9798
-
#18 Kidobtad?? Miért nem adtad nekem? -
#17 Én a magam részéről pár napja dobtam ki az összes TRD-t (mind a kettőt), annyira felnyomta az agyamat. Nincs bajom a nehéz játékokkal, de más, ha egy program DIREKT SZIVAT. Úgyhogy felraktam helyette a F1 Challenge-t, ott legalább van időmérő edzés is :-))) . -
#16 Nem tudom miért, de a Far Cry után angolra változott a billenytűm és azt se tudtam mi, hol van. De szerencsére mostmár jó.
50%-ig jó volt, utánna már nem nagyon. -
ToMy_ #15 Vazze. Most kellene suliba jarnom. Ha igy te harmas vagy, en nyolcast kapnek. -
#14 Akármilyen is lesz a védelme feltörik ahogy kell...:)
Amúgy nemtom miért várja mindenki ennyire szvsz a 2. rész már egyenesen a szar kategória volt legalábis amikor a játék kb 50%-tól szinte csak úgylehet nyerni hogy nem jóíven kell autókázni hanem ellenfélről lepattanva kanyarokban meg imádkozni hogy az első kanyarban a szar MI ne zúzza porrá a kocsit....Plussz amikor 3 kör alatt kell 1.-nek lenni 18. helyről......Kellemes..... -
#13 M;g a megjelenest se tudjuk, meg csak ez a 3 kep van es te mar a vedelemmel faggatsz :] -
#12 de jó, végre Ferrari is lesz benne, már vártam -
#11 És milyen védelem lesz benne!! :)
Starforce 28? -
#10 Nem tudom. Még csak ez a 3 kép van róla. -
Nadi #9 Mikor jön ki? -
#8 Mer? Csak mert 3-as vagyok magyarből? -
#7 Egy akkora ban, hogy leszáll a fejed :DDDD -
#6 Köszönöm.
Kiváncsi vagyok mi fog kisűlni belőle. -
#5 ujjabb :)
ilyet nem lattam mar elemi ota :) -
#4 ismet nagyszeru grafika fostalicska szimulacio? -
#3 Ezigen! Az alcímben a helyesírási hiba se volt semmi, de ez a kép tényleg zseniális :D -
-
#1 Hello!
Hát örüljünk! Jön a következő rész.