki tud és nem lesz warez halom a topic
  • Manual
    óóó má megvan

Aki már nyomja,az írjon majd,hogy milyen a cuccc
  • Manual
    Még nem találtam meg egyik oldalon sem a játékot.(eddig)
    Még csak most terjed a témaa.... (keresek tovább) :))
  • Newfronter
    Támogatom az ötletet...

Nos nemsokára kiderül minden a játékról, hogy valójában hogy is sikeredett...
  • lac coo
    Mond meg nekik , hogy csak egy tíz-ezres van nálad , tuti odaadják annyiért is :DDDDD
  • 3P
    Komoly meglepetést okozott nekem az 576. Hogy lehet egy játékért 10.002 Ft-ot kérni? :) Miért nem lehet az 10.000 Ft? :)
  • 3P
    Jó lenne egy szigorú házigazda, aki kiírtan á a fórumból a Warez Pistikéket. Egy F.A.Q.-ba le kellene írni (mint ahogy más topicokba is) és így el lehetne kerülne a TOCA 2-es topic sajnos felejethetelen sírását...
  • M@TriX
    én azért megvárom amíg megnézik páran vakot azért nekem nem ér pénzt, bár az utolsó videó azért kis optimizmusra ad okot, de meglátjuk.
  • lac coo
    Ninncs az a pénz , hogy ezzel az sf3-al kínlódjak :DDDDDD
  • M@TriX
    bazz máris kidobták? nem rossz...
    na aki megnézi az képeket és infókat nyomasson.
  • Newfronter
    PC Game ISOs Toca Race Driver 3 (c) Codemasters *SFCloneDVD* MIRROR 77x50 MB
  • Fejes021
    ezért rendeletm elő. pénteken már rá lszek cuppanva a multira
  • Alexease
    Nah, kezdodik megint:)) A masodik resszel, meg 1 ev utan is az elinditassal szenvedtek:) Az mar 3000 Ft alatt van, de meg mindig van aki szenved vele:) Ezen mar combosabb SF lesz, vagyis erdekfeszito lesz ismet a topic, de hogy a jatekhoz nem lesz semmi koze mint az elozonek, az is biztos;))))
  • Istencsászár
    és ez kit izgat? ps2
  • Duddits
    Hoppáré!

TOCA.Race.Driver.3.PAL.PS2DVD-ConFuSiON
  • fitutufi
    ps2-re kintvan