9798
-
#422 ejha,ez gyors volt. -
#421 de izmos
KRAKK :D -
#420 CRACK -
#418 elvégre ahova járok suliba, ( eletrotechnikusnak tanulok de még csak 2éves vagyok) szoval... ott van ijen szakkör hogy bemész és csinálgathatsz áramköröket segitséggel, majd megcsináltatom az egyik tanárom segitségével. kösz az infot nagyon, elvégre ennél biztosabb megoldás nem nagyon van sztem... -
#417 hát csinálj:) -
#416 ilyen kell nekem is :D -
jupa #415 Én 175k-val húzom.
bodesz kössz az infót:) -
#414 akkor várj egy olyan hszt ahol majd vki leírja hogy megy e vagy nem.amúgy még senki se tud semmit mert nincs serial...vagy nem is kell? :D -
#413 még nem játszottam ijen mehajtó lehuzos mókát, de nem vagyok n00b, szoval csak annyi hogy lehuzom a fizikai meghajtot az IDEről és akkor image-ből lazán megy? mert nem akarok aránytrontani ha nem is menne, -
#412 de csönd :D :D :D -
Newfronter #411 Ja már tudom honnan közvetítesz :D
-
#410 még 8óra és lentvan.pedig jön 100k val...hmm :(
1-2 óra és 300k val fog menni remélem...és akkor estére betesztelem :) -
#409 nem én írtam...csak közvetítek máshonnan :D -
#408 a letöltés már 10%nál jár :D :D :D -
Newfronter #407 Micsoda? Ez van rajta: Starforce 3.7.13.00 -
#406 talán a leg 1szerübb megoldás a lehizogatásra:
Értelem szerűen a vezetékek tetszőleges hosszúságúak lehetnek, tehát a ház oldalára, hátuljára,tetejére, a lakás bármely pontjára el lehet vezetni, és innen kapcsolgatni a meghajtókat (természetesen KIKAPCSOLT ÁLLAPOTBAN).
Összköltsége max 300FT (kapcsoló 100, meg a 2 molex apa anya kb 200,de ez már a legdrágább bolt áremelése után kapott bruttó ár borravalóval együtt )
u.i.: bocsi a csúnya rajzért, de 2 perc alatt ne várjatok meleg hógolyót
(by Frenky87) -
#405 az h nincs serial, azt jelenti, h ezen is a starforce frontline 4 van, ami NEM MEGY az ismert módszerekkel ....
(by arty)
de nemá. :( -
#404 Akik ízélnek hogy lekell huzni azok megis érdemlik b fél perc az egész. -
jupa #403 Sokan izélnek hogy le kell húzni a meghajtókat:
1.Akkor vedd meg a boltba
2.Előbb utóbb úgy is lesz hozzá normális törés
3.Én sem szoktam megvenni eredetiben... -
#402 sztem aki nem érdemben akar hozzászolni a játékhoz az csak irja be a TRD2 topikban 1 éve elkövetett hozzászólása számát ... :D
(mi a serial, kiirja h nem eredeti, találtam egy krekket, lesz krekk?, az sf3mat má feltölrték... stb stb.... ) -
#401 Hát ha csak ennyi akkor lehet megkéne próbálkozni vele :)))) -
#400 unplug all ide drives and play >>> itt is le kell húzni a meghajtókat? ne mááá -
#399 nincs az a pénz hogy demok után leszedjek 1 dvdt emiatt:))))))) ( majd ha 3000 ft lesz max :P ) -
#398 Hát direkt kipróbálom... :) -
#397 1. Mount in DT4
2. install the game
3. unplug all ide drives and play
reméljük ennyit azért mindenki tud és nem lesz warez halom a topic -
Manual #396 óóó má megvan
Aki már nyomja,az írjon majd,hogy milyen a cuccc -
Manual #395 Még nem találtam meg egyik oldalon sem a játékot.(eddig)
Még csak most terjed a témaa.... (keresek tovább) :)) -
Newfronter #394 Támogatom az ötletet...
Nos nemsokára kiderül minden a játékról, hogy valójában hogy is sikeredett... -
#393 Mond meg nekik , hogy csak egy tíz-ezres van nálad , tuti odaadják annyiért is :DDDDD -
#392 Komoly meglepetést okozott nekem az 576. Hogy lehet egy játékért 10.002 Ft-ot kérni? :) Miért nem lehet az 10.000 Ft? :) -
#391 Jó lenne egy szigorú házigazda, aki kiírtan á a fórumból a Warez Pistikéket. Egy F.A.Q.-ba le kellene írni (mint ahogy más topicokba is) és így el lehetne kerülne a TOCA 2-es topic sajnos felejethetelen sírását... -
#390 én azért megvárom amíg megnézik páran vakot azért nekem nem ér pénzt, bár az utolsó videó azért kis optimizmusra ad okot, de meglátjuk. -
#389 Ninncs az a pénz , hogy ezzel az sf3-al kínlódjak :DDDDDD -
#388 bazz máris kidobták? nem rossz...
na aki megnézi az képeket és infókat nyomasson. -
Newfronter #387 PC Game ISOs Toca Race Driver 3 (c) Codemasters *SFCloneDVD* MIRROR 77x50 MB -
#386 ezért rendeletm elő. pénteken már rá lszek cuppanva a multira -
#385 Nah, kezdodik megint:)) A masodik resszel, meg 1 ev utan is az elinditassal szenvedtek:) Az mar 3000 Ft alatt van, de meg mindig van aki szenved vele:) Ezen mar combosabb SF lesz, vagyis erdekfeszito lesz ismet a topic, de hogy a jatekhoz nem lesz semmi koze mint az elozonek, az is biztos;))))
-
#384 és ez kit izgat? ps2 -
#383 Hoppáré!
TOCA.Race.Driver.3.PAL.PS2DVD-ConFuSiON -
#382 ps2-re kintvan